[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bawalshawl

47537 posts

TOP POSTS

Another shawl tutorial which korang boleh jadikan macam bawal without worrying about not cover the chest. Labuh depan belakang! Hg nak lilit sepuluh kali pun takdak hal. Cantik kan shawl ni? Siap ada patches flowers lagi, bidang 55-60'
-
Go get it now at @aisyahexclusive_hq @aisyahexclusive_hq @aisyahexclusive_hq @aisyahexclusive_hq @aisyahexclusive_hq @aisyahexclusive_hq @aisyahexclusive_hq ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
#shawltutorial #bawalshawl

Photoshoot for #bawalshawl @fenadyscarves 💖 .

Adek menggayakan #bawalshawl code salmon peach .

Makeup by
@makeupbymimie 💃
Scarf by
@fenadyscarves 👰

Tutorial of @top_hijab #bawalshawl yang sedang hangat di pasaran ituuuu. Awning bawal senang betul nak bentuk & then boleh terus lilit macam shawl 💕 #shawltutorial #bawaltutorial #tutorialfarharazak

Tutorial Bawal Instant by abrahijab 💁🏼💃🏻
.
.
Yang baru2 nak mencuba pakai bawal instant boleh follow step ni yer..masa mula2 nak sarungkan kat kepala tu make sure jahitan yang dalam tu berada kat luar..atau dengan kata lain terbalik kan lah dulu tudung tu..2nd loop sarung macam biasa jer ..hokeyy 👌🏼👌🏼
. ....if rasa2 macam tak faham jugak...meh wasap jer k lin..in shaa Allah k lin cuba bantu😘😘
.
.
Once dah pandai pakai nanti..tak sampai 2 minit dah boleh siap..semudah A B C jer 😍😍😍😍😍
.
.
#bawalinstant #bawalshawl #tutorialbawalinstant

🌸 ALLURE SCARF 🌸#allurescarf
.
Colour: Matte Lime
.
Type: Bawal Shawl (Non Instant)
Material: Amaryllis Chiffon (Shawl), Bawal Voile (Awning)
Size: 2m x 0.7m
Cutting design: Curve at two side
Label: Washable leather tag
.
Price:
1 for RM39
3 pcs and above RM35/pc
.
All price exc postage
.
How to order?
Whatsapp: +6017-3727034
.
*Colour may slightly different due to camera lighting.
.
#fildzafarhanasc #allurescarf #bawalshawl

Sapa tak reti lilit shawl meh try bawal shawl ni. Dah siap jahit tau ni. Sarung je 2x terus lawa.

Sejenis shawl dua muka. Blh adjust kelabuhan yg diingini. Jom la try shawl ni. Terus ala2 hijabista tau.

Harga sehelai Rm25..tapi beli 5 akak bagi Rm100 je siap free postage lagi.

Material heavy chiffon. Ukuran 1.8m x 0.7m. Instant dua muka and kat bahagian muka mcm bawal sesuai lah sapa tak suka pakai shawl (takut muka nmpk bulat) tapi dah bosan pakai bawal. Hewheehew.

Whatsapp now +6011 2123 2033.

#tudungmurah
#bawalshawl
#bawal
#bawalmalaysia

Abaikan kening yg x kemas itu 😁
Ni nama dia makeup look kalut2 sbb anak qeyau 😂

Kami cuma nk habaq yg kami suka tudung chicnones by @tudungruffle ni 💕
#softgrey #bawalshawl #makorang #biniorang

Untuk hafal jalan aku harus driving sendiri & alhamdulillah trnyata bener trbukti😍😅. #bawalshawl from @top_hijab

MOST RECENT

🌷OPEN FOR PREORDER🌷
.
Chicnones Satin !! RM59 exc postage
NO DEPOSIT 😊
.
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
.
Dont forget to stay comfort and stunning with your favourite scarf 💞💞
-
#tudungruffle #tudungrufflemurah #bawalshawl #chicnones #chicnonesplain #chicnonesbasic #chicnonesdiament #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #rufflebasic #ruffleprinted #bawalprinted #tragent #rufflecrochet #rufflefeather #rufflecrochetswarovski #rufflecrochetgoldring #rufflefeather #bawalplainmurah #bawalplain #bawalvoile #chicnonessatin

🌷OPEN FOR PREORDER🌷
.
Chicnones Satin !! RM59 exc postage
NO DEPOSIT 😊
.
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
.
Dont forget to stay comfort and stunning with your favourite scarf 💞💞
-
#tudungruffle #tudungrufflemurah #bawalshawl #chicnones #chicnonesplain #chicnonesbasic #chicnonesdiament #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #rufflebasic #ruffleprinted #bawalprinted #tragent #rufflecrochet #rufflefeather #rufflecrochetswarovski #rufflecrochetgoldring #rufflefeather #bawalplainmurah #bawalplain #bawalvoile #chicnonessatin

🌷OPEN FOR PREORDER🌷
.
Chicnones Satin !! RM59 exc postage
NO DEPOSIT 😊
.
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
.
Dont forget to stay comfort and stunning with your favourite scarf 💞💞
-
#tudungruffle #tudungrufflemurah #bawalshawl #chicnones #chicnonesplain #chicnonesbasic #chicnonesdiament #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #rufflebasic #ruffleprinted #bawalprinted #tragent #rufflecrochet #rufflefeather #rufflecrochetswarovski #rufflecrochetgoldring #rufflefeather #bawalplainmurah #bawalplain #bawalvoile #chicnonessatin

🌷OPEN FOR PREORDER🌷
.
Chicnones Satin !! RM59 exc postage
NO DEPOSIT 😊
.
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
Dm/Whatsapp 0134604003 📲
.
Dont forget to stay comfort and stunning with your favourite scarf 💞💞
-
#tudungruffle #tudungrufflemurah #bawalshawl #chicnones #chicnonesplain #chicnonesbasic #chicnonesdiament #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalmalaysia #rufflebasic #ruffleprinted #bawalprinted #tragent #rufflecrochet #rufflefeather #rufflecrochetswarovski #rufflecrochetgoldring #rufflefeather #bawalplainmurah #bawalplain #bawalvoile #chicnonessatin

❤ HAWA DRESS ❤
.
❤ Price : RM93
❤ Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
❤ Size Available :
❤ S / M / L / XL / XXL
❤ Size Refer To #HCdressmeasurement
.
❤ Material : Crepe
.
❤ Description :
❤ Breastfeeding Friendly ( Front Zip )
❤ Side Hidden Pockets
.
❤ To Order :
❤ Whatsapp 0133552560
.
#dress #muslimahdress #hawadress #dressmurah #dressmalaysia #dresslabuh #muslimahfashion #hijabfashion #hijabster #clothing #pakaianmuslimah #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #shawl #wideshawl #chiffonshawl #bawalshawl

❤ HAWA DRESS ❤
.
❤ Price : RM93
❤ Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
❤ Size Available :
❤ S / M / L / XL / XXL
❤ Size Refer To #HCdressmeasurement
.
❤ Material : Crepe
.
❤ Description :
❤ Breastfeeding Friendly ( Front Zip )
❤ Side Hidden Pockets
.
❤ To Order :
❤ Whatsapp 0133552560
.
#dress #muslimahdress #hawadress #dressmurah #dressmalaysia #dresslabuh #muslimahfashion #hijabfashion #hijabster #clothing #pakaianmuslimah #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #shawl #wideshawl #chiffonshawl #bawalshawl

Lagi customer pakai 👑BAWAL SHAWL👑. Banyaknya laa koleksi dia. Sedap pakai, senang nak bentuk, less iron plak tu. Opkos la jadi rebutan ramai. Memang tak rugi la beli. ☺

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

Lagi customer pakai 👑BAWAL SHAWL👑. Banyaknya laa koleksi dia. Sedap pakai, senang nak bentuk, less iron plak tu. Opkos la jadi rebutan ramai. Memang tak rugi la beli. ☺

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

Lagi customer pakai 👑BAWAL SHAWL👑. Banyaknya laa koleksi dia. Sedap pakai, senang nak bentuk, less iron plak tu. Opkos la jadi rebutan ramai. Memang tak rugi la beli. ☺

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

BAWAL SHAWL SATIN 🔔🔔🔔 BOOK NOW! PREORDER. Tak perlu bayar deposit. Hanya whatsapp dan book your favorite colors! Item sangat limited. Cepat2! CHICNONES BAWAL SHAWL SATIN RM59 Whatsapp 013 9080 946
-----------
Type: Bawal Shawl
Material: satin
Keistimewaan: mudah bentuk dan tak mudah kedut
Size: 2m x 0.7m
Price: RM59 excl postage
Whatsapp 013 9080 946
#sayajualtudung #tudungruffle #tudungmurah #sayajualtudungmurah #tudungrufflemurah #sayajualtudungruffle #sayajualinstantshawl #instantshawl #sayajualshawl #tudung #bawalinstant #sayajualshawlmurah #sayajualshawlinstantmurah #instantshawl #sayajualonline #onlineshawl #rufflefeather #chicnones #missnones #chicnonesdiamond #trprincess #trtutorial #tr #TRwonderaya #ruffleeyelash #ruffleeyelashswarovski #bawalshawl #bawaleyelash #bawaleyelashswarovski

❤ HAWA DRESS ❤
.
❤ Price : RM93
❤ Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
❤ Size Available :
❤ S / M / L / XL / XXL
❤ Size Refer To #HCdressmeasurement
.
❤ Material : Crepe
.
❤ Description :
❤ Breastfeeding Friendly ( Front Zip )
❤ Side Hidden Pockets
.
❤ To Order :
❤ Whatsapp 0133552560
.
#dress #muslimahdress #hawadress #dressmurah #dressmalaysia #dresslabuh #muslimahfashion #hijabfashion #hijabster #clothing #pakaianmuslimah #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #shawl #wideshawl #chiffonshawl #bawalshawl

Alololo....comeyy sangat ni customer pakai 👑BAWAL SHAWL👑. Uolls tengok la sorang2 ada banyak koleksi. Bukan satu tau. Tenkiu so much dear. 😍

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

Alololo....comeyy sangat ni customer pakai 👑BAWAL SHAWL👑. Uolls tengok la sorang2 ada banyak koleksi. Bukan satu tau. Tenkiu so much dear. 😍

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

Nak pergi mana2, pakai BAWAL SHAWL je senang. Nak tutup pipi bambam & tak nak dahi terdedah sangat kalau pakai shawl, jom cuba awning bawal cotton + high quality chiffon ni 😘 .

Boleh lilit mcm2 gaya macam pakai shawl tau! Eksaited kan? Our pretty #tophijablovelies wearing Bawal Shawl in 'BRICK BROWN' color .

Tunggu apa lagi? Jom whatsapp kakak lekas di +601114954600 ataupun DM je kakak untuk pilih color2 yang menarik .

#bawalshawl #murah2 #kelantan #pcb #kotabharu #pengkalanchepa #kbmall #aeonkb #tescokb

Alololo....comeyy sangat ni customer pakai 👑BAWAL SHAWL👑. Uolls tengok la sorang2 ada banyak koleksi. Bukan satu tau. Tenkiu so much dear. 😍

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

Bismilllahhirrahmanirrahim
.
.
Bawal instant Maroon ...menggunakan material chiffon bubble...mudah bentuk & tak jarang..so bagi yang tak minat pakai inner..in shaa Allah tudung ni amat sesuai 😍
.
.
Nak order boleh wasap k lin 📲0196460526 .
.
Harga
Medium RM35
Extra Large RM38
(Exclude Postage)
.
.
#bawalinstant #bawalshawl #tudunglabuh #muslimah #dakwahmudah #dakwahsantai #muslimahwear #alhamdulillah #tudungbawalinstant #tudungbawalshawl #dakwahsentap #tarbiyyahsentap #syukur

Stok dah banyak susut. Cepat uolls grab time promosi harga pecah palo ni. Jom kongsi dengan kawan2. Free pos uolls.

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

Stok dah banyak susut. Cepat uolls grab time promosi harga pecah palo ni. Jom kongsi dengan kawan2. Free pos uolls.

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

Stok dah banyak susut. Cepat uolls grab time promosi harga pecah palo ni. Jom kongsi dengan kawan2. Free pos uolls.

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf

Most Popular Instagram Hashtags