#baubunga

479 posts

TOP POSTS

Salam semua... yana nak bagi hadiah perfume #YanaByHanaSuva pada 36 orang yang bertuah, komen NAK! & share video ni dgn 'caption' paling 'wow!' di Instagram & Facebook korang, tag @YanaSamsudin & @YanaByHanaSuva yana offer sampai 20 Nov ni okay... sebarkan...!!! #SuamiSuka #BauBunga

Exen... cekriiik edisi #baubunga #manten #paiton

Bam bam #aisymateen 😘😘
Ank 👨daddy fadzil zahari...
Mateen2 mana 👀 mateen nie... 😁
Mateen ckp kat mommy comel @yanasamsudin bg la auntie perfume by @yanabyhanasuva kt auntie comel nie...😗😗😗😗 #mmuahhaisymateen😘😘
#suamisuka #baubunga

Assalamualaikum & good morning #AyanaFriends #EauDeParfum @YanaByHanaSuva dah sampai butik @AyanaHijab Sek 7 Shah Alam pagi ni... Jemput datang yer... 😘😍 #BauBunga #SuamiSuka #TahanLama #BolehDibawaSolat #LongLasting #IstimewaUntukYangTeristimewa

Hanasuva Perfume by Yana Samsudin.
❤Apa ISTIMEWA Hanasuva Perfume ni....???? 👉🏻Bau yang tahan lama. [EauDePerfume]
👉🏻Harga berpatutan
👉🏻Boleh dibawa solat
👉🏻Halal
👉🏻Lulus kementerian dan selamat di pakai.
👉🏻kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤

Harga pasaran hanya RM60 (30 ml)

Nak cuba??
Whatsapp xxxxx ; >>> 017-6807380
>>>017-6807380
>>>017-6807390

#HanasuvaPerfume
#TahanLama
#EauDeParfum
#BauBunga
#JimatDanExclusive

Bibir dah merah
Senyuman dah menawan
Bila buka mulut perghhhh bau honeydew. Bestnyeee.
Awak?
Macam mana boleh bau honeydew?
#noraessential #pewangimulutviral #pewangimulut2017 #mulutwangi #kitagunani #bauros #baubunga #baubuah #tijmkb #bazaarpaknil

Orang selalu salah sembur... sebab tu tak tahan lama. . Tutorial spray perfume @yanabyhanasuva ... #SuamiSuka #BauBunga

Peminat Yana Samsudin mana???
Jom pakat ramai2 pakai Hanasuva Perfume by Yana Samsudin. ❤Apa ISTIMEWA Hanasuva Perfume ni???? 👉Bau yang tahan lama. [EDP-EauDePerfume] 😱
💐 Bau yg lembut dan sangat wangi 😍
👉Harga berpatutan☺
👉Boleh dibawa solat👍
👉Halal👌
👉Lulus kementerian dan selamat di pakai.👏
👉kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤ 💰Harga pasaran hanya RM65 (30 ml) 📫free postage SS/SM 😘😘😘 Whatapps 0109303970

available for cod from beaufort to kinarut ✔ ready stock

#HanasuvaPerfume
#PerfumeYanaSamsudin
#AgenHanasuvaSabah
#TahanLama
#EauDeParfum
#BauBunga
#JimatDanExclusive

MOST RECENT

Sebelum tido mesti nk kena wangi2 dlu.. Selamat malam 😊😊😊 #hanasuva#hanasuvaperfume
#hanasuvabyyanasamsudin #baubunga #wangi #suamisuka

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Most Popular Instagram Hashtags