[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bawalshawl

59979 posts

TOP POSTS

Tutorial of @top_hijab #bawalshawl yang sedang hangat di pasaran ituuuu. Awning bawal senang betul nak bentuk & then boleh terus lilit macam shawl 💕 #shawltutorial #bawaltutorial #tutorialfarharazak

Morning sunshine 🙌
Breakfast ape tu korang ? Miss Tia breakfast roti canai telur satuuuu ! 😀😀
-
#selamatpagi #squarescarves
#tudungbawalprinted
#bawalshawl #bawalpremiumTiaLovely

PROMOSI SEMPENA CUTI SEKOLAH
BawalShawl Plain 🌹🌹 4 HELAI RM100
🌹🌹 4 HELAI RM100
🌹🌹 4 HELAI RM100
Apa yang Istimewanya BawalShawl Plain ni : ✅ Senang bentuk ✅ Ironless
✅ Mudah digayakan dengan pelbagai gaya
✅ Sesuai dipakai untuk semua peringkat umur

Berminat ?
Wasap 📲0179239621

#bawalshawl #bawalmurah #bawalplain #bawalpolkadot

Care paling senag nak pkai shawl haa... senang jerkann... so boleh la beli dan cube.. skli pakai..nak pakai lagi... yuhuuuuu... #bawalshawl
#bawal
#shawl
#shawllabuh
#shawlmurah

TQ dear @aieyzaamieyra untuk tutorial EZRA semi instant bawal ❤️❤️ .
Sis jangan ketinggalan dapatkan EZRA dengan harga MERDEKA SALE ok 😘 🎉
.
.
#bawalinstant
#instantbawal
#bawalshawl
#bawalchiffon

Tadi ada yang tanya kat saya, BawalShawl ni pendek ke sebab kebanyakan gambar yang model pakai nampak pendek.
.
Jawapannya, in shaa Allah cukup labuh untuk tutup dada dan bahu, depends on cara kita lilit.
.
Maaf ya, nanti saya try cari gambar model yang lebih menutup. Kalau nak diri sendiri jadi model takut tak muat gambar nanti sebab besar sangat ha ha.
.
Meh saya tepek gambar saya pakai BawalShawl ni. 😂 (maaf saya tak secantik model sbb saya mokmok)
Ada gambar saya pakai 1 warna je. Nanti ada masa (dan ada rezeki lebih beli bebanyak) saya ambil gambar lagi ya.
.
Doakan saya berjaya turunkan berat badan semula masa berpantang nanti. Haha.
.
Untuk yang berminat, ini details tentang BawalShawl from AtyraScarf ni:
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki
. 🎀Shawl chiffon material high quality chiffon
. 🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter
.
Normal price: RM30/pc
Tapi sekarang sampai 24 Disember ni, big boss bermurah hati nak bagi promosi:
. 🌹🌹🌹🌹
4 HELAI RM100
(Postage ke Semenanjung + RM9)
.
Kalau berminat boleh whatsapp saya ya, pm pun boleh.
.
Sebarkan untuk rezeki keluarga kecil saya.

#bawalshawl #atyrascarf #bawalshawlmurah #bawalshawlcantik #shawlawningbawal #tudungcantik #shawlmurah #shawlcantik #sayajualbawalshawl #sayajualshawl #tudungbawalcantik #tudungbawalmurah #borongtudung #borongbawalshawl

Untuk hafal jalan aku harus driving sendiri & alhamdulillah trnyata bener trbukti😍😅. #bawalshawl from @top_hijab

MOST RECENT

BEST SELLING!
-

BAWAL CHIFFON
Price : RM18
-

Available size : B 45'
Material : Heavy Chiffon
Colour:

H1- Plum
H2- Copper
H3- Old rose
H4- Petal peach
H5- Burly wood
H6- Tea rose
H7- Coral pink
H8- Indian red
H9- Dark grey
H10- Urban grey

_ ✔ Senang iron
✔ Senang bentuk
✔ Jahitan babyseam

_ 📱01110648809
_
#teammhejab #mhejab #bawal #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalmurah #bawallawo #bawalcotton #cottonvoile #bawal #tudungbawal #bidang45 #bawalmurahmurah #bawalbest #bawalcottonvoile #bawaltaburmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamond #bawalmanik #bawalnama #maniknama #nama #shawl #bawalshawl #tudungshawl #bawalrozello #shawl #bawalinstant #shawlinstant #wideshawl #bawalchiffon #chiffon

Siapa suka pakaian warna hitam?
Kita gengg! ✋

BawalShawl warna hitam available lagi tau, kalau nak roger k? 0194222343.

#ZSBawalShawl
#BawalShawLabuh
#BawalShawl
#Tudung2in1
#TudungTravel
#Tudung2Minit
#TudungMenutupDada
#PinSarungSiap
#PinLilitFreeStyle
#TudungBawal
#TudungCantik
#Beautiful

[Swipe kiri SALE] KHIMAR PALING CANTIK☺️
.
Boleh buat 3 style:
.
✔️BAWAL
✔️SHAWL
✔️PURDAH
.
SHAWL tu dijahit terus bersama CAPE nya. So, its ready for SOLAT! Best kan=)
.
✔️Khimar Le amor.
✔️Rm90 promo exc postage.
✔️Chiffon rose.
.
Jom order sebelum licinn,
whatsapp 013-3007519
whatsapp 013-3007519
whatsapp 013-3007519
.
Tuto versi bawal klik #tutoleamorbawal.
Tuto versi purdah klik #tutoleamorpurdah
Versi shawl klik #tutoleamorshawl

Hai CLOvers 💋
#clobawalshawl in Earthy tones 😍
Warna yang boleh match dgn semua tona warna 😘
.
Basic shawl/shawl panjang (ended curve)
Custom made 😘
Panjang: 2 meter
Lebar: 0.8 meter
Material: double chiffon (lebih tebal drpd chiffon biasa)
Awning: premium voile
Amaran ❌ JGN GUNA STARCH!!!Nanti Keras kejung sgt! 😜
.
Price: RM38, not including postage
(postage +RM8 smnnjg/ RM10 SS)
.
BELI 3 helai RM115 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG/ RM117 KE SS
.
Untuk order, sila whatsapp +60129189246
.
#sayajualtudungmurah
#sayajualtudungbawal
#sayajualshawl
#sayajualtudung
#sayajualshawl
#sayajualbawalshawl
#sayajualshawlbawal
#bawalshawl
#shawlbawal
#shawlplain
#plainshawl
#shawldoublechiffon
#shawlchiffon
#shawlpanjang
#shawl2meter
#shawlawningbawal
#bawalshawlmurah
#bawalshawlplain

🔥[Swipe left] Weekend Year End GRAND SALE‼️
.
Date: 16 dec - 18 dec.
Hanya di Whatsapp: 013-3007519
.
Design SALE.
Haura Lumiere’.
Np: rm49.
PROMO : RM39
Exc postage.
.
Bawal Seri.
Np: rm49.
PROMO : RM39.
Exc postage.
.
Bawal Manis.
Np: rm49.
PROMO : RM35.
Exc postage.
.
🔥🔥
.
Stok sgt TERHAD. FAST payment didahulukan. Lets whatsapp NOW😃

Alhamdulilah dah sampai skrg ni ada certain brg tak tentu sampai maybe banyak barang kot nasib dapat semua cust yg memahami 🌹
.
so ada yang nak order lagi ke utk post besok cepat dm/whatsapp wani 👇🏻
.
0175348298❗️
0175348298❗️
#bawalinstant #awaniscouture #bawalshawl #bawalinstantmurah #bawalinstantlabuh #tudungmurah #bawalmurah

👛👜👠💋💄
.
🌹La'Chanellia🌹
Bawal Shawl Instant
.
✅Price: RM45
📫Postage: RM7 WM RM9
.
Material : Japanese Bawal & High Quality Chiffon Ceruti
Measurement : 1.9m x 0.7m
.
.
Ciri2 La'Chanellia
🌸Cara pemakaian: Lipat mcm bawal, pin & kemudian terus sarung. Siap
🌸Long & wide 🌸Sangat mudah & cepat utk di gayakan
🌸Material bawal yg digunakan sangat mudah utk membentuk & tidak licin
🌸Di sambungkan dengan high quality chiffon ceruti yg ringan & selesa dipakai
🌸Jahitan di sekeliling shawl yg kemas
🌸Dihiasi dgn metal beads 👛💋👗💄👒 yg sgt comel dan rhinestone beads di bahagian penjuru hujung shawl
🌸Opacity 7/10
.
Item available di Gedung Glam Bandar Baru Uda, Jb
.
Utk online order,
💕Whatsapp 012-5052421
.
#sayajual #shawl #instantshawl #chiffonshawl #instant2muka #doubleloopshawl #chiffon #irononmetal #chiffongeorgette #heavychiffon #bazaarpaknil #bestvendor #zawaralovers #bellaammara #minazlovers #lrccintahati #johor #johorbahru #bandarbaruuda #vendorbutik #bawalinstant #bawalshawl #chunkybeads
#shawlpublika #moodrepublik

ADJUSTABLE SIZE WEIII BOLEH PAKAI DARI SIZE S TO XXL
.
.
HARGA MURAH,DESIGN RARE😍
.
.
🍥HYBRID SCARF ADJUSTABLE
🍥MATERIAL CHIFFON
🍥MUDAH BENTUK
🍥SAIZ FROM S-XXL
.
.
💸PRICE
🍥RM40+ RM8 POS SM/RM11 SS
🍥4HELAI FREE POS
.
.
📲WHATSAAP DETAIL
✔017.9878101(CIK KONAH)
✔017.9878101(CIK KONAH)
✔017.9878101(CIK KONAH)
.
.
#bawalshawl #Instantbawal #tudungborong #bawalchiffonborong #shawlborong #tudungruffle #bawalcorak #bawalborong #tudunglabuh #bidang60 #bidang45 #tudungmuslimah #bawalchiffon #bawaltrendy #bawalinstant #tudungcantik #bajulabuh #bajumuslimah #bawalinstant #like4like #share4share #tudungmurah #tudungborongmurah

Tudung bawal chiffon by Nikisa .

Available dalam bidang 45" dan 50" .

Nanti kita bgtau ada brp color dan material chiffon apa ya 😉 .

Tunggu keluarannya. Sekarang ni masih dalam proses 😁 Keep support our brand 😘 . 📸 by @photobysfs .

#nikisa #nikisacollection #tudung #tudungbawal #bawalchiffon #tudungbawalchiffon #tudungbawallabuh #bawalchiffonlabuh #bawalshawl #bawallovers

Jangan sibuk mengata orang sampai lupa diri sendiri. Sebab akhir zaman ni memang ramai yang sibukkan hal orang lain walhal diri masih perlu banyak diperbaiki ☹️ #FAZEZ_YES (15/12 - 30/12)
#FAZEZ_Lubna (BEIGE) (RM48) (3&above each RM45)
#FAZEZ_BawalShawl (BEIGE) (RM27) (3 for RM85 SM)
#ComboPrice (Lubna + BawalShawl) (RM87 SM)
Whatsapp; 01115967339

#tudungmalaysia #tudungmurah #tudung #tudungbawal #tudungshawl #bawalshawl #bawalmurah #shawl #shawllabuh #bazaarpaknilmurah #jnisaa #jnisaalover #jnisaafeedback #BajuMurahMalaysia #bajumurahmeriah #bajucustommade #bajucantik #bajucantikmurah #bajumuslimah #bajumuslim #bajulabuhmurah #BajuLabuh #bazaarpaknilmurah #freepostage #yes #yearendsale

Pakai serba hitam digelar syiah. Pakai serba warna dipanggil tabarruj. Bila mulut manusia nak puas kan? 🤔😀 #FAZEZ_YES (15/12 - 30/12)
#FAZEZ_Lubna (BLACK) (RM48) (3&above each RM45)
#FAZEZ_BawalShawl (BLACK) (RM27) (3 for RM85 SM)
#ComboPrice (Lubna + BawalShawl) (RM87 SM)
Whatsapp; 01115967339

#tudungmalaysia #tudungmurah #tudung #tudungbawal #tudungshawl #bawalshawl #bawalmurah #shawl #shawllabuh #bazaarpaknilmurah #jnisaa #jnisaalover #jnisaafeedback #BajuMurahMalaysia #bajumurahmeriah #bajucustommade #bajucantik #bajucantikmurah #bajumuslimah #bajumuslim #bajulabuhmurah #BajuLabuh #bazaarpaknilmurah #freepostage #yearendsale #yes

Bawalshawl Plain Non Instant code "blush pink " 🌸
.
Dah grab belum ? Dah tahu ke ada promo sekarang ni ?
Normal price RM30 for 1 pcs . 4 pcs RM100 !😲 #bawalshawl #bawal #shawl

Morning, hi colour rosegold in action. Cantik kan? Design latest from byazzy. Yang best? Mudah bentuk , adjustable , simple n nice 🌷#diamondbee 🐝 #bawalshawl #sayajual #byazzy #bawalshawlmurah #bawalshawlmalaysia #bawalshawlplain #rosegold

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

NEW !! bawal printed candy
Material : chiffon ringan
Bidang 45
Type :square scarf
RM 20
Postage :RM8 SM / RM12 SS

Order :
Screenshot item
DM / WHATSAPP 014.365.0329
#tudung #tudungbawal #bawal #bawalchiffon #chiffon #chiffonvoile #bawalpastle #bawalshawl #bawalcandy #tudungmurah

🔥YEAR END SALE🔥.
🎀BAWALSHAWL PLAIN
. 🎀Awning material bawal cotton miyuki .
🎀Shawl chiffon material heavy chiffon .
🎀Panjang shawl 1.8 meter , lebar 0.7 meter .
🎀Warna sedikit berbeza sbb lighting camera.
.
🎀PRICE : 4PCS RM109 INC POS TO SM | ADD ON RM4 TO SS.
-#tudungmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #yearendsale #atyrascarf #atyrascarfjb #yunscarveslovers

NEW !! bawal printed candy
Material : chiffon ringan
Bidang 45
Type :square scarf
RM 20
Postage :RM8 SM / RM12 SS

Order :
Screenshot item
DM / WHATSAPP 014.365.0329
#tudung #tudungbawal #bawal #bawalchiffon #chiffon #chiffonvoile #bawalpastle #bawalshawl #bawalcandy #tudungmurah

NEW !! bawal printed candy
Material : chiffon ringan
Bidang 45
Type :square scarf
RM 20
Postage :RM8 SM / RM12 SS

Order :
Screenshot item
DM / WHATSAPP 014.365.0329
#tudung #tudungbawal #bawal #bawalchiffon #chiffon #chiffonvoile #bawalpastle #bawalshawl #bawalcandy #tudungmurah

Hai CLOvers 💋
#clobawalshawl in bluish-grey shades 😍
Yang mana buat biru mata hitam muuu 😘
.
Basic shawl/shawl panjang (ended curve)
Custom made 😘
Panjang: 2 meter
Lebar: 0.8 meter
Material: double chiffon (lebih tebal drpd chiffon biasa)
Awning: premium voile
Amaran ❌ JGN GUNA STARCH!!!Nanti Keras kejung sgt! 😜
.
Price: RM38, not including postage
(postage +RM8 smnnjg/ RM10 SS)
.
BELI 3 helai RM115 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG/ RM117 KE SS
.
Untuk order, sila whatsapp +60129189246
.
#sayajualtudungmurah
#sayajualtudungbawal
#sayajualshawl
#sayajualtudung
#sayajualshawl
#sayajualbawalshawl
#sayajualshawlbawal
#bawalshawl
#shawlbawal
#shawlplain
#plainshawl
#shawldoublechiffon
#shawlchiffon
#shawlpanjang
#shawl2meter
#shawlawningbawal
#bawalshawlmurah
#bawalshawlplain

FENOMENA BAWAL SHAWL MARINA lagi😋😋😋😋😋😋
.
.
-aishhhh tak mau cakap bayak pagi ni saya nak cerita pasal awning bawal shawl yg kami gunanakan
.
.
❤BEHAVE AWNING 150%
-Awning maintain walau ditiup angin.
-takpayah pakai spray penegak tudung ok
-chiffon voile yang sangat senang bentuk
-pakai brooch banyak kali tapi material tetap terjaga tau tapi dengan syarat janganlah pakai brooch tumpul😅
-WARNING ini adalah AWNING TERBAIK di abad ini😍😍 #bawalshawl
#bawal
#qisamni
#hijab
#tutorialhijab
#sederhanaituindah
#agentqisamni

Nah belanja pic ootd dari cust sebagai santapan mata pagi ni..siapa kata hybridscarf ni untuk golongan muda je golongan berumur sikit pon boleh apa..tetap cunn ja,nampak makin muda adalah dengan hybridsacrf ni🙈
.
.
Harga Murah,Design Rare😍
.
.
Yang pastinya hybrid scarf ini adjustable dari saiz s to xl
.
.
Bawal instant trendy terlajak cantik,terlajak selesa,terlajak mudah dan terlajak murah
.
.
🍥HYBRID SCARF ADJUSTABLE
🍥MATERIAL CHIFFON
🍥MUDAH BENTUK
🍥SAIZ FROM S-XXL
.
.
💸PRICE
🍥RM40+ RM8 POS SM/RM11 SS
🍥4HELAI FREE PPS
.
.
📲WHATSAAP DETAIL
✔017.9878101(CIK KONAH)
✔017.9878101(CIK KONAH)
✔017.9878101(CIK KONAH)
.
.
#bawalshawl #Instantbawal #tudungborong #bawalchiffonborong #shawlborong #tudungruffle #bawalcorak #bawalborong #tudunglabuh #bidang60 #bidang45 #tudungmuslimah #bawalchiffon #bawaltrendy #bawalinstant #tudungcantik #bajulabuh #bajumuslimah #bawalinstant #like4like #share4share #tudungmurah #tudungborongmurah

FENOMENA BAWAL SHAWL MARINA lagi😋😋😋😋😋😋
.
.
-aishhhh tak mau cakap bayak pagi ni saya nak cerita pasal awning bawal shawl yg kami gunanakan
.
.
❤BEHAVE AWNING 150%
-Awning maintain walau ditiup angin.
-takpayah pakai spray penegak tudung ok
-chiffon voile yang sangat senang bentuk
-pakai brooch banyak kali tapi material tetap terjaga tau tapi dengan syarat janganlah pakai brooch tumpul😅
-WARNING ini adalah AWNING TERBAIK di abad ini😍😍 #bawalshawl
#bawal
#qisamni
#hijab
#tutorialhijab
#sederhanaituindah
#agentqisamni

Alahai.. Lubna memang ramai peminat, tinggi2 pun masih bawah lutut kalau pakai. Founder (168cm) pakai memang bawah lutut, dalam gambar je nampak ternaik sikit hehe. Best tau pakai seluar boleh kain pun boleh!
Psst, label tak jahit lagi tu 🤣
#FAZEZ_YES (15/12 - 30/12)
#FAZEZ_Lubna (DUSTY PINK) (RM48) (3&above each RM45)
#FAZEZ_BawalShawl (moss pink) (RM27) (3 for RM85 SM)
#ComboPrice (Lubna + BawalShawl) (RM87 SM)
Whatsapp; 01115967339

#tudungmalaysia #tudungmurah #tudung #tudungbawal #tudungshawl #bawalshawl #bawalmurah #shawl #shawllabuh #bazaarpaknilmurah #jnisaa #jnisaalover #jnisaafeedback #BajuMurahMalaysia #bajumurahmeriah #bajucustommade #bajucantik #bajucantikmurah #bajumuslimah #bajumuslim #bajulabuhmurah #BajuLabuh #bazaarpaknilmurah #freepostage

Assalamualaikum
Salam hujung minggu
Kemana hari ni?

Jom berhybridshawl 😉

New Design - awning with diamond

Bidang 45|50|55
RM32

Postage : RM8(1-4helai)

Berminat untuk beli? Klik link di Bio tau! Atau klik sini 👇👇
http://bit.ly/ByFiniey

#hybridshawl
#bawalshawlmurah
#byazzysale
#byazzy
#bawalshawl

siapa setuju angkat tangan 🙌🙌🙌 kalau pepagi dah memarah itu bukan positive tau, dah negative. Jadi bangun pepagi tu senyum fikiran sentiasa kena positive, baru seluruh hidup kita didatangi perkara perkara positive! 😃 smile ☺️☺️ hehe

#bawalsaudya #bawalsaudia #bawalmurah #bawalterkini #bawalshawl #bawallovers #bawal #shawl #bynimnlovers #bynimn #sayajual #bawalshawlloversbynimn #wakafbharu #bawalshawlplain #bawalshawlmurah #bawalshawllabuh #bazarpaknil #bawalshawlterkini #bawalcotton #bawalplain #tudungraya #tudungraya2017 #tudungrayamurah #bawalviral #bawalchiffon #bawalchiffonlabuh #neelofa #neelofarhijab #redvelvet

SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
AISYAH BAWAL EXPRESS
🌟 2 pcs @ RM75
🌟 2 pcs @ RM75
Jimat RM15 !
.
Normal price 1 pc @ RM45
🌠 PROMO PRICE 1 pc @ RM40 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp ▶▶0177125260 ◀◀ sekarang.
.
#bawalplain #bawalshawlinstant #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantshawl #shawlinstant #shawlterbaru #shawlterkini #shawltunang #shawllabuh #shawlmurah #shawlmuslimah #shawlbawal #bawalshawl #bawalsaree #shawlsatin #shawlkeknis #tutorialshawl #bawalmuslimah #bawalmalaysia #tudungnikah #tudungmalaysia #tudungruffle #tudungtunang #shawltunang #shawlnikah

SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
AISYAH BAWAL EXPRESS
🌟 2 pcs @ RM75
🌟 2 pcs @ RM75
Jimat RM15 !
.
Normal price 1 pc @ RM45
🌠 PROMO PRICE 1 pc @ RM40 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp ▶▶0177125260 ◀◀ sekarang.
.
#bawalplain #bawalshawlinstant #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantshawl #shawlinstant #shawlterbaru #shawlterkini #shawltunang #shawllabuh #shawlmurah #shawlmuslimah #shawlbawal #bawalshawl #bawalsaree #shawlsatin #shawlkeknis #tutorialshawl #bawalmuslimah #bawalmalaysia #tudungnikah #tudungmalaysia #tudungruffle #tudungtunang #shawltunang #shawlnikah

Most Popular Instagram Hashtags