#bareskin

MOST RECENT

#bareskin selfie at school

The biggest most valued life lesson my Mumma ever taught me growing up was to not wear makeup to school (just to fit in with the other girls) and to appreciate my own skin. That is why you’ll now find me make-up free majority of the time, because I know i’m beautiful and incredibly happy in my own skin 💕
.
.
.
.
#happy #bareskin #bareface #makeupfree #beautiful #lifelessons #nomakeup #inspiration #beauty

#Repost @brune_handcrafted (@get_repost)
・・・
If you prefer the buckle and strap system for your shoes, over lace shoes, then this pair of shoes is the perfect style for you.
Buy it now - https://bit.ly/2OtFyVY
Worldwide Delivery
Call Back Request- 1800 137 9966 Toll Free
Order via Whatsapp - +91 86990 07809
#voganow #voganowfashion #Brune #Bareskin #leatheressentials #worldwidedelivery #onlineshoppingindia #fashion #fashionblogger #luxury #ootd #footwear #TheHappyNow #photooftheday #swag #style #stylish #dope #instashoes #instakicks #solecollector #soleonfire #nicekicks #shoeporn #shoeholics #shoegasm #walklikeus #flykicks #TanSingleMonkStraps

If you prefer the buckle and strap system for your shoes, over lace shoes, then this pair of shoes is the perfect style for you.
Buy it now - https://bit.ly/2OtFyVY
Worldwide Delivery
Call Back Request- 1800 137 9966 Toll Free
Order via Whatsapp - +91 86990 07809
#voganow #voganowfashion #Brune #Bareskin #leatheressentials #worldwidedelivery #onlineshoppingindia #fashion #fashionblogger #luxury #ootd #footwear #TheHappyNow #photooftheday #swag #style #stylish #dope #instashoes #instakicks #solecollector #soleonfire #nicekicks #shoeporn #shoeholics #shoegasm #walklikeus #flykicks #TanSingleMonkStraps

We mean it when we say massage in your moisturizer. Rather than dabbing on your CookieSkin Nourishing Whitening #facecream, use gentle pressure, massaging it into your skin in a circular motion. Do the same when you wash your face. This easy trick will kick your circulation into high gear. Plus, it feels so good.
#skincaretips #massage

Soalan-soalan ekstrem yang selalu diterima
Sapu minyak kat muka? Cara mana korang belajar? Naik jerawat lah muka! Minyak sumbat pori. Kena pakai Foam lah .” Gitewww.

Padahal cleanser jenis oil la yang sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kisah kulit jenis apa pun semua boleh tenyeh oil cleanser dekat muka tau. Lagipun oil cleanser juga paling elok untuk cuci segala kotoran dekat muka. "Oil tarik oil, water tarik water"

Kenapa oil cleanser ni penting?

Sebab dekat muka kita ni ada dua jenis kotoran. Oil-based impurities dengan water-based impurities. Kalau setakat pakai normal cleanser tu, dia cuma cuci muka dari debu dan peluh je. Habistu minyak semua? Kalau tak bersihkan minyak ni semua, nanti mula lah pores kita tersumbat. Bila tersumbat, jadilah macam macam dekat muka contoh jerawat dan whitehead.

So, oil cleanser pun penting untuk buang segala kotoran dekat muka and make sure pores kita tak tersumbat.

How to do double cleansing method?

1. Cuci muka pakai oil cleanser atas muka yang kering.
2. Bilas
2. Cuci muka pakai your normal cleanser
4. Bilas
5. Done!

Boleh ke buat double cleanse pakai micellar cleansing water?

Micellar cleansing water tak dikira oil cleanser.

Kalau tak pakai makeup, kena ke oil cleanse?

Kena! Kalau nak pores dekat muka sentiasa bersih.

Oily skin boleh ke guna oil cleanser? Tak berminyak ke muka?

Tak! Oil cleanser ni untuk bersihkan muka daripada segala minyak. So oily skin pun sesuai nak guna oil cleanser.

Berapa kali sehari kena buat double cleansing method?

2x sehari. Pagi dan malam.
Macam mana nak pilih oil cleanser yang sesuai untuk kulit masing masing?

Oil cleanser memang sesuai untuk semua jenis kulit, walaupun oily skin or even acne prone skin. Semua sesuai. Oil cleanser tak mengeringkan kulit.

@hervnatural
#naturalmakeup
#roadtoflawlessskin
#roadtoglasskin
#naturalbeauty
#bareskin

Tips of these pointed leather shoes are deeper tanned with the color running along the sides of the feet to the ankles.
Buy Now: https://bit.ly/2xP1LHp
Product code: VNGS-013-08
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#SkinRage #SkinRageFashion #Brune #Bareskin #SlipOns #worldwidedelivery #onlineshoppingDubai #fashion #fashionblogger #instagood #igers #instafashion #dubaigram #latestfashion #luxury #ootd #Whatiworetoday #newcollection #footwear #instamen #TheHappyNow #FashionGoals #MyDubai #MensFashion #DXB #UAE

#herewego #crossrunning #aunatural #headclamp easier for running 🏃‍♀️ #sunisup #iwokeuplikethis #showercanwait🙄 now im #runninf so...shower after sweat 😓 😅🤪🏃‍♀️☀️☀️☀️☀️ #naturalbeauty #tanned #fitandcurvygirl #frenchgirl thanks to @fitnessboutiquefrance #naturalisthebestbeauty #bareskin #freckles #nofilter

COMING SOON 💃
COMING SOON 💃
COMING SOON 💃
.
Alhamdulillah.. Bare Skin ada keluarkan dua produk baru iaitu ACNE CONTROL dan PIGMENTATION NIGHT CREAM untuk tolong sayang sayang yg ada masalah jerawat dan jeragat 😘
.
Mesti stress kan, kalau cik jerawat dan jeragat dokk berkampung jer dekat muka kita, so here solution untuk bantu chuolls 🤩
.
Nantikan produk ni awal bulan October okayy ✨sesiapa yg berminat boleh wassap sis untuk pre order yer dear 🌸 Terima kasih sentiasa support #bareskin ❤️
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup

COMING SOON 💃
COMING SOON 💃
COMING SOON 💃
.
Alhamdulillah.. Bare Skin ada keluarkan dua produk baru iaitu ACNE CONTROL dan PIGMENTATION NIGHT CREAM untuk tolong sayang sayang yg ada masalah jerawat dan jeragat 😘
.
Mesti stress kan, kalau cik jerawat dan jeragat dokk berkampung jer dekat muka kita, so here solution untuk bantu chuolls 🤩
.
Nantikan produk ni awal bulan October okayy ✨sesiapa yg berminat boleh wassap sis untuk pre order yer dear 🌸 Terima kasih sentiasa support #bareskin ❤️
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup

#Repost @bareskin_leather_essentials (@get_repost)
・・・
An elegant pair of Black slip on shoes is a must-have for every well dressed man.
Buy Now: https://bit.ly/2vMHpyd
Worldwide Delivery
Call Back Request- 1800 137 9966 Toll Free
Order via Whatsapp - +91 86990 07809
#voganow #voganowfashion #Brune #Bareskin #leatheressentials #worldwidedelivery #onlineshoppingindia #fashion #fashionblogger #luxury #ootd #footwear #TheHappyNow #photooftheday #swag #style #stylish #dope #instaslipons #SlipOns #BlackEmbroideredSlipOns

An elegant pair of Black slip on shoes is a must-have for every well dressed man.
Buy Now: https://bit.ly/2vMHpyd
Worldwide Delivery
Call Back Request- 1800 137 9966 Toll Free
Order via Whatsapp - +91 86990 07809
#voganow #voganowfashion #Brune #Bareskin #leatheressentials #worldwidedelivery #onlineshoppingindia #fashion #fashionblogger #luxury #ootd #footwear #TheHappyNow #photooftheday #swag #style #stylish #dope #instaslipons #SlipOns #BlackEmbroideredSlipOns

Regrann from @guerlain.id - Repost from : @catherinesumitri .
.
My Super Easy #GlowRecipe "no-makeup makeup look" yang pernah aku share di stories dan highlights. berikut step by step process nya dari my #BareSkin to finish look 👀.
.
Product Details :
- L'Or Makeup Base (my 2nd bottle ✨👌)
- Aqua Nude Liquid Foundation "02N" (medium coverage, super light and natural for daily use)
- Meteorites Pearls Powder "02 Clair" (super love with this one dan udah banyak korban teracuni ✨😍 dan semuanya bilang suka)
- Meteorites Heart Shape Strobing Palette
- LPRN Roll'ink Eyeliner
- LPRN Lip Colour'ink "L111" (super natural matte finish!)
.
#GuerlainSpringCollection2018 #motd #makeuptutorial "meteorites "glowinglook
#GuerlainID
#GuerlainIndonesiaProfumeria Biotti - #regrann

Repost from : @catherinesumitri .
.
My Super Easy #GlowRecipe "no-makeup makeup look" yang pernah aku share di stories dan highlights. berikut step by step process nya dari my #BareSkin to finish look 👀.
.
Product Details :
- L'Or Makeup Base (my 2nd bottle ✨👌)
- Aqua Nude Liquid Foundation "02N" (medium coverage, super light and natural for daily use)
- Meteorites Pearls Powder "02 Clair" (super love with this one dan udah banyak korban teracuni ✨😍 dan semuanya bilang suka)
- Meteorites Heart Shape Strobing Palette
- LPRN Roll'ink Eyeliner
- LPRN Lip Colour'ink "L111" (super natural matte finish!)
.
#GuerlainSpringCollection2018 #motd #makeuptutorial "meteorites "glowinglook
#GuerlainID
#GuerlainIndonesia

Follow #bareskin untuk tahu info, tips dan paling penting kebaikan guna Bare Skin by BMN 💖
.
Boleh contact Tasha untuk sebarang pertanyaan yer 😘 Jom cantik dgn Bare Skin.. Cantik dgn selamat.. Cantik tanpa bahan terlarang.. ✨
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup

Girls, mau tau rahasia kulit GLOWING para selebgram? Ni cobain produk terbaru 100% import & made in Japan Technology 👍
.
MCOLL, permen collagen! Suplemen bagi kulit yang mengandung Collagen istimewa dari deep sea fish🐟 dengan rasa Stroberi🍓
.
Keunggulan PENTING:
1. Antioxidant & Memutihkan kulit.
2. Mengurangi kerutan dan meningkatkan elastisitas kulit.
3. Mengatasi masalah bekas jerawat (scars). Hasil terjamin kulit
Langsung terlihat beda setelah rutin pengunaan sebulan lamanya👍
.
Keunikan :
Bentuk seperti permen stroberi, cukup dihisap/dikunyah kapan pun kita perlu, so yummy, healthy, and worthy❤️😘
.
Penasaran soal MCOLL lebih lanjut? Yuk watsapp : 0815-1833-334
#pobkk #readystock #antiaging #everglow #bbglow #sulamalis #eyelashextention #threadlift #fillerhidung #pemutih #hermes #lv #coach #chanel #michaelkorz #salonjkt #syahrini #ysl #lv #katespade #kanebo #shiseido #bareskin #freckles #hijab #cantikhijab #jerawat

Most Popular Instagram Hashtags