#baubunga

MOST RECENT

Milea bunga ini buat kamu biar apa?
Biar kamu nggk lupain aku.
Wkwkwkk😁😁
#gombalgoceng #baubunga

Onion or flower, it’s your choice💁🏽‍♀️ .
.
#baubawang #baubunga #flowers #onion #lol #michaelkors #salvotoreferragamo #daisymarcjacobs #parfum

TOTO BAU HARUM! TETAMU DATANG TUMPANG TIDUR PUN JADI SELESA.

Jenuhlah kalau nak basuh toto setiap masa kan? Dengan DVera Fabric Fragrance Spray ini, semua jadi mudah!
Sebelum nak simpan toto masuk beg semula, kita spraykan DVera ke seluruh permukaan toto. Biarkan 5-10 minit sampai toto betul2 kering. Lipat cantik2 dan simpan masuk dalam beg dia.
Setiap kali tetamu datang bermalam di rumah, dah tak rasa segan nak keluarkan toto dah. Harum macam baru ambil dari dobi gitu! Takde bau hapak lagi dah.

Kuantiti: 250ml sebotol
Harga: RM29 | RM32 SS

Pekat, wangi dan lembut!

#pewangifabrik #dvera #pewangikereta #pewangirumah #wangi #harumansegar #perfume #penyemburdobi #baubunga #harumanbungasegar #fabricfragrance

Assalamualaikum 😉 .

Authentic Victoria's Secret 💃 .

Victoria's Secret Electric ni untuk korang yang suka bunga 🌺🌸 sebab Electric ni lebih kepada bauan flora - bunga peony 🌸 dan blush strawberry 🍓 🍓🍓 .

RM 38 je sebotol exc postage 😍 .

WS 0132078548 'Aisyah 🏃
WS 0165441218 Lina 🏃

#perfumer #minyakwangiwanita #wangianwanita #baubunga #perfumeoriginalmurah #perfumeori #murah #wangian #perfumes

Bunga ini bau, bunga bau ini, ini bau bunga, ini bunga bau, bau ini bunga, bau bunga ini 😊

#bungabau
#baubunga

Gel Mandian Aura 7 Bunga by D'herbs Terlajak Laris

Aura 7 bunga yang sangat wangi & mempunyai kelebihan tersendiri😍:
✔Gel mandian aura 7 bunga diformulasi dari gabungan 7 jenis bunga terpilih yang mempunyai haruman yang tersendiri.. Antara gabungan bunga tersebut adalah Bunga Lavender, Rose, Jasmine, Matahari, Orkid, Kenanga & Bunga Raya.. Gabungan bauan bunga ini memberi aura kepada si pemakai.. Aura daripada sumber semulajadi mampu memberikan kesegaran selepas mandi, seperti mandi di spa2.. Aura bunga dalam gel mandian ini mampu menghilangkan kotoran & bau badan yang kurang menyenangkan.. Gunakan setiap kali mandi & harumannya tetap kekal sepanjang hari.. Gunakan bersama dengan losyen aura 7 bunga untuk mengekalkan kelembapan kulit

#gelmandianaura7bunga #d'herbsterlajaklaris #d'herbs #aura7bunga #segar #baubunga #wangi #butikvendorperak #butikvendor #butikvendortaiping #butikvendorkamunting #butiktaiping #butikkamunting #vendorbutiktaiping #vendorbutikperak #vendorbutikkamunting #vendorbutik #butiktaiping #butikkamunting #taiping #kamunting

My Fav of all essential oils. Bila kelas dr pagi xsempat nk rehat.. ini lah teman cik keti supaya kita xbawa bau yg pelik masuk kelas..pelajar pon seronok blajar AddMath insyaAllah.
#essentialoils
#joy
#perfumeselamat
#deodorant
#baubunga
#wangidanceria
#yleoperlis

.
Dah bosan dengan bau kepam telekong korang?

Jom ubah guna wangian Perfume Aura Dewi.

Mood bertambah tambah baik lagi✌🏻. Perfume Aura Dewi

#perfumeauradewi #perfume #wangi #pesona #baubunga

Antara kebaikan Golden Beauty Elixir; - Memberikan kelembapan serta merta dan membuatkan kulit anda glowing mowing - Tidak meninggalkan kesan berminyak atau melekit selepas dipakai. - Menaikkan aura seri pengguna Merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat.
-Mengurangkan garisan halus dan kedutan di wajah.
- Mencerahkan dan menaikkan seri kulit anda. - Bauan bunga mawar yang memberikan ketenangan dan sebagai aromaterapi
- Boleh digunakan untuk menggantikan pelembab wajah dan lotion badan, malah kajian juga mendapati penggunaan minyak mampu diserap oleh kulit 80 kali ganda berbanding lotion. - Boleh digunakan sebelum make up, dicampurkan dalam foundation dan diletakkan di beauty blender @ berus foundation untuk mendapatkan kesan make up yang sekata dan glowing. - Boleh digunakan utk merawat bibir kering dan menonjolkan lagi warna lipstick anda - Boleh digunakan ke seluruh anggota badan yang kering seperti siku, lutut, tumit dan jari anda.mencantikkan kuku juga…
Untuk tidur yang lebih enak, apply GBE sebelum tidur , aroma bunga mawar akan membuatkan tidur anda lebih nyenyak dan anda akan bangun dgn kulit yang lebih lembut dan lembab. - GBE juga mampu merawat masalah kulit seperti eczema, pori tersumbat, parut hitam, eyebag, stretcmark dan agen detox pada wajah

RM59 📲0136699769

#minyaknaikseri
#cpgelixirserum
#cpgelixer
#muabellazguna
#makeupviralmalaysia
#baubunga

Yang Lelaki pun perlu ada sebotol multi spray perfume.Terutamanya yg merokok. *🌸🌹🌼spray sikit di tapak tangan selepas merokok.Bau rokok akan hilang serta merta. *🌸🌹🌼multi spray perfume bersifat antibakteria dan blh meneutralkan Bau.

#multisprayperfume
#baubunga
#019254683

Gel Mandian Aura 7 Bunga by D'herbs Terlajak Laris

Aura 7 bunga yang sangat wangi & mempunyai kelebihan tersendiri😍:
✔Gel mandian aura 7 bunga diformulasi dari gabungan 7 jenis bunga terpilih yang mempunyai haruman yang tersendiri.. Antara gabungan bunga tersebut adalah Bunga Lavender, Rose, Jasmine, Matahari, Orkid, Kenanga & Bunga Raya.. Gabungan bauan bunga ini memberi aura kepada si pemakai.. Aura daripada sumber semulajadi mampu memberikan kesegaran selepas mandi, seperti mandi di spa2.. Aura bunga dalam gel mandian ini mampu menghilangkan kotoran & bau badan yang kurang menyenangkan.. Gunakan setiap kali mandi & harumannya tetap kekal sepanjang hari.. Gunakan bersama dengan losyen aura 7 bunga untuk mengekalkan kelembapan kulit

#gelmandianaura7bunga #d'herbsterlajaklaris #d'herbs #aura7bunga #segar #baubunga #wangi #butikvendortaiping #butikvendorperak #taiping #kamunting #butiktaiping #butikkamunting

Gel Mandian Aura 7 Bunga by D'herbs Terlajak Laris

Aura 7 bunga yang sangat wangi & mempunyai kelebihan tersendiri😍:
✔Gel mandian aura 7 bunga diformulasi dari gabungan 7 jenis bunga terpilih yang mempunyai haruman yang tersendiri.. Antara gabungan bunga tersebut adalah Bunga Lavender, Rose, Jasmine, Matahari, Orkid, Kenanga & Bunga Raya.. Gabungan bauan bunga ini memberi aura kepada si pemakai.. Aura daripada sumber semulajadi mampu memberikan kesegaran selepas mandi, seperti mandi di spa2.. Aura bunga dalam gel mandian ini mampu menghilangkan kotoran & bau badan yang kurang menyenangkan.. Gunakan setiap kali mandi & harumannya tetap kekal sepanjang hari.. Gunakan bersama dengan losyen aura 7 bunga untuk mengekalkan kelembapan kulit

#gelmandianaura7bunga #d'herbsterlajaklaris #d'herbs #aura7bunga #segar #baubunga #wangi #butikvendortaiping #butikvendorperak #taiping

🌹💐Gel mandian Aura 7bunga D'Herbs💐🌹
.
. 🌹Gel Mandian Aura 7 Bunga D'HERBS
Cuaca panas membuatkan kita stress... semua benda kita buat jadi tak kene...kepenatan harian menambahkan lagi stress kita setiap hari.... ..Apa kata kita try mandian aura salah satu terapi ketika mandi dengan haruman bau bunga yang menyegarkan dapat memulihkan kita dari stress sepanjang hari.... Jom try❗❗❗ apa tunggu lagi tiada stress hati pun happy...... .
.
💗 kebaikan gel mandian aura 7 bunga 🌹
⬇️⬇️⬇️⬇️
🌹Gel mandian aura 7 bunga difomulasi dari gabungan 7 jenis bunga terpilih yang mempunyai haruman yang tersendiri.
🌹Antara bunga Lavender, Rose, Jasmine, Matahari, Orkid, Kenanga dan Bunga Raya. Gabungan bauan bunga ini memberi aura positif kepada minda dan tindakan.
🌹Gel mandian aura 7 bunga memberi kesegaran selepas mandi, meningkatkan lagi keyakinan diri dan membangkitkan aura-aura positif.
🌹Gel mandian aura 7 bunga seperti mandian di spa-spa. 🌹Aura bunga dalam gel mandian seakan menaikkan seri dan menyerap pada badan, menghilangkan kotoran dan bau yang kurang menyenangkan.
🌹Gunakan setiap kali mandi dan harumannya tetap kekal sepanjang hari.. 😍

To Order
Whatsapp 0172565779
.

#DHERBS #TERLAJAK #LARIS #AURA7BUNGA #TERLAJAKLARIS #LAKUKERAS #WANGI #GELMANDIAN #MANDI #WANGISANGAT #DATOALIFSYUKRI #MURAH #KOSMETIK #BARANGDHERBS #NAKCANTIK #AURABUNGA #BAUBUNGA #WANGIGILER #SAYAJUAL

Gel Mandian Aura 7 Bunga by D'herbs Terlajak Laris

Aura 7 bunga yang sangat wangi & mempunyai kelebihan tersendiri😍:
✔Gel mandian aura 7 bunga diformulasi dari gabungan 7 jenis bunga terpilih yang mempunyai haruman yang tersendiri.. Antara gabungan bunga tersebut adalah Bunga Lavender, Rose, Jasmine, Matahari, Orkid, Kenanga & Bunga Raya.. Gabungan bauan bunga ini memberi aura kepada si pemakai.. Aura daripada sumber semulajadi mampu memberikan kesegaran selepas mandi, seperti mandi di spa2.. Aura bunga dalam gel mandian ini mampu menghilangkan kotoran & bau badan yang kurang menyenangkan.. Gunakan setiap kali mandi & harumannya tetap kekal sepanjang hari.. Gunakan bersama dengan losyen aura 7 bunga untuk mengekalkan kelembapan kulit

#gelmandianaura7bunga #d'herbsterlajaklaris #d'herbs #aura7bunga #segar #baubunga #wangi #butikvendortaiping #butikvendorperak #taiping

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Most Popular Instagram Hashtags