[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bawalaritachi

6674 posts

TOP POSTS

Tudung bawal pun kita jahit jgk taw.

suka pkai yg material aritachi gred02.. mudah trbntuk muncung camtu...hihi..
yang ni bidang 45' #bawalaritachi
#zahidacollections
#custommade

The way you dressed up defines your mood. 🌞 I’m wearing Bawal Aritachi bidang 50. You can get it from @nmjwardrobe . Phone casing is a bit blurred but bought it from @crescentown and has promo buy 3 for RM50! #bawalaritachi #bawalmurah #bawalsenangbentuk #iphonecase

Tips untuk awak AppleLova 🌸🍎 #bawalsakura
#bawalsedapakai
#bawalaritachi
#bawalbidang50
#bawalbidang55

Tengahari 16 syawal ni, sis nak habaq ni. Sis nak bawak masuk bawal baru 😍😍😍 .
.
Haaa nak tahu tak apa? Kena laa slide kiri kanan kan πŸ˜‚ .
.
Dah slide kiri kanan tu nak tanya pape ws jer okeh? Tekan jer link kat bio πŸ˜˜πŸ˜‰ .
.
#bawalaritachi #bawalfarsya #jeneralinsta #jeneralinstapro

Ada yang tak sabar ke nak grab bawal aritachi ni? .
InshaaAllah esok release tau 😘 cepat cepat grab tau jangan ketinggalan sebab bawal aritachi ni super Best sangat sangat
.
Nak order boleh terus tekan link kat bio, inshaaAllah kak faa balas secepat mungkin 😘😘 #bidadarinhds #bawalaritachi

BAWAL ALINA
.
🌸Material πŸ‘‰πŸ»Aritachi
🌸Bidang πŸ‘‰πŸ»60
🌸Kain ringan dan terbentuk elok pada raut wajah πŸ’•

HARGA ?
RM 15 exc postage ❀️
.
berminat boleh whatsapp πŸ˜‰
tekan saja link dekat bio atas tu ☝🏻☝🏻☝🏻
.
#bawalbidang60 #bawalmurah #bawalaritachi #bawalmudahbentuk

Alhamdulillah
Chiffon aritachi. Seriously mudah sangat nak dibentuk dan tak jarang. 😍 Stok dah makin susut. So siapa siapa nak order meh lekaih wasap kakwardah😘

Ramai tanya harga berapa.
Ha ni kakwardah bagitau
Sehelai RM35 Bidang 50 & RM40 Bidang 60
Postagee add RM8 .
.
.
Tapiiii, kalau beli 4 pcs
RM130 FREEPOS BIDANG 50
RM150 FREEPOS BIFANG 60

#sayajualtudung #bawalaritachi #bawalmudahbentuk
#awningbehave #tudungbawal #bawallabuh
#bawalmurah #teammilala #milalaattire #milala1021 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalbidang60 #tudungmurah #bawalbest
#bawalcantik #promosibawal #bawalsuperb
#tudungbawalplain #bawalmudahbentuk #bawalcorak
#tashaseries #saraseries #rawdaseries #bawalsz #bawalsakura #bawalsethia #bawalselfie #bawalsz

Dah bosan dengan gaya sama je setiap hari? Haa meh pekena style macam ni sekali😘Tak sampai 2 minit je dah siap tau!.
.
Sesuai sangat lah untuk sesiapa yang malas berejam depan cermin tuπŸ’ƒ.
.
#teamilala94 #aarabasicma #milalaattire #milalalovers #milalaangles #bawallabuh #bawallovers #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalbidang55 #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalaritachi #tudunglabuh #tudungchiffon

BAWAL ANTI STARCH KEGILAAN RAMAI DAH RESTOCK 😍

Colour : Light Popcorn
Bidang : 55

#feedbacktheshawl #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalaritachi #bawalaritachimurah

MOST RECENT

Alhamdulillah
Ha ni kelebihan Aara basic yang kedua. Mudah sangat nak dibentuk gais😘 Warna limited tau. So siapa siapa nak order meh cecepat whatsapp kakwardah😍 +60145221643πŸ˜‰

sayajualtudung #bawalaritachi #bawalmudahbentuk
#awningbehave #tudungbawal #bawallabuh
#bawalmurah #teammilala #milalaattire #milala1021 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalbidang60 #tudungmurah #bawalbest
#bawalcantik #promosibawal #bawalsuperb
#tudungbawalplain #bawalmudahbentuk #bawalcorak
#tashaseries #saraseries #rawdaseries #bawalsz #bawalsakura #bawalsethia #bawalselfie #bawalsz

Dah grab Aara Basic ke belum? Jangan grab sehelai je. Grab berhelai-helai ok? Beli 4 helai ke atas dapat free postage tau! 😁
γ…€
B50
β€’ 1 pc RM35
β€’ 4 pcs RM130 free postage πŸ”₯
γ…€
B60
β€’ 1 pc RM40
β€’ 4 pcs RM150 free postage πŸ”₯
γ…€
πŸ“²+601 3290 5354
πŸ“²+601 3290 5354
πŸ“²+601 3290 5354
γ…€
#teamilala226 #sayajualbawal #sayajualtudung #sayajualmurah #chiffonaritachi #chiffonaritachimurah #bawalaritachi #bawalaritachimurah #tudungmurah #bawalmurah #tudungmuslimah #tudungmuslimahmurah #bawalmuslimah #bawalmuslimahmurah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #bidang60murah #bidang50murah #bawalsquircle #bawalsquirclemurah #tudungsquircle #tudungsquirclemurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah

Alhamdulillah
Chiffon aritachi. Seriously mudah sangat nak dibentuk dan tak jarang. 😍 Stok dah makin susut. So siapa siapa nak order meh lekaih wasap kakwardah😘

Ramai tanya harga berapa.
Ha ni kakwardah bagitau
Sehelai RM35 Bidang 50 & RM40 Bidang 60
Postagee add RM8 .
.
.
Tapiiii, kalau beli 4 pcs
RM130 FREEPOS BIDANG 50
RM150 FREEPOS BIFANG 60

#sayajualtudung #bawalaritachi #bawalmudahbentuk
#awningbehave #tudungbawal #bawallabuh
#bawalmurah #teammilala #milalaattire #milala1021 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalbidang60 #tudungmurah #bawalbest
#bawalcantik #promosibawal #bawalsuperb
#tudungbawalplain #bawalmudahbentuk #bawalcorak
#tashaseries #saraseries #rawdaseries #bawalsz #bawalsakura #bawalsethia #bawalselfie #bawalsz

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

FLASH SALE 12/12 ⚑.
.
BAWAL DAYANA ⭐🌈.
.
1 HELAI RM29.
4 HELAI RM100.
.
GRAB NOW !!!
.
Whatsapp 0194743950
.
#bawaldayana#bawalaritachi#chiffonaritachi

FLASH SALE 12/12 ⚑.
.
BAWAL DAYANA ⭐🌈.
.
1 HELAI RM29.
4 HELAI RM100.
.
GRAB NOW !!!
.
Whatsapp 0194743950
.
#bawaldayana#bawalaritachi#chiffonaritachi

Alhamdulillah
Haaaa, Aara Basic ada dua saiz tau😍 Bidang 50 dan 60. Daripada 24 warna, bidang 50 skrg tinggal 20 warma je, dan bidang 60 16 warna. You guys kalau nak tahu warna available boleh whatsapp kakwardah tak tengok previous post😊

For order, whatsapp kakwardah okay πŸ˜† +60145221643

#sayajualtudung #bawalaritachi #bawalmudahbentuk
#awningbehave #tudungbawal #bawallabuh
#bawalmurah #teammilala #milalaattire #milala1021 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalbidang60 #tudungmurah #bawalbest
#bawalcantik #promosibawal #bawalsuperb
#tudungbawalplain #bawalmudahbentuk #bawalcorak
#tashaseries #saraseries #rawdaseries #bawalsz #bawalsakura #bawalsethia #bawalselfie #bawalsz

SALE 12.12.17 ❗❗❗
BERITA GEMBIRA BUAT BAWAL LOVERS πŸ’ž
.
INSTEAD OF RM15 , NOW U CAN GET UR BAWAL CHIFFON WITH RM12 ONLY!!!
.
DGN SYARAT SETIAP PEMBELIAN MESTILAH MINIMA 2 HELAI πŸ”₯πŸ”₯
.
ALERT PLS!!! THIS IS PREORDER WITH PAYMENT, LAST ORDER/PAYMENT AT 10.00PM TONIGHT!
.
POSTING WILL BE ON FRIDAY (15.12.17) , SO IF U CANNOT WAIT PLS DONT MAKE AN ORDER OKAY.
.
BEST PRICE FOR BEST CUSTOMER πŸ’ž DO WHATSAPP +60194055912 NOW!!
.
LIMITED PIECES, REFER COLOR ON PREVIOUS POST πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰
.
#sayajual #thenurulstore #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #bawalchiffonmurah #bawalchiffonaritachi #bawalchiffonterkini #chiffonaritachi #bawalaritachi #bawalaritachibidang50 #bawalchiffondoublehicon #bawalbidang50 #bawalbidang45 #chiffonterkini #chiffonvoile #chiffondoublehicon #aritachi #tudungaritachi #tudungbawalaritachi #tudungbawalchiffon #tudungbawalmurah #tudungbawalterkini #sale #neelofa #airasia #yes #yes2017 #yearendsale

Hi girls, warna2 ni kakmin nk open order sampai pukul 10.00 malam ni ja tau.
.
Sempena 12.12.17 , kakmin nak bg harga RM12 sehelai dgn syarat setiap order mestilah minima 2 helai dan keatas 🌸
.
SΓΌka tak?? Harga asal RM15 tau!
Tapi utk promo ni tak ada ready stock, sbb mlm ni baru nak amek stok jadi 15.12.17 insyaAllah baru kita pos.
.
Siapa nak??? Cepat2 ajak kwn pilih warna! Jimat ni jimat! Dahla kain kualiti elok, mudah bentuk lagi, tgk #feedbackthenurulstore
comfirm puashati πŸ’ž
.
#sayajual #thenurulstore #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #bawalchiffonmurah #bawalchiffonaritachi #bawalchiffonterkini #chiffonaritachi #bawalaritachi #bawalaritachibidang50 #bawalchiffondoublehicon #bawalbidang50 #bawalbidang45 #chiffonterkini #chiffonvoile #chiffondoublehicon #aritachi #tudungaritachi #tudungbawalaritachi #tudungbawalchiffon #tudungbawalmurah #tudungbawalterkini #sale #neelofa #airasia #yes #yes2017 #yearendsale

WANY HASRITA pakai Bawal Aritachi bak hanggg πŸ˜‹ siapa sangka Bawal Aritachi kami mmg menjadi kegilaan gegurls sekalian alam πŸ™ˆ
.
Material mmg superb πŸ’― takperlu starch . 99% cust kami berpuas hati kerana sgt mudah bentuk πŸ‘πŸ» sy pun hampir setiap hari pakai bawal ni sbb cepat bersiap πŸ˜‰
.
🌹 BAWAL ARITACHI 🌹
CODE : SOFT PEACH
STATUS : AVAILABLE BIDANG 50 & 55 βœ”

To purchase boleh WhatsApp +60199516857 πŸ“²
Atau tekan link dio bio akan terus direct WhatsApp so takperlu save number πŸ˜‰

#bawalaritachi #bawalaritachimurah #bawalaritachibidang50 #bawalaritachibidang55 #bawalaritachibidang60 #bawalaritachisenangbentuk #bawalBidang50 #bawalBidang55 #bawalBidang60 #BawalChiffonsenangbentuk #BawalLover #bawalmurah #bawalterkini #bawalborong #chiffoncerutti #chiffonhijab #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmalaysia #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawallovers #bawalheavychiffon #bawalchiffongeorgette #myliaclosetfeedback

Tudung bawal pun kita jahit jgk taw.

suka pkai yg material aritachi gred02.. mudah trbntuk muncung camtu...hihi..
yang ni bidang 45' #bawalaritachi
#zahidacollections
#custommade

Alhamdulillah
Hai kakwardah nak bagitau ni, bagi yang belum dapat tracking number bersabar tau tau. Sebab order terlalu banyak and nak kena uruskan satu satu. So once dah ada tracking number nanti kakwardah akan update kat wasap korang okπŸ˜‰
Harap semua bersabar ye😘

For order boleh terus wasap kakwardah +60145221643. Stok Aara Basic makin susutttttt dah ni😱

#sayajualtudung #bawalaritachi #bawalmudahbentuk
#awningbehave #tudungbawal #bawallabuh
#bawalmurah #teammilala #milalaattire #milala1021 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalbidang60 #tudungmurah #bawalbest
#bawalcantik #promosibawal #bawalsuperb
#tudungbawalplain #bawalmudahbentuk #bawalcorak
#tashaseries #saraseries #rawdaseries #bawalsz #bawalsakura #bawalsethia #bawalselfie #bawalsz

APA PERSAMAAN AARA BASIC AND PREMIUM? .
.
Both dihasilkan daripada tekstur kain yang sama. Semestinya material kami lembut dan flowy as you can see 😘

We love to spoil you with choices! Warna semua memang bikin pusing nak pilih mana satu 😀 .
.
πŸ“² Untuk order boleh klik link di bio untuk lebih cepat dan mudah

#aarabasicma #milalaattire #teamilala31 #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #bawalaritachi #bawalchiffon #bawalantistarch #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

Cakkkkk aaaaa πŸ˜„ hey hey tengok happynye muka korang kan bila pakai Bawal Aritachi kami 😍 suka tengok korang happy tauuu ❀
.
Nak gi kelas pon cepat kan bila pakai tudung yg tayah starch langsung 😏 eh yeke sis tayah letak starch ? Haaa takpercaya korang boleh grab satu tau konfem repeat! πŸ’―
.
🌹 BAWAL ARITACHI 🌹
CODE : LIGHT POPCORN
STATUS : AVAILABLE BIDANG 50 & 55

To purchase boleh WhatsApp +60199516857 πŸ“²
Atau tekan link dio bio akan terus direct WhatsApp so takperlu save number πŸ˜‰

#bawalaritachi #bawalaritachimurah #bawalaritachibidang50 #bawalaritachibidang55 #bawalaritachibidang60 #bawalaritachisenangbentuk #bawalBidang50 #bawalBidang55 #bawalBidang60 #BawalChiffonsenangbentuk #BawalLover #bawalmurah #bawalterkini #bawalborong #chiffoncerutti #chiffonhijab #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalmudahbentuk #bawalchiffonmalaysia #sayajual #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawallovers #bawalheavychiffon #bawalchiffongeorgette #myliaclosetfeedback

ANYONE NAK SELIT ORDER TAK HARINI POSTAGE! BEFORE 2PM TAU GIRLSβ™₯️ .
.
RAMAI AWEKS MANIS DAH TRY BAWAL NI PERGI KELAS PERGI KERJA PERGI KENDURI AND BEST SEMUA FEEDBACK! YES TAK TIPU ! TAK CAYA? BOLEH USHA SINI #queenscarffeedback dan @princessffwardrobe πŸ‘πŸ»
.
.
βœ”οΈBIDANG 50: RM30 EXC POS
βœ”οΈBIDANG 55: RM33 EXC POS
βœ”οΈHARGA COMBO:3 HELAI RM100 INC POS
.
.
NEXT POST:ISNIN (BEFORE 2PM TAU) βœ…
so siapa nak selit order boleh ws sis jia ok? link ws tekan je kat bio ig (takyah save number pun. senang je kanπŸ€—)
.
.
#ootd #testimoniqueenscarff #queenscarffeedback #queenscarff #bawalaritachi #syukuralhamdulillah #bawalmurah #bawalviral #bawalbidang50 #bawalbidang55 #alwayslooklikequeen #imshare #noneedstarch #aritachiisback #updatesoon #followqueenscarff #yourscarff #coverupyouraurah #bawallovers

Alhamdulillah

Goodmorning. No more monday blues kalau pakai Aara basic harini. Awning memang tiptop. Mudah nak dibentuk, mudah nak iron, tak jarang dan flowlyyyyyyy😍 .
.
.
Kalau nak tahu warna apa yang available boleh stalk ig kakwardah ada kat previous post. Tengok kat insta story pun ada. Ada warna fav korang tak?😘 Seriously stok Aara basic makin hari makin nipisssss. So better grab before sold out tau gais😊

Whatsapp kakwardah lelaju +60145221643 atau terus tekan link wasap kat bio insta 😘

#sayajualtudung #bawalaritachi #bawalmudahbentuk
#awningbehave #tudungbawal #bawallabuh
#bawalmurah #teammilala #milalaattire #milala1021 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalbidang60 #tudungmurah #bawalbest
#bawalcantik #promosibawal #bawalsuperb
#tudungbawalplain #bawalmudahbentuk #bawalcorak
#tashaseries #saraseries #rawdaseries #bawalsz #bawalsakura #bawalsethia #bawalselfie #bawalsz

Good morning lovelies! πŸ’ž
Penangan si cantik @faziha_azizan wearing our bawal chiffon B45 in brownies, habis susut stok πŸ™Š
.
Kakmin listkan warna yg available kt bwh naa β†˜
.
Brownies
Mustard
Black
Dull pink
Teal blue
Light grey
Emerald green
.
RM15 jerrrr!
Kain elok, mudah jadi, tak ringan sgt/tak berat sgt, just nice & plg best terletak elok 😘
.
Cer tgk #feedbackthenurulstore comfirm jatuh cinta ❀
.
#sayajual #thenurulstore #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #bawalchiffonmurah #bawalchiffonaritachi #bawalchiffonterkini #chiffonaritachi #bawalaritachi #bawalaritachibidang50 #bawalchiffondoublehicon #bawalbidang50 #bawalbidang45 #chiffonterkini #chiffonvoile #chiffondoublehicon #aritachi #tudungaritachi #tudungbawalaritachi #tudungbawalchiffon #tudungbawalmurah #tudungbawalterkini #sale #neelofa #airasia #yes #yes2017 #yearendsale

Alhamdulillah

Tidur dah ke? 😊 Meh usha instagram kakwardah ni, ada banyak pilihan bawal tau. Yang bestnya bawal yang kakwardah jual semua mudah bentuk tau gais. 😘

Kalau beli banyak ada harga superjimat combo. Boleh pakat beli dengan mak kakak adik kawan sahabat 😘 For order atau nak tahu stock available boleh terus whatsapp +60145221643 πŸ˜‰

#sayajualtudung #bawalaritachi #bawalmudahbentuk
#awningbehave #tudungbawal #bawallabuh
#bawalmurah #teammilala #milalaattire #milala1021 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalbidang60 #tudungmurah #bawalbest
#bawalcantik #promosibawal #bawalsuperb
#tudungbawalplain #bawalmudahbentuk #bawalcorak
#tashaseries #saraseries #rawdaseries #bawalsz #bawalsakura #bawalsethia #bawalselfie #bawalsz

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

READY STOCK BAWAL SAKURA πŸ’š Combo 3 helai RM100 FREE POSTAGE SEMALAYSIA ! 😍 Boleh campur bidang 50 dan 55 tau.
.
Apa yang BEST ttg BAWAL SAKURA ni?
==========================
.
βœ”οΈ Material high quality CHIFFON SAKURA aka ARITACHI.
βœ”οΈ Tak JARANG.
βœ”οΈ Senang jerr nak bentuk. Tak perlu pakai starch pon.
βœ”οΈ Minimal iron. Tak iron pon xpe 😍.
βœ”οΈ Berat yg ideal, jatuh terletak beralun je bila pakai.
βœ”οΈ Sejuk dan selesa sgt!
βœ”οΈ Tudung bawal 4 segi BUCU BULAT.
βœ”οΈ Ada 18 warna yg wajib grab! βœ”οΈ Ada bidang 50 & 55 tau.
βœ”οΈ Boleh digayakan pelbagai cara.
βœ”οΈ Bila pakai keronsang, kain TAK MUDAH rosak.
.
P/s : Sila ambil perhatian bahawa gambar sebenar akan sedikit lari atas faktor pencahayaan dan editing. Juga atas faktor skrin kamera fon masing2 😊
.
πŸ’š Harga πŸ’š
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
1-2 helai : Postage RM8 SM/RM12 SS
Add on : RM3 SM/RM5 SS
.
πŸ’š Harga combo letop !πŸ’š
3 Helai RM100
FREE POSTAGE SM & SS
*Boleh campur bidang 50 dan 55* 😍
.
DM / WHATSAPP
+62831 9407 6846
Atau klik je LINK BIRU kat profil ig ni (Lebih senang) 😊
(No lain sikit sbb dulu study Indonesia.So no whatsapp dftr dr sana.Jgn pelik tau πŸ˜…)
.
#bawalsakura #bawalaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalmurah #tudungbawalmurah #bawallabuh #tudungbawallabuh #sayajual #sayajualtudungbawal #teamapplescarf #tutorialbawallabuh #tutorialbawalsakura #tutorialbawal #rt046a #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #tudungbawal #bawalsakuramurah #sayajualbawalsakura

Most Popular Instagram Hashtags