[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bawalshawl

37633 posts

TOP POSTS

Abaikan kening yg x kemas itu 😁
Ni nama dia makeup look kalut2 sbb anak qeyau 😂

Kami cuma nk habaq yg kami suka tudung chicnones by @tudungruffle ni 💕
#softgrey #bawalshawl #makorang #biniorang

She's wearing another style using our Allure Scarf in Nude! Cantikk kann???😍😍Macam princess dah tengok!Thanks for sharing this pic, dear...Sesuai sangat warna ni dengan awak💕Grab this scarf cepat cepat for only RM39 noww.. Stoks are running loww!
.
🌸 ALLURE SCARF 🌸#allurescarf
.
Colour: Nude
.
Type: Bawal Shawl (Non Instant)
Material: Amaryllis Chiffon (Shawl), Bawal Voile (Awning)
Size: 2m x 0.7m
Cutting design: Curve at two side
Label: Washable leather tag
.
Price:
1 for RM39
3 pcs and above RM35/pc
.
All price exc postage
.
How to order?
Whatsapp: +6017-3727034
.
*Colour may slightly different due to camera lighting.
.
#fildzafarhanasc #allurescarf #bawalshawl

Tutorial of @top_hijab #bawalshawl yang sedang hangat di pasaran ituuuu. Awning bawal senang betul nak bentuk & then boleh terus lilit macam shawl 💕 #shawltutorial #bawaltutorial #tutorialfarharazak

GEGAR SALE ARYA HANYA TINGGAL KURANG DARI 6 JAM SAHAJA!!!!😱😱
.
MANE YANG DOK FIKIR-FIKIR LAGI TU CEPAT2 ORDER OK..💃💃💃
.
#afnahumairah
#afnaarya
#bawalshawl
#bawal

Sapa tak reti lilit shawl meh try bawal shawl ni. Dah siap jahit tau ni. Sarung je 2x terus lawa.

Sejenis shawl dua muka. Blh adjust kelabuhan yg diingini. Jom la try shawl ni. Terus ala2 hijabista tau.

Harga sehelai Rm25..tapi beli 5 akak bagi Rm100 je siap free postage lagi.

Material heavy chiffon. Ukuran 1.8m x 0.7m. Instant dua muka and kat bahagian muka mcm bawal sesuai lah sapa tak suka pakai shawl (takut muka nmpk bulat) tapi dah bosan pakai bawal. Hewheehew.

Whatsapp now +6011 2123 2033.

#tudungmurah
#bawalshawl
#bawal
#bawalmalaysia

She's wearing #bawalshawl in Cedar colour -------------------------------------------------------------------------------
Happy Eid everyone !🌙

Bawal shawl sopphia from @ishazzafsh 🌸🌸🌸 grab yours nowwww 빨리 빨리 힝힝~ #ootd #bawalshawl

#ootd hari ni pakai baju kitty. Kita lupa hari ni hari khamis. Xpakai batik plak. Hihi.😅 Haruslah pakai 👑BAWAL SHAWL👑 letopps ke sekolah. Warna ni keluaran batch ke berapa tah lupa dah. Memang jadi rebutan. Cepat je sold color ni dulu. Sapa nak order cepat2 tau. Takut xsempat sampai before raya je.

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf
#CikguZatiey

Sekelip mata jah habis !

Tinggal emerald ni je last

Siapa cepat dia dapat !

Bawalshawl

Awning bawal cotton (memang jadi sgt dkt muka)
Shawl kain chiffon.. Brpa?
Rm25 ja nak bgi termasuk postage.. Nak habiskan stok nih.. Esok last payment.
Post esok boleh pkai bt raya. Yeahhh!

Cepat pm 0139545610

#scrubhilangdaki #bawalshawl #jeneralinsta #bawalmurah

MOST RECENT

Salam 1 syawal
#nurraysa
#bawalshawl

She's wearing #bawalshawl in Cedar colour -------------------------------------------------------------------------------
Happy Eid everyone !🌙

Sis @amyleaibrahim is donning #bawalshawl in brown colour for Eidulfitri🌙
---------------------------------------------------------------------------
Thank you for shopping with us. Keep supporting #Bohofé 🤗

Selamat pagi deariess 💕raya dah masuk hari ke-2. Teruskan beraya dan meh ler share #ootd korang dengan koleksi TudungRuffle ☺️
.
Alhamdulillah our #trprincess @puanzura donned #chicnones in rose pink. Cantikkkk 😍😍😍Thanx dear😘
.
.
#tudungbawal #bawal #TudungRuffle #tudungraya #tudungrufflejohor #raya2017 #sayajualtudung #trstokis #trstokisjohor #trs022 #johor #segamat #segamatjohor #bawalshawl #shawl #ootd

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua peminat 👑BAWAL SHAWL👑 dan followers 💎KIZZATIEY SCARF💎
.
Alhamdulillah semua item sempat sampai ke tangan customer sebelum raya.☺
.
Jangan lupa kongsikan #ootd raya anda mengayakan 👑BAWAL SHAWL👑 yang gojes tu ye. Hehe 🙈
.
👑BAWAL SHAWL👑 VOLUME 9 yang baru akan keluar selepas raya dengan corak & warna yang pasti akan memukau mata anda. Follow rapat2 page 💎KIZZATIEY SCARF💎

Kami akan start pengeposan yang seterusnya selepas raya pada 3 Julai 2017.

Ingat tudung, ingat 💎KIZZATIEY SCARF💎

Whatsapp zatiey
📞 www.wasap.my/60194175991

#BawalShawl
#KizzatieyScarf
#CikguZatiey

#bawalshawlexclusive #bawalshawl #bawalshawlmurah #bawal #shawl #chiffon #bawalmurah #shawlmurah #tudungbawal #shawlchiffon #bawalchiffon #tudungbawallabuh #tudungchiffonlabuh #tudunglabuh #tudungraya #raya2017 #designraya

Alhamdullilah. Ramai customer Jannab dah dapat percel diorang sebelum raya.
Hehe 😄😄
Korang happy Jannah pon tumpang happy sekaki dua kaki tiga kaki 😛

Love,
@tudung.ruffle_by.jannah

#TudungRuffle #rufflefeather #chicnones #bawaleyeleshswavroski #BawalEyeleash #bawal #bawalsquare #tudungbawal #bawalshawl #aurainsta #igmashup #tudunglabuh #labuhanbatu

Alhamdullilah. Customer Jannah semua dah dapat percel diorang sebelum raya.
Hehe 😄😄
Korang happy Jannah pon tumpang sekaki dua kaki tiga kaki 😛

Love,
@tudung.ruffle_by.jannah

#TudungRuffle #rufflefeather #chicnones #bawaleyeleshswavroski #BawalEyeleash #bawal #bawalsquare #tudungbawal #bawalshawl #aurainsta #igmashup #tudunglabuh #labuhanbatu

*Milenia Instant Shawl Series* By Leez Empire™
.
✔Material :Flamingo Chiffon (body) + Lycra Cotton (Awning Attached)

Dihiasi *Crystal Stone & Pearl*
.
✔Ukuran : Bidang 60
labuh depan Belakang (2.0m x 0.75m) Size L (2.2m x 0.75m) Size XL .
✔Inner dalam LABUH menutupi leher.
.
✔Design: Instant Shawl Double Loop EASY TO WEAR
.
✔Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik (TRENDY PASTEL COLOUR) ✴Exclusive Crystal Stone LOGO LEEZ EMPIRE{LE}
✴Instant Double Loop Printed with inner
✴Lebih kemas
✴Terletak cantik
✴Terbentuk elok
✴Jahitan kebanyakan shawl branded
✴Breastfeeding friendly
✴Solat Ready
✴Tak Jarang
✴Minima Iron
✴Flowy & sejuk
__________________
__________________

Harga Size L *RM65*
Harga Size XL *RM75*
{Excluded Postage}
.
SEMENANJUNG RM8
SABAH SARAWAK RM11

#escarves #instantshawl #shawl #instant #bawal #topseller #online #promotion #raya2017 #hijab #bawalshawl #ootd #sales #premium

HOT PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
🌸Material : polycrepe
🌸Free size fit from S untill L,
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸sempat nak pakai raya, raya kan sebulan 😬
🌸Sesuai 165 cm ke bawah .
🌸Bahagian pinggang full getah
.
👉🏻order open selagi stock masih ada
👉🏻*FIRST PAY FIRST SERVE*
👉🏻order palazzo crepe akan dipos khamis (29 hb) .
.
💰1 piece - RM35 exclude postage
💰3 Pieces - RM99 with postage .
.
Nak tanya apa apa boleh whatsapp:
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
___
#bawal #shawl #bawalmurah #shawlmurah #bawalcantik #shawlcantik #bawalshawl #bawallover #tudung #tudungcrepe #tudungcrepemurah #kuantan

HOT PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
🌸Material : polycrepe
🌸Free size fit from S untill L,
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸sempat nak pakai raya, raya kan sebulan 😬
🌸Sesuai 165 cm ke bawah .
🌸Bahagian pinggang full getah
.
👉🏻order open selagi stock masih ada
👉🏻*FIRST PAY FIRST SERVE*
👉🏻order palazzo crepe akan dipos khamis (29 hb) .
.
💰1 piece - RM35 exclude postage
💰3 Pieces - RM99 with postage .
.
Nak tanya apa apa boleh whatsapp:
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
___
#bawal #shawl #bawalmurah #shawlmurah #bawalcantik #shawlcantik #bawalshawl #bawallover #tudung #tudungcrepe #tudungcrepemurah #kuantan

HOT PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
🌸Material : polycrepe
🌸Free size fit from S untill L,
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸sempat nak pakai raya, raya kan sebulan 😬
🌸Sesuai 165 cm ke bawah .
🌸Bahagian pinggang full getah
.
👉🏻order open selagi stock masih ada
👉🏻*FIRST PAY FIRST SERVE*
👉🏻order palazzo crepe akan dipos khamis (29 hb) .
.
💰1 piece - RM35 exclude postage
💰3 Pieces - RM99 with postage .
.
Nak tanya apa apa boleh whatsapp:
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
___
#bawal #shawl #bawalmurah #shawlmurah #bawalcantik #shawlcantik #bawalshawl #bawallover #tudung #tudungcrepe #tudungcrepemurah #kuantan

_
First design for #BSAlebaran2017 🌸
ROSAARUFFLE @byshazreenazeman
Apa yg best ni oiiii? Nak tau? ;

Comes with HQ voile material
Add on #pleatedruffle yg HQ and original
Tag exclusive @byshazreenazeman
Full new packaging
RM5 less for 2nd purchases
Available in #bidang50
bidang45 (PREORDER)
_
PRICE : RM42 ( exclude postage )
_
Rugi tak try satu uiii! Tudung cantik kena la beli syggg.. dah ada tudung raya ke? Belum ada lagi? Apa kata whatsapp kakmeng cepat2 , order awal2 nah boleh siap awal sempat melaram raya pertama nanti! 😍
_
Whatsapp : 0138024936
Insta : @byshazreenazeman
_
#tudungruffle #rufflepleated #pleatedruffle #tudungraya #bawalfeather #bawal #bawalmurah #bawalborong #pleated #ruffle2layer #shawl #bawalshawl #shimmeringshawl #BSAlebaran2017 #bidang45 #bidang50

_
First design for #BSAlebaran2017 🌸
ROSAARUFFLE @byshazreenazeman
Apa yg best ni oiiii? Nak tau? ;

Comes with HQ voile material
Add on #pleatedruffle yg HQ and original
Tag exclusive @byshazreenazeman
Full new packaging
RM5 less for 2nd purchases
Available in #bidang50
bidang45 (PREORDER)
_
PRICE : RM42 ( exclude postage )
_
Rugi tak try satu uiii! Tudung cantik kena la beli syggg.. dah ada tudung raya ke? Belum ada lagi? Apa kata whatsapp kakmeng cepat2 , order awal2 nah boleh siap awal sempat melaram raya pertama nanti! 😍
_
Whatsapp : 0138024936
Insta : @byshazreenazeman
_
#tudungruffle #rufflepleated #pleatedruffle #tudungraya #bawalfeather #bawal #bawalmurah #bawalborong #pleated #ruffle2layer #shawl #bawalshawl #shimmeringshawl #BSAlebaran2017 #bidang45 #bidang50

HOT PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
🌸Material : polycrepe
🌸Free size fit from S untill L,
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸sempat nak pakai raya, raya kan sebulan 😬
🌸Sesuai 165 cm ke bawah .
🌸Bahagian pinggang full getah
.
👉🏻order open selagi stock masih ada
👉🏻*FIRST PAY FIRST SERVE*
👉🏻order palazzo crepe akan dipos khamis (29 hb) .
.
💰1 piece - RM35 exclude postage
💰3 Pieces - RM99 with postage .
.
Nak tanya apa apa boleh whatsapp:
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
___
#bawal #shawl #bawalmurah #shawlmurah #bawalcantik #shawlcantik #bawalshawl #bawallover #tudung #tudungcrepe #tudungcrepemurah #kuantan

HOT PALAZZO CREPE RESTOCK !
.
🌸Material : polycrepe
🌸Free size fit from S untill L,
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang
🌸sempat nak pakai raya, raya kan sebulan 😬
🌸Sesuai 165 cm ke bawah .
🌸Bahagian pinggang full getah
.
👉🏻order open selagi stock masih ada
👉🏻*FIRST PAY FIRST SERVE*
👉🏻order palazzo crepe akan dipos khamis (29 hb) .
.
💰1 piece - RM35 exclude postage
💰3 Pieces - RM99 with postage .
.
Nak tanya apa apa boleh whatsapp:
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
📲 0136823089 - effa
___
#bawal #shawl #bawalmurah #shawlmurah #bawalcantik #shawlcantik #bawalshawl #bawallover #tudung #tudungcrepe #tudungcrepemurah #kuantan

Most Popular Instagram Hashtags