#basicshawl

MOST RECENT

*Contoh Pemakaian

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna.= Cream
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna.= Matcha
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

▪️
NEW‼️NEW‼️NEW‼️
.
*Qaalbee Basic Shawl* Simple tapi memang cantik sangat kan!! 😍 sesuai sangat nak pakai untuk pegi kerja, pegi kelas. Manis je 🤗
.
.
🌸Material : Heavy Chiffon Exclusive
🌸Design : Basic Shawl Rectangle
🌸Measurement : 2.0m * 0.7m
🌸Detailing : Qaalbee Plate + Exclusive Chunky, Floral & Beads
🌸Colour : Black / Brown / Khaki / Green / Soft Purple / Dusty Purple / Maroon / Rose Pink / Salmon Peach / Baby Blue
🌸Box packaging
.
.
Price : NP RM69 / NOW RM59 ‼️‼️
.
Macam mana nak dapatkan? Wassap saya while stocks last 😊
.
wasap.my/60172036425
wasap.my/60172036425
.
#qaalbee #floral #beads #khaki #heavychiffonshawl #basicshawl

ZARRA BASIC shawl kegemaran ramai. Selesa teramat amat. Material chiffon yang mudah dibentuk. Kami menggunakan jahitan baby seam yang kemas.

Type : Long shawl / End curve
Material : Premium Heavy Chiffon
Measurement: 1.9 x 0.70m
Adornments High Quality Glass Charm
Length can be adjusted to cover the chest
.
#zarrabasic #lonngshawl #shawlchiffon #basicshawl #shawlraya #tudungraya

*Contoh Pemakaian

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna.= Matcha
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

BFF BASIC SHAWL RAYA 2018 COLLECTION
@bffshawl.cataloque
@bffshawl.cataloque
@bffshawl.cataloque .
Material : Heavy Chiffon
Length : 1.8 x 0.8 m
.
Price : 1 - RM30 4 - RM100
.
How to purchase :
Walk-in to
Blinksouk Bazaar
Seksyen 7 Shah Alam
(Bersebelahan Bella Ammara Shah Alam)
@blinksouk.bazaar
.
or Jameelah Street , Level 2
@saccmall .
Or through online :
📲0176734768
📲0192497242
.
#agentwanted #agentneeded #teamsbyhm #agentmalaysia #basicshawl #bffshawl #shawlchiffonplain #shawlchiffonborong #shahalam #raya2018
#shawlchiffon #shawlborong #pemborongshawl #agentwanted #shahalam #wideshawl #shawlchiffon #chiffonshawl #chiffonshawls #shawlborong #pemborongtudung #pemborongshawlmurah #pemborongshawl #bridemaidsshawl #scarves #qualityservice #ootd #vscocam #style #fashion #fvootd #supportsmallbusiness #rose

Safiyya basic shawl

Shawl Safiyya sangat selesa menggunakan fabrik heavy chiffon yang xpanas, xperlukan inner, senang bentuk dan lembut flowy,bila pakai jatuh cantik je dengan pelbagai gaya.

Basic shawl kali ni didatangkan dengan 3 pilihan design, square / curve di semua bucu / curve di sebelah bucu. Nak lebih detail jom whatsapp kami @0199492927.

Saiz : 2m × 0.7m
//Whatsapp 📳 019-9492927

#shawlchiffon #shawmalaysia #wideshawl #wideshawlchiffon #basicshawl #shawlonline #hanaazizshawl

Kiri or kanan ? Atas atau bawah ? #byZuriaFatmi


Ape tema raya korang tahun ni? Nak hakak tlg matchkan ke? Seikhlas hati hakak tolong 😍
#basicshawl #shawlkeknis #shawlbasic #shawlchiffoncrepe #shawlmurah

Nak bagi ingatan sayang lagi sekali! Kalau pandang ja dah tak berkelip mohon lah datang merisik terus okayh😘 Eh bukan model nya tu taw😂 tapi tudung Aara Baasic yang letops Boom Boom Paw 💥 😘.
.
Stok Aara Basic 50 setiap jam makin berkurang🔥 Ganas nyaa ampaaa ni😂 .
.
Ramai ka team bawal untuk raya tahun ni?🤔 WhatsApp 📲018-7765785 sekarang sebelum sold out 🤷
.
#teamilala295 #topsellermilala #tudunglabuh #tudungmurah #tudungmuslimah #setcombo #tudungviral #antitiup #antistarch #tudungbawal #tudungno1 #bidang50 #bidang55 #bawalinstantlabuh #bawalovers #tudungbawal #tudungcantik #basicshawl #wideshawl #shawl #purdah

*Contoh Pemakaian

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna = Pink
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna = Sky blue
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

*Contoh Pemakaian

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna = Darkgrey
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

*Contoh Pemakaian

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna = Mint
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

Thanks sis purchase our Dull Satin Wideshawl & for this beautiful feedback 😘
.

Meh laju2 whatsapp Ms.CA ! Ade lebih 25pilihan warnaa !! 011-1001 0390
.

#tudung #shawl #shawlplain #shawlsatin #shawldull #dullsatin #wideshawl #basicshawl #tudungmurah #tudungshawl #shawlmurah #shawllabuh #tudunglabuh #scarf #hijab

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna = Silver
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

*Contoh Pemakaian

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna = Sky blue
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

Diamond Scarf

Ukuran 175x 75 cm
Bahan = Diamond
Warna = Dusty Pink
Bahan tidak licin dan gampang d bentuk
Diamond asli bahan stretch

Harga
Satuan 55.000/pcs
Beli 3 150.000/3pcs

Untuk pembelian lebih 30pcs info harga hub admin

#diamondscarf#basicscarf#segiempatvoal#segiempatvoalpremium#segiempatpolos#diamondsquare#segiempatkatun#basicshawl#voalscarf#jilbabmotifmurah#jilbabmotifbunga#segiempatvoal#voalsquare#voalscarf#voalprintedscarf#voalmotif#voalpolos#segiempatvoalmurah#pashminakekinian#diamonditaliano#imascarf

Yup for sure senang bentuk. This is dull satin wideshawl, colour light choc.. thanks @saya_nuruladha bagi kami feedback😍 cantikk angatt, hihi .

Check it out and get yours.. Do whatsapp us right now! 011-1001 0390
.

#tudung #shawl #shawlplain #shawlsatin #shawldull #dullsatin #wideshawl #basicshawl #tudungmurah #tudungshawl #shawlmurah #shawllabuh #tudunglabuh #scarf #hijab

Most Popular Instagram Hashtags