#barangdapurbasah

MOST RECENT

Ada yg terliur tak? ๐Ÿคค๐Ÿคค Trus menyanyi perut dbuatnya ๐Ÿ˜‚

Udang Galah Sambal from our lovely customer via WhatsApp ๐Ÿ’• TQSM for d pic yea sis ๐Ÿ˜

Nak dptkan udang galah cam sis ni, Mehlah click whatapps link @barangdapurbasah SIANG.CUCI.DELIVER yea ๐Ÿคฉ

#barangdapurbasah #barangdapurfresh #barangbasah #seafoodfresh #barangmasakfresh #freshfooddelivery #onlinegroceries #groceriesonlineshop #masakmasak #sayamasak #readytocook #barangdapuronline #deliverysampaidepanpintu #fooddelivery #kualalumpur #selangor #nilai #lembahklang #klangvalley #foodpornmalaysia #pasarbasahonline #siangcucideliver #jjcm

Good Morning uolls ๐Ÿ‘‹

Sambil2 tgu team runner @barangdapurbasah spi depan pintu rumah uolls, jom tgok resepi Hungarian Chicken Goulash with Root Veg pkongsian our beloved @chef_zam ๐Ÿ˜˜

Haaaa.... Uolls yg nak tgok live macam2 lg resepi air tangan @chef_zam gunakan products @barangdapurbasah, please lock ur date for @halfestgiant 26-30 @ Mines International Exhibition & Convention Centre yea ๐Ÿ’ƒ

SIANG.CUCI.DELIVER

#barangdapurbasah #barangdapurfresh #barangbasah #seafoodfresh #barangmasakfresh #freshfooddelivery #onlinegroceries #groceriesonlineshop #masakmasak #sayamasak #readytocook #barangdapuronline #deliverysampaidepanpintu #fooddelivery #kualalumpur #selangor #nilai #lembahklang #klangvalley #foodpornmalaysia #pasarbasahonline #siangcucideliver #jjcm
#Repost @chef_zam
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
This Hungarian chicken goulash with root vegetables is very quick to prepare, wholesome & super delicious.ย  Bavarian semmel knรถdel ni pulak saya beli dari Kรถln lasr year.ย  Now baru ingat nak makan (before expired!๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜…). My Queen eksyen tak nak makan nasi malam ni. Dah jemu katanya & she loves this stew as always lah ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’–๐Ÿ’– @barangdapurbasah

THE POWER OF BUBBLES

Segala sel-sel tok mak nenek setiap wanita ni akan mengecut setelah bertahun menyusukan anak, selepas beranak pinak dan apabila semakin berumur. .
Siapa kata dalam bilik air wanita tidak boleh kembali menawan? Dengan #WonderBloom magical foamy bubbles, SEGALANYA SERBA BOLEH! .
.
Hanya dengan ulitan buih-buih cinta dari sabun Wonder Bloom, dalam seminggu korang dah transform jadi anak dara uols ๐Ÿ˜ Best ke sangat best? .
. ๐Ÿ’‹Membesarkan saiz payudara dan punggung
๐Ÿ’‹Menegangkan payudara dan lurah
๐Ÿ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
๐Ÿ’‹Menghapuskan stretch mark
๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara.
.
.
.
#lovepotionbyhushhush #pakejperkahwinan #krimpembesarpayudara #breastbootycream #susuibumeriah #breastpumpterbaik #agendiperlukan #milkboostermalaysia #kurusselepasbersalin #bruneionlineshop #lovepotionbyhushhush #seafoodelivery #seafoodeliveryreview #freshseafood #barangdapurbasah #sayamasak #seafoodie #shelloutmurah #shahalamresident #puchong #kajang #bangi #bspskypark #klcc #klcity #fooddelivery #seafooddelivery #pasarbasah #bazarpaknilmurah #onlinegroceries

Order open as usual! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ DM kaklong or klik link ig kat profile eh kalau nak tanya apa apa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #kaklongmymarket
#ikanfresh
#barangdapurbasah
#alacartemm2u
#mymarket2u
#seafooddelivery
#seafoodfresh
#resepiyatiekitchen
#resepimudah
#mudahmasak

Gd morning uolls ๐Ÿ‘‹

TQSM buat yg drp dulu sehingga kini setia berurusan dgn @barangdapurbasah termasuk lah juga Bonda @__iiiintan.saleh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ TQSM juga buat smua yg baru mengenai @barangdapurbasah ๐Ÿ˜

Happy Bonda @__iiiintan.saleh, happy anda smua, happy @barangdapurbasah ๐ŸŽˆ

SIANG.CUCI.DELIVER ๐Ÿค— #barangdapurbasah #barangdapurfresh #barangbasah #seafoodfresh #barangmasakfresh #freshfooddelivery #onlinegroceries #groceriesonlineshop #masakmasak #sayamasak #readytocook #barangdapuronline #deliverysampaidepanpintu #fooddelivery #kualalumpur #selangor #nilai #lembahklang #klangvalley #foodpornmalaysia #pasarbasahonline #siangcucideliver #jjcm
#Repost @__iiiintan.saleh
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Tq @barangdapurbasah... Dari dulu smpai sekarang oder.. Memang puas hati.. ๐Ÿ‘๐Ÿค—

Salam semua untuk semua especially untuk yang baru like page Nadia Grocer.. Minggu ni kita beroperasi macam biasa.. Area Oug, Kelana Jaya, Subang Jaya, Damansara, Kepong .. kita ade delivery dr jam 5ptg - 7mlm esok 22/9/18

Area Cheras, Ampang, Batu Caves, Pantai Dalam.. kita ade delivery dr jam 8mlm - 10mlm esok 22/9/18.. Hari ahad pun masih open order.. Minggu ni Pakej Special kita RM 50 untuk barang2 di bawah :

300g Daging
1 ekor Ikan Tenggiri Bunga ( potong 6 )
1/2 ekor ayam ( potong 8 )
Percuma :
150g Kacang Buncis
2 btg Lobak Merah .. #barangbasah #ayamsiapcuci #dagingsiapcuci #udangsiapcuci #sotongsiapcuci #deliverybarangbasah #trusterseller #personalshopper #deliverysayur #barangdapurbasah #barangdapursiapcuci #seafooddelivery #bahanmentahsiapcuci #barangdapur

www.wasap.my/60176332717

Salam jumaat..ikan n ayam dh siap packing..yeehaaaa..tunggu ye sape yg dh place order semalam..sape yg nk cube try test barang dapur basah kami boleh lah haloo haloo tauke ye๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
For order please wasap
01123370813
01123370813
01123370813
atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas
www.wasap.my/601123370813

#putrajaya #cyberjaya #klangvalley #cheras #bazarpaknil #barangdapurbasah #mymarket2u #beliikanonlineje #selayang #klcity #ikansegaronline #mutiaravillecyberjaya #seafooddelivery #lakefrontcyberjaya #dpulzecyberjaya #mascera19 #cyber10 #wismatani #mcmc #itechtower #shaftburysquare #jayagrocercyberjaya #amanputra #putraperdana #nusaputra #vegaresidensi #pinggirancyber #puchong #shahalam #ikansegaronline

@barangdapurbasah live with @chef_zam @ @halfestgiant 's main stage
26-30 Sept uolls ๐ŸŽ‰

Don't forget mark ur date yea ๐Ÿ˜˜

C u there! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ #barangdapurbasah #barangdapurfresh #barangbasah #seafoodfresh #barangmasakfresh #freshfooddelivery #onlinegroceries #groceriesonlineshop #masakmasak #sayamasak #readytocook #barangdapuronline #deliverysampaidepanpintu #fooddelivery #kualalumpur #selangor #nilai #lembahklang #klangvalley #foodpornmalaysia #pasarbasahonline #siangcucideliver #jjcm #Repost @halfestgiant
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Tiada masa untuk beli barang dapur basah ๐Ÿ—๐ŸŸ๐Ÿ–โ“
โ€ข
Tak perlu pening kepala! @barangdapurbasah sedia membantu anda untuk membeli, menyiang, memotong dan menghantar sehingga ke depan pintu rumah anda tauuu ๐Ÿ !
โ€ข
Ada pelbagai pakej meletop dan menarik untuk anda nikmati........ @barangdapurbasah menyajikan barangan dapur fresh dan berkualiti dengan servis yang terbaik! Ayuh langgani @barangdapurbasah 'Kini Pasar di Depan Pintu Anda' ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ข
For more info, visit www.halfest.com
Facebook: https://www.facebook.com/halfestgiant/
Instagram: https://www.instagram.com/halfestgiant/
Twitter: https://twitter.com/halfestgiant
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/halfestgiant

#halfestgiant2018

thanks my luvly customer for the positive feedback again..๐Ÿ˜Š
.
kenapa mereka masih memilih kami utk repeat order??kerana kami memberi jaminan dgn barang basah yg 100% fresh,100% bersih..
jom try,then korang akan percayainya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Kami di @mekmung_kitchen sentiasa berusaha untuk memberi service terbaik untuk korang..โค๏ธโค๏ธ
.
service barang basah siap SIANG dan CUCI dan terus di depan pintu rumah korang...๐Ÿ˜˜
.
#pasarbasahonline
#onlinegroceries
#barangdapurbasah
#kitchenonline
#batucaves
#selayang
#gombak
#kepong
#barangdapurfresh
#siapcucidansiang
#readytocook
#deliverydepanrumahanda
#seafoodfresh
#pastecilikering
#pastebawang
#kambingmarinate
#pakejbbq
#ayammarinate
#bbqonlinepakej

Salam Jumaat uolls ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ Dah mula semangat utk weekend ke tu ๐Ÿ˜Š Ke still pening banyak lg keje kena buat b4 cuti esok ๐Ÿ˜ข

Takpa lah relax2 saje.. Fokus & buat yg tbaik yea ๐Ÿ˜

Yg bab kalut nk ke Market cari lauk pauk, nk siang, nk cuci, meh serahkan pd kami ๐Ÿ˜ service SIANG.CUCI.DELIVER drp @barangdapurbasah sedia mbantu ๐Ÿ’‹

#barangdapurbasah #barangdapurfresh #barangbasah #seafoodfresh #barangmasakfresh #freshfooddelivery #onlinegroceries #groceriesonlineshop #masakmasak #sayamasak #readytocook #barangdapuronline #deliverysampaidepanpintu #fooddelivery #kualalumpur #selangor #nilai #lembahklang #klangvalley #foodpornmalaysia #pasarbasahonline #siangcucideliver #jjcm

Terima kasih banyak banyak sebab sudi sokong kami, sayang korang ketat ketat..semoga Allah limpahkan rezki yang Berkat buat kita semua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Thanks all for supporting us..love u to the moon and back.. May Allah showering us with his blessing

#PasarKakBie
#PasarBesarKemaman
#pasaronline
#BarangDapurBasahSiap
#BarangDapurBasah
#BarangDapurDelivery
#BarangDapur
#BarangDapurBasahKemaman
#KemamanIdaman
#KemamanWetMarket
#KSB
#CheesekutRicheese
#CheesekutOriginal
#Cheesekut
#CheesekutMurah
#CheesekutSedap
#CheesekutKemaman

Wow hijauuu pemandangan! Haha awakkk.. tengokk.. kita jual sayur juga tau!! Yang buat delivery barang basah ramai, tapi yang ada sekali sayur kurang sikit kan.. dah la sekarang asyik hujan..let @seafoodelivery help you with your groceries k! ๐Ÿ“ฒ
.
#seafoodelivery #sayajual #seafood #freshseafood #barangbasah #barangdapurbasah #barangdapur #sayamasak #sotong #seafoodie #shelloutmurah #shahalamresident #puchong #kajang #bangi #bspskypark #ampang #klcc #klcity #fooddelivery #seafooddelivery #pasarbasah #pasar #bazarpaknilmurah #onlinegroceries #pasarbasah #pasar #sayamasak

Wajib repeat sambal serbaguna tu.. Tq #barangdapurbasah

Hehehe tanjat cik abg ttiba je org anta spi dpan pintu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… Haaaa.. Tanjat2 pun mudah sgt kan bang.. X kalut dah nk bawak wifey p pasar lg kan.. ๐Ÿ˜˜

Uolls abam2 si suami yg prihatin & nak mudah keje n jimat masa, boleh sgt gunakan service @barangdapurbasah SIANG.CUCI.DELIVER ni.. Kompom cik isteri bertambah love love gitu... ๐Ÿ’•

#barangdapurbasah #barangdapurfresh #barangbasah #seafoodfresh #barangmasakfresh #freshfooddelivery #onlinegroceries #groceriesonlineshop #masakmasak #sayamasak #readytocook #barangdapuronline #deliverysampaidepanpintu #fooddelivery #kualalumpur #selangor #nilai #lembahklang #klangvalley #foodpornmalaysia #pasarbasahonline #siangcucideliver #jjcm

#Repost @adnan_atai_offical
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Dah semua bende nk beli online....sampai barang basah pun kau beli online....terkejut abam org hantar barang basah sampai depan pintu....๐Ÿ˜…
#ohbiniku
#nakmasakapeeh๐Ÿค”
#lakidiataksukapergipasar
@barangdapurbasah

AYAM GORENG BERLADO NAN HADO..nyum nyum..from my customer..tak lokek kak shiela kongsi resepi..siap belanja video lg..thank you kak @sheilalyana kerana guna produk kami..
.
.
Check it out apa kata kak shiela tentang produk kami..korang boleh follow kak shiela utk tgok resepi resepi yg best best..
.
.
Regrann from @sheilalyana - Another simple menu for those who is always busy and have limited time to cook.
.
Ayam goreng berlada. Simple ingredients:
Chicken
Red chilli
Bird eye chilli
Onions
Salt
Lime juice
.
Chicken and other poultry; - @tauke.seafood - right to your doorstep. Fresh and clean.
.
For order please wasap
01123370813
01123370813
01123370813
atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas
www.wasap.my/601123370813

#putrajaya #cyberjaya #klangvalley #cheras #bazarpaknil #barangdapurbasah #mymarket2u #beliikanonlineje #selayang #klcity #ikansegaronline #mutiaravillecyberjaya #seafooddelivery #lakefrontcyberjaya #kakchombee #chombeekitchen #homecooking #instafood #foodstagram #sayamasak #mycookingdiary #mystory #cancersurvivor

.
Egglettes
๐Ÿ’‹ 6 pcs per set
.
Harga
Rm32sm / rm 35ss
.
๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE
.
#egglettes #bekastelur #rebustelur #barangdapurbasah #telurrebus

Haa tudia..tau dah kenapa berat badan naik bagai di pam-pam..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Sapa kat sini yg setiap kali boring/bosan mesti cari mengadap makan..bosan je makan..makan je bosan..๐Ÿ˜›
.
Tag kawan2 korang..๐Ÿ˜…
.
#slimandfitfromhome #coachmunet
Coach Munet +60193676876
.
.
Pendaftaran program #youcanloseweightfromhome Musim 37, edisi Sept Di Buka..๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒAmbil peluang ni utk lunaskan #azamkurus2018 anda
.
.
Klik link di bio utk details
.
.
#tipskurus #tipssihat #instadaily #cjwowshop #kurusdengansihat #jomkurus #dietsihat #turunberatdarirumah #onlinecoaching #like4like #sarapanpagi #socialmedia #makeupbajet #turunberatonline
#seluarbesar #healthybreakfast #barangdapurbasah #harianmetro #jjcm #palazoplussize #makananviral #kakimakan

Most Popular Instagram Hashtags