[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#basemakeup

46552 posts

TOP POSTS

Winter skincare/makeup is fully back on my makeup table and in regular rotation. As soon as the temp approaches 0 degrees my whole face feels different, even my hands have suddenly become chapped, but we’ll talk about that later.
I bought my first bottle of this Glow On primer during last winter when it won an award from #glowpick and I really enjoyed it. Not too watery, not too silicone-y, not too oily, just well balanced and it seems to lock in my skincare and keep me from drying out. It works well under my B.B. creams and cushions. I have dry skin during the winter time but it’s too heavy for summer. I’m not sure but I think oily skin types might not get on with this one well.
I love the special edition packaging from the #bemyuniverse collection so I couldn’t wait to grab another bottle of this!! The red sparkles look super cool in the bottle but they’re just the same as the gold sparkles, very tiny and totally blend out when applied. Swipe to see results on my skin!! #etude #etudehouse #glowon #primer #oilprimer #glowonoilvolumebase #makeupbase #basemakeup #winterskincare #wintermakeup #abcommunity #asianbeauty #makeupjunkie #makeupaddict #bestofmakeup #bestmakeup #rasianbeauty #beautyblogger #beautyblog #bblogger #koreanskincare #kbeautyaddict #koreancosmetics

'
#핀셋컨실러 디파이닝커버컨실러❜#리뷰러뷰 #이벤트
정교한 스팟커버 #디파이닝커버컨실러
칼바람에도 끄떡없는 촉촉 피부 완성-*
-
이벤트 참여하고 정교한 스팟캐치 #핀셋컨실러 GET!
-
참여방법(발표 11/27)
1. @wakemake_official 팔로우
2. 디파이닝컨실러처럼 착! 붙어다니고 싶은 친구태그
3. 참여완료 댓글 남기기
4. 경품으로 메이크업 후 리뷰 업로드
*업로드 시 #웨이크메이크 #디파이닝커버컨실러 해시태그 필수 작성!
-
경품 - 디파이닝커버컨실러 (5명/21호)
-
*리뷰 기간 : 경품 수령 후 7일 내 작성
*우수리뷰어 1명 선정, 스페셜 GIFT 증정
(우수리뷰어 발표일 12/15, 해당 게시물 댓글 확인)
-
#웨이크메이크 #올리브영 #올리브영컨실러 #핀셋컨실러 #컨실러추천 #소통 #베이스템 #셀프스타일링 #뷰티스타그램 #메이크업그램 #데일리룩 #ootd #motd #wakemake #WMGRAM #oliveyoung #makeup #beauty #base #cover #concealer #daily #basemakeup #kbeauty

02:11PM
.
PXRFXXT SKXNCXRX
.
.
Sebab ape kena pilih Serum dari Parfáit Skin Care?

@askparfaitskincare
@askparfaitskincare
@askparfaitskincare .
✔Tidak pedih mcm product yg lain
✔Tiada bahan Kimia
✔Tiada pengelupasan kulit
✔Dijanjikan Selamat & Halal
✔Kesan parut hilang seawal 48 Jam
✔Mudah & Senang dibawa kemana-mana
✔Harga berpatutan!
✔Lelaki dan Perempuan pon boleh pakai
.
Antara kelebihan Serum dari Parfáit Skin Care adalah: . ✅Menyegar dan mencerahkan kulit
✅Mengurangkan/Menghilangkan kulit kusam
✅Anti-penuaan
✅Memperbaiki tekstur kulit
✅Mengurangkan kedutan
✅Melembapkan kulit wajah
✅Mengecilkan pori-pori
✅Menghilangkan jerawat & jeragat
.
Apa tunggu lagi whatsapp cepat2!
.
www.wasap.my/+60123392994/SERUM
www.wasap.my/+60123392994/SERUM
www.wasap.my/+60123392994/SERUM .
(Free postage seluruh Malaysia)

#serumbotox #serummurah #vitamincserum #serumkulit #skincare #cantik #serum #flawless #antiaging #kl #jdt #johor #kedah #lelaki #perempuan #kacak #basemakeup #serumwajah #serumacne #kulitcantik #jerawat #jeragat #kulitkusam #malaysia #singapore #indonesia #brunei

普段はCHANELのファンデだけど、ツヤを出したい時はこっち☺️♥️
ファンデーション選びって難しい…🤔
#ysl#make#yvessaintlaurent#basemakeup#resexxymodels

Beautiful is yours.. Nak dapatkan mekap yang cantik haruslah dari kulit yang sihat..sinoque serum dengan teknologi jepun mampu merawat dan menyihatkan kulit anda...harus cuba taw...taw 😘😘 Pakai sebelum makeup pn helok sangat sbb akan buatkan mekap korang bertahan lama dan makin berseri...meh la cuba..sebotol blh tahan 6 bulan kot...😍😍 Pm or whtspp deh..0179033405

#sinoquelovers #agentganu #serum #basemakeup

11시간이 지나고도 수정 한번도 안하게 해준
지속력 甲 인 #인젝션쿠션 21호 .
.
촉촉해서 지금부터 딱 쓰기 좋은것같아요 😊
예전에 스킨79 핑크비비 엄청많이 썼었는데,
예나 지금이나, 촉촉함과 커버는 맘에 드네요홋 .
.
#스킨79 #물광커버#물광커버쿠션
#basemakeup

たまにご質問頂くbase makeについて🌱
RMKを使ってます◎
薄くつけてるからか中々減らず、パッケージデザインが変わっているものもありますが、このシリーズをリピートしてます💘
ベース:クリーミィ ポリッシュト ベースN 02
ファンデーション:ジェルクリーミィファンデーション 102
パウダー:トランスルーセントフェイスパウダー 02
#RMK #basemakeup #ファンデーション

#peacebesarah
날씨가 건조할땐 에센스틴트 필수 ✨

MOST RECENT

@Regrann from @wakemake_official - '
#핀셋컨실러 디파이닝커버컨실러❜#리뷰러뷰 #이벤트
정교한 스팟커버 #디파이닝커버컨실러
칼바람에도 끄떡없는 촉촉 피부 완성-*
-
이벤트 참여하고 정교한 스팟캐치 #핀셋컨실러 GET!
-
참여방법(발표 11/27)
1. @wakemake_official 팔로우
2. 디파이닝컨실러처럼 착! 붙어다니고 싶은 친구태그
3. 참여완료 댓글 남기기
4. 경품으로 메이크업 후 리뷰 업로드
*업로드 시 #웨이크메이크 #디파이닝커버컨실러 해시태그 필수 작성!
-
경품 - 디파이닝커버컨실러 (5명/21호)
-
*리뷰 기간 : 경품 수령 후 7일 내 작성
*우수리뷰어 1명 선정, 스페셜 GIFT 증정
(우수리뷰어 발표일 12/15, 해당 게시물 댓글 확인)
-
#웨이크메이크 #올리브영 #올리브영컨실러 #핀셋컨실러 #컨실러추천 #소통 #베이스템 #셀프스타일링 #뷰티스타그램 #메이크업그램 #데일리룩 #ootd #motd #wakemake #WMGRAM #oliveyoung #makeup #beauty #base #cover #concealer #daily #basemakeup #kbeauty

VITAMIN CERAH 1 BADAN 13x GANDA DR SKRG!!
.
.
3 BAHAN UTAMA UTK KULIT PUTIH MENAWAN!
.
✔❤SAKURA
✔❤RICE CERAMIDE
✔❤TREABEAU
.
Mkn 2 biji pagi ATAU 2 malam..BANGUN PAGI MEMANCAR2..LPS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!
.
Siapa yang SESUAI mengambilnya?
> Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
> Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
> Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
> Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
> Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG
.
NO KOLAGEN
NO PRESERVATIVES
.
1 BOTOL 30 biji
1 biji 1000mg.
.
❤ 1 BOTOL : RM65
❤ 2 BOTOL : RM120 (JIMAT RM10)
❤ 3 BOTOL : RM175(JIMAT RM20)

Whatsapp
www.wasap.my/60173466393/vitxx
www.wasap.my/60173466393/vitxx
www.wasap.my/60173466393/vitxx
.
AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI
.
#charmsselangor #charmskapar #charmsklang #charmssetiaalam #charmsbukitraja #charmsmeru #charmsbukitkapar #charmsshahalam #charmsbandarbaruklang #charmsipoh #klangsentral #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #seksyen7shahalam #rantaupanjang #sungaiserdang #sungaikaparindah #sungaiudang #sungaipinang #basemakeup #simplemakeup #productviral #halalproduct #trustedseller #agentsahcharms #misiviralcharms #solekdanrawat #raiseyourlife #charmsfoundationmalaysia #teamcharmsglowanis

🌸MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY🌸

MULTIPURPOSE 🥒MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 🥒100% natural dan bebas kimia. 🥒Mengandungi ekstrak timun yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit.

KELEBIHAN⤵️
✅ Tidak melekit dan berminyak
✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing
✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan)
✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat
✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap
✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat
✅ Bantu menegangkan wajah
✅ Menyerap lebihan minyak di wajah
✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia
✅Sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema

ONE TUBE FOR ONE FAMILY

#TiendaBizSolution #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty #UlfaaBeauty #onetubeforonefamily #salahproduct #jerawathilang #kayap #parut #kulitkusam #kulitlembap #kurap #gelajaib #luka #lecur #uvprotection #spf30 #merawatmasalahkulit #eczema #bibirpecah #pelbagaiguna #basemakeup #rambut #rambutcantik #multipurpose #cod #kajang #bangi #ukm #gmi #kuis

'
#핀셋컨실러 디파이닝커버컨실러❜#리뷰러뷰 #이벤트
정교한 스팟커버 #디파이닝커버컨실러
칼바람에도 끄떡없는 촉촉 피부 완성-*
-
이벤트 참여하고 정교한 스팟캐치 #핀셋컨실러 GET!
-
참여방법(발표 11/27)
1. @wakemake_official 팔로우
2. 디파이닝컨실러처럼 착! 붙어다니고 싶은 친구태그
3. 참여완료 댓글 남기기
4. 경품으로 메이크업 후 리뷰 업로드
*업로드 시 #웨이크메이크 #디파이닝커버컨실러 해시태그 필수 작성!
-
경품 - 디파이닝커버컨실러 (5명/21호)
-
*리뷰 기간 : 경품 수령 후 7일 내 작성
*우수리뷰어 1명 선정, 스페셜 GIFT 증정
(우수리뷰어 발표일 12/15, 해당 게시물 댓글 확인)
-
#웨이크메이크 #올리브영 #올리브영컨실러 #핀셋컨실러 #컨실러추천 #소통 #베이스템 #셀프스타일링 #뷰티스타그램 #메이크업그램 #데일리룩 #ootd #motd #wakemake #WMGRAM #oliveyoung #makeup #beauty #base #cover #concealer #daily #basemakeup #kbeauty

People always ask me “why does my eye makeup smudge so much??!!” My answer is: use @lamer loose powder! My tip is to put powder under the eye right after concealer one by one! Dunno how many years I had been using it on my clients and it just never disappoints me!
Thank you 😚😚😚
.
.
.
.
.
.
.
#lamer #lamerhk #beautybeyondskincare #loosepowder #thepowder #love #thankyou #thankful #cosmetics #skincare #basemakeup #skincolordelamer #propagate_hk #pressedpowder #cosmetics #cosmeticslover #makeupartist #muahk #makeupartisthk #化妝師 #love #thankful #thankyou #beauty #beautylover #化妝品 #blogger #bloggerhk #latergram #hkig #hkiger #l4l #f4f #lamerlover

#exbeaute ホワイトカバークションファンデーション✔️ クションファンデいろいろ試しても結果苦手でしたが こちらは初めて惚れたクションファンデ✨✨
ヌルヌルしすぎず 肌にピタっと密着してくれてヨレないし崩れない!厚さはでずに 何より透明感up!
保湿効果とキメを整えてくれる美容成分がたっぷり含まれてるから ハリ感&自然なツヤを出してくれて長時間乾燥肌知らず!冬は特にオススメ!

大人肌に嬉しい エイジレススキンを叶えてくれる上質なファンデーションです💜

#makeup#makeuptools#basemakeup #foundation#skincare
#コスメノハナシ

Argan Oil Premium juga sesuai untuk di jadikan pelembab bibir tau syg2.... Argan Oil Premium melindungi bibir dari kering dan merekah😘
#testimonicustomer

boleh dptkan di Agent2 sah @

KLIK LINK DI BAWAH NI YEA😘😘
📲 www.wasap.my/+60109220978
📲 www.wasap.my/+60109220978

#arganoilpremium #basemakeup

'
#핀셋컨실러 디파이닝커버컨실러❜#리뷰러뷰 #이벤트
정교한 스팟커버 #디파이닝커버컨실러
칼바람에도 끄떡없는 촉촉 피부 완성-*
-
이벤트 참여하고 정교한 스팟캐치 #핀셋컨실러 GET!
-
참여방법(발표 11/27)
1. @wakemake_official 팔로우
2. 디파이닝컨실러처럼 착! 붙어다니고 싶은 친구태그
3. 참여완료 댓글 남기기
4. 경품으로 메이크업 후 리뷰 업로드
*업로드 시 #웨이크메이크 #디파이닝커버컨실러 해시태그 필수 작성!
-
경품 - 디파이닝커버컨실러 (5명/21호)
-
*리뷰 기간 : 경품 수령 후 7일 내 작성
*우수리뷰어 1명 선정, 스페셜 GIFT 증정
(우수리뷰어 발표일 12/15, 해당 게시물 댓글 확인)
-
#웨이크메이크 #올리브영 #올리브영컨실러 #핀셋컨실러 #컨실러추천 #소통 #베이스템 #셀프스타일링 #뷰티스타그램 #메이크업그램 #데일리룩 #ootd #motd #wakemake #WMGRAM #oliveyoung #makeup #beauty #base #cover #concealer #daily #basemakeup #kbeauty

Jom dapat kan SET COMBO HBV FROM NAFURA💗💗 . . . . .
SET HBV sesuai untuk dry/normal/combination skin .
👉Combo 1 . . . . .
1 x Honeybeevenom multisolution cream
1 x Honeybee Royal Propolis Serum
1 x Honeybee Nutri Cleansing Foam . . . 💰RM235(sem) RM240(ss)
.
📲WHATSAPP anis 0183130237.
.
#honeybeevenomoriginal #facemist #facemistnafura #facemisthoneybee #facemisthoneybeevenom #honeybeevenom #moisteriserhoneybeevenom #cleanseehoneybee #serum #serumkorea #serumhoneybee #honeybeegommagesmoothinggelscrub #scrub #hopegirl #madeinkorea #honeybeevenommultisolutuinscream #basemakeup

🚨 Dica 😉

No Brasil usei inúmeras marcas de base e agora aqui nos EUA a variedade de marcas e tipos me deixou encantada.
Fiz o teste de novas marcas das mais caras as mais baratas e sem sombra de dúvidas mantenho a minha opinião com relação a minha preferida 😍
A base mate da MK tem uma alta cobertura, não deixa a pele oleosa e tem um efeito mate incrível 👏🏻 👉🏻Se ainda não experimentou faça o teste.
Caso tenha interesse em adquirir pode me chamar no inbox que faço a entrega a você 😉. #makeup #batom #makeover
#makemundo
#makeupbyme
#makefashion
#gvstyle
#makeupgoals #marykay #basemakeup

Beautiful is yours.. Nak dapatkan mekap yang cantik haruslah dari kulit yang sihat..sinoque serum dengan teknologi jepun mampu merawat dan menyihatkan kulit anda...harus cuba taw...taw 😘😘 Pakai sebelum makeup pn helok sangat sbb akan buatkan mekap korang bertahan lama dan makin berseri...meh la cuba..sebotol blh tahan 6 bulan kot...😍😍 Pm or whtspp deh..0179033405

#sinoquelovers #agentganu #serum #basemakeup

Beautiful is yours.. Nak dapatkan mekap yang cantik haruslah dari kulit yang sihat..sinoque serum dengan teknologi jepun mampu merawat dan menyihatkan kulit anda...harus cuba taw...taw 😘😘 Pakai sebelum makeup pn helok sangat sbb akan buatkan mekap korang bertahan lama dan makin berseri...meh la cuba..sebotol blh tahan 6 bulan kot...😍😍 Pm or whtspp deh..0179033405

#sinoquelovers #agentganu #serum #basemakeup

Beautiful is yours.. Nak dapatkan mekap yang cantik haruslah dari kulit yang sihat..sinoque serum dengan teknologi jepun mampu merawat dan menyihatkan kulit anda...harus cuba taw...taw 😘😘 Pakai sebelum makeup pn helok sangat sbb akan buatkan mekap korang bertahan lama dan makin berseri...meh la cuba..sebotol blh tahan 6 bulan kot...😍😍 Pm or whtspp deh..0179033405

#sinoquelovers #agentganu #serum #basemakeup

Dah 2 minggu El pakai primer Beauty in the drops (BitD) dari @9herbsmy. Best sangat. Boleh pakai as base makeup sebelum dan selepas makeup. Tak pakai makeup pun boleh untuk merawat kulit wajah. Ada perbezaaan muka El selepas pakai BitD ni. Kulit cantik, lembab, glowing. Kalau El pakai makeup menjadikan makeup tahan lama dan tidak bercapuk dan glowing semestinya. Ni pic tak pakai makeup and pakai makeup mengunakan Beauty in the drops. Pic tak edit ok..ori ma 😊

Whatsapp : 012-454 0187 - Kak Raaina

Kalau korang nak tahu lagi tentang Beauty in the drops ni boleh baca kat
https://goo.gl/m1PaVS

#9herbs #safeeffectiveconvenient #beautyinthedrops #picoftheday #igersmy #influencer #butterflymsia
#makeupprimer #faceprimer
#luminousdayserum#bloggermalaysia
#bloggerpenang #beautyblogger
#lifestyleblogger #PBUmedia #projekbloggerutara #socialmedia #like4like #likesforlikes #beauty #mua #primer #makeup #basemakeup

Selamatt Pagiiii !!😁😁
Yang mana tertanya2 apa ingredients serum nie bleh tgk gambar nie yeee.. siap skali ngan fungsi dia lagi..
_
And jangan risauu tauu, serum bougas beauty NO CHEMICAL and ingredients serum nie kebanyakannya dari tumbuh tumbuhan dan xde campuran binatang ke apa tauu..
_
Yang mana belum cuba jangan risau, In Shaa Allah serum nie membantu kulit korang lagi cantikkk lagi berseriii 😍😍
#testimoniserumbougas #bougasbeauty #bougasbeautykelantan #bougasbeautyserumofficial #bougasserum #serumbougas #agentkelantan #agentserumbougaskelantan #kotabharu #pengkalanchepa #pasirtumboh #umkpc #umkbachok #umkjeli #politeknikkotabharu #politeknikjeli #serum #basemakeup #makeup #serum #makeupbase

Most Popular Instagram Hashtags