[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bawaliris

585 posts

TOP POSTS

Bawal no 1... Yg Belum dijahit tepinya siapa berminat boleh whatsapp kami 0133979737

#bawalno1 #bawalasli #bawaliris #bawalbe #bawalswarovski #bawaldiamond #bawal #bawalmurah #bawakno2 #bawalkangroo

TUDUNG IRIS 55/60
===================
Rm13 โœ”๏ธ BIDANG 55 UKURAN 53 INCH - 55 INCH BIDANG 60 UKURAN 56 INCH - 58 INCH โœ”๏ธ MATERIAL ๐Ÿ‘‰๐Ÿพ COTTON CREPE

P/S :โคDesign bunga random, tak boleh pilih ๐Ÿ’Whatsapp 010-7152104

#bawaliris
#bawalmaniktabur
#bawalbidang60

Selamat berhujung minggu semua.
Ni saya nak share lagi satu feedback dari mommy gojes, kawan saya yang dah jadi ibu tapi still gojes lagi tau.
Ika pakai Hybrid Shawl code Nude Cream. Cantik sangat kan? Alhamdulillah ika suka n selesa. Senang bentuk kata nya. Thanks Nurul Atikah Amin Yusof beli Hybrid Shawl dengan madi.
Ika jual set make up and skincare Imanni Skinz yang awesome tu. Saya pun dah pakai Imanni Skinz tau. Siapa yang nak gojes jugak boleh dapatkan Imanni Skinz dengan ika. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ So, whatsapp je saya 0139980010 untuk order Hybrid Shawl yang meletops ni. Pakai je terus gojes!
#HybridShawl
#BawalInstant
#BawalIris
#ShawlChiffon
#TheRacksSeries

Haa ade x kt sni pmnt bawal
ni haaa ade bwal comey2 cntik2
rm17 shj..amk bnyk boleh murah lg..
#boleh request nk wrna dn cork batu y uoll bkenan..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ pm/wsp0139544469

#bawalmurah #bawal #bawaliris #bawalmanik

Ni la bawal comel orang duk sebut tu ๐Ÿ˜€
BAWAL CREPE IRIS NI ISTIMEWANYA ADA BUNGA BESAR DAN TABURAN MANIK ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ cantik dan murah โค
.
* MATERIAL CREPE
* BIDANG 55/60
* DIJAMIN SENANG BENTUK
* MINIMAL IRON
* KAIN TIDAK JARANG
* ADA BUNGA COMEL (CORAK RANDOM)
*TABURAN MANIK PADA BAHAGIAN BUNGA
* BOLEH DIPAKAI PELBAGAI GAYA
* PILIHAN WARNA BANYAK SGT

HARGA RM13 MURAH!!
.
Whatsapp 0175059614
.
#bawalterbaru
#bawalbynaa
#agentsahbynaa
#bawalcrepemurah
#bawalcrepelabuh
#bawallabuhmurah
#bawalberbunga
#bawalbidang60murah
#pemborongtudungbawal
#pemborongbawallabuh
#borongbawalcrepemurah
#borongbawalglittermurah
#borongtudunglabuhmurah
#bawalglitter
#BawalIris
#BawalirisBynaa #tudungonline
#tudungmurah #tudunglabuhmurah
#project_shopee #promositudung

Bawal raisha(corak bunga+manik)

Harga promosi sehingga 12 malam ni..kene cepa,kalau boleh sebelum 12 malam dah close order/payment
.
.
Harga Rm23(exc pos)
.

Untuk order,boleh whatsapp saya
.
0142113702

#bawalcrepe
#bawalglitter
#bawaliris
#bawalraisha

Ada lagi tak yang nak Bawal Iris macam cik Tiqah pakai ni ๐Ÿ™‹ ?

Sebelum ni cik tiqah dh kluarkan 3 batch dah Bawal Iris.. Lepas tu terpaksa Stop..sbb nak cari Corak yang comel2 dh xde sangat dah

Best nya sebab bidang 48.. boleh pkai bg labuh macam bidang 50 dan 52 atau pn nk singkat kan sikit jd bidang 45 ๐Ÿ˜„
#bawallovers #bawaliris #prettybawal

Morning!! Hakak turun padang jugak xon call pun..keje punya pasai..pape pun hakak epy uolls lepas apply serum + pondesion ni + #kelly dan paling penting dan paling cantik hihi..angkat bakul sdri plak yer..hakak berbeling2 arini.. #bawalIris jom reramai pm hakak! 0192446861

MOST RECENT

๐ŸŒนDelivery 26 Day๐ŸŒน

Women Shoes

Dropship Rm 35
Pos Rm7sm/rm14ss

Kod:BC1209
Lining material Cloth
Sole material:Rubber
High Hcm : 3cm-5cm
Size : 35-40

pm +60178072429

#beg #kasut #bawalglitter #bawaliris #sweater #hanahairserum #littlehanahairserum #blouse #tudungbawal #bawaladra #heavychiffon #bawalheavychiffon #jam #jubah #dress #tudunglabuh #bawalheavyhiffonadra #khimarannur #khimarlabuh #khimarcantik #khimarheavychffon
#bawalaaisyah

Warna bawal preorder... custom mengikut citarasa dan bajet anda.#bawalnama #bawaliris #trusted #ariani #duck

DESIGN BAWAL
bawal cotton Airis Premium
bidang 45"

Harga : RM40
Postage: rm8 sm / rm12 ss
.
#bawaliris

DESIGN BAWAL
bawal cotton Airis Premium
bidang 45"

Harga : RM40
Postage: rm8 sm / rm12 ss
.
#bawaliris

DESIGN BAWAL
bawal cotton Airis Premium
bidang 45"

Harga : RM40
Postage: rm8 sm / rm12 ss
.
#bawaliris

DESIGN BAWAL
bawal cotton Airis Premium
bidang 45"

Harga : RM40
Postage: rm8 sm / rm12 ss
.
#bawaliris

DESIGN BAWAL
bawal cotton Airis Premium
bidang 45"

Harga : RM40
Postage: rm8 sm / rm12 ss
.
#bawaliris

DESIGN BAWAL
bawal cotton Airis Premium
bidang 45"

Harga : RM40
Postage: rm8 sm / rm12 ss
.
#bawaliris

DESIGN BAWAL
bawal cotton Airis Premium
bidang 45"

Harga : RM40
Postage: rm8 sm / rm12 ss
.
#bawaliris

Rasa berbunga je hati ni bila tengok bawal iris ni kan..lawa dan murah uolls!!
Harga bawal crepe iris ni cuma RM13 sahajaa!!!! . . .
Warna lawaยฒ biasanya cepat sold out cepat..jangan menangis la kalau sold out warna yang awak nak tu..esok kita open order okay.. .
Whatsapp

0142113702 (miza) .

#bawalcrepe #bawaliris #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbawal #bawalmurah #tudunglabuhtrendy #tudungmalaysia #bawaladra #bawalglitter60 #bawaladra55 #bawaladra60 #bawalraisha60 #muslimahhijab #tudungtiptop #borongtudung #teambynaa #tudungbynaa #teamdsbynaa #testimonibynaa #testimonitudung #muslimah_Collection99 #handsockmurah

BAWAL IRIS bidang 55/60

wah!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ...cantiknya bawal Iris ni.. warna lawa harga pun memang terkejut... cuma Rm13 sehelai uolls...banyak pilihan warna tau Sekarang ni...tunggu apa lagi meh kita grab ramaiยฒ...kalau nak jimat ajak kekewan grab ramaiยฒ.. . *MATERIAL ?*
tudung ni tudung bawal crepe,kelainannya ada corak bunga sebijik ditudung bawal..
.
whatsapp saya ye gojess
0142113702(miza)
0142113702

#bawaliris #bawallabuh #tudunglabuhmurah #teambynaa

Most Popular Instagram Hashtags