#bawallacemurah

435 posts

TOP POSTS

Cantik kan model ni pakai Bawal Lace 😊😊 Awak awak semua pun boleh cantik macam ni, try la pakai Bawal Lace 😉😁 Bawal Lace hanya RM 15 !!! 😍💕 Whatsapp 0122847849 untuk pembelian 😉 #geraitudung #tudungmurah #bawalmurah #bawallacemurah
Model : Ain Jalil

Orang nak Kata kita..kita buat dunno ja.. Terus ke depan 😘✨ jangan pernah putus asa.. Kipidapp🌚🌚🌚hidup ni hanya sekali buat Baik lah dengan orang sekali mampu Dan hidup✨🌙 #bawallacelaila #bawallace #bawallacemurah #bawallacemurah ✨✨✨✨

Tonight!!!!
EXCLUSIVE BAWAL LACE.
Material: cotton
Bidang: 45 ( tapi ditambah lace 50)
Price: Rm18/pcs
Postage:Rm5
There are more colours.
Inshaallah tonight :)
#bawallacemurah #bawallacemurah

Thank you Nur Fidyah Natasha for wearing our Arabian Collection! (beliau nggak ada ig-nya) 👑easy to shape
👑different bawal with high quality chiffon plus elegant lace 😁

Dont regret regret la to purchase hikhikhik #KCiansreview #bawallace #bawallacemurah #sayajualbawal

Hi semua..im donning #bawallacefbm color lime green..ni bawal tau saya buat gaya shawl..warna still byak lagi untuk you all melaram raya ni!!cepat2 plih and last postage will be 10 JULY tau
#bawallacemurah #bawallacefbm #lacebawal #bawallace #bawallaceraya #squarebawallace #fleurbymyra

Antara customer yang dah borong sekali 3 helai bawal lace 🌸🌸 Thank you 😘 Mudah dibentuk dan cantik 😍 Hanya dengan harga RM 15 sehelai. Whatsapp 0122847849 for purchase ☺ #geraitudung #tudungmurah #bawalmurah #bawallacemurah

MOST RECENT

Our lovely customer in bawal bunga in maroon colour. So pretty 😍😍😍😍
.
🌸Bawal bunga🌸
.
Price: Rm22 exclude postage
.
Material: cotton airis
.
To order kindly, whatsapp 0174132013 😘😘
.
Happy shopping ❤️
.
#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal

Most Popular Instagram Hashtags