[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#baubunga

511 posts

TOP POSTS

Orang selalu salah sembur... sebab tu tak tahan lama. . Tutorial spray perfume @yanabyhanasuva ... #SuamiSuka #BauBunga

Exen... cekriiik edisi #baubunga #manten #paiton

BINGUNG ????
TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APE BUAT YANG TERSAYANG ????!!! Nahhhhh ini diaaaa...!!! 💋HANASUVA PERFUME keluaran Yana Samsudin 💋 yang supper dupper ekslusif untuk yang tersayang.. 👉🏻Bau yang tahan lama. [EauDePerfume]
👉🏻Harga berpatutan
👉🏻Boleh dibawa solat
👉🏻Halal
👉🏻Lulus kementerian dan selamat di pakai.
👉🏻YANG PALING BESSSTTTTTTT.........kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤

Harga pasaran hanya RM60 sahaja (30 ml) *FREE POSTAGE*

READY STOCK.
COD AREA KUANTAN. 📱Whatsapp 010-9122473
📱Whatsapp 010-9122473
📱Whatsapp 010-9122473

#yanabyhanasuva #perfumeyanasamsudin
#baubunga #suamisuka

Dexandra ada bau bunga. Antaranya:

Gucci flora
Gucci bamboo
Rose essential
Forbidden rose
Jadore
Signorina
Chloe
Dior addict
My burberry

Berminat nak cuba?
Wasap sy www.wasap.my/60139196581

#byjihaboutique
#baubunga
#bvlgariroseessentielle
#thebestperfumesfromthebestshop
#stokisdexandrakualaterengganu

Assalamualaikum & good morning #AyanaFriends #EauDeParfum @YanaByHanaSuva dah sampai butik @AyanaHijab Sek 7 Shah Alam pagi ni... Jemput datang yer... 😘😍 #BauBunga #SuamiSuka #TahanLama #BolehDibawaSolat #LongLasting #IstimewaUntukYangTeristimewa

Peminat Yana Samsudin mana???
Jom pakat ramai2 pakai Hanasuva Perfume by Yana Samsudin. ❤Apa ISTIMEWA Hanasuva Perfume ni???? 👉Bau yang tahan lama. [EDP-EauDePerfume] 😱
💐 Bau yg lembut dan sangat wangi 😍
👉Harga berpatutan☺
👉Boleh dibawa solat👍
👉Halal👌
👉Lulus kementerian dan selamat di pakai.👏
👉kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤ 💰Harga pasaran hanya RM65 (30 ml) 📫free postage SS/SM 😘😘😘 Whatapps 0109303970

available for cod from beaufort to kinarut ✔ ready stock

#HanasuvaPerfume
#PerfumeYanaSamsudin
#AgenHanasuvaSabah
#TahanLama
#EauDeParfum
#BauBunga
#JimatDanExclusive

Repost from @fazatulezwafeo using @RepostRegramApp - [HANASUVA BY YANA SAMSUDIN]👇👇👇
.
Hanasuva Perfume by Yana Samsudin.
❤Apa ISTIMEWA Hanasuva Perfume ni....???? 👉Bau yang tahan lama. [EauDePerfume]
👉Harga berpatutan
👉Boleh dibawa solat
👉Halal
👉Lulus kementerian dan selamat di pakai.
👉kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤

RM60 (30 ml)

Nak cuba?? 📲016-4007440

#HanasuvaPerfume
#agentHanasuvasik
#TahanLama
#BauBunga

Alhamdulillah, kita mula bicara.
Ada promo yg hebat😍😍 💵 SEBOTOL HANYA RM60 SAHAJA!!!!!!! 💵 SEBOTOL HANYA RM60 SAHAJA!!!!!!! [ 30 ML ] 💕 Bau yang tahan lama (EauDeParfum)
💕 Halal
💕 Boleh dibawa solat
💕 Lulus kementerian & selamat dipakai
💕 Bau floral
💕 Kotak yang sangat sangat menarik & exclusive sesuai dijadikan hadiah buat yang tersayang 💋💋💋 📲 whatsapp sekarang 01114808349 Amin Abd Razak

#perfume
#PerfumeByYanaSamsudin
#HanasuvaAgen
#BauBunga
#YanaByHanasuva
#codseremban

MOST RECENT

Selamat berhujung minggu..seblm kuar jenjalan jgn lupa Perfume Hanasuva 😘😘😘 #perfumehanasuva
#baubunga
#suamisuka

BINGUNG ????
TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APE BUAT YANG TERSAYANG ????!!! Nahhhhh ini diaaaa...!!! 💋HANASUVA PERFUME keluaran Yana Samsudin 💋 yang supper dupper ekslusif untuk yang tersayang.. 👉🏻Bau yang tahan lama. [EauDePerfume]
👉🏻Harga berpatutan
👉🏻Boleh dibawa solat
👉🏻Halal
👉🏻Lulus kementerian dan selamat di pakai.
👉🏻YANG PALING BESSSTTTTTTT.........kotak yang menarik & sangat sesuai diberi kepada orang tersayang sebagai hadiah istimewa ❤

Harga pasaran hanya RM60 sahaja (30 ml) *FREE POSTAGE*

READY STOCK.
COD AREA KUANTAN. 📱Whatsapp 010-9122473
📱Whatsapp 010-9122473
📱Whatsapp 010-9122473

#yanabyhanasuva #perfumeyanasamsudin
#baubunga #suamisuka

Alhamdulillah.. Masing masing tak nak lepaskan peluang grab harga PROMOSI #yanabyhanasuva. 💥💥💥 Jimat RM10 dari biasa. 👍🏼👍🏼👍🏼 Korangggg.. nak cuba perfume hanasuva by Yana Samsudin ni ?? Pm/ws 0109122473 ye.. #BauBunga #Floral #SuamiSuka
#PerfumeYanaSamsudin #30ml #edp #Promosi

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Dexandra ada bau bunga. Antaranya:

Gucci flora
Gucci bamboo
Rose essential
Forbidden rose
Jadore
Signorina
Chloe
Dior addict
My burberry
HARGA? = #RM55 JE!!
Berminat nak cuba?
Wasap sy www.wasap.my/60139310331

#dexandra
#baubunga
#rafiqboutique
#dexandraperfumes

Dexandra ada bau bunga. Antaranya:

Gucci flora
Gucci bamboo
Rose essential
Forbidden rose
Jadore
Signorina
Chloe
Dior addict
My burberry

Berminat nak cuba?
Wasap sy www.wasap.my/60139196581

#byjihaboutique
#baubunga
#bvlgariroseessentielle
#thebestperfumesfromthebestshop
#stokisdexandrakualaterengganu

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab.
.
Harga sebotol perfume Hanasuva hanya RM60 untuk 30ml. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab.
.
Harga sebotol perfume Hanasuva hanya RM60 untuk 30ml. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab.
.
Harga sebotol perfume Hanasuva hanya RM60 untuk 30ml. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI !
.
Perfume ini mendapat reaksi yang sangat baik dari pembeli pembeli kami  kerana baunya yang soft dan sangat wangi!
.
Selain itu perfume Yana By HanaSuva disediakan bersama botol dan kotak yang amat cantik dan exclusive! Sesuai dengan imej Yana Samsudin yang cantik dan beradab. Ohh jangan risau boleh dibawa solat yer!
.
RM50 for 30ml
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#YanaSamsudin #YanaByHanaSuva #HanaSuva #HanaSuvaPerfume #AyanaByYanaSamsudin #BauBunga #SuamiSuka #IstimewaUntukYangTeristimewa

Most Popular Instagram Hashtags