#batch98

MOST RECENT

Alhamdulillah. Dpat kumpol tapi sik semua tapi Okla. Haha.
#lajakansteamboat #powerpun #ex5science #batch98 #fine

Same batch, different school. #batchshirt #batch98

Happy 28th anniv to the family. *kamay brhods at sis from batch 1990-2018 all over the world. A proud member since 1998. Cheers! #RDR #rdrLibis #Batch98

200918๐ŸŽ“๐Ÿ’•What feels like the end, is often the beginning๐Ÿ’ช
Happy graduation day and congratulation guys๐ŸŽ“ we did it very well๐Ÿ’ƒ swipe๐Ÿ‘‰
.
.
.
#convo2018 #kv #kvbachok #convokv #batch98 #konvokesyen3 #konvokesyen2018 #zontimur2018

Alhamdulilah , berkat usaha... Jatuh bangun dan terus berdiri ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š sy sampai di sini ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Diploma Vokasional Malaysia Seni Kulinari ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž segala usaha titik peluh selama 4 tahun . Terima kaseh kepada tenaga pengajar #kvtm kelantan . Terima kasih juga kpda keluarga sy yg mnjadi tulang belakang dan pembakar semangat dlm menempuh dugaan dan cabaran ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ. Tq tq tq tq , mencari ilmu tidak terhenti di sini insyaAllah
#batch98
#konvo
#stadiumtertutup

[20/09/18]๐ŸŽ“โœจ
Dear mum, dad. You raised me so well, you sacrifes everything. And today, I got this for both of you. Bae, i dont hv word for you, but I feel so grateful to know you and hope you always on my side in whatever situationโค๐ŸŒธ
.
.
.
#muchlove
#batch98
#doneconvo
#kvkemaman

Kita tamatkan last sukma kita dgn baikk . Good job ๐Ÿ‘ . Selamat bersara geng โ˜บ๏ธ . Lpas ni jgn hilangkan diri yaa , itu je yg aku mntk ๐Ÿ˜Œ . Iloveyouall โค๏ธโค๏ธ๐Ÿค—
#batch98
#pahangshootingteam
#pahangmasihjuarakeseluruhan

#ChitChat and nyt bonding with the Ulaw guys ๐Ÿฅ‚๐Ÿบ๐Ÿป๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š
.
.
.
.
#ProudDivinians
#Batch98

Never forget every single thing that happen โŒš
.
Good luck for the next chapter guys! .
R I N D U itu semestinya ๐ŸŒธ

#DIAkelasA
#DIA1Awesome
#batch98

Selesai sudah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š 4 thun lebih bergelar sbgai plajar n skrng jd sbgai bekas plaja
#alumnaikv
#convoday๐ŸŽ“
#batch98

Semoge dipermudohkan urusan pagi ning... #konvokv2018
#batch98

Aku mungkin xsempat nak ingat
sapa yg aku belum jemput...
tpi korang yg kenal aku
jemputlah dtg ....10 hari lagi
semoga dipermudahkan segala
urusan.
#Batch98

classmates
#Batch98

lets get away

a good life is a collection of happy memories

#kobintang#starian98#batch98
#positivevibes #maliquewealth

Kakak Jameah punya wedding
Who next ??? Maybe Jameah
7 years and still counting

#friendshipgoals
#incomplete
#batch98

Alhamdulillah. Bersyukur ke atas rezeki Allah.
Hajat ku tertunai dalam melaksanakan impian kedua ibu bapaku dengan memghadiahkan sejumlah sijil Diploma Multimedia Kreatif Animasi.

Terima kasih atas sokongon kedua ibu bapa saya dan kepada guru2 saya yang tidak pernah berputus asa dalam mendidik saya dan rakan2 seperjuangan saya yang mengajar saya ertinya sahabat yang membimbing hingga ke kejayaan.
Saya Zulhelmi mohon halalkan segala pemberian daripada guru2 & rakan2 dari segi ilmu dan makanan yang telah diberikan kepada diri saya, mohon dihalalkan dunia dan akhirat.
Kalaw ada sumur diladang,
Boleh kita menumpang mandi,
Kalaw ade umur yang panjang,
Boleh kita berjumpa lagi.
#mkamember
#batch98
#mkabigfamily
#alwaysmile๐Ÿ˜Š

Ni je laa yang masih belum close market..yang lain dah close..hahaha nanti jangan lupa jemput pulak..nasi minyak yee๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#Membersekolah #ExSMKDH
#Batch98 #Janganmarahh

PART 1
.
Alhamdulillah. After 4 Years ๐ŸŒธโค๐Ÿ’•๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“ Hadiah untuk Mak & Ayah โค
.
#convocation #USIM #businessManagement #Batch98 #KVKluang

BULUA CENTRAL SCHOOL

#4thgrandreunion#batch98

Alhamdulillah..dah settle semalam..just perlu tunggu graduation..x sabar pulak nk tunggu..doakan kejayaan buat saya dan teman seperjuangan saya..๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚
-
-
#graduation
#institutprofessionalbaitulmal
#batch98

Most Popular Instagram Hashtags