#bawalchiifon

MOST RECENT

Oomeeey ye.. okay Kita nk proceed untuk bawal bling-bling2 ( Batu tabur)

#bawalchiifon

Hi girls...sis nak tanya ni tak bosan ke asyik pakai tudung yang sama je,corak yang sama je,Kalau bosan mai sini beli koleksi hijab dari sis🌹 👉to creat beauty, enjoy 1 colour from @by_aleesazizhijab 📌material: wide bawal heavy chiffon 📌adornment: Beads +flower ✒beli 1 pcs: rm39 exc pos
✒beli 3 pcs:rm110 exc pos

#bawalchiifon#senangbentuk#
#murahmurah#jimatmasa#
#ownbrand#by_aleesazizhijab#

#Repost @niqa_hijabwash
• • •
Tudung terkena sambal!!!!
.
.
Sangat Lucky jika anda dah ade Niqa Instant magic Spray
.
.
Spray
.
.
Gosok
.
.
Lap .
Mudah je kan. Tak perlu susah payah lagi kalau tudung korang terkena sambal ke percikan kuah ayam percik. Spray ,gosok lepas tu lap.
Berminat boleh follow @niqa_hijabwash . Order cepat2 untuk selamatkn tudung kesayangan. 💗 .
.

#pencucitudung #niqahijabwash #shawlmurah #shawllabuh#bawalmurah #bawallabuh #bawalchiifon #shawlraya #tudungraya #paidreviewmurah #14/25

TUDUNG BAWAL BUCU BULAT

NOTE🙂
Skrg..tudung bawal bucu bulat bukan lgi 5 helai rm 100 yee
Untk msa skrg..bidang 60 tiada yee

SEKARANG HRGA 4 HELAI RM100 & FREE POSTGE

Kalau beli 4,5, 6 helai dan ke ats tetap akn dpt free postge.. Bermakna hrga utk stu helai tudung skrg ialah RM25

Jgn risau
🌹mudah dibentuk
🌹tak jarang
🌹bucu bulat
🌹material berkualiti

Skrg tgh preorder..semua tempahn akn dipos pda 7.5(isnin)

Ws ke 01161544430/klik link di bio ig #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalmurah #bawalchiffonmurah
#bawalchiifon #bawalcrepe #bawalmudahbentuk #bawaltakjarang #bawalterlajaklaris

TUDUNG BAWAL BUCU BULAT

NOTE🙂
Skrg..tudung bawal bucu bulat bukan lgi 5 helai rm 100 yee
Untk msa skrg..bidang 60 tiada yee

SEKARANG HRGA 4 HELAI RM100 & FREE POSTGE

Kalau beli 4,5, 6 helai dan ke ats tetap akn dpt free postge.. Bermakna hrga utk stu helai tudung skrg ialah RM25

Jgn risau
🌹mudah dibentuk
🌹tak jarang
🌹bucu bulat
🌹material berkualiti

Skrg tgh preorder..semua tempahn akn dipos pda 7.5(isnin)

Ws ke 01161544430/klik link di bio ig #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalmurah #bawalchiffonmurah
#bawalchiifon #bawalcrepe #bawalmudahbentuk #bawaltakjarang #bawalterlajaklaris

#Repost @niqa_hijabwash
• • •
Tudung terkena sambal!!!!
.
.
Lucky ade Niqa Instant magic Spray
.
.
Spray
.
.
Gosok
.
.
Lap .
Mudah je kan. Tak perlu susah payah lagi kalau tudung korang terkena sambal ke percikan kuah ayam percik. Spray ,gosok lepas tu lap.
Berminat boleh follow @niqa_hijabwash . Order cepat2 untuk selamatkn tudung kesayangan. 💗 .
.

#pencucitudung #niqahijabwash #shawlmurah #shawllabuh#bawalmurah #bawallabuh #bawalchiifon #shawlraya #tudungraya #paidreviewmurah #2/25

HAPPY WATCHING
.
.
Cara mudah untuk mencuci tudung kesayangan uolls tanpa perlu memberus dan menyental
.
.
Hanya RENDAM, BILAS DAN SIDAI
.
.
Jimat masa dan tenaga .Tudung kesayangan terperlihara.
Tudung uolls akan sentiasa terpelihara cantik dengan @niqa_hijabwash . Berminat boleh follow @niqa_hijabwash pm laju2 @niqa_hijabwash utk order 💜 . .

#pencucitudung #niqahijabwash #shawlmurah #shawllabuh#bawalmurah #bawallabuh #bawalchiifon #shawlraya #tudungraya #paidreviewmurah #1/25

TUDUNG BAWAL BUCU BULAT

NOTE🙂
Skrg..tudung bawal bucu bulat bukan lgi 5 helai rm 100 yee

Untk msa skrg..bidang 60 tiada yee

SEKARANG HRGA 4 HELAI RM100 & FREE POSTGE

Kalau beli 4,5, 6 helai dan ke ats tetap akn dpt free postge.. Bermakna hrga utk stu helai tudung skrg ialah RM25

Jgn risau
🌹mudah dibentuk
🌹tak jarang
🌹bucu bulat
🌹material berkualiti

Ws ke 01161544430/klik link di bio ig #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalmurah #bawalchiffonmurah
#bawalchiifon #bawalcrepe #bawalmudahbentuk #bawaltakjarang #bawalterlajaklaris

TUDUNG BAWAL BUCU BULAT

NOTE🙂
Skrg..tudung bawal bucu bulat bukan lgi 5 helai rm 100 yee
Untk msa skrg..bidang 60 tiada yee

SEKARANG HRGA 4 HELAI RM100 & FREE POSTGE

Kalau beli 4,5, 6 helai dan ke ats tetap akn dpt free postge.. Bermakna hrga utk stu helai tudung skrg ialah RM25

Jgn risau
🌹mudah dibentuk
🌹tak jarang
🌹bucu bulat
🌹material berkualiti

Ws ke 01161544430/klik link di bio ig #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalmurah #bawalchiffonmurah
#bawalchiifon #bawalcrepe #bawalmudahbentuk #bawaltakjarang #bawalterlajaklaris

TUDUNG BAWAL BUCU BULAT

NOTE🙂
Skrg..tudung bawal bucu bulat bukan lgi 5 helai rm 100 yee
Untk msa skrg..bidang 60 tiada yee

SEKARANG HRGA 4 HELAI RM100 & FREE POSTGE

Kalau beli 4,5, 6 helai dan ke atstetap akn dpt free postge.. Bermakna hrga utk stu helai tudung skrg ialah RM25.. Jgn risau
🌹mudah dibentuk
🌹tak jarang
🌹bucu bulat
🌹material berkualiti

Ws ke 01161544430/klik link di bio ig #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalmurah #bawalchiffonmurah
#bawalchiifon #bawalcrepe #bawalmudahbentuk #bawaltakjarang #bawalterlajaklaris

ada berita baik ni.!!!!🤓 tudung bawal murah

semua bidang ada
Bidang 45, 50, 55 dan 60

Jgn risau
🌹mudah dibentuk
🌹tak jarang
🌹bucu bulat

Best sgt😁
Hrganyaa??
mmg hrga kasih syg ni cikkak2 semuaa😍

rugi siapa yg x grab tauu..susah nak cri semurah nii. jimat 😀

kalau beli 5..anda akan dapat rm20 utk sehelai tudung.. Maknanya boleh dapat 5 helai tudung untuk rm100...murahnyaaa😱😍😍boleh cmpur2 bidang tauu

Cthnya Awak2 beli 5 kan?
2 helai utk bidang 50..
2 helai lagi untk bidang 60..
dan baki satu helai lagi utk bidang 45..terpulang kpda awak2 suma

Ws ke 01161544430/klik link di bio ig #tudungbawal #bawalbucubulat #bawalmurah #bawalchiffonmurah
#bawalchiifon #bawalcrepe #bawalmudahbentuk #bawaltakjarang #bawalterlajaklaris

Most Popular Instagram Hashtags