[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#baybys

786 posts

TOP POSTS

The couple that "bays" together... 😜🤓💛💙 #baybys

Bebek#baybys

TAVŞAN DESENLİ BEBEK KUNDAK 39,90TL!!!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>
Kumaş Özelliği : %100 Cotton
Ürün Bedeni : Standart
Ürün Boyu : 72 cm
Ürün Özelliği : İçi Astarlıdır. Yumuşak dokusu ile bebeğinize rahat bir ortam oluşturur. Çıtçıtlıdır.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>
💳 Ödeme kapıda nakit veya k.kartı 💳
☎️ İletişim Whatsapp ☎️ 0553 129 1212 
#bebe #bebek #kundak #minibebe #bebekmodası #baybys #instabebe #bebe2017 #instamum #like4like #bebes #blogger #photography #bebehediyelikleri #minibebe #bebekmodası #baybys #instabebe #bebe2017 #instamum #like4like #bebes #blogger #photography

MOST RECENT

PERBEZAAN SLEEP TIME DAN CALM TIME
Ramai yg konfius antara sleep time dgn calm time utk ikhtiar anak tidur awal dan lena.
Sleep time digunakan utk bantu memudahkan anak tidur. Ia membantu menyeimbangkan hormon tidur iaitu hormon melatonin. Anak juga tidur lebih lena bila terkena penangan sleep time ni tau. hehe.
Bagaimana pun kadang ada anak yg sokmo2 merengek dan menangis tanpa sebab, kan? Setiap kali nak tidur merengek meragam mengamuk, tapi tak tidur2 jugak. Bila tidur pulak asyik terjaga jek nangis2.

Haaaaa kalau situasi mcm ni mmg kami suggest calm dgn sleep.

Calm time berfungsi utk menenangkan dan merilekskan anak yg selalu merengek meragam tantrum tanpa sebab.
Anak tenang rileksss. Kurang ragam sebelum tidur. Tidur pun mudah, lena pulak tu. Mommies pun senang hati kan bila anak behave elok. 😊

Gandingan hebat keduanya, syud bg DISKAUN RM10 untuk mommies. 😘

#babylove #belanja #belanjamurah #onlineshop #shopping #shoppingtime #instashop #igshop #onlineshopping #shopsmall

#kedaionline #jualan #jualanku #jualanm3urah #bayi #baybys #bazaronlinemalaysia #shoppingonline #follow4follow #followforfollow

#cutekidsclub #igbabies #igbaby #instababies #onlineshopsurabaya #onlineshopmurah #boutique #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajual

😢 #Rohingya you dont know me
I am so unhappy becouse of your #baybys, your #tears, your #crys, your #hearts. Im so sorry as a #human
#همایش_شیرخوارگان_حسینی

خدایا چطور میشه تماشا کرد شکنجه شدن بچه ای رو که اگه فقط یه کم بیشتر نگاهش کنی بهت لبخند میزنه, بی توجه به مذهبت, دینت, #سیاستت یا هر دسته بندی احمقانه ای که تو عالم بزرگترها هست.. کدوم عقل ناقص نا فهم بیماری می تونه یه بچه رو شکنجه کنه آخه..
یا امام حسین من دست بسته چه کنم جز نوشتن درد واپیچه ای که به روزگار مردم جهان در شرق و غرب این کره ی خونی امروزه؟
یا امام حسین چطور تو #محرم تو بیام برای تو گریه کنم وقتی صدای کمک خواهی بچه های شش ماهه و صدای بریدن گلو و تاخت و تاز حیوانات انسان نما بر پیکر بچه ها , تازه به تازه شنیده میشه؟!
به من باشه امسال یک صدا میانمار به سینه میکوبم بلکه درد قلبم یا بکشدم یا آرومم کنه..
خدایا چطور آروم نشستی نگاه میکنی تو که مثل ما نیستی چرا چیزی نمیگی؟ چرا این زمینو از هم نمی پاشی؟
* خواستم تصویر #شکنجه ی کودک یک ساله #میانماری را اضافه کنم نتوانستم!

Nampak tak balm apa ana pegang..?? Balm Calm... Ana suka sangat pakai balm calm..nanti amek sendiri balm calm..bagi mama mintak pakaikan.. Sebab bekas balm ni tarik perhatian dia..cantik sangat..aroma balm pun buat dia tak boleh jauh dengan balm calm.. Calm Time Tasneem Nature
membantu menstabilkan emosi baik kepada bayi atau orang dewasa. Ia bertindak menghasilkan bau yang menyenangkan, bau ini terhasil daripada campuran pati minyak yang dimasukkan ke dalam balm tersebut.

Kelebihan Calm Time adalah menyelesaikan masalah: - Anak kuat meragam dan tuntrum - Anak kurang fokus - Anak sering menangis

Malah ia juga berfungsi dan berkesan kepada orang dewasa. ----------------------------------------------------
Macam mana nak oder..??? Klik sekarang ☟☟☟ http://www.wasap.my/60177923469/nakbalm

#babylove #belanja #belanjamurah #onlineshop #shopping #shoppingtime #instashop #igshop #onlineshopping #shopsmall

#kedaionline #jualan #jualanku #jualanmurah #bayi #baybys #bazaronlinemalaysia #shoppingonline #follow4follow #followforfollow

Batman mały
Batman duży 😃❤️
#sesja #baybys #baybyboy #batman #bracia #julek #kubuś #ziomki #👼

الف الف مبروك ياابو عبدالله يتربى في عزك ان شاء الله ويجعله من الصالحين ❤️
#usa#uk#bayby#baybys#worldwide#2017#summer#beutiful

My two kids 💙 #baybys

Most Popular Instagram Hashtags