#barunsobti

MOST RECENT

อยากจะแกล้งคูชิบ้าง แต่พอเห็นน้ำตาคูชิก็รีบโอ๋เลยนะอาร์นาฟ แพ้น้ำตาคูชิตลอดๆ โอ้ยยย อ่อนโยนนน แต่พอรู้ว่าคูชิหมั้นแล้วนี่แบบ อึ้งสุด ช็อคสุด โอ้ยย อยากวิ่งไปกอดปลอบแรงๆ #แผนรักลวงใจ #ช่อง8 #IssPyaarKoKyaNaamDoon #IPKKND #SanayaIrani #BarunSobti #ArShi #Sarun

#Repost @barunsobti.arabic
• • •
Please join in for today's trend to celebrate BarunSobti 's birthday. Here you go! Please don't use hashtag  before trend time Barun Sobti Birthday trend at :
India 10PM
Egypt 6:30 PM
Turkey 7:30 PM
Uzbekistan 9:30 PM
UK-London 5:30 PM
UAE-Dubai 8:30 PM
Australia 2:30 PM
Pakistan 9:30 PM
Russia 7:30 PM
Kenya 7:30 PM
Mauritius 8:30 PM
Saudi Arabia 7:30 PM
Indonesia 11:30 PM
 today Let's celebrate 💃💃💃💃




بصوا يا جماعة بكرة عيد ميلاد بارون 💕. لازم نبدأ الإحتفال من النهاردة وهيكون ان كل واحد فينا علي حسب هينشر إيه لبارون سواء بوست او صورة او تصميم او اللي انتوا عايزينه النهاردة. كل واحد علي حسب ميعاد بلده بينشر يعني مصر هايبقا الساعة 6:30  والسعودية 7:30 وعندكوا أهو فالصورة كل واحد علي حسب بلده هينشر اللي هي نشره وفأخر البوست هيكتب ( #happybirthdaybarunsobti ). واتمني محدش ينشر قبل معاد الترند. يلا ورونا بقا الفانز 😀. واللي عايز يعرف معاد بلده يسيب كومنت وأنا هرد 😊. ( أتمني من الناس اللي مش عندهم تويتر ينزلوه وينشروا + النشر هيكون علي تويتر وانستا واتمني تكتروا النشر علي تويتر ). بالتوفيق❤




" #barunsobti | #barunsobtisays | #barunsobtibirthday | #بارون_سوبتي ".

Elini Saachi öptü diye yıkamaya kıyamayan Shravan 😂😂👌🙋 #shravan #barunsobti #barun #saachi #baat #isspyaarkokyanaamdoon #ipkknd

Please join in for today's trend to celebrate BarunSobti 's birthday. Here you go! Please don't use hashtag  before trend time Barun Sobti Birthday trend at :
India 10PM
Egypt 6:30 PM
Turkey 7:30 PM
Uzbekistan 9:30 PM
UK-London 5:30 PM
UAE-Dubai 8:30 PM
Australia 2:30 PM
Pakistan 9:30 PM
Russia 7:30 PM
Kenya 7:30 PM
Mauritius 8:30 PM
Saudi Arabia 7:30 PM
Indonesia 11:30 PM
 today Let's celebrate 💃💃💃💃




بصوا يا جماعة بكرة عيد ميلاد بارون 💕. لازم نبدأ الإحتفال من النهاردة وهيكون ان كل واحد فينا علي حسب هينشر إيه لبارون سواء بوست او صورة او تصميم او اللي انتوا عايزينه النهاردة. كل واحد علي حسب ميعاد بلده بينشر يعني مصر هايبقا الساعة 6:30  والسعودية 7:30 وعندكوا أهو فالصورة كل واحد علي حسب بلده هينشر اللي هي نشره وفأخر البوست هيكتب ( #happybirthdaybarunsobti ). واتمني محدش ينشر قبل معاد الترند. يلا ورونا بقا الفانز 😀
اللي عايز يعرف معاد بلده يسيب كومنت وأنا هرد عليه 😊




" #barunsobti | #barunsobtisays | #barunsobtibirthday | #بارون_سوبتي ".

Tomorrow is Barun's birthday ❤
.
.
#barun #barunsobti

Happy Birthday 🎂 Barun Sobti ❤💕 #Advaysinghraizada #barunsobti #isspyaarkokyanaamdoon ❤💖💞💕💓💝

Most Popular Instagram Hashtags