[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#barangdapurbasah

MOST RECENT

Udang galah goreng saja pn dh melampau sedap.
#barangdapurbasah

Beli kuali fry pan⚗️⚗️ mahal² tapi bila kena sagat dengan benda tajam atau masak masakan yang tajam @ keras² habis bercalar²..
.
.
Kuali Stone ni bestt👍👍 sebab masak 🍳🍳xpakai minyak pun boleh. Lagi satu tahan lasak. Kena benda tajam² tak calar atau rosak.
.
.
💥Kuali Stone Korea💥
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Harga : RM118
32cm
Made in Korea.
WhatsApp click link👇

www.wasap.my/60189629460/KualiStone32cm

Happinessss!
#barangdapurbasah

What's cooking? Thank you @barangdapurbasah ...fresh seafood and ayam kampung on my doorstep skali bawang and halia blend saya try... petang semalam order, pagi ni da sampai... Fresh and Punctual... ngeee... #sukafish #barangdapurbasah

🎈TEKSTUR BC CREAM Foundation DYXY bccream.
.
Ramai yang tanya macam mana ye DYXY BCCREAM ( bcc ) ni,
betul ke tak perlu pakai bedak dah?
Tak perlu apply foundation ?
Tak perlu pakai apa2 dah ke lepas apply #dyxy bccream ni? 😱 BETUL KE dyxy bccream bole cover semua cela kat muka ni .. ni haaaa kite nak share INFO BEST pasal dyxy bccream 👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
BC CREAM ( bcc ) mempunyai tekstur unik yang ❌ BERMINYAK ❌MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kite apply. Sbb tu dyxy bccream ni tahan lama 😉
.
.
BEST lagiii dyxy bccream ni bile kite apply die akan MENGIKUT TONE KULIT kite.. DYXY bccream akan tutup segala ape yg kite tak suka kat muka dan ratakan warna tone menjadikan warna kulit lebih glowing mowinggg tak kire ape keadaan kulit. 😘
.
.
BEST Lagiiii DYXY bccream ni OIL CONTROL CREAM so sesuai untuk KULIT BERMINYAK / KUAT BERPELUH . jangan la pelik tiba2 muka korang xkeluar minyakkk dah ye 💋
.
.
BEST Lagiiiik wow banyaknye best !

SAPA TRY CONFIRM 💗️ punye heee TESTIMONI #bccreambydyana semua jujur customer semua happy sampai bole pengsan lepas pakai DYXY bccream ni ☺️ #dyxycosmetics
.
.
Best ke best?
Whatsapss kak tasya tau...
📲 017-3089493 /klik je link wassap kat bio ig kak tasya.
.
.
#goshop #dyxybccream #productviral
#bazaarpaknil #kosmetik #zahirtakterucap #babybro #polisevo #luluskkm #mesrawudhuk #wudhukfriendly #trustedseller #trustedagent #mekaponline #terlajaklaris #tanpabahankimia #selamatdigunakan #kekasihpaksarela #cintahatibatu #dramasangat #dendamaurora #DIATV3 #tontonmacamvip #sitizoners #mycoffeeprice #syurgayangkedua #barangdapurbasah

MULTIPLE PIC!
SILA SWIPE KE KIRI UTK TGK PAKEJ!
Latest pakej bdb. Bole refer n guna ni utk order.
Yg lama dah tak valid tau. Sori lambat.
So kita akan start reply smua ws mlm ni.
Harap bersabar. Sbb ade beratus2 ws. Siapa yg ws . Bole re whatsapp balik tau.. tp jgn marah tau kalau lmbt..thank you korangggg!
Harap happy dgn pakej baru ni yg leboh fleksible n letups!
#barangdapurbasah

Sebahagian team BDB yg terlibat utk shooting harini.
Ade ke yg familiar dgn muka2 ni? .
#barangdapurbasah

Settle shoot utk Nona 2018.
InsyaAllah utk episod 28 jan nnt.
So siapa nk tau behind the scene BDB. bole tgu nona tv3 28 jan nnt ok?
Delivery resume mcm biasa esk mlm
Sy akan reply ws slowlyy ptg skit. Soriii yg tertunggu2 ye.. Thanks korg 😘

#barangdapurbasah

Pisau, gunting atau benda² tajam lain tumpul susah nak asah??
.

Lagi² kat bandar susah nk cari batu nak asah bagai. Guna pengasah Swifty ni tak perlu risau pisau tumpul.👍👍😂
. 🍄Pengasah Swifty🍄
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
WhatsApp click 👇
.

www.wasap.my/60189629460/PengasahPisau

DEEP FREEZER KE 7!
kali ni choose 2 pintu. The largest so far. 500+ litre. Harap bole bertahan smpi mid year. Dh xtau nak letak mana ni. Dh mcm cold room dh 😓

#barangdapurbasah

Morning semua.
Happy new year!
Pagi2 new year ni kita belanja video chilli crabs

Wow! Ngences #barangdapurbasah

Yang ats ni pakej p5. Rm65.
Semua dh siap siang dan cuci bersihh. Korang dpt tgl nk bilas manja2 je. Pastu dh bole terus masak.
Xcaya? Tgk vid sblm2 ni. Mmg konpem bersih 💯
#barangdapurbasah

Pagi2 sblm pg keje smpt lg ni masak menu bkn biasye2 wehh..senang kan keje?
Tgk vid ni rs nak msk bnd yg sama harini. 😂😂😂😂 #barangdapurbasah
#Repost @irmamalek (@get_repost)
・・・
sebelum pegi keje (ye tau ramai masih cuti 😭) mama masak febret anak2 udang masak lemak cili padi dulu....done ❤ #icammasak udang fresh semestinye dari @barangdapurbasah 😘

Korang dh try ke kitchen heroes ni?
#barangdapurbasah

#Repost from @pasartap with @regram.app ... Starting from midnight tonight till the stroke of midnight in the new year (28th till the 31st Dec), for minimum purchase of RM50 you will be given a whole fresh chicken absolutely free.
Let's just say its our gift to you, our loyal customers for supporting us throughout 2017!

#happynewyear #2017 #2018 #newyearpromo #promo #pasartapjer #barangdapurbasah #onlinegrocery
#onlineshopping

Back to track. Last beli awl2 thn kot. Then stop sbb nk cut cost. Have to.....(nak sgt pegi korea) ku bkn org have2 yg ada duit selepuk juga tiada tajaan perbelanjaan. 🤣🤣 dan akibat dari kekangan masa dan kemalasan yg berganda utk 'shopping' lauk2 ni plus klu dh pegi mlm2 mana dan nk dpt yg fresh makanya ku order saja dgn @barangdapurbasah Xyah siang2 bagai. Dpt terus simpan dlm peti. Selesai. Service tip top. Tak tipu. Heh..ku bkn instafamous nk buat review tp sesaja nk share. 😍😍 #sismasakcampak2jer #barangdapurbasah

Sambal udang petai in the making #barangdapurbasah

Starting from midnight tonight till the stroke of midnight in the new year (28th till the 31st Dec), for minimum purchase of RM50 you will be given a whole fresh chicken absolutely free.
Let's just say its our gift to you, our loyal customers for supporting us throughout 2017!

#happynewyear #2017 #2018 #newyearpromo #promo #pasartapjer #barangdapurbasah #onlinegrocery
#onlineshopping

CORONG PANCI ANTI TUMPAH

Anda sering kesal jika sering menumpahkan makanan berkuah dari panci / pot ke mangkok/piring?

Material: Silikon Food Safety Grade
Ukuran: 11.5 x 3 x 4 cm
Warna: Green

Berat 100 gram
Harga 25rb

Ayo diorder bund
Whatsapp 083823562396

#barangunik #barangunikmurah #rumahtangga #peralatanrumahtangga #peralatandapur #dapur #corongpanci #corongantitumpah #corongantitumpahmurah #corongantibocor #corong #corongteflon #alatdapur #alatmasak #alatmasakmurah #alatmasakmurahbanget #corongmasak #corongpancisilikon #corongpancimurah #corongmakanan #corongsilikon #corongserbaguna #panci #barangdapurbasah #barangdapurmurah #barangdapurunik

Setiap hari received good reviews.
Ape yg lg best dari dpt menghappykan buyer dgn produk kita kan?
#barangdapurbasah

Most Popular Instagram Hashtags