#bawaliris

394 posts

TOP POSTS

Ya Allah. Gembira nya hati akak hari ni Tuhan sahaja yang tahu.
Alhamdulillah. Banyak dapat feedback dari customers Hybrid Shawl dan Myfa Serum.

Gambar yang cantik dan comel ni ialah pensyarah B.I saya masa kat matrikulasi Johor. Comel kan? Dah memang comel awet muda teacher dari dulu. Pakai Hybrid Shawl lagi lah comel cun macam anak dara. Hehe.
Terima kasih teacher bagi gambar cun ni. Sayangg teacher Ros Fareeza Rosly ❀

Siapa yang nak Hybrid Shawl cantik macam ni, cepat2 whatsapp akak. 0139980010. Ada satu lagi feedback dari kawan akak yang cun melecun. Nanti akak update sekali dengan warna2 baru Hybrid Shawl ok 😘😘😘 Whatsapp 0139980010

#HybridShawl
#BawalInstant
#ShawlChiffon
#BawalIris
#TheRacksSeries

Ada lagi tak yang nak Bawal Iris macam cik Tiqah pakai ni πŸ™‹ ?

Sebelum ni cik tiqah dh kluarkan 3 batch dah Bawal Iris.. Lepas tu terpaksa Stop..sbb nak cari Corak yang comel2 dh xde sangat dah

Best nya sebab bidang 48.. boleh pkai bg labuh macam bidang 50 dan 52 atau pn nk singkat kan sikit jd bidang 45 πŸ˜„
#bawallovers #bawaliris #prettybawal

Haa ade x kt sni pmnt bawal
ni haaa ade bwal comey2 cntik2
rm17 shj..amk bnyk boleh murah lg..
#boleh request nk wrna dn cork batu y uoll bkenan..😘😘 pm/wsp0139544469

#bawalmurah #bawal #bawaliris #bawalmanik

Waa😲...akak kita sorang ni cantiiikkknya...😍😍😍😍
Pandai akak buat #bawaliris jd ala2 shawl gitu...πŸ˜₯
Kreatif gitu😁

#pamatina
#teamhusna
#pamatinalovers

Morning!! Hakak turun padang jugak xon call pun..keje punya pasai..pape pun hakak epy uolls lepas apply serum + pondesion ni + #kelly dan paling penting dan paling cantik hihi..angkat bakul sdri plak yer..hakak berbeling2 arini.. #bawalIris jom reramai pm hakak! 0192446861

Bawal no 1... Yg Belum dijahit tepinya siapa berminat boleh whatsapp kami 0133979737

#bawalno1 #bawalasli #bawaliris #bawalbe #bawalswarovski #bawaldiamond #bawal #bawalmurah #bawakno2 #bawalkangroo

Assalamualaikom maaflah hakak lama x bersiaran... Masih berniaga tau..nak tudung????? Wassap je akk fast respond ok😘😘😘😘😘 #pemborobgtudunglabuh#tudunglabuhmurah#bawalcrepe#bawalglitter#bawalraisha#bawaliris#bawalsaudi#bawalglitter #bidang55#bidang60#bynaa

🌹TUDUNG CREPE-IRIS🌹 55/60 BYNAA: πŸ’•BAWAL IRIS 55/60 πŸ’• πŸ‚ MATERIAL CREPE. BAWAL IRIS ADALAH BAWAL CREPE YANG DITAMBAH DGN TAMPALAN BUNGA DAN BATU. πŸ‚ BIDANG 55/60 πŸ‚ ADA BUNGA DI SATU BAHAGIAN TUDUNG πŸ‚ BUNGA YANG DITAMPAL + BATU 2 KECIL KERLIP DIBUNGA πŸ‚BOLEH PELBAGAI GAYA πŸ‚ CORAK BUNGA TIDAK LUNTUR WALAU DIBASUH BERULANG KALI πŸ‚ PILIHAN WARNA SAMA DENGAN WARNA CREPE 55/60. BOLEH PILIH WARNA DARI WARNA2 BAWAL CREPE YG DIBERI PADA GAMBAR.

Order : 0126144525 (wssp sahaja)
‼️PENTING‼️ ❌ BAWAL IRIS TIDAK BOLEH BUAT DAN TIDAK TERIMA ORDER WARNA HITAM SAHAJA ❌

#hercloszett#bawaliris#bynaa#bawal55/60#bawalcrepe

yakinlah bahawa badai pasti berlalu. Yakinlah akan kuasa dan pertolonganNya. Yakinlah bahwa ada hikmah di setiap kejadian yang dilalui.

Yakinlah pula akan janji Allah,
"Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kemampuannya." (Q.S. Al-Baqarah : 286)

Dan janji Allah bahwa cobaan pasti akan berlalu,
β€œKarena sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan."
(QS. Al-Insyirah : 5) 😊😊 -

#agentsahbynaa#dropshipdiperlukan
#islamituindah #quotesislam
#imannaikturun #jomtutupaurat
#katakataislam #tudungmurah
#motivasidiri #tudunglabuhmurah
#cintabahagia #testimoniteambynaa
#project_shopee #bawalcrepe
#bawallabuhmurah #bawalglitter
#bawalcrepebidang60rm10
#bawalcrepebidang55rm10
#bawalchiffonglitterlabuh
#agentsahbynaa #bawaliris

MOST RECENT

Bawal Iriss exclusive

Satu lagi koleksi #kahfcloset.. material silk yang tak panas & sejuk.

Satu satunya design yang exclusive..
Ready stock..
Cepat dapatkan koleksi #bawal
#bawaliris

RM 69.00
Free postage

Boleh dm / whatsapp
0136113725

#visitmyig #jualbajuraya #sayajualonline #bazarpaknil #jubahmurah #viralterkini #wanitamuslimah #jubahmoden #kurungmoden #wanita #tv3malaysia #wanitahijab #tutorialhijab #hantarankahwin #kebarung #hijabista #viralmalaysia #makan #bawal #tudung #peplumtop #neelofa

TUDUNG LABUH BUBBLE πŸ’•
-----------------
Sarung tudung bubble terus terasa diri bagaikan TUAN PUTERI πŸ‘‘

tudung bubble yang ghojes,beralun lembut bila memakainya☺️ Tak penah ada lagi tudung bubble ? Mehh hakak rokomen kann.. tudung yg berat, jatuh dan sgt sweet..buat tudung raya ni memang cantik la...πŸ’• APA YG BEST πŸ’•
🌟 kain tidak panas
🌟 kain tak jarang dan lembut
🌟 Kaih jatuh
🌟 tak susah2 nak iron
🌟 mudah bentuk

Jgn terlps ya syg2 .. πŸ’•
Boleh pm laju2 ..
0162783875

#bawalshiffon
#tudungmurah
#mudahbentuk
#kaintidakpanas
#jomborong
#warnamenarik
#tudungbunga
#tudungraya #meletup
#taksusahnkiron #kaintidaknipis
#kesukaanramai #hargamurah #pilihanbanyak #dropshipsahbynaa
#Selesadipakai #mudahbentuk #tudunglabuh
#bawaliris
#tudungbidang60
#tudungraisha

Mencari hadiah istimewa untuk gadis istimewa atau hadiah untuk kawan-kawan, sedara-mara ?🎁 Tak perlu susah google, pusing satu shopping mall. Meh saya bantu.

Senang ja, awak beli je Kombo Set BYNAA ni. Dengan pembelian kombo set ni, awak akan dapat dua helai bawal crepe (boleh pilih warna), satu box dan satu kad ucapan.

Harga kombo set ini hanya RM33 include postage (SS tambah RM5)

Untuk order :
Whatsapp/Telegram ke no. +60174004178 atau
DM IG @fitriyaniwindowsyarie

#fitriyaniwindowsyarie #bynasuhaazzahra #bawalcrepe #bawaliris #tudungbidang60rm10 #tudungbawalcrepebidang60murah #bawalcrepebidang55murah #pemborongbawalcrepe60rm6
#bawalcrepe60rm10 #bawalcrepe55 #pemborongbawalcrepe55 #bawalcrepe60 #bawalcrepelabuh #cottoncrepe #bawalcottoncrepe #bawalcottonmurah #bawalcotton #tudunglabuh #tudungbawal #tudungbawallabuh #bawalmurah #agentbynaa

Assalamualaikum... Apa khabar semua... Hah..nk tanya ada lagi ke sahabat2 yang belum jumpa tudung raya? Mesti ada kan,, hah meh tengok bawal bynaa ni,, cantik2 tau..nk tau warna menarik meh whatsapp izzati sekarang.. 0162783875

#bawalraisha
#bawalglitter
#senangdigisok
#bawalchiffon
#tudungraya
#meletup
#bawalsalsabila
#bidang60
#jomborong
#bawaliris
#bawalcrepe
#mudahbentuk
#kaintidaknipis
#bawalmurah
#tudungmurah
#bawal
#bynaa
#dropshipsahbynaa
#tudungbunga
#rayadahdekat
#tudunglabuh

Ψ¨Ψ³Ω… Ψ§Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ… ..
.
.
Ehem2 .. ada yg berminat dgn Bawal Iris x? Meh pm utk dptkn colour2 yg menarik πŸ˜‰ ✌ .. Wsp πŸ“± 0142866542
.
.
#tudungbawalbidang60 #tudungbawallabuhmurah #bawalcrepe #bawaliris #bawalglitter #bawalsaudia #bawalraisya #pemborongtudunglabuhmurah #pemborongtudungmurah #pemborongtudungbawal

"Alamak! Dah lewat ni, tudung tak jadi pulak." .
.
Macam nak nangis kan bila situasi macam ni? πŸ˜” .
.
Jangan risau, ana ada cadangan penyelesaiannya. 😘 .
.
πŸ‘‰Bawal Crepe BYNAA.
Dengan tudung ni, dah tak payah kalut-kalut nak bersiap, sebab tudung ni sangat mudah dibentuk. 😍😍
Pakai je tak perlu adjust banyak-banyak kali pun. Cantik je terletak ikut bentuk muka. πŸ‘βœ¨ .
.
Tak payah tunggu lama2, whatsApp ana terus pun bisa.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+201115924730
Atau tekan je link di bio. πŸ˜‰

#bawallabuhmurah
#bawalcrepemurah
#bawalcrepe
#bawalglittermurah
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawaliris
#tudungrayamurahdanlabuh
#borongtudungbawal
#tudunglabuhmurah
#NF_Scarves
#bynaa

Ada lagi tak yang nak Bawal Iris macam cik Tiqah pakai ni πŸ™‹ ?

Sebelum ni cik tiqah dh kluarkan 3 batch dah Bawal Iris.. Lepas tu terpaksa Stop..sbb nak cari Corak yang comel2 dh xde sangat dah

Best nya sebab bidang 48.. boleh pkai bg labuh macam bidang 50 dan 52 atau pn nk singkat kan sikit jd bidang 45 πŸ˜„
#bawallovers #bawaliris #prettybawal

Bawal Iriss exclusive

Satu lagi koleksi #kahfcloset.. material silk yang tak panas & sejuk.

Satu satunya design yang exclusive..
Ready stock..
Cepat dapatkan koleksi #bawal
#bawaliris

RM 69.00
Free postage

Boleh dm / whatsapp
0136113725

#visitmyig #jualbajuraya #sayajualonline #bazarpaknil #jubahmurah #viralterkini #wanitamuslimah #jubahmoden #kurungmoden #wanita #tv3malaysia #wanitahijab #tutorialhijab #hantarankahwin #kebarung #hijabista #viralmalaysia #makan #bawal #tudung #peplumtop #neelofa

Jom beli sehelai dua Bawal Crepe byNAA ni. Banyak pilihan warna untuk minggu ni tau. Semuanya cantik-cantik.

Bawal Crepe 55/60 : RM10/pcs
Exclude postage. Beli borong lagi murah !

Untuk order :
Whatsapp/Telegram ke no. +60174004178 atau
DM IG @fitriyaniwindowsyarie

#fitriyaniwindowsyarie #bynasuhaazzahra #bawalcrepe #bawaliris #tudungbidang60rm10 #tudungbawalcrepebidang60murah #bawalcrepebidang55murah #pemborongbawalcrepe60rm6
#bawalcrepe60rm10 #bawalcrepe55 #pemborongbawalcrepe55 #bawalcrepe60 #bawalcrepelabuh #cottoncrepe #bawalcottoncrepe #bawalcottonmurah #bawalcotton #tudunglabuh #tudungbawal #tudungbawallabuh #bawalmurah #agentbynaa

Nah, ana belanja 'sarapan' mata untuk korang.
.
Bawal Iris #bynaa.
Biar berbunga-bunga hati korang mulakan hari baru. 😜
.
#bawaliris
#bawallabuhmurah
#bawallabuhbynaa
#borongtudungbawal
#borongtudungbawalmurah
#koleksirayamuslimah
#tudungrayalabuhdanmurah
#tudungbawalraya

Assalamualaikom maaflah hakak lama x bersiaran... Masih berniaga tau..nak tudung????? Wassap je akk fast respond ok😘😘😘😘😘 #pemborobgtudunglabuh#tudunglabuhmurah#bawalcrepe#bawalglitter#bawalraisha#bawaliris#bawalsaudi#bawalglitter #bidang55#bidang60#bynaa

Wah! Wah! Pakej la ni kannn... .
TUDUNG GLITTER 60 BYNAA .
.
βœ… Berkualiti
βœ… Selesa
βœ… Lawa
βœ… Tak mudah kedut
βœ… Murah
βœ… Besar dan labuh

Dan mesti dah beli sekali nak repeat berkali-kali😁😘 .
Yang nak join ORDER jugak, WhatsApp terus ya.
πŸ‘‡πŸ‘‡
+201115924730
Atau tekan je link di bio. πŸ˜‰

#bawallabuhmurah
#bawalcrepemurah
#bawalcrepe
#bawalglittermurah
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawaliris
#borongtudungbawal
#tudunglabuhmurah
#tudungbawalbynaa
#bawallabuhberbunga
#NF_Scarves
#bynaa

🌸 TIPS PENJAGAAN TUDUNG 🌸 .
.
🌿 Cuci tangan sudah memadai .
🌿 Rendamkan di dalam softener, kesannya tudung akan menjadi lebih lembut dan flowy bila dipakai .
🌿 Elakkan terkena sebarang jenis minyak, kemungkinan besar tidak hilang kesan minyak itu walaupun dibasuh .
🌿 Elakkan suhu iron terlalu tinggi ketika menggosok tudung.

Nak usha2 warna best bawal crepe?
WhatsApp:-πŸ‘‡ +201115924730
atau tekan je link di bio. 😘
.
#bawallabuhmurah
#bawalcrepemurah
#bawalcrepe
#bawalglittermurah
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawaliris
#borongtudungbawal
#tudunglabuhmurah
#NF_Scarves
#bynaa

Told you so.
Yang try bawal crepe ni, confirm akan jatuh.
Jatuh SUKA cubaan pertama. 😍
.
Haa, korang masih tak percaya yang tudung #bynaa ni memang best?
Tak dapek nak nolong. Yang dah cuba je tahu macam mana yg kata best tu. 😘
.
Yang nak jugak jatuh SUKA pertama kali cuba boleh terus cakap kat i ye. πŸ˜‰
.
WhatsApp πŸ‘‰ +201115924730
Atau tekan terus link di bio. .
#spreadthepositivevibes
#spreadthelove
#bawallabuhmurah
#bawalcrepemurah
#bawalcrepe
#bawalglittermurah
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawaliris
#borongtudungbawal
#tudunglabuhmurah
#bawallabuhbynaa
#bawallabuhberbunga
#tudungbawalmurah
#saudia60
#bawalsaudia
#saudiamurah
#bawalsaudialabuh
#borongsaudiamurah
#borongbawalmurah
#borongcrepemurah
#borongglittermurah
#agensahbynaa
#NF_Scarves
#bynaa

BAWAL CREPE bidang 55/60.
πŸ‘‰ labuh dan besar
πŸ‘‰ material cotton crepe
πŸ‘‰ sangat senang dibentuk
πŸ‘‰ jahitan kemas
πŸ‘‰ minimal iron
πŸ‘‰ tak mudah renyuk
πŸ‘‰ kain nipis tak jarang

Harganya berapa??
RM 10 SAHAJA exc postage.
.
WhatsApp πŸ‘‰ +201115924730
Atau tekan terus link di bio. πŸ˜‰
.
#spreadthepositivevibes
#spreadthelove
#bawallabuhmurah
#bawalcrepemurah
#bawalcrepe
#bawalglittermurah
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawaliris
#borongtudungbawal
#tudunglabuhmurah
#bawallabuhbynaa
#bawallabuhberbunga
#tudungbawalmurah
#saudia60
#bawalsaudia
#saudiamurah
#bawalsaudialabuh
#borongsaudiamurah
#borongbawalmurah
#borongcrepemurah
#borongglittermurah
#agensahbynaa
#NF_Scarves
#bynaa

Boss baru update stok harini. 😍
Bawal glitter 60 tiga2 warna ni dah tinggal tak banyak stok tau korang.
Ramai orang suka nih.
.
Bawal glitter 60 #bynaa
🌷 material chiffon glitter berkualiti
🌷 bidang 60, besar & labuh
🌷 tidak terlalu berkilat, sangat eksklusif
🌷 tidak jarang, no inner neck needed
🌷 mudah dibentuk mengikut muka
🌷 senang digosok
🌷 banyak pilihan warna yang super best
🌷 ratusan feedback berpuas hati 😎
.
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
Hanya RM20 sehelai exc postage.
Harga yang tak jumpa kat tempat lain nih melainkan #teambynaa je. πŸ˜†
.
-dark seaweed
-turquoise teal
-light greyish
Antara warna limited.
Jadi whatsApp πŸ‘‰ +201115924730 cepat tau. Tekan je link di bio sebelum warna2 limited ni habis, dan warna2 lain pun jadi limited. πŸ˜‚
.
#spreadthepositivevibes
#spreadthelove
#bawallabuhmurah
#bawalcrepemurah
#bawalcrepe
#bawalglittermurah
#bawalglitter
#bawalraisha
#bawaliris
#borongtudungbawal
#tudunglabuhmurah
#bawallabuhbynaa
#bawallabuhberbunga
#tudungbawalmurah
#saudia60
#bawalsaudia
#saudiamurah
#bawalsaudialabuh
#borongsaudiamurah
#borongbawalmurah
#borongcrepemurah
#borongglittermurah
#agensahbynaa
#NF_Scarves
#bynaa

Most Popular Instagram Hashtags