#bawallarnie

MOST RECENT

Bawal Satin Larnie
.
On sale sehingga hari ahad..
.
Rm20/pcs
.
Bidang 45
Kain lembut
Senang dibentuk
Senang digosok
.
Jom dapatkan bawal larnie sebelom promosi tamat.

#bawallarniemurah #bawalsatinmurah
#larniesatin #bawallarnie #bawalsatin
.
www.wasap.my/60176722346/bawallarnie

Bawal Satin Larnie
.
On sale sehingga hari ahad..
.
Rm20/pcs
.
Bidang 45
Kain lembut
Senang dibentuk
Senang digosok
.
Jom dapatkan bawal larnie sebelom promosi tamat.

#bawallarniemurah #bawalsatinmurah
#larniesatin #bawallarnie #bawalsatin
.
www.wasap.my/60176722346/bawallarnie

Bawal Satin Larnie
.
On sale sehingga hari ahad..
.
Rm20/pcs
.
Bidang 45
Kain lembut
Senang dibentuk
Senang digosok
.
Jom dapatkan bawal larnie sebelom promosi tamat.

#bawallarniemurah #bawalsatinmurah
#larniesatin #bawallarnie #bawalsatin
.
www.wasap.my/60176722346/bawallarnie

Cantikk kan Shimer² Gold ni Material Chiffon Cotton yang pasti senang dibentuk dan terletak helok jek bila uolls pakai .

Bila pakai ni dari jauh orang dah nampak Shimer² Gold gituh 😍

Jangan ketinggalan untuk dapatkan tudung terbaru dari kami sementara stock masih ade , yang penting Murah 😘

Nama tudung : Bawal Shimor Gold
Material : Chiffon Cotton
Colour : Black , white , cappuccino , dusty pink , nude
Harga : RM 29 exc postage
🌪️🌪️ +60129515826
🌪️🌪️ +60129515826
Click link kat bio tau 😘

#bawalchiffoncottonshimorgold
#larniescarves
#larnielovers
#hijabstyle #hijabfashion #hijabmuslimah #bawalcotton #bawalchiffon #bawallarnie #jovianrtw #leeyanarahman #jubahsouq #machang #pangkalmeleret #tanahmerahkelantan #kelantan #kelate #kelateku #sayapakaisayasukasayajual #prelovedcollectionsbyzaraarianasyianie #bawal #bawalscarf #minaz #minazlovers #bazaronline #jovianmandagie #shawlpublika #shawlpublikapreloved #prelovedshawlpublika

Cantikk kan Shimer² Gold ni Material Chiffon Cotton yang pasti senang dibentuk dan terletak helok jek bila uolls pakai .

Bila pakai ni dari jauh orang dah nampak Shimer² Gold gituh 😍

Jangan ketinggalan untuk dapatkan tudung terbaru dari kami sementara stock masih ade , yang penting Murah 😘

Nama tudung : Bawal Shimor Gold
Material : Chiffon Cotton
Colour : Black , white , cappuccino , dusty pink , nude
Harga : RM 29 exc postage
🌪️🌪️ +60129515826
🌪️🌪️ +60129515826
Click link kat bio tau 😘

#bawalchiffoncottonshimorgold
#larniescarves
#larnielovers
#hijabstyle #hijabfashion #hijabmuslimah #bawalcotton #bawalchiffon #bawallarnie #jovianrtw #leeyanarahman #jubahsouq #machang #pangkalmeleret #tanahmerahkelantan #kelantan #kelate #kelateku #sayapakaisayasukasayajual #prelovedcollectionsbyzaraarianasyianie #bawal #bawalscarf #minaz #minazlovers #bazaronline #jovianmandagie #shawlpublika #shawlpublikapreloved #prelovedshawlpublika

#SALE #3HARI BERMULA 15-9-2018~~ 17-9-2018 , 60% off kaw kaw punya. Tudung Serendah Rm7.20 sehelai .
klick link untuk tengok detail colour & design yang sale 60% jangan lambat tau. nanti habis colour idaman 💆🏻‍♀️. .
cepat sementara stok masih ada.
available di semua cawangan Larnie seluruh malaysia.
www.wasap.my/+60187013905
www.wasap.my/+60187013905
www.wasap.my/+60187013905

#larniescarves #larnieshawl
#larnielovers #salelarnie #bawallarnie
#chiffonlarnie #satinplain #satinprinted #chiffonprinted

#SALE #3HARI BERMULA 15-9-2018~~ 17-9-2018 , 60% off kaw kaw punya. Tudung Serendah Rm7.20 sehelai .
klick link untuk tengok detail colour & design yang sale 60% jangan lambat tau. nanti habis colour idaman 💆🏻‍♀️. .
cepat sementara stok masih ada.
available di semua cawangan Larnie seluruh malaysia.
www.wasap.my/+60187013905
www.wasap.my/+60187013905
www.wasap.my/+60187013905

#larniescarves #larnieshawl
#larnielovers #salelarnie #bawallarnie
#chiffonlarnie #satinplain #satinprinted #chiffonprinted

#SALE #3HARI BERMULA 15-9-2018~~ 17-9-2018 , 60% off kaw kaw punya. Tudung Serendah Rm7.20 sehelai .
klick link untuk tengok detail colour & design yang sale 60% jangan lambat tau. nanti habis colour idaman 💆🏻‍♀️. .
cepat sementara stok masih ada.
available di semua cawangan Larnie seluruh malaysia.
www.wasap.my/+60187013905
www.wasap.my/+60187013905
www.wasap.my/+60187013905

#larniescarves #larnieshawl
#larnielovers #salelarnie #bawallarnie
#chiffonlarnie #satinplain #satinprinted #chiffonprinted

#testimonilarniebykak_AL

Cantikk kan Shimer² Gold ni Material Chiffon Cotton yang pasti senang dibentuk dan terletak helok jek bila uolls pakai .

Bila pakai ni dari jauh orang dah nampak Shimer² Gold gituh 😍

Jangan ketinggalan untuk dapatkan tudung terbaru dari kami sementara stock masih ade , yang penting Murah 😘

Nama tudung : Bawal Shimor Gold
Material : Chiffon Cotton
Colour : Black , white , cappuccino , dusty pink , nude
Harga : RM 29 exc postage
🌪️🌪️ +60129515826
🌪️🌪️ +60129515826
Click link kat bio tau 😘

#bawalchiffoncottonshimorgold
#larniescarves
#larnielovers
#hijabstyle #hijabfashion #hijabmuslimah #bawalcotton #bawalchiffon #bawallarnie #jovianrtw #leeyanarahman #jubahsouq #machang #pangkalmeleret #tanahmerahkelantan #kelantan #kelate #kelateku #sayapakaisayasukasayajual #prelovedcollectionsbyzaraarianasyianie #bawal #bawalscarf #minaz #minazlovers #bazaronline #jovianmandagie #shawlpublika #shawlpublikapreloved #prelovedshawlpublika

Cantikk kan Shimer² Gold ni Material Chiffon Cotton yang pasti senang dibentuk dan terletak helok jek bila uolls pakai .

Bila pakai ni dari jauh orang dah nampak Shimer² Gold gituh 😍

Jangan ketinggalan untuk mendapatkan tudung terbaru dari kami sementara stock masih ade , yang penting Murah 😘

Nama tudung : Bawal Shimor Gold
Material : Chiffon Cotton
Colour : Black , white , cappuccino , dusty pink , nude
Harga : RM 29 exc postage
🌪️🌪️ +60129515826
🌪️🌪️ +60129515826
Click link kat bio tau 😘

#bawalchiffoncottonshimorgold
#larniescarves
#larnielovers
#hijabstyle #hijabfashion #hijabmuslimah #bawalcotton #bawalchiffon #bawallarnie #jovianrtw #leeyanarahman #jubahsouq #machang #pangkalmeleret #tanahmerahkelantan #kelantan #kelate #kelateku #sayapakaisayasukasayajual #prelovedcollectionsbyzaraarianasyianie #bawal #bawalscarf #minaz #minazlovers #bazaronline #bazaronlinemalaysia #jovianmandagie #shawlpublika #shawlpublikapreloved #prelovedshawlpublika

Korang tengok ni instafemes pun suke tau pakai larniescarves ni 😍

Cantikk kan Shimer² Gold ni Material Chiffon Cotton yang pasti senang dibentuk dan terletak helok jek bila uolls pakai .

Bila pakai ni dari jauh orang dah nampak Shimer² Gold gituh 😍

Jangan ketinggalan untuk mendapatkan tudung terbaru dari kami sementara stock masih ade , yang penting Murah 😘

Nama tudung : Bawal Shimor Gold
Material : Chiffon Cotton
Colour : Black , white , cappuccino , dusty pink , nude
Harga : RM 29 exc postage
🌪️🌪️ +60129515826
🌪️🌪️ +60129515826
Click link kat bio tau 😘

#bawalchiffoncottonshimorgold
#larniescarves
#larnielovers
#hijabstyle #hijabfashion #hijabmuslimah #bawalcotton #bawalchiffon #bawallarnie #jovianrtw #leeyanarahman #jubahsouq #machang #pangkalmeleret #tanahmerahkelantan #kelantan #kelate #kelateku #sayapakaisayasukasayajual #prelovedcollectionsbyzaraarianasyianie #bawal #bawalscarf #minaz #minazlovers #bazaronline #bazaronlinemalaysia #jovianmandagie #shawlpublika #shawlpublikapreloved #prelovedshawlpublika

Cantikk kan Shimer2 Gold ni Material Chiffon Cotton yang pasti senang dibentuk dan terletak helok jek bila uolls pakai .

Bila pakai ni dari jauh orang dah nampak Shimer-shimer Gold gituh 😍

Jangan ketinggalan untuk mendapatkan tudung terbaru dari kami sementara stock masih ade ni , yang penting Murah 😘

Nama tudung : Bawal Shimor Gold
Material : Chiffon Cotton
Colour : Black , white , cappuccino , dusty pink , nude
Harga : RM 29 exc postage
🌪️🌪️ +60129515826
🌪️🌪️ +60129515826
Click link kat bio tau 😘

#bawalchiffoncottonshimorgold
#larniescarves
#larnielovers
#hijabstyle #hijabfashion #hijabmuslimah #bawalcotton #bawalchiffon #bawallarnie #jovianrtw #leeyanarahman #jubahsouq #machang #pangkalmeleret #tanahmerahkelantan #kelantan #kelate #kelateku #sayapakaisayasukasayajual #prelovedcollectionsbyzaraarianasyianie #bawal #bawalscarf #minaz #minazlovers #bazaronline #bazaronlinemalaysia #jovianmandagie #shawlpublika #shawlpublikapreloved #prelovedshawlpublika

New Release .
Tudung tersangat - sangat
limited .
Slide ke kiri tau untuk more pic 😘

Cantik tak tudung new release ni ? Tudung ni kami release semalam tau . Tapi kami betul - betul minta maaf tudung ni terhad sebab HQ tak keluaran banyak untuk kali ni .

Shimer Gold grand kan nama tudung ni ? Material Chiffon Cotton yang pasni senang dibentuk dan terletak helok jek bila uolls pakai .

Bila pakai ni dari jauh orang dah nampak Shimer-shimer Gold gituh 😍

Jangan ketinggalan untuk mendapatkan tudung terbaru dari kami , yang penting Murah 😘

Nama tudung : Bawal Shimor Gold
Material : Chiffon Cotton
Colour : Black , white , cappuccino , dusty pink , nude
Harga : RM 29 exc postage
🌪️🌪️ +60129515826
🌪️🌪️ +60129515826
Click link kat bio tau 😘

#bawalchiffoncottonshimorgold
#larniescarves
#larnielovers
#hijabstyle #hijabfashion #hijabmuslimah #bawalcotton #bawalchiffon #bawallarnie #jovianrtw #leeyanarahman #jubahsouq #machang #pangkalmeleret #tanahmerahkelantan #kelantan #kelate #kelateku #sayapakaisayasukasayajual #prelovedcollectionsbyzaraarianasyianie #bawal #bawalscarf #minaz #minazlovers #bazaronline #bazaronlinemalaysia #jovianmandagie #shawlpublika #shawlpublikapreloved #prelovedshawlpublika

Most Popular Instagram Hashtags