#bawaliris

428 posts

TOP POSTS

do follow @frshawl girls ! #bawaliris #frshawlraya

.

Awak nak nampak lawa dengan bawal kemana sahaja.. Haa...bawal glitter bidang 60 ni kan ada. Material chiffon glitter kurang berkilat dan sangat cantik.
Sweet2 je kalernya, mesti awak bertambah sweet gitu, tmbh2 depan si dia๐Ÿ˜‰

Jom cantik dengan bawal glitter bynaa rm20 sehelai exc post.

Siapa nak nampak cute gituw,whatsapp (miza), 0142113702
.
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawalcrepe
#bawaliris

Ada lagi tak yang nak Bawal Iris macam cik Tiqah pakai ni ๐Ÿ™‹ ?

Sebelum ni cik tiqah dh kluarkan 3 batch dah Bawal Iris.. Lepas tu terpaksa Stop..sbb nak cari Corak yang comel2 dh xde sangat dah

Best nya sebab bidang 48.. boleh pkai bg labuh macam bidang 50 dan 52 atau pn nk singkat kan sikit jd bidang 45 ๐Ÿ˜„
#bawallovers #bawaliris #prettybawal

Selamat berhujung minggu semua.
Ni saya nak share lagi satu feedback dari mommy gojes, kawan saya yang dah jadi ibu tapi still gojes lagi tau.
Ika pakai Hybrid Shawl code Nude Cream. Cantik sangat kan? Alhamdulillah ika suka n selesa. Senang bentuk kata nya. Thanks Nurul Atikah Amin Yusof beli Hybrid Shawl dengan madi.
Ika jual set make up and skincare Imanni Skinz yang awesome tu. Saya pun dah pakai Imanni Skinz tau. Siapa yang nak gojes jugak boleh dapatkan Imanni Skinz dengan ika. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ So, whatsapp je saya 0139980010 untuk order Hybrid Shawl yang meletops ni. Pakai je terus gojes!
#HybridShawl
#BawalInstant
#BawalIris
#ShawlChiffon
#TheRacksSeries

Hi.. Lambat sangat saya update tentang bawal Iris niโคโคโคsuper duper busy.. Dan mostly tak sempat post dah sold out.. Especially dusty mint.. We will try to restock that one ya...
Material Crepe satin yg flowy, ringan dan lembut, bidang 48'.
Antara pilihan warna yang kita ada;
1)Black
2)Emerald Tiffany
3)Soft white Peach
4)Dusty Blue,
5)Goldish Caramel
6)Light Grey
7)Dusty peach
8)Dusty Mint(sold out)
Price;
RM39 without charm
RM45 with charm
Grab cepat2 before posmen dh balik kg die๐Ÿ˜œ
#Bawalraya
#simplebutnice
#bawalIris
#eyelashbawal
#bawalIrisbyIamNiaSyahmi

Dah try dah akak ni BAWAL IRIS NI... JOM GRAB CEPAT!!! #bawaliris #bawallabuhmurah #by_nasuhaazzahra #bawalbaru #pemborongmurah

Morning!! Hakak turun padang jugak xon call pun..keje punya pasai..pape pun hakak epy uolls lepas apply serum + pondesion ni + #kelly dan paling penting dan paling cantik hihi..angkat bakul sdri plak yer..hakak berbeling2 arini.. #bawalIris jom reramai pm hakak! 0192446861

Haa ade x kt sni pmnt bawal
ni haaa ade bwal comey2 cntik2
rm17 shj..amk bnyk boleh murah lg..
#boleh request nk wrna dn cork batu y uoll bkenan..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ pm/wsp0139544469

#bawalmurah #bawal #bawaliris #bawalmanik

RepostBy @pamatina_official: "<strong>Cik piah mai dahhhh . cik piah dah habaq baru berapa hari tudung IRIS ni dah launch stock dah makin surut laju lagi fenomena tudung ni kan. so semua yang belum grab lagi tudung IRIS meh pm cik piah tau . Harga comfirm special cik piah bagi .
010-8605293
.
010-8605293
.
010-8605293
.
#pamatina #pamatinalovers #bawalpremiumirdiena #bawalpremiumpertamadimalaysia #bawalsatin #bawalsatinprinted #bawallabuh #bawalirine #bawalinara #BawalAyra #Teampamatina #Bawalrose #Bawaliris #Bawaliris<;/strong>" (via #InstaRepost @AppsKottage)

MOST RECENT

nak try pakai warna Yang dark sikit,nak Yang labuh Dan besar...
.
haa,Ada ni haa..bawal crepe bidang 55/60 labuh Yang sesuai Yang awak nak... harga?..hurmm, harga murah uolls..Rm10sehelai mana nak dapat...rm10 exc postage ye...
.
nak Cuba bawal labuh bynaa,meh laa whatsapp miza.
.
0142113702
0142113702
.
#bawalcrepe55
#bawalcrepe60
#bawaliris

Bawal crepe iris bidang 55 dan 60. ๐ŸŒธMaterial cotton crepe lembut
๐ŸŒทcrepe senang bentuk pada muka
๐ŸŒนkain tidak jarang
๐Ÿ’jahitan tepi yang kemas
๐Ÿ€labuh dan paling best besar
๐Ÿharga murah,Rm13 sehelai (exc pos)
๐ŸŒบbanyak pilihan warna yang cantik dan menarik .
awak nak nampak sweetยฒ dengan corak munga munga,meh whatsapp miza tau
.
0142113702
0142113702
.
#bawalcrepe
#bawaliris

.

Awak nak nampak lawa dengan bawal kemana sahaja.. Haa...bawal glitter bidang 60 ni kan ada. Material chiffon glitter kurang berkilat dan sangat cantik.
Sweet2 je kalernya, mesti awak bertambah sweet gitu, tmbh2 depan si dia๐Ÿ˜‰

Jom cantik dengan bawal glitter bynaa rm20 sehelai exc post.

Siapa nak nampak cute gituw,whatsapp (miza), 0142113702
.
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawalcrepe
#bawaliris

.
Assalamualaikum.. .
Mencari tudung bawal crepe bidang besar,"bawal crepe banyak tapi susah nak cari yang bidang besar, yang kain selesa,nak yang murah pulak tu".. Ha'ah,memang pun,sebab tu nak bagitahu awak,bawal crepe bynaa adalah pilihan yang bijak kepada si penggemar bidang labuh...bawal crepe didatangi dalam bidang 55/60..warna yang menarik dan cantik gitu....ramai yang memberi FEEDBACK yang berpuas hati dengan bawal crepe bynaa..
.
Nak beli untuk ibu?nak beli untuk adik?nak beli untuk diri sendiri?,takyah cakap banyak,cepat whatsapp je .

0142113702(miza)
.
#bawalcrepe
#bawaliris

Assalamualaikum...pagi sayangยฒ saya.
.

BAWAL IRIS 55/60 *MATERIAL ?*
tudung ni tudung bawal crepe,kelainannya ada corak bunga sebijik ditudung bawal iris ๐Ÿ˜Š *WARNA ?*
warna ikut list warna BAWAL CREPE 55/60 *HARGA ?*
harga JUAL RM13
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑmurahnya..
.
murah je awak,mana nak dapat murah macam ni...
.
whatsapp

0142113702
.
#bawalcrepe
#bawaliris

BAWAL IRIS 55/60 *MATERIAL ?*
tudung ni tudung bawal crepe,kelainannya ada corak bunga sebijik ditudung bawal iris ๐Ÿ˜Š *WARNA ?*
warna ikut list warna BAWAL CREPE 55/60 *HARGA?*
Rm13...Rm13 (exc pos)
.
Nak ada mungaยฒ kat tudung,meh whatsapp saya.. 0142113702
.
#bawalcrepe
#bawaliris
#bawalglitter
#bawalraisha
#setpurdahdanbawalglitter60

.
Assalamualaikum....
.
Sapa yang tengah cari tudung yang labuh tapi nak ada munga munga di hijung tudung..nak ada letak atas kepala,belakang ke,tepi ke..mana mana lah...
.
Mesti la nak kan...tapi harga mahal...hurmm...eh eh...jangan risau,tudung bawal glitter raisha ada...bawal raisha(ada corak+manik lagi)...
.
Harga?
Rm25 sahaja...rm25 (exc pos)
.
Berminat boleh dm/whatsapp miza ye..
.
0142113702

#bawalcrepe
#bawalglitter
#bawaliris
#bawalraisha
#setpurdahdanbawalglitter
#handsock
#stokin

Bawal Crepe bidang 55 & 60.
โ—โ— RM10 SAHAJA โ—โ—
.
Material cotton crepe.
Tambah RM3 untuk manik & bunga.
.
NOTE: harga tidak termasuk postage.
Nak borong pun boleh. ๐Ÿ˜
.
WhatsApp +201115924730
Atau terus tekan link di bio. ๐Ÿ˜‰
.
#bynaa
#tudungbawallabuh
#tudungbawalmurah
#bawalcrepelabuh
#bawalcrepemurah
#bawalcrepemanik
#bawaliris
#borongbawalcrepe
#sedondonraya
#projekraya
#rayakansebulan
#agensahbynaa
#nfscarves

Bawal iris ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Bidang 45'
Manik atas kepala..cantik merelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Boleh request nk color tudung ikut cita rasa sendiri ye๐Ÿค—๐Ÿค— WSP 60137802395

#tudungbawal
#bawaliris
#tudungmurah
#tudung #tudungmanikmurah #tudungmerecik #bazartudung#onlinetudungbawal #bawaltudung

Bawal iris ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Bidang 45'
Manik atas kepala..cantik merelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Boleh request nk color tudung ikut cita rasa sendiri ye๐Ÿค—๐Ÿค— WSP 60137802395

#tudungbawal
#bawaliris
#tudungmurah
#tudung #tudungmanikmurah #tudungmerecik #bazartudung#onlinetudungbawal #bawaltudung

Bawal iris ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Bidang 45'
Manik atas kepala..cantik merelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Boleh request nk color tudung ikut cita rasa sendiri ye๐Ÿค—๐Ÿค— WSP 60137802395

#tudungbawal
#bawaliris
#tudungmurah
#tudung #tudungmanikmurah #tudungmerecik #bazartudung#onlinetudungbawal #bawaltudung

Bawal iris ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Bidang 45'
Manik atas kepala..cantik merelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Boleh request nk color tudung ikut cita rasa sendiri ye๐Ÿค—๐Ÿค— WSP 60137802395

#tudungbawal
#bawaliris
#tudungmurah
#tudung #tudungmanikmurah #tudungmerecik #bazartudung#onlinetudungbawal #bawaltudung

Bawal iris ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Bidang 45'
Manik atas kepala..cantik merelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Boleh request nk color tudung ikut cita rasa sendiri ye๐Ÿค—๐Ÿค— WSP 60137802395

#tudungbawal
#bawaliris
#tudungmurah
#tudung #tudungmanikmurah #tudungmerecik #bazartudung#onlinetudungbawal #bawaltudung

Bawal iris ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Bidang 45'
Manik atas kepala..cantik merelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Boleh request nk color tudung ikut cita rasa sendiri ye๐Ÿค—๐Ÿค— WSP 60137802395

#tudungbawal
#bawaliris
#tudungmurah
#tudung #tudungmanikmurah #tudungmerecik #bazartudung#onlinetudungbawal #bawaltudung

Bawal iris ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Bidang 45'
Manik atas kepala..cantik merelip ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Boleh request nk color tudung ikut cita rasa sendiri ye๐Ÿค—๐Ÿค— WSP 60137802395

#tudungbawal
#bawaliris
#tudungmurah
#tudung #tudungmanikmurah #tudungmerecik #bazartudung#onlinetudungbawal #bawaltudung

Bawal glitter raisha (ada bunga + manik)
.
. ๐ŸŒธKeistimewaan bawal glitter Raisha bynaa๐ŸŒธ
.
โญ•BIDANG 60 BESAR DAN LABUH
โญ•KAIN CHIFFON GLITTER BERKUALITI TINGGI
โญ•KAIN BERAT, FLOWLY DAN JATUH BILA PAKAI
โญ•TIDAK TERLALU BERKILAT, SANGAT EKSKLUSIF
โญ•TIDAK JARANG, TAK PERLU RIMAS PAKAI INNER NECK
โญ•MUDAH BENTUK IKUT MUKA.
โญ•4 BUCU TAJAM
โญ•SENANG DIGOSOK
โญ•UKURAN 57-58 INCH
โญ•BANYAK PILIHAN WARNA MENARIK
โญ•HARGA MURAH cuma RM25..
. .
Nak pilih warna kegemaran dan nak matching ngan baju,meh whatsapp lelaju...
.
0142113702
0142113702
.
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawalcrepe
#bawaliris
#setglitter+purdah2layer
#dapatfeedbackbagusdaripenggunabawalbynaa
.

Boleh pilih warna yang awak suka...
.
.
Nak order untuk pergi open house,atau ke majlis atau kemana sahaja..boleh je..harga pun berpatutan...cuma RM13 sahaja...Rm13(exc pos)
. .
Warna apa Ada?haa..Mari laa kita bincang dekat whatsapp...
.
0142113702
0142113702
.
#bawalcrepe
#bawaliris
#bawalglitter
#bawalraisha
#handsock
#stokinmurah

Bawal iris ialah bawal crepe yang di tambah dengan (corak bunga + manik) pada tudung....lawa kan...mestilah...harga dia pun murah je..
.
.
Harga Rm13 ....wahh,murah kan...so cepat grab kalau tak rugi laa...nak pilih warna apa ikut suka awak...Ada bidang 55 dan 60....harga sama sahaja...
.
Nak pilih warna,meh whatsapp saya..
.
0142113702
0142113702
.
#bawalcrepe
#bawalglitter
#bawaliris
#bawalraisha
#stokin
#handsock

Most Popular Instagram Hashtags