#barangbayimurah

MOST RECENT

Alhamdulillah postage untuk hari nih ada lagi untuk Cod & postage fua nih brang wajib mommies at home tau TQ mommies shopping dengan sis ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜ .

EbookKu tekann2 adee bunyi tau mommies sukelah hadiahkan untuk sicomel mommies dengan siapp satu set lengkap sesi pengajian Ilmu Duniawi & Ilmu Ukhrawi dgn warraty 30 hari.

Nasal aspirator penyedut hinguss auti boleh guna dari newborn smapai dewasa tau woww jimatt siapp ada warranty 2 tahun.

setiap pembeliann adaa dapat free gifts lumayann special gituu dengan sampul duid rayaa by Mommy Hana comeyy tau !

nak ke mommy hari ni last HARGA RUNTUH NASAL ASPIRATOR & Ebook PROMOSI JIMAT RM30 lepass rayaa mybe harga kembali harga asai ! pm sis lekaihh sebelom g poslajuu nih lastt Cod & postage hari nihhh cepattt

Mommy puasaa hati !! Nasal aspirator help a lot banyakk membantuu Woww letakk jee sedutt cepatt mommy Happy anak dapat lenaa sempurna.

Nasal aspirator by mommyhana terbaikk,TAK PERLU PICIT, TAK PERLU SEDUT dengan mulut. Hingus akan disedut dengan automatic. Tak payah susah2 nak g ulang alik g hospital, nak try bayk2 balm kan.
Senang simpan dan dibawa ke mana mana dann mudahh sangat anak mommies dapat buatt sendiri tau dan tak sakit tau.

Menarik ke menarik? hebatt mommies dahh grab percaya yakin nasal nih sangat bermanfaat untuk sicomel lagi NOW HARGA RUNTUH lagii nakkkk tahniahh mommies super.

boleh Cod sekarang nakk takk dm sis cepatt2 .!

๐ŸŒธ๐Ÿ˜Mommies Cantikkan design ebook The FIRST & ONLY eBook di pasaran yang ada DWI bahasa MALAY-ENGLISH
.

ADA APA DALAM EBOOKKU : Ada 6 LAGU KANAK KANAK๐ŸŽถ
.
1. ABC
2. If you happy & u know it clap your hand
3. Lailahaillallah. (English Song)
4. Doa dhuha
5. Rasa Sayang
6. AsmaulHusna
Ada 15 BACAAN SURAH LAZIM
>Dari surah Al-'Adiyat hingga An-Nas .

Ada 20 PAGES!
>Pengenalan huruf, nombor, haiwan, buah-buahan, kenderaan (disertakan bunyi) dan banyak lagi ๐Ÿข๐Ÿค๐ŸŒฝ๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿš’๐Ÿš“โœˆ .

NOW PROMO JIMAT RM30 & dapat free gifts special tau dan mommies berminat available Cod untuk mommies dm sis cepat2 !

Barang Magic mommies WAJIB ADA DIRUMAH ! EbookKu SE Set Lengkap Belajar anak keil mommies & Nasal aspirator penyedutt hinguss anak2 kecil mommies sampai dewasa pom.boleh gunaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡ .

Kalau mommies nak beli dan simpan untuk kecemasan boleh dapatkanย #vakumhingus. Nak anak bijak cerdik gitewwย #bukumagikย kan ada๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡

Mommies sukee BebJ anak mamam jadi sihatt ceriaa !!

Mommies sukee Menu makanm babies yang lengkap khasiat protein , no sugar no salt no MSG no pewarna no pengwet !!

wahhh mommies dah cubaaa sedapp sangatt babies sukee mamamm !!

Mommies Jomm dapatkan makann super sedp dan jimaat utk hari2 ceriaaa babies mommies yummy๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ .

Panaskan je! Mudahnya menyediakan makanan bayi, bukan saja jimat masa ibu, yang penting berkhasiat dan banyak pilihan. Baby pasti tidak jemu๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.

Pilihan menu terbaik utk babies seawai usia 6 bulan lagi bestnyee Dimasak penuh kasih sayang menggunakan bahan-bahan fresh tanpa sebarang garam, gula, perasa tiruan dan pastinya tanpa pengawet. Cuma panaskan terus boleh dimakan. Simple bukan? .

mommy thesee just available for Cod ! mommies where do you live just tell sis oke ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹

Mommies Jomm dapatkan makann super sedp dan jimaat utk hari2 ceriaaa babies mommies yummy๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ .

Panaskan je! Mudahnya menyediakan makanan bayi, bukan saja jimat masa ibu, yang penting berkhasiat dan banyak pilihan. Baby pasti tidak jemu๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.

Pilihan menu terbaik utk babies seawai usia 6 bulan lagi bestnyee Dimasak penuh kasih sayang menggunakan bahan-bahan fresh tanpa sebarang garam, gula, perasa tiruan dan pastinya tanpa pengawet. Cuma panaskan terus boleh dimakan. Simple bukan? .

mommy thesee just available for Cod ! mommies where do you live just tell sis oke ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹

FEEDBACK TERBAIK.

Mommy dah cubaa bagi baby mamam memang diaa sukee sangat GOOD & QUALITY BABY FOOD !!. Panaskan je! Mudahnya menyediakan makanan bayi, bukan saja jimat masa ibu, yang penting berkhasiat dan banyak pilihan. Baby pasti tidak jemu๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.

Pilihan menu terbaik utk babies seawai usia 6 bulan lagi bestnyee Dimasak penuh kasih sayang menggunakan bahan-bahan fresh tanpa sebarang garam, gula, perasa tiruan dan pastinya tanpa pengawet. Cuma panaskan terus boleh dimakan. Simple bukan? .

mommy thesee just available for Cod ! mommies where do you live just tell sis oke ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹

Mommies Jomm dapatkan makann super sedp dan jimaat utk hari2 ceriaaa babies mommies yummy๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ .

Panaskan je! Mudahnya menyediakan makanan bayi, bukan saja jimat masa ibu, yang penting berkhasiat dan banyak pilihan. Baby pasti tidak jemu๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.

Pilihan menu terbaik utk babies seawai usia 6 bulan lagi bestnyee Dimasak penuh kasih sayang menggunakan bahan-bahan fresh tanpa sebarang garam, gula, perasa tiruan dan pastinya tanpa pengawet. Cuma panaskan terus boleh dimakan. Simple bukan? .

mommy thesee just available for Cod ! mommies where do you live just tell sis oke ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹

Mommies Jomm dapatkan makann super sedp dan jimaat utk hari2 ceriaaa babies mommies yummy๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ .

Panaskan je! Mudahnya menyediakan makanan bayi, bukan saja jimat masa ibu, yang penting berkhasiat dan banyak pilihan. Baby pasti tidak jemu๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.

Pilihan menu terbaik utk babies seawai usia 6 bulan lagi bestnyee Dimasak penuh kasih sayang menggunakan bahan-bahan fresh tanpa sebarang garam, gula, perasa tiruan dan pastinya tanpa pengawet. Cuma panaskan terus boleh dimakan. Simple bukan? .

mommy thesee just available for Cod ! mommies where do you live just tell sis oke ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹

Mat Hari Rayaa mommies taraa makann rayaa untuk babies mommies sedapp lg berkhasiat tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ .

Wahh mudahnyee cara penyediaannye baby food BEBJ nih sesuaii sangt utk mommies yg superb buzy mcm mommies kan๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ .

Mommies Jomm dapatkan puree yang super sedp dan jimaat utk hari2 ceriaaa babies mommies yummy๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ .

Panaskan je! Mudahnya menyediakan makanan bayi, bukan saja jimat masa ibu, yang penting berkhasiat dan banyak pilihan. Baby pasti tidak jemu๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.

Pilihan menu terbaik utk babies seawai usia 6 bulan dah boleh mamam dan keatass wahh lagi bestnyee Dimasak penuh kasih sayang menggunakan bahan-bahan fresh tanpa sebarang garam, gula, perasa tiruan dan pastinya tanpa pengawet. Cuma panaskan terus boleh dimakan. Simple bukan?

Butterfly Headband Rm8 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
Simole Bow Headband Rm8.

Berminat nak order?
1. Kenalpasti colour/screenshot headband
2. Whatsapp 01110761140 (klik link di profile๐Ÿ‘†) / DM .

LAST ORDER 8/6.
#sayajualheadbandย ย #headbandmalaysiaย ย #headbandmurahmalaysiaย ย #headbandbaby

Butterfly Headband Rm8 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
Simole Bow Headband Rm8.

Berminat nak order?
1. Kenalpasti colour/screenshot headband
2. Whatsapp 01110761140 (klik link di profile๐Ÿ‘†) / DM .

LAST ORDER 8/6.
#sayajualheadbandย ย #headbandmalaysiaย ย #headbandmurahmalaysiaย ย #headbandbaby

Butterfly Headband Rm8 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
Simole Bow Headband Rm8.

Berminat nak order?
1. Kenalpasti colour/screenshot headband
2. Whatsapp 01110761140 (klik link di profile๐Ÿ‘†) / DM .

LAST ORDER 8/6.
#sayajualheadbandย ย #headbandmalaysiaย ย #headbandmurahmalaysiaย ย #headbandbaby

Butterfly Headband Rm8 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
Simole Bow Headband Rm8.

Berminat nak order?
1. Kenalpasti colour/screenshot headband
2. Whatsapp 01110761140 (klik link di profile๐Ÿ‘†) / DM .

LAST ORDER 8/6.
#sayajualheadbandย ย #headbandmalaysiaย ย #headbandmurahmalaysiaย ย #headbandbaby

Butterfly Headband Rm8 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
Simole Bow Headband Rm8.

Berminat nak order?
1. Kenalpasti colour/screenshot headband
2. Whatsapp 01110761140 (klik link di profile๐Ÿ‘†) / DM .

LAST ORDER 8/6.
#sayajualheadbandย ย #headbandmalaysiaย ย #headbandmurahmalaysiaย ย #headbandbaby

Butterfly Headband Rm8 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
Simole Bow Headband Rm8.

Berminat nak order?
1. Kenalpasti colour/screenshot headband
2. Whatsapp 01110761140 (klik link di profile๐Ÿ‘†) / DM .

LAST ORDER 8/6.
#sayajualheadbandย ย #headbandmalaysiaย ย #headbandmurahmalaysiaย ย #headbandbaby

Most Popular Instagram Hashtags