[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bawallovers

143301 posts

TOP POSTS

Tq for ur support @anasfarh .Jom datang ke butik @bawalhouseofficial .Seribu satu jenis tudung bawal ada disini .#bawalhouseofficial #bawallovers #bawalswarovski #tudungbawal

Selamanya cinta πŸ’•

#polo #bawal #bawalLovers #kekaboo

Hrini mama offπŸ˜™
@aidijuma di hati
#qualitytime
#bawallovers

As salam..selamat pagi...yg bekerja teruskan bekerja 😁😁😁😁...yg dah bercuti..selamat menempuh perjalanan pulang ke kampung halaman.. Ade adik kakak yg belum dpt cari tudung raya yg sesuai dgn citarasa korang??..sempena nak raya ni...boleh la tinjau2 mane yg belum dpt tudung utk berhari raya.. Rm35.oo/pc EXC postage
WA 019-3325636
CoD : Kuala Lumpur / Shah Alam

WA akk segera kalo berkenan di hati...jgn malu2 adik kakak.. #bawallovers #bawalbatu #onlineshopping #kualalumpur #shahalam

bawal square are so in now ! even our sweetheart Malaysia @neelofa pun ada keluarkan collection bawal . siapa nak our premium chiffon voile ? nak bagi free ni ! πŸ™ŒπŸ» kalau nak kena follow ig @bawalhouseofficial . follow perkembangan kami dan kami akan bgthu bila uols boleh tuntut free premium chiffon kami 😻😊 #bawalscarf
#bawallovers
#kotabharu
#kelantan

Ommoomoo... Mint green Color 😍😍.. color feberet admin nie.. cantiknya.. lembut n tenang je kn bila tgk design nie.. sape nk?? πŸ™‹πŸ™‹ .
cepat order, abg posmen nk cuti dh dgr2nya.. xdan pakai raya nnti 😸😸 #squareprinted #squarebawal #hijab #stylista #bawallovers

CONTEST SELFIE @haliqahijjab 🀳
_
1. Post selfie anda yang palinggg cantikkk & sertakan sekali caption menarik kenapa anda suka tudung dari @haliqahijjab ✍️
2. Tag @haliqahijjab , 3 orang rakan anda yg #bawallovers & letak dlm caption #contestselfiehaliqahijjab #giveawaymalaysia #contestmalaysia
3. Mestilah menggunakan instagram personal & akaun anda tidak private
4. Contest tamat pada 30 Jun 2017 . Pemenang akan dipilih pada 5 Syawal (so sempat lah selfie masa raya nanti)
5. Macam mana nak menang? Caption paling berbunga dan menambat hati sy dia lah pemenang hehe. Hadiah boleh tgk sebelahπŸ˜‹ goodluck!
_
#contestselfiehaliqahijjab

🌺HIBISCUS MAZE🌺
cantik manis elegent kn. apa lg nk ckp kt tia lover nie ☺☺.. cute sgt awk menggayakan tdung tia lovely nie.. xjemu mata memandang.. cewahhh... #cantikmanis #bawalaj #bawallovers #mumuscarves #kekaboo

Perhatian kepada #bawallovers dan kaki-kaki bawal, kami dah restock banyak banyak dan banyak Bawal Yasmine utk anda 😱😱😱
.
Boleh la datang butik pilih warna ye. Kena capat sebab #yasminebynh ni HOT ITEM kt butik kami πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Lambat je memang habis la warna yang anda nk tuuu
.
Butik kami di Tingkat 1,AEON Bandaraya Melaka
.
#nhauthorizedstockist
#naelofarhijabmelaka

MOST RECENT

Alhamdulillah πŸ˜‡πŸ˜‡
Terima Kasih Dik , nanti raya boleh sudah liplap liplap kan πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ˜„πŸ˜„ πŸ’žCANTIK BERGAYA DENGAN BAWAL TRACYNCπŸ’ž

#tracync #tracyncfromcrystalsswarovski #tracynccrystalfromswarovski #crystal #crystalfromswarovski #swarovski #swarovskifrommalaysia #bawal #bawallovers #bawaltracync #bawaltracyncsemporna #dangcollections #dangcollectionssempornasabah #semporna #sabah

Alhamdulillah πŸ˜‡πŸ˜‡
Terima Kasih Sis sudi shopping di butik kami 😊😊 Lain kali sudi datang lagi Sis 😍😍 πŸ’žCANTIK BERGAYA DENGAN BAWAL TRACYNCπŸ’ž

#tracync #tracyncfromcrystalsswarovski #tracynccrystalfromswarovski #crystal #crystalfromswarovski #swarovski #swarovskifrommalaysia #bawal #bawallovers #bawaltracync #bawaltracyncsemporna #tracyncsellersabah #dangcollections #dangcollectionssempornasabah #semporna #sabah

Jangan lupa #OOTD raya dengan Square Plain Hijab taw. 😘
.
Yang mana dalam perjalanan balik kampung, hati-hati ye. Semoga selamat sampai. πŸ˜‰

Alhamdulillah πŸ˜‡πŸ˜‡
Terima kasih Lanak Randa 😍😍
Nanti datang lagi membeli ya πŸ˜€πŸ˜€ πŸ’žCANTIK BERGAYA DENGAN BAWAL TRACYNCπŸ’ž

#tracync #tracyncfromcrystalsswarovski #tracynccrystalfromswarovski #crystal #crystalfromswarovski #swarovski #swarovskifrommalaysia #bawaltracync #bawal #bawallovers #bawaltracyncsemporna #tracyncsellersabah #dangcollections #dangcollectionssempornasabah #semporna #sabah

Kekaboo Lovers ❀❀ .
.

Credit Pic: HQ Tudung Kekaboo & Kekaboolovers
Kekaboo Bawal - Zalna Turquoise

_

Untuk tempahan & maklumat lanjut berkenaan tudung bawal #Kekaboo & shawl #Lolipop by Kekaboo, boleh hubungi kami di:

Facebook: Puteri Kita
Instagram: @ailis_pu3kita
WhatsApp: +6012 684 2531
_

#tudungkekaboo #squarescarf #kekaboolovers #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #Pu3kita #bisnesonline #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa
#bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #Pu3kita #KekabooxLolipop #LolipopPu3kita #KekabooXMirabelle #MirabellePu3kita #printedshawl #CustomerFeedbackPu3kita

Kekaboo Lovers ❀❀ .
.

Credit Pic: HQ Tudung Kekaboo & Kekaboolovers
Kekaboo Bawal - Zalna Yellow

_

Untuk tempahan & maklumat lanjut berkenaan tudung bawal #Kekaboo & shawl #Lolipop by Kekaboo, boleh hubungi kami di:

Facebook: Puteri Kita
Instagram: @ailis_pu3kita
WhatsApp: +6012 684 2531
_

#tudungkekaboo #squarescarf #kekaboolovers #printedscarf #scarf #tudungcorak #KekabooPu3kita #tudung #Pu3kita #bisnesonline #agentudung #bawalscarf #bawalkekaboo #kekaboo #kekaboolovers #bawallovers #tudungpalingselesa
#bawalprinted #bawalplain #kekabooplain #kekabooswarovski #plainscarf #scarves #Pu3kita #KekabooxLolipop #LolipopPu3kita #KekabooXMirabelle #MirabellePu3kita #printedshawl #CustomerFeedbackPu3kita

Hari ni ramai yang dah start balik kampung. Siap siap packing jangan ada yang tertinggal.
.
Soraya2017 parfum by ibawal
Dah banyak stock sold out!!!!
.
.
Siapa nak COD Kuala Pilah???
.
Harga: RM55
.
Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!!
.
.
COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!!
Jom WhatsApp
0137045915
0137045915
0137045915
.
Nak senang, link WhatsApp di bio.
.
.
#ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban

Dah banyak stock sold out!!!!
Boleh buat twilly juagk!
.
.
Siapa nak COD Kuala Pilah???
.
Harga: RM55
.
Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!!
.
.
COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!!
Jom WhatsApp
0137045915
0137045915
0137045915
.
Nak senang, link WhatsApp di bio.
.
.
#ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban

Dah banyak stock sold out!!!!
.
.
Siapa nak COD Kuala Pilah???
.
Harga: RM55
.
Belian 3 helai keatas, HARGA ISTIMEWA!!!!!!
.
.
COD? KUALA PILAH! BAHAU BATU KIKIR SEREMBAN REMBAU!!!
Jom WhatsApp
0137045915
0137045915
0137045915
.
Nak senang, link WhatsApp di bio.
.
.
#ibawal #ibawallovers #tudungcantikmurah #tudungmurah #tudungbawal #sayajualibawal #sayajualibawal #tudungbawalmurah #ibawalpenang #bawalmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcantik #sayajualbawal #sayajual #bawalcantik #satincrepe #bawalsatincantik #revolusibawal #bawalsatincantik #codpenang #codkualapilah #kualapilah #seremban #codseremban

🌼 iLensa Bawal Exclusive RAYA edition SALE 🌼
.
SEHINGGA 3 JULAI SAHAJA
.
Available : Bidang 50
1pcs = RM70 .
🌷Setiap sisi berbucu bulat 🌷Mudah dibentuk
🌷Terdapat 4 warna (pink/biru/kuning/hijau) pastel colour.
🌷Material : satin .
Whatsapp : Click link di bio 🌼☁
.
#ilensascarves #ilensabawal #ilensabawalchiffon #bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalchiffon #bawalcollection #tudungmalaysia #tudungmurah #scarves #scarf #malaysia #brunei #indonesia #dubai #singapore #ilensa #bawalchiffon #bawalbulat #bawalberbucubulat #bawalsquircle #cantikcantikdenganilensa

🌼 iLensa Bawal Exclusive RAYA edition SALE 🌼
.
SEHINGGA 3 JULAI SAHAJA
.
Available : Bidang 50
1pcs = RM70 .
🌷Setiap sisi berbucu bulat 🌷Mudah dibentuk
🌷Terdapat 4 warna (pink/biru/kuning/hijau) pastel colour.
🌷Material : satin .
Whatsapp : Click link di bio 🌼☁
.
#ilensascarves #ilensabawal #ilensabawalchiffon #bawal #tudungbawal #bawallovers #bawalchiffon #bawalcollection #tudungmalaysia #tudungmurah #scarves #scarf #malaysia #brunei #indonesia #dubai #singapore #ilensa #bawalchiffon #bawalbulat #bawalberbucubulat #bawalsquircle #cantikcantikdenganilensa

Most Popular Instagram Hashtags