#baubunga

413 posts

TOP POSTS

Salam semua... yana nak bagi hadiah perfume #YanaByHanaSuva pada 36 orang yang bertuah, komen NAK! & share video ni dgn 'caption' paling 'wow!' di Instagram & Facebook korang, tag @YanaSamsudin & @YanaByHanaSuva yana offer sampai 20 Nov ni okay... sebarkan...!!! #SuamiSuka #BauBunga

Exen... cekriiik edisi #baubunga #manten #paiton

Assalamualaikum & good morning #AyanaFriends #EauDeParfum @YanaByHanaSuva dah sampai butik @AyanaHijab Sek 7 Shah Alam pagi ni... Jemput datang yer... 😘😍 #BauBunga #SuamiSuka #TahanLama #BolehDibawaSolat #LongLasting #IstimewaUntukYangTeristimewa

Bam bam #aisymateen 😘😘
Ank 👨daddy fadzil zahari...
Mateen2 mana 👀 mateen nie... 😁
Mateen ckp kat mommy comel @yanasamsudin bg la auntie perfume by @yanabyhanasuva kt auntie comel nie...😗😗😗😗 #mmuahhaisymateen😘😘
#suamisuka #baubunga

Peminat Yana Samsudin mana???
Jom pakat ramai2 pakai Hanasuva Perfume by Yana Samsudin. ❤Apa ISTIMEWA Hanasuva Perfume ni???? 👉Bau yang tahan lama. [EDP-EauDePerfume] 😱
💐 Bau yg lembut dan sangat wangi 😍
👉Harga berpatutan☺
👉Boleh dibawa solat👍
👉Halal👌
👉Lulus kementerian dan selamat di pakai.👏
👉kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤ 💰Harga pasaran hanya RM65 (30 ml) 📫free postage SS/SM 😘😘😘 Whatapps 0109303970

available for cod from beaufort to kinarut ✔ ready stock

#HanasuvaPerfume
#PerfumeYanaSamsudin
#AgenHanasuvaSabah
#TahanLama
#EauDeParfum
#BauBunga
#JimatDanExclusive

[HANASUVA BY YANA SAMSUDIN]👇👇👇
.
Hanasuva Perfume by Yana Samsudin.
❤Apa ISTIMEWA Hanasuva Perfume ni....???? 👉Bau yang tahan lama. [EauDePerfume]
👉Harga berpatutan
👉Boleh dibawa solat
👉Halal
👉Lulus kementerian dan selamat di pakai.
👉kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤

RM60 (30 ml)

Nak cuba?? 📲016-4007440

#HanasuvaPerfume
#agentHanasuvasik
#TahanLama
#BauBunga

Hanasuva Perfume by Yana Samsudin.
❤Apa ISTIMEWA Hanasuva Perfume ni....???? 👉🏻Bau yang tahan lama. [EauDePerfume]
👉🏻Harga berpatutan
👉🏻Boleh dibawa solat
👉🏻Halal
👉🏻Lulus kementerian dan selamat di pakai.
👉🏻kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤

Harga pasaran hanya RM60 (30 ml)

Nak cuba??
Whatsapp xxxxx ; >>> 017-6807380
>>>017-6807380
>>>017-6807380

#HanasuvaPerfume
#TahanLama
#EauDeParfum
#BauBunga
#JimatDanExclusive

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm50 (PROMO RAYA)

edp 30ml

Whatapps 0193953020

AGENT/DROPSHIP WANTED ☺

#yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes #anikabeauty #dropshipwanted

MOST RECENT

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm50 (PROMO RAYA)

edp 30ml

Whatapps 0193953020

AGENT/DROPSHIP WANTED ☺

#yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes #anikabeauty #dropshipwanted

Selamat tengahari!

Tgh lunch ke? Ke tgh siap2 nak pergi open house? Sama laa kita. Kita nak serbu open house kejap lagi ni. Sebelum keluar kita spray dulu perfume @yanabyhanasuva oke
.
Eh yana siap nak tunjuk tutorial chuolss
.
WA sekarang kalau nak selit order
0177319006
0177319006
0177319006

#yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuvaperfume #hanasuva #TahanLama #testimoni #sayajual #sayajualmurah #perfumeoriginal #SuamiSuka #BauBunga #johorbahru

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM60 for 30ml (HARGA ASAL)
RM50 for 30ml (PROMOSI RAYA)
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM60 for 30ml (HARGA ASAL)
RM50 for 30ml (PROMOSI RAYA)
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM60 for 30ml (HARGA ASAL)
RM50 for 30ml (PROMOSI RAYA)
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm50 (PROMO RAYA)

edp 30ml

Whatapps 0193953020

AGENT/DROPSHIP WANTED ☺

#yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes #anikabeauty #dropshipwanted

Hai chuoolsss
.
Ingin berwangi sepanjang hari? Yana by Hanasuva 30ml dengan design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam handbag dan ke mana sahaja.
.
WA 0177319006
WA 0177319006
.
COD : JB

#perfume #yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #perfumeoriginal#BauBunga #SuamiSuka #TahanLama #wudukfriendly #IstimewaUntukYangTeristimewa #Longlasting

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM60 for 30ml (HARGA ASAL)
RM50 for 30ml (PROMOSI RAYA)
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM60 for 30ml (HARGA ASAL)
RM50 for 30ml (PROMOSI RAYA)
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM60 for 30ml (HARGA ASAL)
RM50 for 30ml (PROMOSI RAYA)
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

"pening juga kepala ni. Hari-hari nak kena basuh baju sekolah anak. Baju tak kotor. Tapi bau masam peluh. Letih la.."
.

Siapa ibu-ibu yang biasa mengalami masalah macam ni?
.

Dulu saya pun macam ni jugak. Alhamdulillah, lepas saya gunakan produk Fabric Perfume by The Scent ni, masalah saya ni dah selesai. Anak-anak pun suka sebab baunya yang wangi dan fresh .

PRODUK DIPASARAN sejak 2012

Perfume Lotion dirumus khas untuk : ✅Mewangikan pakaian ✅Mengatasi masalah bau hapak ✅Menyegarkan pakaian sehingga melebihi 2 minggu ✅Sesuai untuk semua jenis fabrik termasuk pakaian bayi ✅Tidak meninggalkan kesan pada baju ✅Tidak merbahaya jika terkena pada kulit. ✅Ruang rumah, bilik, dapur, tandas
✅Karpet, toto, langsir, cadar
✅Dalaman kereta, helmet motosikal
✅JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA TERBUKTI TIDAK WANGI

Perfume Lotion dihasilkan di kilang bumiputra Islam. Ianya HALAL & boleh dibawa solat.
Kebiasaan digunakan oleh kedai dobi bagi tujuan mewangikan pakaian pelanggan.. Anda inginkan kelebihan?? WhatsApp je 0133900501

Nak mudah...klik je link ni...
http://www.wasap.my/+60133900501/FabricPerfumebytheScent

#teamROHAYA
#fabricperfumebythescent
#sayagunasayajual
#perfumepakaianwangi
#bauwangi
#baubunga
#flower
#perfum

Morning. Pagi ni kita dh buat ocean shampoo. Bau cherry blossom kau.. baru picit je dah bau 1 toilet. Nampak x shampoo tu metallic gittew. Macam karabg laut di dasar lautan.
Dalam ni ada minyak castor yang dikatakan boleh membuatkan rambut tumbuh lebat. Dengan izinNya.
Apa hgpa tengok lagi. Boleh buat jenama hgpa. Boh plak aloe vera. Semua jenis vitamin bg sihat rambut. Kulit kerak tiada. Bau busuk pun tak ada.

Wasep nah.. 0189779724. Mcm biasa moq 100pcs. Kalau betul serius shoot 1000pcs la dekat kilang kami. Hehe
#shampoojenamasendiri#shampoowangi#baubunga#baubuahbuahan #shampoobidara#shampooantikelemumur#shampoolebatrambut#kilangoem #kulangjenamasendiri#sayajual#rambutwangi#rambuttakkepam#sayajualprodukkecantikan #produkkecantikan#shampoosantan#shampooyogurt

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab.
.
Harga sebotol perfume Hanasuva hanya RM60 untuk 30ml. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab.
.
Harga sebotol perfume Hanasuva hanya RM60 untuk 30ml. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab.
.
Harga sebotol perfume Hanasuva hanya RM60 untuk 30ml. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Exen... cekriiik edisi #baubunga #manten #paiton

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

AGENT/DROPSHIP WANTED ☺

#yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes #anikabeauty #dropshipwanted

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

AGENT/DROPSHIP WANTED ☺

#yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes #anikabeauty #dropshipwanted

Ingin berwangi sepanjang hari.... Yana by Hanasuva 30ml EDP... design botol yang comel dan kecik, sesuai untuk dibawa dalam hangbag dan mana-mana saje....kotak sangat cantik...!
minyak wangi yang paling hot di pasaran sekarang.... @yanasamsudin

Cod:kl dan selangor

Rm60 edp 30ml

Whatapps 0193953020

AGENT/DROPSHIP WANTED ☺

#yanasamsudin #yanabyhanasuva #hanasuva #BauBunga #wudukfriendly#perfumehanasuva #Longlasting#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#igshop#igshopmy#igshopmalaysia#igshopping#igbizz#igbiz#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes #anikabeauty #dropshipwanted

Most Popular Instagram Hashtags