#basemakeup

37207 posts

TOP POSTS

#アディクションビューティ の 素晴らしい #🆕 #ベースメイク 詳細です

目的にあわせて
肌をアップグレードできる
#プレミアムクラス に属する #ファンデーション は4種類💥✨
❤︎水の雫のようなDEWYな質感 みずみずしいツヤ肌をかなえたいなら
👉#ザグロウファンデーション SPF20 PA++
30mL 全15色 4500
❤︎スキンケアのように
薄い膜で つややか なめらかに仕上げたいなら
👉#ザスキンケアファンデーション SPF25 PA++
30mL 全15色 4500
❤︎プライマー+ファンデーション+サンスクリーンを1本にした 最強ガード
👉 #UVプロテクターファンデーション
SPF50 PA++++
30mL 全15色 4500
❤︎パウダーなのにナチュラルなグロウ感をかなえたいなら
👉 #ザグロウパウダーファンデーション SPF22 PA++
8g 全9色
ケースとセットで 5000
💁
なりたい肌が明確に指定されていて選びやすい✨
でもどの肌にもなってみたい✨
ってなっちゃいますね😍
9/8発売✨
#ADDICTIONbeauty s
totally new #basemakeup system created by #Ayako
#PREMIUMclass
has 4 foundations to match the wants
✨✨✨✨
❤︎#theGLOWfoundation for the #DEWYfinish
❤︎ #theSKINCAREfoundation made as if
literally the skincare ❤︎ #UVprotectorfoundation
acts as primer, sunscreen and foundation
❤︎ #theGLOWpowderfoundation
fits realize natural glow
all ▶️Sep.8th

#instabeauty
#beautynews
#бьютиновость #бьюти #日本美容
#日本化粧品

.
.내 피부에 가볍게 착!
.붙어서 #착붓펜 이라 불리는
.#이니스프리 #스마트드로잉 💨
.
.브러쉬 어플리케이터라
.쓱쓱 바르고 펴주기도 쉬운데요~
.#컬러코렉팅 #컨실러파운데이션 #스트로빙 #컨투어링 #블러셔 .종류도 컬러도 다양하다는!!
.
.내 피부에 맞게 골라써야지~
.후훗 💕
.
.
.

☀️🌤⛅️☁️🌧☀️🌤⛅️☁️🌧🌈
- Cezanne UV Base__Pink Beige
- RUJE CC&BB Gel Cream Moist__02
- The Seam Cover Perfection Ideal Concealer Duo__02
- Rosy Rosa Value Sponge (makeup sponge)
- KATE Designing Eyebrow N__EX-5 (for nose coutour!)
- ColourPop Super Shock Cheek__Wisp
- NYX Powder Blush__Cinnamon
- CANMAKE Powder Cheeks__PW30
- innisfree No Sebum Mineral Powder
..
My Base Makeup! I have a super sensitive skin with some allergies so I basically can't try out many base makeups, and I tend to stick to the ones that I trust! 💆🏻 I have two blushes here because these ones are the most used, and I usually just grab either one for my daily makeup look! ☀️☁️ I LOVE ColourPfp's Wisp so much that I seriously can't use anything else! (I have other highlighters that are amazing too but I'm literally OBSESSED with this. 😂)
..
わたしのベースメイクちゃんたち、、、🤤
肌がとても敏感でアレルギーもあるので、実はベース系は全然
色々試したことがなく、肌が荒れないものを永遠に使い続けて
います、、😐 チークが2個あるのは、大体にしてこの2色から
使い分けをしてるからです☀️☁️ ケイトのアイブロウパウダーは
紛らわしいですがノーズシャドウ用です、、(笑)
カラーポップのWispというハイライトはめちゃくちゃ自然なのに
美しすぎるツヤ感を演出してくれるのでお気に入りすぎ、、🤤🤤
..
#makeup #cosmetics #makeups #beauty #basemakeup #makeuproutine #routine #blush #powder #concealer #bbcream #foundation #canmake #kate #메이크업 #뷰티 #화장 #화장품 #メイク #コスメ #化粧品 #ベースメイク #お気に入り #キャンメイク #ケイト #韓国コスメ

いつも使ってるやつ〜📖🌛
とくにペリペラのブラークリームはいい香りもするしめっちゃ優秀〜🍑💯もちろんクッションファンデもめっちゃ良いけどね🌝
.
.
.
#etudehouse #peripera #basemakeup #에뛰드하우스 #일스타그램 #뷰스타그램 #옷스타그램 #신스타그램 #멋스타그램 #쿠션파운데이션 #메이크 #페리페라 #make

Ya estoy de vuelta 😅no me apetecia lo mas minimo volver de Francia,pero ha sido un finde tan intenso..que al menos descansare en casa porque ya estoy oficialmente de vacaciones 🎉🎉🎉🎉🎉 #makeup #makeupaddict #makeupartist #fashion #cosmetics #selfie #beautiful #beauty #tutorial #eyes #hair #likeforlike #lips #lipstick #eyeshadow #love #tagsagram4tags #hairstyle #makeuplover #mascara #powder #eyelashes #basemakeup #glitter #inatapic #photooftheday #lookoftheday

塗りやすくて、仕上がりもみずみずしくて、とっても綺麗❤️
☑️ジルスチュアート ピュアエッセンスクッションコンパクト 9月1日発売✨ジルスチュアートからも人気のクッションファンデーションが発売ですよー♫
全5色だから、きっとぴったりなカラーがみつかるはず♫
クッションファンデーションは今やもう定番のファンデとなりましたね。この秋も外せない要checkアイテムです😍
#ジルスチュアート#jillstuart #クッションファンデーション#ファンデーション#ベースメイク#ヘアメイク#basemakeup #faundation #cosmetics#hairandmakeupartist

.
最近のベースメイクはLANCOMEを使用中!
ロングUVAと呼ばれる長波長UVAや、大気汚染から肌を守ってくれる優れもの😋✨
日焼けしちゃったのでナチュラルベージュを使ってます!リニューアル前のものが好きなので楽天roomで購入しました^^💓
#RONCOME #basemakeup #ROOMインフルエンサー

สีผิวไม่สม่ำเสมอ ไหนจะรอยคล้ำรอยแดงที่จะต้องปกปิดอีก😔 ปรับสีผิวให้ดูสม่ำเสมอทั่วใบหน้า ด้วยLANEIGE Water Glow Base Corrector เบสเนื้อบางเบา มอบความชุ่มชื้น เผยผิวกระจ่างใส ไร้ความหมองคล้ำ ที่คุณไม่ต้องกังวลอีกต่อไป😘😍
#LaneigeThailand #SparklingBeauty #BaseMakeup #waterglowbasecorrector #makeup

MOST RECENT

나만의 색깔을 찾을 시간, D-2
-
그 첫번째, 픽트 올마이티 컬러 코렉터
-
make your trend
pick your trend, PICKT
-
#픽트 #올마이티 #컬러코렉터 #무결점피부
#코스메틱 #베이스메이크업 #컨실러 #컨실러추천
#PICKT #colorcorrector #cosmetics #beauty #kbeauty #basemakeup

나만의 색깔을 찾을 시간, D-2
-
그 첫번째, 픽트 올마이티 컬러 코렉터
-
make your trend
pick your trend, PICKT
-
#픽트 #올마이티 #컬러코렉터 #무결점피부
#코스메틱 #베이스메이크업 #컨실러 #컨실러추천
#PICKT #colorcorrector #cosmetics #beauty #kbeauty #basemakeup

나만의 색깔을 찾을 시간, D-2
-
그 첫번째, 픽트 올마이티 컬러 코렉터
-
make your trend
pick your trend, PICKT
-
#픽트 #올마이티 #컬러코렉터 #무결점피부
#코스메틱 #베이스메이크업 #컨실러 #컨실러추천
#PICKT #colorcorrector #cosmetics #beauty #kbeauty #basemakeup

KesalanPatharanのアンダーアイブライトナーを使ってみたよ🙋
血色カラーのオレンジでカバー、スキンカラーのイエローで透明感のある明るい肌に再現してくれる💫
コンシーラーブラシで塗ると綺麗にカバー出来たよ☺️👍🏻
#instadialy#instadailyphoto#instamoods#instagramer#followme#followalways#f4follow#followforfollow#follow4like#f4f#l4l#tagsforlikes#tagsta#beauty#cosmetics#cosme#makeup#basemakeup#kesalanpatharan#ケサランパサラン#アンダーアイブライトナー#コスメ#ベースメイク#デパコス#モニター#化粧品#第2広報室#第二広報室#置き画くら部#置き画倶楽部

#tipsMekapGojes
.
uolls pakai mekap sebelom pergi keja ??
Sebelom sapu foundation, digalakkan untuk sapu terlebih dahulu 'face premier' ni kepada kulit muka anda.
Makeup artis / mua banyak pakai ni. Sebab mereka mahukan hasil makeup yang tip top..
Fungsi primer ini akan menyebabkan liang liang pori tidak kelihatan dengan jelas , ketara dan menyembunyikn kedutan & garis halus pada wajah. Ia seperti kanvas. Hasil mekap juga nampak lebih licin dan tidak bercapuk capuk.
.
#faceprimer #basemakeup #makeup #mua #makeypartis #hopegirlMalaysia #women #girl #honeybeevenom #honeybeeserum #honeybeecleanser #honeybeescrub #honeybeemist #nafura #alaskamoisteriser #skincare #hilangparutjerawat #kulitcerahsemulajadi #concealer #browcasa

Apa yang menarik dengan GOLDEN BEAUTY ELIXIR??
.
🌹 6 gabungan minyak terbaik di dunia yang mampu memberikan kelembapan yang perfect!
🌹 Kepingan EMAS 24k ASLI KELAS PERTAMA..Tak perlu lagi cucuk jarum pakai susuk emas. GBE akan meresap masuk ke dalam kulit dan akan memberikan kesan GLOWING serta merta dan merawat kedutan wajah secara effective
🌹 Kuntuman bunga ros mempunyai rahsia tradisional + ayurvedic yang mampu menaikkan AURA SERI WAJAH anda
🌹 Golden Beauty Elixir tidak berminyak dan melekit.. malah melembabkan dan mengawal pengeluaran minyak di wajah
🌹 Peminat makeup wajib ada GOLDEN BEAUTY ELIXIR!! Setitis sahaja mampu meratakan foundation keseluruh wajah malah menjadikan mekap lebih ringan dan natural.
🌹 Gunakan setitis di bibir untuk melembutkan bibir malah lipstik tahan lama serta lebih menonjol warnanya
🌹 Golden Beauty Elixir bole digunakan seluruh badan

BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#ShopWithUsMy
#GoldenBeautyElixir
#GBE
#GoldenBeautyElixirMurah
#MakeUpBase
#BaseMakeUp
#IFlawless
#IFlawlessMinyakArganEmas
#Vevious
#Uitm
#GBEPenang
#MUAMalaysia
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#Moisturizer
#FaceMoisturizer

Memperkenalkan – GOLDEN BEAUTY ELIXIR ❤

Beauty Oil yang dihasilkan dengan 6 jenis minyak terbaik dunia. Satu-satunya minyak yg menggabungkan teknologi moden dan tradisional serta menggunakan real rose buds + emas 24k tulen kelas pertama. EMAS 24K ni gosok2 je terus meresap dalam kulit. Perghhh, takyah cocok2 susuk emas beb 😍

Cuba usha ‘LIVE’ video MUA2 letops Malaysia, diorang semua guna Golden Beauty Elixir utk mix dengan foundation bg menghasilkan make up yg thorrrbaikkk… uols pon boleh jadi macam MUA, hanya setitis Golden Beauty Elixir mampu memberikan perbezaan 300% tau!! Hebat kan Golden Beauty Elixir ni… meh tengok ke”BEST”an Golden Beauty Elixir ni :
✨ Kelembapan serta merta
💕 Tidak berminyak atau melekit selepas dipakai.
✨ Menaikkan aura seri pengguna.
💕 Blend foundation dengan lebih sekata
✨ Make up anda lebih glowing mowing
💕 Make up nampak lebih natural
✨ Make up tahan lebih lama
💕 Merawat bibir kering dan menonjolkan lagi warna lipstick

BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#ShopWithUsMy
#GoldenBeautyElixir
#GBE
#GoldenBeautyElixirMurah
#MakeUpBase
#BaseMakeUp
#IFlawless
#IFlawlessMinyakArganEmas
#Vevious
#Uitm
#GBEPenang
#MUAMalaysia
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#Moisturizer
#FaceMoisturizer

Apakah kelebihan Golden Beauty Elixir(GBE)?
.
Setiap minyak di dalam GBE ada kelebihan masing2. Dan paling best GBE bukan sahaja dipakai untuk sebagai base make up dan di wajah malah boleh di pakai di seluruh anggota badan, rambut dan kuku.

Apakah kebaikan Golden Beauty Elixir?
👉 Memberikan kelembapan serta merta dan membuatkan kulit anda glowing mowing
👉 Tidak meninggalkan kesan berminyak atau melekit selepas dipakai.
👉 Menaikkan aura seri pengguna
👉 Merawat jerawat dan memudarkan parut jerawat.
👉 Mengurangkan garisan halus dan kedutan di wajah.
👉 Mencerahkan dan menaikkan seri kulit anda.
👉 Bauan bunga mawar yang memberikan ketenangan dan sebagai aromaterapi
👉 Boleh digunakan untuk menggantikan pelembab wajah dan lotion badan, malah kajian juga mendapati penggunaan minyak mampu diserap oleh kulit 80 kali ganda berbanding lotion.
👉 Boleh digunakan sebelum make up, dicampurkan dalam foundation dan diletakkan di beauty blender @ berus foundation untuk mendapatkan kesan make up yang sekata dan glowing.
👉 Boleh digunakan utk merawat bibir kering dan menonjolkan lagi warna lipstick anda
👉 Boleh digunakan di seluruh anggota badan yang kering seperti siku, lutut, tumit dan jari anda malahan boleh mencantikkan kuku juga.
👉 Untuk tidur yang lebih enak, apply GBE sebelum tidur , aroma bunga mawar akan membuatkan tidur anda lebih nyenyak dan anda akan bangun dgn kulit yang lebih lembut dan lembab.
👉 GBE juga mampu merawat masalah kulit seperti eczema, pori tersumbat, parut hitam.

BERMINAT NAK CUBA ?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#SayaJual
#ShopWithUsMy
#GoldenBeautyElixir
#GBE
#GoldenBeautyElixirMurah
#MakeUpBase
#BaseMakeUp
#IFlawless
#IFlawlessMinyakArganEmas
#Vevious
#Uitm
#GBEPenang
#MUAMalaysia
#InstaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#Moisturizer
#FaceMoisturizer

Just one more post for tonight,before I bid you guys goodnight!😄 Day24 (Mist/Primers) of the #ABmidyearstashchallenge hosted by @peepingpomeranian and @mindyourbeauty.

These are the primers/makeup base/mist that I got. They're either from giveaways, sponsored or purchased.

Unopen:
🌼Witchs Pouch Real Skin Ampoule base
🌸Benton Honest TT Mist

Used/Using:
🌸Tony Moly Face Mix Color Primer Color Cushion (lavender)- great for dull,sallow skintone. Gives me an extra bright complexion.
🌼Elizavecca Skin Liar Primer- it gives a powdery, slippery finish. It is sometimes patchy to layer under the foundation.
🌸Laura Mercier Foundation Primer(Mineral)-Its scent is turning me off use it,it also patchy to layer under mineral powder.
🌼A'pieu Base Maker (Bboyan)- my fave of them all. Blends nicely with my foundations.

#amabiebeauty #amabieoilyskin #apieu #lauramercier #elizavecca #tonymoly #witchspouch #benton #primers #skinprimer #basemakeup #mist #koreanbeauty #koreanbrand #instablogger #abchallenge #flatlays #pink #flatlays #cushion #colorcorrector #lavender #gold #ampoulebase #brightening #samples #flowers #petals

Cer teka sabun muka apa yg super duper best tapi tak mengeringkan ? 😃
.
Yes ! Harus la Aquatic Soap. Bila cuci je muka tak #kering macam padang sahara tu tau. Moist sesangat sebab dia beri 7x kelembapan. Kulit pon nampak lebih muda jer. Wow woww 😍😍
.
Best ke best ? 😘
Nak order pm/WhatsApp 0102254679
.
#skincaremurahberkesan #skincareauoliya #skincaremurah #foundationmurah #foundation
#skincaremalaysia #gebugebas #putih #putihkulit #putihgebukekal #skincareselamat #sayajualmurah #serum #daycream
#sayapakaisayajual #whitening
#cantik #flawless #sabun #pencucimuka
#AuoliyaSkincare #basemakeup #makeup
#AuoliyaAquaticSoap
#AuoliyaPerfectSolution

Auoliya Emulsion ni untuk kulit sensitif je ke?
Ehh tak lah.. Untuk kulit normal dan juga kulit sensitif. Tapi kalau ada kulit yang sensitif memang sangat suggestkan pakai auoliya ni sebab auoliya ni 100% organik dan bebas kimia. Auoliya akan bantu merawat tektur kulit korang yang rosak tu.

Nak Order? Nak Dapat HARGA ISTIMEWA?
wassap📲 0102254679
#skincaremurahberkesan #skincareauoliya #skincaremurah #foundationmurah #foundation
#skincaremalaysia #gebugebas #putih #putihkulit #putihgebukekal #skincareselamat #sayajualmurah #serum #daycream
#sayapakaisayajual #whitening
#cantik #flawless #sabun #pencucimuka
#AuoliyaSkincare #basemakeup #makeup
#AuoliyaAquaticSoap
#AuoliyaPerfectSolution

☀️🌤⛅️☁️🌧☀️🌤⛅️☁️🌧🌈
- Cezanne UV Base__Pink Beige
- RUJE CC&BB Gel Cream Moist__02
- The Seam Cover Perfection Ideal Concealer Duo__02
- Rosy Rosa Value Sponge (makeup sponge)
- KATE Designing Eyebrow N__EX-5 (for nose coutour!)
- ColourPop Super Shock Cheek__Wisp
- NYX Powder Blush__Cinnamon
- CANMAKE Powder Cheeks__PW30
- innisfree No Sebum Mineral Powder
..
My Base Makeup! I have a super sensitive skin with some allergies so I basically can't try out many base makeups, and I tend to stick to the ones that I trust! 💆🏻 I have two blushes here because these ones are the most used, and I usually just grab either one for my daily makeup look! ☀️☁️ I LOVE ColourPfp's Wisp so much that I seriously can't use anything else! (I have other highlighters that are amazing too but I'm literally OBSESSED with this. 😂)
..
わたしのベースメイクちゃんたち、、、🤤
肌がとても敏感でアレルギーもあるので、実はベース系は全然
色々試したことがなく、肌が荒れないものを永遠に使い続けて
います、、😐 チークが2個あるのは、大体にしてこの2色から
使い分けをしてるからです☀️☁️ ケイトのアイブロウパウダーは
紛らわしいですがノーズシャドウ用です、、(笑)
カラーポップのWispというハイライトはめちゃくちゃ自然なのに
美しすぎるツヤ感を演出してくれるのでお気に入りすぎ、、🤤🤤
..
#makeup #cosmetics #makeups #beauty #basemakeup #makeuproutine #routine #blush #powder #concealer #bbcream #foundation #canmake #kate #메이크업 #뷰티 #화장 #화장품 #メイク #コスメ #化粧品 #ベースメイク #お気に入り #キャンメイク #ケイト #韓国コスメ

Most Popular Instagram Hashtags