[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bawalmurah

730041 posts

TOP POSTS

Cantik takk tudung yang seri pakai ni? Ni dari @houseofbawalchiffon @houseofbawalchiffon tau😍😍. Memang lembut dan best kain ni! 'Cap' tudung pon jadi tau. Hanya RM13 sahaja sehelai. RM13 sahaja! Beli banyak lagi murah tau! and sis ni selalu buat sales tau. Jom beli dekat @houseofbawalchiffon @houseofbawalchiffon . Konfem puas hati 😍😍😍😍
.
#bawalchiffon#bawalchiffonmurah#bawalmurah#bawalchiffonbidang50#bawalchiffonnaelofar#bawalchiffonplain#bawalchiffonrm15#bawalchiffonmalaysia
.
#giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia

Dah bosan dengan tudung anda? Meh cuba BawalShawl ni! @cycas.scarves
Kain selesa, mudah bentuk. Pilihan warna banyak weh! Ramai dah repeat order sebab best ‼️‼️Bila pakai confirm nampak ayu, gabungan bawal+shawl tau 🤔 Harga murah sesuai dgn kualiti yg I pernah jumpa!
.
.
I recommend sangat tudung ni dkt uolss
@cycas.scarves
@cycas.scarves
.
#bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungbawal #bawalmurah

Salah satu sebab .. ramai yg master dgn diet & exercise .. tapi berat tak turun-turun‼️
.
Belajar manage emosi & energy dgn lebih baik..keep fokus dgn apa yg kita love,kurang atau elakkan komplen, merungut,tak puas hati dengan situasi kita .. terutamanya kerja..
.
Inshaallah bila kita mula gembira dan positif dengan hidup..banyak miracle akan dtg.. orang yg sentiasa bersyukur biasanya tak ada apa yg dia nak komplen..dan orang yg sentiasa hidup komplen merungut dia akan tak de masa nak bersyukur..so akan ada banyak benda ERROR dlm hidup..termasuk berat badan.
.
kita pasti dan pasti ada perkara yang kita boleh bersyukur🙌🏻
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamnickhinhussien
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #lowcarbdiet #fitnessjourney#kecilkanpeha #shawlmurah#uitm#weightlosschallengeonline#tipskurus#meletop #atkinsdiet #tipsdiet#butikbangisentral
#fatburner#viralmalaysia #shawlpublika#projekkurus
#johorbahru#malaysiaairlines #bukitgasing
#jomkahwin #bawalmurah#penang #ibumenyusu
#tv3#onlineshoppingmalaysia
#seluarbesar
#kesihatan

"NAK PAKAI BAWAL TAPI TAK JUMPA AWNING BEST? SHAWL MMG TAK SESUAI DENGAN MUKA PLAK😭!".
.
.
Di @milala.attire Ada Bawal Anti Gelembung & Anti Starch😱 OMG BIAR BENAR?.
.
Terdapat Dalam Dua Bidang & Pelbagai Warnaa Trend! JARANG REGULAR CUST BELI SEHELAI DUA😍. Nak Terhegeh Sampai Habis Licin Je Ke?.
.
📣FOLLOW AND TAG KAWAN AMPAA SEKARANG📣!.
@milala.attire @milala.attire
@milala.attire @milala.attire
@milala.attire @milala.attire .
.
DORANG BARU JA RESTOCK SEMUA WARNA🤩‼
For Full Catalogue Follow Terus @milalacatalogue .
.
#diariluahanhatireviews
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tutorialbawal ##

MasyaAllah! Allah bagi cantik. Allah bagi lawa. Allah bagi cun melecun. Tiada la daya upaya dan kekuatan melainkan dari-Nya Ya Mutakabbir!
.
Alhamdulillah semangat rasanya hari ni pakai Ellmaa Diamond ni. Terjaga rapi je aurat. Kiri kanan depan belakang tertutup indah
.
Kalau awak nam tengok warna apa yang available, awak wasap je kami terus okee. Boleh wasap kami di +60134579745 atau awak klik je wasap link di bio kami tuu tauu!o
.
#khimarmalaysia #khimarmurah #khimarterengganu #bawalchiffon #shawl #instantshawl #bawalmurah #niqab #niqabis #instagram #niqabmalaysia #purdah #tudungberdagu #tudungcantik #tudunglabuh #bawalbidang60

"NAK PAKAI BAWAL TAPI TAK JUMPA AWNING BEST? SHAWL MMG TAK SESUAI DENGAN MUKA PLAK😭!".
.
.
Di @milala.attire Ada Bawal Anti Gelembung & Anti Starch😱 OMG BIAR BENAR?.
.
Terdapat Dalam Dua Bidang & Pelbagai Warnaa Trend! JARANG REGULAR CUST BELI SEHELAI DUA😍. Nak Terhegeh Sampai Habis Licin Je Ke?.
.
📣FOLLOW AND TAG KAWAN AMPAA SEKARANG📣!.
@milala.attire @milala.attire
@milala.attire @milala.attire
@milala.attire @milala.attire .
.
DORANG BARU JA RESTOCK SEMUA WARNA🤩‼
For Full Catalogue Follow Terus @milalacatalogue .
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tutorialbawal #tutorialshawl #reviewigt

.
Berminat whatapps admin lelaju
.
📲 0199732200
.
#bawalmurah
#bawalbatutabur
#pemborongbawalmurah
#bawalbatutaburhitam

Luna Basic aka Bawal Piping 😍
:
:
Buat masa ni gee jual borong je. Minimum 12helai. Nk tahu harga wassap gee laju2. :
:
Yg pasti apa yg anda dapat dari borong #LunaBasic ni ialah ;
1. Dapat pilih sendiri warna tudung dan warna piping.
2.Nk jahit tag sendiri pn boleh.
3. Material tudung senang bentuk.
4. Jahitan cantik dan kemas.
5. Lebih dari 70 pilihan warna.
:
:
Wassap cepat😘
0179609616
:
:
#bawalpiping #tudungbawal #bawal #bawalmurah

Bawal Chiffon Samaira!
.
Kelebihan Bawal Chiffon Samaira:
📌Material: Premium Georgette Chiffon (Tak jarang)
📌Senang nak bentuk (Biasa nya pakai chiffon susah nak bentuk. Tapi kain chifffon ni senang je nak bentuk)
📌Bidang 45'
📌Ringan dan tak mudah kedut
📌Jahitan tepi baby seam
.
.
Hanya RM25 sehelai , 2 RM40‼️
.
☎️Whatsapp 6017-9753893
☎️Whatsapp 6017-9753893
☎️Whatsapp 6017-9753893
.
#BawalChiffonSamaira
#tudungviral2017
#tudungmurah
#bawalmurah
#bawalchiffon

MOST RECENT

==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
MA sangat teliti dalam memastikan material yang dipilih sangat mudah dibentuk! Takpayah tanggung kos beli penyembur starch✨.
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
Material paling femes dan semestinya sejuk selesa ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai!
.
👉🏻21 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua 21 warna dijamin memenuhi citarasa nitizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA AARA BASIC💰
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 011-3331 7929
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 011-3331 7929
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 011-3331 7929.

Atau tekan sahaja link di bio. Link akan terus ke ws, tak perlu save no 😉😉
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala1410 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #utem #uia #upm #ukm #unimap #umt #utm

Deep purple white dot 🌼
.
[3PCS BAWAL TABUR RM50]
.
Promo datang lagi guys!! Kali nie lagi gempak lagi best😍 3 helai bawal tabur promo RM50 sahaja! Promo available dari hari nie 7hb sampai 31hb december je tauu❤️
.
Kindly whatsapp us at +60174903314 to order🙋🏻
.
all item preorder✨
.
#bawal #bawalviole #bawalberlian #bawalbees #bawaltabur #bawalberliantabur #bawalcrown #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #bawalairis #bawalairispremium

BAWAL COTTON VOILE ⤵⤵⤵⤵
📌 material cotton
📌 bidang 45 ⤵
📌 brand voil ⤵
📌 borong min 10pcs ⤵
📌 color boleh pilih (jika tiada color ganti color seakan)
only
👉 RM100 10PCS ⤵
👉 RM150 20PCS
SM FREE POS
SS PLUS RM10

www.wasap.my/60173494800

#segamat #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #pemborongtudungtermurah #pemborong #sabah #sarawak #jualtudungmurah #meniagaonline #kedaionline #bazarpaknil #instantalaneelofa #instantshawlmurah #instantshawl #jual #shoppingmalaysia #borongtudungmurah #tudungonline #rezeki #kotakinabalu #kuching #brunei #johorbahru #hijabfashion #hijab #bawalmurah #bawalsatin #bawalsareeborong #instantshawlmagic#instantshawlmurah#shawlkeknis

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

SEMPENA TARIKH CANTIK 12.12
_
Assalamualaikum semua 🌸
YEAR END SALE + HAPPY HOUR!
_
Kak Zara nak bagi offer terlajak murah kat semuaa. Harga tudung dah murah, kita bagi lagi murah dgn free postage ke seluruh Malaysia 💃🏻
_
Jimat sehingga RM20++! Whatsapp cepat tauu stock tak banyak ni siapa cepat dia dapat 😝
_
P/s: combo sale valid untuk purchase 2 helai dan ke atas
_
Jadi awak tunggu ape lagi tu? Cepat2 whatsapp admin PUMPKIN sekarang sebelum kehabisan stok
013 7489805 (Syaza)
012 7884060 (Arsyad)
_
#bawalIRISH #pumpkinscarves #tudungbawalmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawalmurah #scarvesmalaysia #scarvesmurah #newrelease #release #malaysia #teal #emeraldgreen #tiffany #promotion #promo #pumpkinyearendsale #yearendsale #YES #sale #yearendsales #happyhour #pumpkinhappyhour #freepostage

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

Skin white dot 💕
.
[3PCS BAWAL TABUR RM50]
.
Promo datang lagi guys!! Kali nie lagi gempak lagi best😍 3 helai bawal tabur promo RM50 sahaja! Promo available dari hari nie 7hb sampai 31hb december je tauu❤️
.
Kindly whatsapp us at +60174903314 to order🙋🏻
.
all item preorder✨
.
#bawal #bawalviole #bawalberlian #bawalbees #bawaltabur #bawalberliantabur #bawalcrown #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #bawalairis #bawalairispremium

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

Sesiapa yg berminat tu jgn tggu lama okay sbb stok sgt limited. and kita ada bt promosi YEAR END SALES hingga 31/12/17 sahaja. harga asal RM20 tetapi harga promosi hanya RM17 !! So girls, grab yours now😊

#blackdiamond #bawalmurah #bawalchiffon #empiresyuha

[3PCS BAWAL TABUR RM50]
.
Promo datang lagi guys!! Kali nie lagi gempak lagi best😍 3 helai bawal tabur promo RM50 sahaja! Promo available dari hari nie 7hb sampai 31hb december je tauu❤️
.
Kindly whatsapp us at +60174903314 to order🙋🏻
.
all item preorder✨
.
#bawal #bawalviole #bawalberlian #bawalbees #bawaltabur #bawalberliantabur #bawalcrown #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #bawalairis #bawalairispremium

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

Hot pink white dot ❤
.
[3PCS BAWAL TABUR RM50]
.
Promo datang lagi guys!! Kali nie lagi gempak lagi best😍 3 helai bawal tabur promo RM50 sahaja! Promo available dari hari nie 7hb sampai 31hb december je tauu❤️
.
Kindly whatsapp us at +60174903314 to order🙋🏻
.
all item preorder✨
.
#bawal #bawalviole #bawalberlian #bawalbees #bawaltabur #bawalberliantabur #bawalcrown #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #bawalairis #bawalairispremium

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

Year End Sale kali ni mmg power! Diskaun harga modal! Harga runtuh! Hot selling items! Compem jimat duit poket kaw2!😲😲
---------------------
PAKEJ YEAR END SALE
---------------------
1.PAKEJ CHANEL (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Hana
.
2.PAKEJ HERMES (N/P : RM130)
Aryana
Sophia
Raisya
.
3.PAKEJ DIOR (N/P : RM125)
Raisya
Sophia
Sara
.
4.PAKEJ GUCCI (N/P : RM125)
Mawaddah
Hana
Sara
.
5.PAKEJ PRADA (N/P : RM125)
Mawaddah
Raisya
Little raisya
.
👇👇👇BONUS👇👇👇
.
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
RM100 FREE POSTAGE !!
.
Haa, mcm mana ?? Korang dah decide belum nk grab pakej yg mana?
.
BERMINAT NAK ORDER?? WA/DM👉
📲 017372.8197
📲 017372.8197
📲 017372.8197
.
#bawalmurah #yang_cantik🌸 #bazaarpaknil
#tudunglabuh#teamiMANIShijab #bawalshawl
#sayajualtudung #tudunglabuhmurah
#tudunglabuhinstant #tudunglabuh60
#tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhchiffon
#tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #tudunginstantlabuh #instantshawl #balikkampung #salehujungtahun

Nak pakai shawl ka bawal ??🤷🏼‍♀️
——
Buat apa pening2 pikiaq kalau boleh pakai shawl dan bawal dlm 1 masa !! ——
Dm me for more colours 🌈
#bawal #bawalmurah #bawalchiffon #shawlbawal #bawalshawl #tudungmurahmurah

.
.
.
Kakak Misi Bagi Teatimoni
Tudung misi lebih kemas dengan Mrs.Iron
Tengkiu kakak misi .
.
Nak cantik & kemas
Jom Guna Mrs.Iron
.

Ramai yang tanya saya. Aara basic ni material apa? So, ianya material chiffon aritachi. .
Chiffon aritachi tu macam mana? 🤔
.
Haaa material ni serious saya nak bagitau.
kain ringan😱
tak jarang 😱
flowy gituuu 😱
senang sangat bentuk (macam gambar atas ni) 😱
saya tak tipu 😱
.
Haaaaa korang percaya ke tak? Tak sampai 5 minit depan cermin dah molek 😘
.
Jom order sehelai dengan saya 😋🌸❤
Klik link whatsapp dekat bio okey 💞
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala1481 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #onlineigshoph #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

BAWAL DIAZ
(PRE ORDER 3 HARI)
.
💚 Material : Heavy Dull Satin ( Matte )
💛 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
.
❤ Tak Licin
💛 Tak Jarang
💜 Tak Berkilat
💚 Kain Tak Nipis
💙 Senang Bentuk
💜 Material Tak Panas
💓 Nampak Exclusive Dengan Tambahan Square Diamond😘

RM32 exclude postage.
.
Order&pertanyaan WhatsApp/Telegram 📲+60133240658

BAWAL DIAZ
(PRE ORDER 3 HARI)
.
💚 Material : Heavy Dull Satin ( Matte )
💛 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
.
❤ Tak Licin
💛 Tak Jarang
💜 Tak Berkilat
💚 Kain Tak Nipis
💙 Senang Bentuk
💜 Material Tak Panas
💓 Nampak Exclusive Dengan Tambahan Square Diamond😘

RM32 exclude postage.
.
Order&pertanyaan WhatsApp/Telegram 📲+60133240658

BAWAL DIAZ
(PRE ORDER 3 HARI)
.
💚 Material : Heavy Dull Satin ( Matte )
💛 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
.
❤ Tak Licin
💛 Tak Jarang
💜 Tak Berkilat
💚 Kain Tak Nipis
💙 Senang Bentuk
💜 Material Tak Panas
💓 Nampak Exclusive Dengan Tambahan Square Diamond😘

RM32 exclude postage.
.
Order&pertanyaan WhatsApp/Telegram 📲+60133240658

WANY HASRITA pakai Bawal Aritachi bak hanggg 😋 siapa sangka Bawal Aritachi kami mmg menjadi kegilaan gegurls sekalian alam 🙈
.
Material mmg superb 💯 takperlu starch . 99% cust kami berpuas hati kerana sgt mudah bentuk 👍🏻 sy pun hampir setiap hari pakai bawal ni sbb cepat bersiap 😉
.
🌹 BAWAL ARITACHI 🌹
CODE : SOFT PEACH
STATUS : AVAILABLE BIDANG 50 & 55 ✔

To purchase boleh WhatsApp +60199516857 📲
Atau tekan link dio bio akan terus direct WhatsApp so takperlu save number 😉

#bawalaritachi #bawalaritachimurah #bawalaritachibidang50 #bawalaritachibidang55 #bawalaritachibidang60 #bawalaritachisenangbentuk #bawalBidang50 #bawalBidang55 #bawalBidang60 #BawalChiffonsenangbentuk #BawalLover #bawalmurah #bawalterkini #bawalborong #chiffoncerutti #chiffonhijab #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmalaysia #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawallovers #bawalheavychiffon #bawalchiffongeorgette #myliaclosetfeedback

BAWAL DIAZ
(PRE ORDER 3 HARI)
.
💚 Material : Heavy Dull Satin ( Matte )
💛 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
.
❤ Tak Licin
💛 Tak Jarang
💜 Tak Berkilat
💚 Kain Tak Nipis
💙 Senang Bentuk
💜 Material Tak Panas
💓 Nampak Exclusive Dengan Tambahan Square Diamond😘

RM32 exclude postage.
.
Order&pertanyaan WhatsApp/Telegram 📲+60133240658

BAWAL DIAZ
(PRE ORDER 3 HARI)
.
💚 Material : Heavy Dull Satin ( Matte )
💛 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
.
❤ Tak Licin
💛 Tak Jarang
💜 Tak Berkilat
💚 Kain Tak Nipis
💙 Senang Bentuk
💜 Material Tak Panas
💓 Nampak Exclusive Dengan Tambahan Square Diamond😘

RM32 exclude postage.
.
Order&pertanyaan WhatsApp/Telegram 📲+60133240658

BAWAL DIAZ
(PRE ORDER 3 HARI)
.
💚 Material : Heavy Dull Satin ( Matte )
💛 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
.
❤ Tak Licin
💛 Tak Jarang
💜 Tak Berkilat
💚 Kain Tak Nipis
💙 Senang Bentuk
💜 Material Tak Panas
💓 Nampak Exclusive Dengan Tambahan Square Diamond😘

RM32 exclude postage.
.
Order&pertanyaan WhatsApp/Telegram 📲+60133240658

BAWAL DIAZ
(PRE ORDER 3 HARI)
.
💚 Material : Heavy Dull Satin ( Matte )
💛 Bidang 45" | 1.10m x 1.10m
(TAK ADA BIDANG BESAR)
.
❤ Tak Licin
💛 Tak Jarang
💜 Tak Berkilat
💚 Kain Tak Nipis
💙 Senang Bentuk
💜 Material Tak Panas
💓 Nampak Exclusive Dengan Tambahan Square Diamond😘

RM32 exclude postage.
.
Order&pertanyaan WhatsApp/Telegram 📲+60133240658

Most Popular Instagram Hashtags