#barayasunda

MOST RECENT

Tong ngeluh Dina ka jenuh, Tong pasrah Dina ka susah. Latih ku kaperih Asah ku kanyaah.
#papatahkolot
#papatahsunda
#orangsundaasli
#barayasunda
#nyundapisan

Hasil karya meskipun belum rampung 100%😁 Bersama @novandy1126 @farhanbahil
#seni #musik #dangdut #bandung #singsong #barayasunda #lestilovers

Ada harga ada kualitas....
jgn samakan donat 2000 dgn Donat yg 20ribu
jelas beda cin....meski sm2 Donat
Sama halnya dgn Amoorea dgn Pemutih yg lain....meski sama2 perawatan tp hasil akhirnya beda..... Gratis konsultasi inbox Aanhadjar Avc Nu Amoorea

Wa 089686438830
#😘
#amoorea_all_in_one
#salam_kulit_sehat_alami
#barayasunda
#japungmomy
#amoorea_all_in_one

Perkenal kan .. Namaku Nu amoorea
Perawatan mewah dari lumpur austria dan simpel 🍏Mengapa simpel ?
Karna berupa sabun ,hanya cuci muka rutin telaten bisa dapatkan kulit cerah dan sehat pastinya. 🍏Cuci muka kegiatan atau rutinitas yang selalu di lakukan ,jadi ada cara mudah untuk mendapat kn kulit alami sehat. 🍏Nu amoorea beauty plus bar,cocok untuk kulit sensitif ,riwayat cream ,kosmetik gonta ganti 🍏Nu amoorea beauty bar cocok untuk kulit normal
Pilih sesuai kebutuhan hemat bisa di gunakan 2-3 bln
U wanna try ??
Kita bli kualitas bukan beli harga.. Nu amoorea skincare ku
Mana skincare mu
#😘
#amoorea_all_in_one
#salam_kulit_sehat_alami
#barayasunda
#bersamakitabisa
#NuAmoorea
#resepkulitkinclong
#kulitsehatcantikalami

tos lami teu posting kojo.
Mangga k palawargi sadaya nu wegah Acuk Sunda na tos READY deui acuk na!!! bahan nu dianggo cotton combed 30s sablon plastisol pkona mh acuk standar toko moal ngisinkeun raoseun d anggo na ngepas d salira na teu panas.
kanggo info sareng pmesanan :
WA 082128908985
BBM : DAAC075D
papagon FB : rakana_grosir
Tokopedia : rakana.store
shopee : shopee.co.id/opiyura
olx : Rakana Grosir
#bismillah #rakana_grosir #rakanastore #fashion #fashionindonesia #fashionbandung #bandung #fashionpria #grosirfashion #kaos #kaossunda #sunda #jatidirisunda #sampurasun #bahasasunda #barayasunda #dulursunda #urangsunda #sundanesse #sundanes #madzlipzsunda #karawang #karawangolshop #exploregarut #melonggarut #jajanangarut #olshopgarut

Rasa. . . •

rasa melang nu moal aya duana,nyaah nu pohara ka anjeun rasa nu jadi kamelang. . . •

anjeun nu bisa neundeun bagja dina ati salamina,mugia iyeu bagja mawa rasa sangkan teu melang kana rasa. . . •

cik etang rasa na aya sabriji.? . . • 📷 panimu. . . •

#rebonyunda
#tasikmalaya
#bandung
#paheutsilihwangikeun
#barayasunda
#sundabagja
#paribasasunda
#nonomansunda
#forumbarayasunda
#jmtawkng33

Nuhun gusti

Regrann from @seurikeun_we - Ngeunah _ ngeunah heuuuwayyy di ganggu ku si @ibrahimalfaruqi_ jeng si @dagelan.lembang teu ngenaheun aslina :'( ... .
.

Tag babaturan maneh Mun keur ngeunah² heuuuwayyy trus sok milu heuwayyyy .. jadi Weh teu ngenaheun heuwayyyy na :'( ... . . .

#seurikeunwe #haha #banyolsunda #dagelanlembang #dagelameme #comicsunda #laincurhat #lainpapatahsunda #lainpuisi #barayasunda #karasadadas #alwaysdadas #kandas - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags