[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bawalsabah

475 posts

TOP POSTS

Maleena Matte Satin Square Scarf
.
.
๐Ÿต Grey Goose
๐Ÿต Dove
๐Ÿต Blackberry
๐Ÿต Ginger

Material = Matte Satin
Measurement = 45" ร— 45"
Comes with exclusive limited edition box
Price = RM60
Postage = RM7 - RM9

DM or whatsapp 0168808255 for fast reply

#satinsquarescarf #satinsquarescarfsabah #bawalsabah #bawalkk #kkonlineshop #kkcity #kkcityonlineshop #kotakinabalu #sabah #bawalsatinmurah

Bawal Heavy Shifon daa sold out ๐Ÿ’“ before raya daa sold out daa ๐Ÿ’•๐Ÿ’• next week kta restock yer kesayangan2 @hananailabyfxm , tq for shopping wth @hananailabyfxm #tudungmurah #bawalshifon #bawalruffle #bawal #bawalsabah

Petang petang uolls buat apa? .
.
.
Izinkan si Wawa share dulu feedback #wssupporter nie k. Pada asalnya sis kita nie maw beli 2 ja. Sekali jumpa terus borong sampai 3 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
Terima kasih bermuamalat dengan Wawa. Semoga dimurahkan rezeki ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
With โค W.S
#sayajual #bawal #bawallabuhlover #bawallabuhmurah #bawalsabah #sabah #tawau #tawautown

Bawal Berlian Love Tabur โค
- โœ” Boleh pilih colour & Design uolss suka
โœ” Cotton Miyuki
โœ” Bidang 45 Sahaja โŒ PREORDER โŒ
โŒ EXCLUDED POSTAGE โŒ
-

Berminat whatsapp saya
www.wasap.my/+60178605030
-
#sayajualtudungbawal #sayajualborong #bawalterkini #bawallover #bawalberliantabur #sfcollectionscarff #sayajualsayapakai #bawalsabah #bawalmanik

PRINTED CREPE by bieyhahruffle
material : crepe (MUDAH BENTUK)
size : 43"x43"
harga : rm 27 (inc pos) ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ +601125470540

#bieyhahruffle #bieyhahrufflebyanakinra #bawalcantik #bawalmurah #bawalmalaysia #bawalsabah #trustedseller

Available di butik!! Dapatkan segera sebelum kehabisan kaler yg uols berkenan..
.
Walk in ja @ellemoda.butikkafe di karamunsing complex Level 2 shoplot 2.65
.
#kkcity #kkbazaar #kkbox #bawalsabah #bawalkk #bawalsatin #kotakinabalu #kkvendor #ellemoda #vendor #sabah #sabahan

Selamat berhujung minggu semua!
.
Sis nak bagi tahu ni,keknis dah restock banyak warna baru dan lelawaaa RM10 sahaja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dan Bawal Chiffon by MYHAYA dah available kat butik sekarang! Boleh terus datang ke butik untuk dapatkan bawal chiffon keluaran myhaya dengan harga yang super murah!
.
Material Chiffon georgette premium yang berkualiti dan tak nipis, hanya RM15 dan beli 3PCS RM39 sahaja ๐Ÿ˜
.
Jadi mari singgah butik myhaya hari ini ๐Ÿ˜Š
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #sayajualtudung #bawalneelofa #bawallaudya#bawalchiffonmurah #shawlbawal #bawalsabah #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram

MOST RECENT

Lepas solat magrib tadi tiba tiba ada whatsApps masuk, rupanya ada customer maw repeat order #bawalsafwa .
.
.
Syukur alhamdulillah. Orang tak kan repeat order kalau tak puas hati kan? Paling penting rezeki Allah tu ndak pernah salah alamat
.
.
.
Terima kasih #wssupporter for trusting us ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ semoga semakin murah rezeki
.
.
.
With โค W.S .
.
.
#sayajual #bawallabuhlover #bawallabuhmurah #bawalsabah #bawallabuhsabah #sabah #tawau #tawautown

Petang petang uolls buat apa? .
.
.
Izinkan si Wawa share dulu feedback #wssupporter nie k. Pada asalnya sis kita nie maw beli 2 ja. Sekali jumpa terus borong sampai 3 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
Terima kasih bermuamalat dengan Wawa. Semoga dimurahkan rezeki ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
With โค W.S
#sayajual #bawal #bawallabuhlover #bawallabuhmurah #bawalsabah #sabah #tawau #tawautown

Jadi kedai bergerak memang macam tu wak. Maw p mewayang pun sempat lagi jual tudung. .
.
.
Ndak payah pakai tapak jualan bagai dalam kereta pun boleh. Lighting??? Takut ndak nampak warna sebenar tudung?? Bhaa pasang flashlight hp masing2 ndak ckup lagi kasi on lampu dalam kereta tu. Bahaha. .
.
.
Meet my two beautiful customer yang super duper supportive and supporting. Love uollsss laaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. .
.
.
Semoga lepas nie rajin2 repeat order arrr ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.
.
.
.
With โค W.S
.
.
.
#sayajual #bawal #bawallabuhmurah #bawalsatin #bawalchiffon #bawalsabah #bawallabuhmurah #bawallabuhmurah #bawallabuhsabah #sabah #tawau #tawautown

Bawal Berlian Lilit Worm ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
Akak2 adik2 yang berminat dengan design bawal lilit boleh cuba bawal lilit worm ni tau... wajib cuma ๐Ÿค—
.
.
www.wasap.my/+60178605030
.
.
#sfcollection #sayajualbawal #bawallover #bawaltabur #bawaldiomand #bawalcantik #bawalborong #bawalsabah

Bawal Chiffon by MYHAYA dah available kat butik sekarang! Boleh terus datang ke butik untuk dapatkan bawal chiffon keluaran myhaya dengan harga yang super murah!
.
Material Chiffon georgette premium yang berkualiti dan tak nipis, hanya RM15 dan beli 3PCS RM39 sahaja ๐Ÿ˜
.
Jadi mari singgah butik myhaya hari ini ๐Ÿ˜Š
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #sayajualtudung #bawalneelofa #bawallaudya#bawalchiffonmurah #shawlbawal #bawalsabah #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram

Selamat berhujung minggu semua!
.
Sis nak bagi tahu ni,keknis dah restock banyak warna baru dan lelawaaa RM10 sahaja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dan Bawal Chiffon by MYHAYA dah available kat butik sekarang! Boleh terus datang ke butik untuk dapatkan bawal chiffon keluaran myhaya dengan harga yang super murah!
.
Material Chiffon georgette premium yang berkualiti dan tak nipis, hanya RM15 dan beli 3PCS RM39 sahaja ๐Ÿ˜
.
Jadi mari singgah butik myhaya hari ini ๐Ÿ˜Š
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #sayajualtudung #bawalneelofa #bawallaudya#bawalchiffonmurah #shawlbawal #bawalsabah #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram

Awal pagi dapat feedback dari ๐Ÿค—
Bawal Berlian tabur โค๏ธโค๏ธโค๏ธ gitu...
Berminat dengan design macam niโ“ Boleh direct whatsapp ya ๐Ÿค—
.
.
www.wasap.my/+60178605030
.
.
#sfcollection #bawallover #bawaltabur #bawalviral #sabahstyle #bawalsabah #bawaldiomand #bawalratu #bawaleyelash #bawaldiamond #bawalmurah

Bawal Chiffon by MYHAYA dah available kat butik sekarang! Boleh terus datang ke butik untuk dapatkan bawal chiffon keluaran myhaya dengan harga yang super murah!
.
Material Chiffon georgette premium yang berkualiti dan tak nipis, hanya RM15 dan beli 3PCS RM39 sahaja ๐Ÿ˜
.
Jadi mari singgah butik myhaya hari ini ๐Ÿ˜Š
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawal #tudungbawal #bawalmurah #bawallovers #sayajualbawal #bawalbidang45 #bawalplainmurah #tudungcantik #basicsquare #tudungbawalmurah #sayajualtudung #bawalneelofa #bawallaudya#bawalchiffonmurah #shawlbawal #bawalsabah #bridesmaid #tudungbridesmaidmurah #tudungbridesmaid #ajimaura#terapiinstagram

Assalamualaikum. .
.
.
Terima kasih kepada semua yang pm dan dm. .
.
.
Minta maaf ๐Ÿ™lambat update, stok baru sampai sekarang baru shooting dan editing. InsyaAllah malam nie saya update satu satu ye. ๐Ÿ’ช
.
.
.
**Aurat terjaga, maruah terpelihara**
.
.
.
With โค W.S
.
.
.
#sayajual #bawallabuh #bawallabuhsabah #bawalsabah #bawaltawau #tawau

Assalammualaikum dan selamat pagi. Erk selamat pagi keee? Haha Okay papepun nak ucap thankyou adik Izzati kerana membeli dengan kami. Bawal Naila B50 ๐Ÿ’‹ Much love ๐Ÿ’‹ #Rezekiadadimanamana ๐Ÿ’‹ #bawalviral #bawalbidang50 #bawalbidang45 #instashop #Ayrascarf #bawalmelaka #bawaljohor #bawalperak #bawalnegerisembilan #bawalsarawak #bawalsabah #bawalperlis #bawalsquare #bawalonline ๐Ÿ˜Š

BAWAL BERLIAN ABU DHABI - โœ” Boleh pilih colour & Design uolss suka
โœ” Cotton Miyuki
โœ” Bidang 45 Sahaja โŒ PREORDER โŒ
โŒ EXCLUDED POSTAGE โŒ
-

Berminat whatsapp saya
www.wasap.my/+60178605030
-
#TeamAirin #sayajualtudungbawal #sayajualborong #bawalterkini #bawallover #bawalberliantabur #sfcollectionscarff #sayajualsayapakai #bawalsabah #bawalmanik

โค BAWAL BERLIAN LOVE โค
- โœ” Boleh pilih colour & Design uolss suka
โœ” Cotton Miyuki
โœ” Bidang 45 Sahaja โŒ PREORDER โŒ
โŒ EXCLUDED POSTAGE โŒ
-

Berminat whatsapp saya
www.wasap.my/+60178605030
-
#TeamAirin #sayajualtudungbawal #sayajualborong #bawalterkini #bawallover #bawalberliantabur #sfcollectionscarff #sayajualsayapakai #bawalsabah #bawalmanik

Amboi2 cantik sungguh akk ni pakai bawal beads ribbon ๐ŸŽ€ tau.. gadis2 yang belum pernah cuba dan ingin cuba boleh lah whatsapp saya segera di num
+60178605030.

#sayajualtudungbawal #bawalsabah #bawalterkini #testimonial #bawaltabur

Bawal Plain pun ada uolss...
Kalau uolss tak minat design2 ni boleh cuba bawal plain ye uolss...
- โœ” Boleh pilih colour & Design uolss suka
โœ” Cotton Miyuki
โœ” Bidang 45 Sahaja โŒ PREORDER โŒ
โŒ EXCLUDED POSTAGE โŒ
-

Berminat whatsapp saya
www.wasap.my/+60178605030
-
#sayajualtudungbawal #sayajualborong #bawalterkini #bawallover #bawalberliantabur #sfcollectionscarff #sayajualsayapakai #bawalsabah #bawalmanik

Bawal Plain pun ada uolss...
Kalau uolss tak minat design2 ni boleh cuba bawal plain ye uolss...
- โœ” Boleh pilih colour & Design uolss suka
โœ” Cotton Miyuki
โœ” Bidang 45 Sahaja โŒ PREORDER โŒ
โŒ EXCLUDED POSTAGE โŒ
-

Berminat whatsapp saya
www.wasap.my/+60178605030
-
#sayajualtudungbawal #sayajualborong #bawalterkini #bawallover #bawalberliantabur #sfcollectionscarff #sayajualsayapakai #bawalsabah #bawalmaniktabur

KOLEKSI KOLEKSI KOLEKSI
Bawal Beads โค
- โœ” Boleh pilih colour & Design uolss suka
โœ” Cotton Miyuki
โœ” Bidang 45 Sahaja โŒ PREORDER โŒ
โŒ EXCLUDED POSTAGE โŒ
-

Berminat whatsapp saya
www.wasap.my/+60178605030
-
#sayajualtudungbawal #sayajualborong #bawalterkini #bawallover #bawalberliantabur #sfcollectionscarff #sayajualsayapakai #bawalsabah #bawalmanik

TESTIMONI โค
Bawal Berlian Love Tabur โคโค
- โœ” Boleh pilih colour & Design uolss suka
โœ” Cotton Miyuki
โœ” Bidang 45 Sahaja โŒ PREORDER โŒ
โŒ EXCLUDED POSTAGE โŒ
-

Berminat whatsapp saya
www.wasap.my/+60178605030
-
#sayajualtudungbawal #sayajualborong #bawalterkini #bawallover #bawalberliantabur #sfcollectionscarff #sayajualsayapakai #bawalsabah #bawalmanik

Bawal Berlian Love Tabur โค
- โœ” Boleh pilih colour & Design uolss suka
โœ” Cotton Miyuki
โœ” Bidang 45 Sahaja โŒ PREORDER โŒ
โŒ EXCLUDED POSTAGE โŒ
-

Berminat whatsapp saya
www.wasap.my/+60178605030
-
#sayajualtudungbawal #sayajualborong #bawalterkini #bawallover #bawalberliantabur #sfcollectionscarff #sayajualsayapakai #bawalsabah #bawalmanik

Most Popular Instagram Hashtags