#bawalprinted

MOST RECENT

#passionpalmbyam
.
Price: Rm35
Postage: Rm7(sm) & Rm10(ss) flat rate
Material: Cotton Voile
Measurement: 45 inch
.
📍Picture shown are for illustration only. Actual product may vary due to product enhancement.
.
📍To Order:
Whatsapp 019-2714643
(link at bio)
.
📍FRIENDLY REMINDER !!!
Postage by Aleyna Miranda (HQ). Processing and delivery will take 2 to 4 working days (mon-fri). Patience customers are most WELCOME ❤
.

#aleynamiranda
#frlynforaleynamiranda
#aleynamirandalovers #bawalviral #bawalno1 #bawal #bawallovers #bawallover #bawalmalas #bawalcotton #bawalcustommade #bawalpremium #bawalekslusif #tudungbawal #bawalprinted #bawalplain #bawalcantik #sayajualtudungbawal #bawallimitededition #bawalmurah #bawalinstant #tudungonline #tudungviral #sayajualtudung #sayapakaibawal #teambawal #agensahaleynamiranda

.
READY STOCK!! *jika habis stock admin akan delete
RM20 SEHELAI
BELI 10 HELAI FREE POSTAGE
Cara Order : Terus Whatsapp yang mana nak ke 01136767361
.
😍Senang Bentuk
😍Tak rasa pekak bila pakai
😍Material kain sedap pakai dan sejuk
😍Memang rasa selesa pakai walaupun tanpa inner sekalipun. .
😍Corak Cantik2 & Print yang tak pudar .

___________________________________________
.
💰BORONG min 20helai . ❕Color may differ slightly from photos due to different monitor settings
⛔NO FUSSSY BUYER
⛔NO CALL OR SPAM WHATSAPP
.
.
#fslc #followshoutoutlikecomment #TagsForLikesFSLC #follow #shoutout #like #comment #f4f #s4s #l4l #c4c #followback #shoutoutback #likeback
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinscarflover
#printedsatin
#printedsatinmurah
#satinscarfmalaysia
#squaresatinscarfmalaysia
#silkscarf
#squaresilkscarfmalaysia
#printedsatinscarf - #tudungsatin

.
READY STOCK!! *jika habis stock admin akan delete
RM20 SEHELAI
BELI 10 HELAI FREE POSTAGE
Cara Order : Terus Whatsapp yang mana nak ke 01136767361
.
😍Senang Bentuk
😍Tak rasa pekak bila pakai
😍Material kain sedap pakai dan sejuk
😍Memang rasa selesa pakai walaupun tanpa inner sekalipun. .
😍Corak Cantik2 & Print yang tak pudar .

___________________________________________
.
💰BORONG min 20helai . ❕Color may differ slightly from photos due to different monitor settings
⛔NO FUSSSY BUYER
⛔NO CALL OR SPAM WHATSAPP
.
.
#fslc #followshoutoutlikecomment #TagsForLikesFSLC #follow #shoutout #like #comment #f4f #s4s #l4l #c4c #followback #shoutoutback #likeback
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinscarflover
#printedsatin
#printedsatinmurah
#satinscarfmalaysia
#squaresatinscarfmalaysia
#silkscarf
#squaresilkscarfmalaysia
#printedsatinscarf - #tudungsatin

.
READY STOCK!! *jika habis stock admin akan delete
RM20 SEHELAI
BELI 10 HELAI FREE POSTAGE
Cara Order : Terus Whatsapp yang mana nak ke 01136767361
.
😍Senang Bentuk
😍Tak rasa pekak bila pakai
😍Material kain sedap pakai dan sejuk
😍Memang rasa selesa pakai walaupun tanpa inner sekalipun. .
😍Corak Cantik2 & Print yang tak pudar .

___________________________________________
.
💰BORONG min 20helai . ❕Color may differ slightly from photos due to different monitor settings
⛔NO FUSSSY BUYER
⛔NO CALL OR SPAM WHATSAPP
.
.
#fslc #followshoutoutlikecomment #TagsForLikesFSLC #follow #shoutout #like #comment #f4f #s4s #l4l #c4c #followback #shoutoutback #likeback
#bawalsatin
#bawalprinted
#bawalmurah
#bawalsatinmurah
#bawalprintedmurah
#satinscarfmurah
#satinscarforiginal
#satinscarflover
#printedsatin
#printedsatinmurah
#satinscarfmalaysia
#squaresatinscarfmalaysia
#silkscarf
#squaresilkscarfmalaysia
#printedsatinscarf - #tudungsatin

Tudung bawal ni tudung Yang paling outstanding
Paling evergreen
Paling mudah digayakan

Tapi, selalu dia spoil kat awning.

Alahai, mmg spoil. Nah ni la jalan penyelesaiannya.
MRS IRON !! #mrsiron
#starch
#pengerastudung
#bawalsenangbentuk #bawalturkeymurah #bawalturkimurah #bawalpetak #bawalonline #bawalprinted
#mrsironberlian
#tudungprinted #tudungbawalcantik #senangbentuk #bawalmudahbentuk #takpanas #tudungbaru #tudungmalaysia #tudungmuslimah #tudungborongmurah #tudungbesar #tudungbidangbesar

🎨 Petite Rose 🌹 (cotton & silk)
-Design hyper realistic ini uolls boleh tengok perincian setiap bunga2 nya sehingga boleh lihat urat2 daun 🍃ditambahkan dengan fabric korean silk 🇰🇷 yang exclusive pasti tampak mewah digayakan 😎

#bawal#bawallovers #bawaltia#bawalprinted#bawalmurah#borongtudung#terbaik#shawlplain#bawalplain#shawl#bawalsatin#koreansilk#bawalchiffon#jubah#uum#uitm#ukm#tudungmurah#bawalcotton#johor#ootd#tv3#terengganu#jubah#handsock#bawalcottonmurah#tudungbawalmurah #bawalexclusive#lazada

20 Nov

Alhandulillah , Cantik-cantik belaka semua ye ❤️ Tergoda sis dengan #hybridshawl ni , hampa tergoda juga tak ?

Mood hampa mesti tak swing ke laut China Selatan dah tau . Cepat dan mudah sangat 🌸 #hybridshawl ni juga sesuai kalau nak bawa masuk untuk event-event besorr . Sesuai sangat in sha Allah . Nanti kawan-kawan tanya "kenapa cantik sangat ni" uolls cari la sendiri jawapan nak jawab ye 😜 kikikikiki .

Alhamdulillah , Terima kasih ... Syukran ..🌸🍭
.
📲📲awak boleh klik link wassap kat bio 👆 untuk maklumat lanjut
.

#bawalprinted #bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungexpress #bawalexpress #bawalribenmurah #tudungribenmurah #igreview #paidreview
#bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60

20 Nov

Alhandulillah , Cantik-cantik belaka semua ye ❤️ Tergoda sis dengan #hybridshawl ni , hampa tergoda juga tak ?

Mood hampa mesti tak swing ke laut China Selatan dah tau . Cepat dan mudah sangat 🌸 #hybridshawl ni juga sesuai kalau nak bawa masuk untuk event-event besorr . Sesuai sangat in sha Allah . Nanti kawan-kawan tanya "kenapa cantik sangat ni" uolls cari la sendiri jawapan nak jawab ye 😜 kikikikiki .

Alhamdulillah , Terima kasih ... Syukran ..🌸🍭
.
📲📲awak boleh klik link wassap kat bio 👆 untuk maklumat lanjut
.
http://www.wasap.my/60

#bawalprinted #bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungexpress #bawalexpress #bawalribenmurah #tudungribenmurah #igreview #paidreview
#bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60

20 Nov

Alhandulillah , Cantik-cantik belaka semua ye ❤️ Tergoda sis dengan #hybridshawl ni , hampa tergoda juga tak ?

Mood hampa mesti tak swing ke laut China Selatan dah tau . Cepat dan mudah sangat 🌸 #hybridshawl ni juga sesuai kalau nak bawa masuk untuk event-event besorr . Sesuai sangat in sha Allah . Nanti kawan-kawan tanya "kenapa cantik sangat ni" uolls cari la sendiri jawapan nak jawab ye 😜 kikikikiki .

Alhamdulillah , Terima kasih ... Syukran ..🌸🍭
.
📲📲awak boleh klik link wassap kat bio 👆 untuk maklumat lanjut
.
http://www.wasap.my/60

#bawalprinted #bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungexpress #bawalexpress #bawalribenmurah #tudungribenmurah #igreview #paidreview
#bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60

20 Nov

Alhandulillah , Cantik-cantik belaka semua ye ❤️ Tergoda sis dengan #hybridshawl ni , hampa tergoda juga tak ?

Mood hampa mesti tak swing ke laut China Selatan dah tau . Cepat dan mudah sangat 🌸 #hybridshawl ni juga sesuai kalau nak bawa masuk untuk event-event besorr . Sesuai sangat in sha Allah . Nanti kawan-kawan tanya "kenapa cantik sangat ni" uolls cari la sendiri jawapan nak jawab ye 😜 kikikikiki .

Alhamdulillah , Terima kasih ... Syukran ..🌸🍭
.
📲📲awak boleh klik link wassap kat bio 👆 untuk maklumat lanjut
.
http://www.wasap.my/60

#bawalprinted #bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungexpress #bawalexpress #bawalribenmurah #tudungribenmurah #igreview #paidreview
#bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60

20 Nov

Alhandulillah , Cantik-cantik belaka semua ye ❤️ Tergoda sis dengan #hybridshawl ni , hampa tergoda juga tak ?

Mood hampa mesti tak swing ke laut China Selatan dah tau . Cepat dan mudah sangat 🌸 #hybridshawl ni juga sesuai kalau nak bawa masuk untuk event-event besorr . Sesuai sangat in sha Allah . Nanti kawan-kawan tanya "kenapa cantik sangat ni" uolls cari la sendiri jawapan nak jawab ye 😜 kikikikiki .

Alhamdulillah , Terima kasih ... Syukran ..🌸🍭
.
📲📲awak boleh klik link wassap kat bio 👆 untuk maklumat lanjut
.
http://www.wasap.my/60

#bawalprinted #bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungexpress #bawalexpress #bawalribenmurah #tudungribenmurah #igreview #paidreview
#bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60

20 Nov

Alhandulillah , Cantik-cantik belaka semua ye ❤️ Tergoda sis dengan #hybridshawl ni , hampa tergoda juga tak ?

Mood hampa mesti tak swing ke laut China Selatan dah tau . Cepat dan mudah sangat 🌸 #hybridshawl ni juga sesuai kalau nak bawa masuk untuk event-event besorr . Sesuai sangat in sha Allah . Nanti kawan-kawan tanya "kenapa cantik sangat ni" uolls cari la sendiri jawapan nak jawab ye 😜 kikikikiki .

Alhamdulillah , Terima kasih ... Syukran ..🌸🍭
.
📲📲awak boleh klik link wassap kat bio 👆 untuk maklumat lanjut
.
http://www.wasap.my/60

#bawalprinted #bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungexpress #bawalexpress #bawalribenmurah #tudungribenmurah #igreview #paidreview
#bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60

Tak banyakk dah pattern and saiz yg available tau ! Kalau tak grab sekarang, rugi sesangat.
No Restock Once Sold Out

Normal Price rm169 (Exclude Postage)
⚡ NOW SALE rm150 ⚡
+ FREE SHIPPING
+ FREE POUCH
+ FREE ADORA BAWAL INSTANT / TWILLY

__
Purchase Now? Yes
📲 010- 448 4681 (Masyitah)
*terus click link on bio*

__
#BatikKurungModen #BatikKurungMurah #KurungCotton #BajuKurungCotton #BajuBatikMalaysia #BajuBatik #BajuKurungModen #BajuKurungModenMurah #BlouseLabuh #KebayaBatik #BajuBatikCouple #VilaGhazara #BatikMalaysia #BatikIndonesia #BatikMurah #BajuBridesmaid #TudungBawalMurah #TudungBawalBidangBesar #TudungBawalLabuh #TudungBawalBidang60 #HandsockRuffle #BawalPrinted #BajuNikah #BajuPengantin

NEW....printed long shawl dah release😊
.
meterial - chiffon .
saiz - 2 m x 0.75
.
jahitan -baby seam
.
whatapps 👉🏻0122326848
whatapps 👉🏻0122326848
whatapps 👉🏻0122326848
.
❌NO DM❌NO DM❌NO DM❌ .
.
.
.
.
.
.
#shawlprinted #printedshawl #sayajual #chiffonprinted #shawlmurah #uitm #upm #floral #cantik #muslimah #muslimahfashion #sayajualmurah #sayajualshawl #sayajualtudung #scarf #bawal #selendang #tudung #shawl #satinshawl #tudungmurah #tudungprinted #bawalprinted #printedchiffon #chiffoncrepe #tudungpeople
postage SM rm6 / SS rm8

NEW....printed long shawl dah release😊
.
meterial - chiffon .
saiz - 2 m x 0.75
.
jahitan -baby seam
.
whatapps 👉🏻0122326848
whatapps 👉🏻0122326848
whatapps 👉🏻0122326848
.
❌NO DM❌NO DM❌NO DM❌ .
.
.
.
.
.
.
#shawlprinted #printedshawl #sayajual #chiffonprinted #shawlmurah #uitm #upm #floral #cantik #muslimah #muslimahfashion #sayajualmurah #sayajualshawl #sayajualtudung #scarf #bawal #selendang #tudung #shawl #satinshawl #tudungmurah #tudungprinted #bawalprinted #printedchiffon #chiffoncrepe #tudungpeople
postage SM rm6 / SS rm8

NEW....printed long shawl dah release😊
.
meterial - chiffon .
saiz - 2 m x 0.75
.
jahitan -baby seam
.
whatapps 👉🏻0122326848
whatapps 👉🏻0122326848
whatapps 👉🏻0122326848
.
❌NO DM❌NO DM❌NO DM❌ .
.
.
.
.
.
.
#shawlprinted #printedshawl #sayajual #chiffonprinted #shawlmurah #uitm #upm #floral #cantik #muslimah #muslimahfashion #sayajualmurah #sayajualshawl #sayajualtudung #scarf #bawal #selendang #tudung #shawl #satinshawl #tudungmurah #tudungprinted #bawalprinted #printedchiffon #chiffoncrepe #tudungpeople
postage SM rm6 / SS rm8

Most Popular Instagram Hashtags