#bawaldiamond

MOST RECENT

....................
💗TUDUNG BAWAL DIAMOND💗
.
BELI SEHELAI DAPAT HARGA BORONG UOLSS😘
POS SM 7, SS 11 (bergantung pada berat parcel)
.
HARGA SANGAT² MURAH
.
TUDUNG YANG AVAILABLE:
...bidang 45,55,60...
💎tudung bawal kosong/plain
💎manik tabur✨
💎manik crown👑
💎manik bee🐝
💎manik mickey🐻
💎manik belakang
💎manik 'V' (belakang)
💎manik tabur lebat
💎manik keliling
💎manik keliling + crown
💎💎banyak lagi design² lain😉
.
SEBARANG PERTANYAAN OR ORDER BOLEH WHATSAPP YE...TEKAN LINK KAT BIO TAW😍
.
.
#bawaldiamond
#tudungbawalmurah
#hargabajet
#hargastudent
#tudungbawalmalaysia
#kosmetikmalaysia
#tudunglabuh
#armnieyscarf
#armnieybeauty.
#bawalcrown
#bawalmurahmalaysia
#bawaltabur
#bawalbee
#bawalkeliling

SUKAR MENCARI TUDUNG YANG SESUAI UNTUK KENDURI/EVENT?
Ujung bulan ni dah start cuti Sekolah, mesti banyak kenduri kahwin kan??
.
Umah makcik, makteh, anak cik jemah kawin, anak kak Besah kahwin, sepupu sepapat korang kawin mesti la kena pegi.. Tak pegi kang mau berapi telinga hahaha
.
Nak tanya, dah ada tudung gojes ke nak pakai? 😂😂
Pakai la Bawal nmpk ayu dan anggun sgt.. meh grab Bawal by Scarff.Co semua design cantik-cantik 😍
.
Harga berpatutan yang penting senang bentuk, color cantik, batu merelip confirm paling gojes.

Jadi ape tunggu lagi meh ws eyra 👇🏻
http://ladyeyrazscarff.wasap.my/+60196089293

Ataupun join channel telegram eyra untuk design yg hot dan fresh👇🏻
https://t.me/Bawalladyeyraz .
#tudungbawal#tudungscarffco#tudungbawalexclusivemurah#tudungbawalmalaysia#tudung#tudungbawalmurah#bawaltabur#bawaldiamond#bawalplain#bawalberliankelantan#bawalselangor#bawalmelaka#bawaljohor#bawalpahang#bawalkedah#bawalnegerisembilan#bawalsarawak#bawalsabah#bawalperlis#bawalpulaupinang#bawalperak#bawalterengganu

....................
💗TUDUNG BAWAL DIAMOND💗
.
BELI SEHELAI DAPAT HARGA BORONG UOLSS😘
POS SM 7, SS 11 (bergantung pada berat parcel)
.
HARGA SANGAT² MURAH
.
TUDUNG YANG AVAILABLE:
...bidang 45,55,60...
💎tudung bawal kosong/plain
💎manik tabur✨
💎manik crown👑
💎manik bee🐝
💎manik mickey🐻
💎manik belakang
💎manik 'V' (belakang)
💎manik tabur lebat
💎manik keliling
💎manik keliling + crown
💎💎banyak lagi design² lain😉
.
SEBARANG PERTANYAAN OR ORDER BOLEH WHATSAPP YE...TEKAN LINK KAT BIO TAW😍
.
.
#bawaldiamond
#tudungbawalmurah
#hargabajet
#hargastudent
#tudungbawalmalaysia
#kosmetikmalaysia
#tudunglabuh
#armnieyscarf
#armnieybeauty.
#bawalcrown
#bawalmurahmalaysia
#bawaltabur
#bawalbee
#bawalkeliling

....................
💗TUDUNG BAWAL DIAMOND💗
.
BELI SEHELAI DAPAT HARGA BORONG UOLSS😘
POS SM 7, SS 11 (bergantung pada berat parcel)
.
HARGA SANGAT² MURAH
.
TUDUNG YANG AVAILABLE:
...bidang 45,55,60...
💎tudung bawal kosong/plain
💎manik tabur✨
💎manik crown👑
💎manik bee🐝
💎manik mickey🐻
💎manik belakang
💎manik 'V' (belakang)
💎manik tabur lebat
💎manik keliling
💎manik keliling + crown
💎💎banyak lagi design² lain😉
.
SEBARANG PERTANYAAN OR ORDER BOLEH WHATSAPP YE...TEKAN LINK KAT BIO TAW😍
.
.
#bawaldiamond
#tudungbawalmurah
#hargabajet
#hargastudent
#tudungbawalmalaysia
#kosmetikmalaysia
#tudunglabuh
#armnieyscarf
#armnieybeauty.
#bawalcrown
#bawalmurahmalaysia
#bawaltabur
#bawalbee
#bawalkeliling

Contoh bawal tabur C dengan harga RM49 sahaja.
whatsapp at 0182794660 untuk tempahan.
#bawalcotton #bawalplain #bawaldiamond #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawaltabur #bawaltaburcopyswarovski #bawaltaburhitam #euniescarves

Alhamdulillah, tq dear jadikan Scarff.Co kesukaan..ni mesti dah jatuh cinta sgt ni kann 🤭😘
.
Wassap hakak 01126113803 📱 📱 📱atau klik link kt profile je senang 😘 utk risik2 harga 😊
.
#bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalcantik #bawalpremium #bawalexclusive #bawallovers #bawalmurah #scarffco_lovelyizzati #tudungbawal #scarff #bawalselesa #bawalmanik #scarffco #scarffcobrand #trustedseller

Tadaaaa, design baru lg u olls..
.
So cantik lahh, jatuh hati hakak tengok tau..
.
Nak jadi yg terawal miliki design terbaru ni? Wassap hakak 01126113803 📱 📱 📱atau klik link kt profile je senang 😘 utk risik2 harga 😊
.
#bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalcantik #bawalpremium #bawalexclusive #bawallovers #bawalmurah #scarffco_lovelyizzati #tudungbawal #scarff #bawalselesa #bawalmanik #scarffco #scarffcobrand #trustedseller

Tadaaaa, design baru lg u olls..
.
So cantik lahh, jatuh hati hakak tengok tau..
.
Nak jadi yg terawal miliki design terbaru ni? Wassap hakak 01126113803 📱 📱 📱atau klik link kt profile je senang 😘 utk risik2 harga 😊
.
#bawal #bawaldiamond #bawaltabur #bawalcantik #bawalpremium #bawalexclusive #bawallovers #bawalmurah #scarffco_lovelyizzati #tudungbawal #scarff #bawalselesa #bawalmanik #scarffco #scarffcobrand #trustedseller

Assalamualaikum ❤️
.
Selamat pagi guys. semoga hari ini rezeki kita dimurahkan dan dipermudahkan.
.
U S A HA
D O A
T A W A K A L
.
#sipenjualtudung #tudung #tudungmurah #bawal #bawalovers #bawalcotton #bawalcantik #bawalmurah #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalmanik #atyrascarf #atyrascarfawesome #bawalshawl #bawalchiffon #bawalplain

Reminder ——
Anda jangan lupa dapatkan Bawal Miracle pada harga Promosi harga ini 🤗
——
Release date : 7 Nov 2018 | 8.30 Malam

SELALU BELI AWNING TAK JADI. TAPI DENGAN MIRACLE SENANG JE JADI - Customer
_
Alhamdulillah another satisfied customer untuk bawal miracle. Ramai sangat yg beli bawal miracle dengan lia pastu nak repeat order. Puas hati sangat katanya.
_
Thank you so much #ameliascarfangel 🙈

Kelebihan Bawal Miracle
———
1. Ringan, selesa & tidak jarang langsung
2. Tak pakai inner pun takda masalah
3. Material confirm senang bentuk (100%)
4. Premium feel & Rare Material (Import)
5. Material jenis Iron-less
6. Material bukan jenis ‘pekak’
7. Material serap peluh
8. Bukan Material Chiffon, Crepe or Cotton
9. Material jenis flowy. Tak kaku or keras
10. Material jenis strechable
11. Travel Friendly & Tak mudah renyuk (100%)
12. Awning jenis tak bergerak, anti bulat & anti starch
13. Kenyataan diatas benar, DIJAMIN 100%
14. Hati-hati sekali cuba, confirm REPEAT ORDER!
———
Bawal Miracle, Works Miracle for you ♥️

White colour. Mesti susah kan nak jumpa tudung yang ada warna putih and jenis yang mudah terbentuk.
_
Kalau korang cari material yang senang bentuk and susah kedut, lia suggest korang try miracle ni.
_
Alhamdulillah setakat ni, takde lagi customer yang tak suka dengan miracle. Semua puas hati.
_
Miracle dah tkde yg ready stock. Tapi korang boleh join pre order tau. Caranya?
_
Just clik link on bio 😘

BAWAL KULIT JAGUNG🌽ENAK DIMAKAN BILA DITAMBAH CHEESE
sape nak kalau borong harga mur mur saja😄
MATERIAL: BAWAL COTTON BIDANG 45 & 55
BRAND:artie platinum/premium,airis rose gold/premium
100%BAWAL COTTON
ironless tidak mudah renyuk
boleh digayakan dengan gaya tersendiri. *warna akan lain sikit bergantung diatas pencahayaan camera.

#pemborongmalaysia#bawaldaisy
#daisy #bawaldaisymurah #pemborongbawaldaisycottonvoilehargatermurahpromosifreepostage #pemborongbawalcrepe #bawalmanik #bawalostrich #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondmurah #pemborongbawal #pemborongbawalpuccimurah #pemborongbawaldiamond #promosi #promosibawal #bawalmurah #tudungmurah#diamond #bawalexclusive #bawal #bawalmurah #bawaldiamond

BAWAL DAISY NINIEY_WARDROBE
MATERIAL: BAWAL COTTON BIDANG 45 & 55
BRAND:artie platinum/premium,airis rose gold/premium
100%BAWAL COTTON
ironless tidak mudah renyuk
boleh digayakan dengan gaya tersendiri. *warna akan lain sikit bergantung diatas pencahayaan camera.

#pemborongmalaysia#bawaldaisy
#daisy #bawaldaisymurah #pemborongbawaldaisycottonvoilehargatermurahpromosifreepostage #pemborongbawalcrepe #bawalmanik #bawalostrich #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondmurah #pemborongbawal #pemborongbawalpuccimurah #pemborongbawaldiamond #promosi #promosibawal #bawalmurah #tudungmurah#diamond #bawalexclusive #bawal #bawalmurah #bawaldiamond

BAWAL KELILING JELENA NINIEY_WARDROBE
MATERIAL: BAWAL COTTON BIDANG 45 & 55
BRAND:artie platinum/premium,airis rose gold/premium
100%BAWAL COTTON
ironless tidak mudah renyuk
boleh digayakan dengan gaya tersendiri. *warna akan lain sikit bergantung diatas pencahayaan camera.

#pemborongmalaysia#bawaldaisy
#daisy #bawaldaisymurah #pemborongbawaldaisycottonvoilehargatermurahpromosifreepostage #pemborongbawalcrepe #bawalmanik #bawalostrich #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondmurah #pemborongbawal #pemborongbawalpuccimurah #pemborongbawaldiamond #promosi #promosibawal #bawalmurah #tudungmurah#diamond #bawalexclusive #bawal #bawalmurah #bawaldiamond

BAWAL KELILING JELENA NINIEY_WARDROBE
MATERIAL: BAWAL COTTON BIDANG 45 & 55
BRAND:artie platinum/premium,airis rose gold/premium
100%BAWAL COTTON
ironless tidak mudah renyuk
boleh digayakan dengan gaya tersendiri. *warna akan lain sikit bergantung diatas pencahayaan camera.

#pemborongmalaysia#bawaldaisy
#daisy #bawaldaisymurah #pemborongbawaldaisycottonvoilehargatermurahpromosifreepostage #pemborongbawalcrepe #bawalmanik #bawalostrich #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondmurah #pemborongbawal #pemborongbawalpuccimurah #pemborongbawaldiamond #promosi #promosibawal #bawalmurah #tudungmurah#diamond #bawalexclusive #bawal #bawalmurah #bawaldiamond

Bawal cotton voile rainbow crystal
.

Kami mengunakan diamond rainbow untuk menghiasi bawal cotton . .
Belian borong random warna seperti dalam gambar (tiada label)
20 helai RM155 SM | RM165 SS
10 helai RM105 SM | RM 110 Ss .

Whatsapp kami untuk membuat pembelia + 0179772147

#bawalkangaroomurah #bawalcottonplainborongmurah #bawalcottonvoilebatutabur #bawaldiamond #bawalcottondiamond #bawalcottondiamond#bawalraniadiamondborong #bawalraniaborongmurah

Most Popular Instagram Hashtags