#bawalatutabur40

MOST RECENT

BAWAL COTTON CANDY #CottonCandybyDS semestinya mudah bentuk dan menjadi kegilaan gadis gadis di luar 😘

____

Size : 44” x 44”
Material : Italian Cotton ( 100% Pure Cotton )
Price : Rm 22 Exc Pos
____

Jahitan Tepi : Baby Seam
Colour May be slightly different due to lighting
____

Dapatkan koleksi ini di 📱 Whatsapp: 017-4132013
.
#bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal #bawalsophiabyDS #bawaliciousbyDs #teamDS #salegeligeli

🌸BAWAL BUNGA🌸
_____
Size: Bidang 45
Material: cotton airis premiun
Price: RM 22 EXC POS
Postage: RM 8 sm, RM 13 ss
_____
Senang dibentuk
Material tidak panas
_____
Whatsapp: 017-4132013 for fast reply 😘
Happy shopping ❤️
_____
#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal

🌸BAWAL BUNGA🌸
_____
Size: Bidang 45
Material: cotton airis premiun
Price: RM 22 EXC POS
Postage: RM 8 sm, RM 13 ss
_____
Senang dibentuk
Material tidak panas
_____
Whatsapp: 017-4132013 for fast reply 😘
Happy shopping ❤️
_____
#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal

🌸BAWAL BUNGA🌸
_____
Size: Bidang 45
Material: cotton airis premiun
Price: RM 22 EXC POS
Postage: RM 8 sm, RM 13 ss
_____
Senang dibentuk
Material tidak panas
_____
Whatsapp: 017-4132013 for fast reply 😘
Happy shopping ❤️
_____
#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal

🌸BAWAL BUNGA🌸
_____
Size: Bidang 45
Material: cotton airis premiun
Price: RM 22 EXC POS
Postage: RM 8 sm, RM 13 ss
_____
Senang dibentuk
Material tidak panas
_____
Whatsapp: 017-4132013 for fast reply 😘
Happy shopping ❤️
_____
#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal

Rise and shine ☀️
.
Hujung minggu ni buat ape guys? Jom la share dgn kak saa 🙃kalau malas nak keluar boleh je terus whatsapp kak saa laju laju kata nak beli BAWAL SOPHIA yg senang bentuk tu 😘
_____

#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal #bawalsophiabyDS #bawaliciousbyDs #teamDS

BAWAL SOPHIA .
.

5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI BAWAL SPOHIA
_______

1⃣Material #BawalSophiabyDS Heavy Chiffon yang very high quality tip top. Kalau pakai konpem tak panas. Material sangat mudah dibentuk , tak perlu letak starch dan Tidak Jarang , tak perlu pakai inner neck pun. Best kan?
2⃣ #BawalSophiabyDS bidang 45 , tapi jangan risau sebab korang boleh adjust sampai bidang 50
3⃣ Finishing jahitan babyseam yang kemas.
4⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan box exclusive dianashawl.
5⃣ Ada 17 warna pastel & bold yang menawan hati kesayang kak dee semua.
_______

Material : Heavy Chiffon Georgette
Size : 45' x 45'
Price : RM 25 ( Exc Post )
SALE PRICE : 4 FOR RM100 GET 1 FREE ⛔ Colours may be slightly different due to lighting ⛔
_______

Dapatkan koleksi ini di
WHATSAPP : 017-4132013
.

#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal #bawalsophiabyDS #bawaliciousbyDs #teamDS

BAWAL SOPHIA .
.

5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI BAWAL SPOHIA
_______

1⃣Material #BawalSophiabyDS Heavy Chiffon yang very high quality tip top. Kalau pakai konpem tak panas. Material sangat mudah dibentuk , tak perlu letak starch dan Tidak Jarang , tak perlu pakai inner neck pun. Best kan?
2⃣ #BawalSophiabyDS bidang 45 , tapi jangan risau sebab korang boleh adjust sampai bidang 50
3⃣ Finishing jahitan babyseam yang kemas.
4⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan box exclusive dianashawl.
5⃣ Ada 17 warna pastel & bold yang menawan hati kesayang kak dee semua.
_______

Material : Heavy Chiffon Georgette
Size : 45' x 45'
Price : RM 25 ( Exc Post )
SALE PRICE : 4 FOR RM100 GET 1 FREE ⛔ Colours may be slightly different due to lighting ⛔
_______

Dapatkan koleksi ini di
WHATSAPP : 017-4132013
.

#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal #bawalsophiabyDS #bawaliciousbyDs #teamDS

BAWAL SOPHIA .
.

5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI BAWAL SPOHIA
_______

1⃣Material #BawalSophiabyDS Heavy Chiffon yang very high quality tip top. Kalau pakai konpem tak panas. Material sangat mudah dibentuk , tak perlu letak starch dan Tidak Jarang , tak perlu pakai inner neck pun. Best kan?
2⃣ #BawalSophiabyDS bidang 45 , tapi jangan risau sebab korang boleh adjust sampai bidang 50
3⃣ Finishing jahitan babyseam yang kemas.
4⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan box exclusive dianashawl.
5⃣ Ada 17 warna pastel & bold yang menawan hati kesayang kak dee semua.
_______

Material : Heavy Chiffon Georgette
Size : 45' x 45'
Price : RM 25 ( Exc Post )
SALE PRICE : 4 FOR RM100 GET 1 FREE ⛔ Colours may be slightly different due to lighting ⛔
_______

Dapatkan koleksi ini di
WHATSAPP : 017-4132013
.

#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal #bawalsophiabyDS #bawaliciousbyDs #teamDS

BAWAL SOPHIA .
.

5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI BAWAL SPOHIA
_______

1⃣Material #BawalSophiabyDS Heavy Chiffon yang very high quality tip top. Kalau pakai konpem tak panas. Material sangat mudah dibentuk , tak perlu letak starch dan Tidak Jarang , tak perlu pakai inner neck pun. Best kan?
2⃣ #BawalSophiabyDS bidang 45 , tapi jangan risau sebab korang boleh adjust sampai bidang 50
3⃣ Finishing jahitan babyseam yang kemas.
4⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan box exclusive dianashawl.
5⃣ Ada 17 warna pastel & bold yang menawan hati kesayang kak dee semua.
_______

Material : Heavy Chiffon Georgette
Size : 45' x 45'
Price : RM 25 ( Exc Post )
SALE PRICE : 4 FOR RM100 GET 1 FREE ⛔ Colours may be slightly different due to lighting ⛔
_______

Dapatkan koleksi ini di
WHATSAPP : 017-4132013
.

#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal #bawalsophiabyDS #bawaliciousbyDs #teamDS

BAWAL SOPHIA .
.

5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI BAWAL SPOHIA
_______

1⃣Material #BawalSophiabyDS Heavy Chiffon yang very high quality tip top. Kalau pakai konpem tak panas. Material sangat mudah dibentuk , tak perlu letak starch dan Tidak Jarang , tak perlu pakai inner neck pun. Best kan?
2⃣ #BawalSophiabyDS bidang 45 , tapi jangan risau sebab korang boleh adjust sampai bidang 50
3⃣ Finishing jahitan babyseam yang kemas.
4⃣ Setiap tudung didatangkan khas dengan box exclusive dianashawl.
5⃣ Ada 17 warna pastel & bold yang menawan hati kesayang kak dee semua.
_______

Material : Heavy Chiffon Georgette
Size : 45' x 45'
Price : RM 25 ( Exc Post )
SALE PRICE : 4 FOR RM100 GET 1 FREE ⛔ Colours may be slightly different due to lighting ⛔
_______

Dapatkan koleksi ini di
WHATSAPP : 017-4132013
.

#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal #bawalsophiabyDS #bawaliciousbyDs #teamDS

#bawalsophiabyds in hot maroon still available ♥️
_____
Material : Heavy Chiffon Georgette
Size : 45' x 45'
Colour: Hot maroon
Price : RM 25 ( Exc Post )
SALE PRICE : 4 FOR RM100 GET 1 FREE ⛔ Colours may be slightly different due to lighting ⛔
_____
#bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawaltaburborong #bawalatutabur40 #bawaldiamond #bawalmaniktabur #bawalcrystal #bawalexclusive #bawalpucci #bawalpuccimurah #UMK #kotabharu #bawalbunga #bawalbungamurah #bawalborong #bawalbatuborong #bawallebah #bawallace #bawallacemurah #bawalbulubulu #bawalrambu #sayajualbawal #bawalsophiabyDS #bawaliciousbyDs #teamDS

Most Popular Instagram Hashtags