[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#barangbayimurah

62316 posts

TOP POSTS

Comel kannnn electric breastpump ekonomi. Harga bawah RM100 😱😱😱😱 mana nak dapat breastpump elektrik murah mcm ni. Comel pulak tu kan.. ini pun coming soon ok
.
.
#barangbayimurah #nursingcovermalaysia #nursingcovermurah #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia

Buat mom dan sis yang mau jual barang bayi khususnya atau barang pribadi apa saja yg masih bagus dan layak daripada penuhin lemari dan rumah ,lebih baik diuangkan. Contohnya stroller (kereta bayi), botol susu, pompa asi, baju bayi, mainan anak, vitamin hamil, vitamin menyusui, bantal, ranjang bayi, gendongan ,dan barang2 apa saja yang masih layak pakai. Ada lebih dari 69.000 followers real ibu-ibu dan mama muda👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧 yang akan melihat produk bunda. :) .
.
👉PROMO titip jual barang dengan harga diatas 50rb untuk 2 Barang hanya Rp.15.000 👉PROMO foto collage/GRID max. 5 barang (Harga bebas) hanya Rp.20.000

Caranya:
Cukup kirim gambar yang ingin dijual dan berikan keterangan nya, sertakan no WA dan ig bunda.
.
Buat mom dan sis yang sedang cari barang bayi/ barang apa saja dengan harga miring, tetapi berkualitas. Cek ig kita, banyak sekali barang2 bekas maupun baru yang sangat murah karena banyak barang bayi yang belum sempat terpakai ,tetapi bayi sudah bertumbuh dengan cepat.👶 Follow ig : @prelovedpatricia
Fast response WA: 087878886929  #Prelovedbayi#prelovedmom#barangbayiberkualitas#barangbayimurah#titipjualbarang#titipjualmurah#prelovedbabyandmom#barangsecondbayi#babbyandwomenstuff#secondhandmurah#secondhandberkualitas#alatbayi#barangmurah#perlengkapanbayi#bajubayi#strollerbayi#tempattidurbayi#celanabayi#popokbayi#bajusecondhand#sepatubayimurah#sepatubayiberkualitas#perlengkapanbabby#perlengkapannewbornmurah#barangbekasmurah#barangbekasbagus#barangbekasberkualitas

Anda ibu bekerja seperti saya?
Tiada masa untuk shopping berjam-jam?
.
Kini semuanya di hujung jari. Mari intai2 ig Kedai Barang Anak Ibu 🙋🏻
.
Berminat untuk tambah pendapatan walaupun telah mempunyai kerja tetap?
.
Mari sertai team kami sebagai ajen dropship Kedai Barang Anak Ibu 🙋🏻
.
Jom follow
@kedai_barang_anak_ibu @kedai_barang_anak_ibu @kedai_barang_anak_ibu
.
Whatsapp 0164446071 #pilihanibubekerja
#barangbayimurah
#keperluananak
.
#ReviewByIra 🎈

Legging comel2
Murah ja RM 6 sehelai tau
Pling best Anti slip =)
Saiz:0-6 bulan

Order wassp.SMS 0172816154 Ida
Pickup:gombak.wangsamaju.

Pos RM 6
#leggingbaby
#legging
#pants
#babyseluar
#barangbaby
#barangbayimurah
#seluarbaby
#leggingbabymurah
#busha
#leggingbayimurah
#mainanmurah
#neckfloat
#pakaianbabymurah
#romperbayi
#romperbaby

🌸STEMCELL FEMININE WASH🌸
Harga asal: RM30
✅Harga promosi: RM25
.
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP/TELEGRAM 012 5405699
Telegram: @igteratai
Wechat: terataico
.
KELEBIHAN :
.
✔ Menyegarkan miss v
✔ Mencegah & merawat keputihan
✔ Merawat gatal-gatal
✔ Menghindari dari jangkitan kuman
✔ Merapatkan hubungan suami isteri
✔ Mengandungi pH 3.5
✔ Sesuai untuk ibu mengandung
✔ Tanpa Paraben & Sles
✔ Tidak mengeringkan kulit
.
.
KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 Aqua, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Mentha Piperita (Peppermint), Leaf Extract, Oak Galls (Manjakani) Extract, Piper Betle (Betel) Leaf Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Fragrance, Citric Acid, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Menthol, Collagen, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Methylisothiazolinone, Stemcell Apple, Castor Oil
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan)
.
.
BERAT : 80ml
NO KKM : NOT161100528K
.
#perlashine #dsiempire
#perlashinekapsulmutiara
#perlashineserbukmutiara
#perlashineshahalam #cantik
#testimoniperlashine #whiteningbooster
#perlashinepulaupinang
#perlashinepenang
#igshopmalaysia
#dropshipwanted #perlashineselangor
#barangbayimurah #igshop
#mutiara
#jerawat #lelakicantik #original
#milkbooster #botolsusu #avent
#bukansupplementkilo #tipskecantikan
#perlashineoriginal #perlashinemurah
#sayajual #sayajualmurah
#salemalaysia #bazaarpaknil

Kami menghasilkan Barut Bayi yang PAAAAALING SELESA kerana kami hanya menggunakan 100% kain cotton flannel atau kain kapas.
.
Barut Bayi adalah item WAJIB ada utk baby newborn tau. Kalau tak pakai Barut, nanti perut baby kembung.. Huhuhuhuhu... Asyik nanangis je baby nanti 😢😢😢😢 Siapa susah?? Siapa susah?? Haaaaa mestilah mummy susah kan.
.
Jadi, pastikan and WAJIB beli sekurang-kurangnya 1 set Barut Bayi @bedungbarutbaby Material kain dia usah di pertikaikan lagi, ternyata saaaaaaaaangat lembut pada kulit bayi kerana kami hanya gunakan 100% kain cotton flannel aka kain kapas. Jgn tunggu lama-lama lagi dah.
.
Order sekarang!! Produk @bedungbarutby semuanya READY STOCK. Titik
.
Harga sila semak di @price_bbb @price_bbb @price_bbb
.
JOM DAPATKAN SEKARANG!!
.
.
ORDER NOW DI WEBSITE :
http://bedungbarutbaby.com.my

OR

WHATSAPP/TELEGRAM 017-3825182
.
#bedung #barut #bedungbarut #bedungbarutbaby #bedungbarutbayi #bedungmurah #barutmurah #bedungbarutmurah #wrap #babywrap #emmavangers #amyraamar #bayi #kelengkapanbayi #kelengkapanbaby #newborn #kelengkapanbabynewborn #barangbaby #barangbayimurah #tungkubaby #tuambaby #bengkungibu #bengkungibubersalin #kelengkapanberpantang #pantang #berpantang #confinement

READY STOCK

FOLDING DRYING RACK
-
📍 Dimension:
-68.5cm (L) x 68.5cm (W) x 170cm (H)
📍 Material:
-Stainless steel with polypropylene plastic
📍Colour: White
📍Capacity:
- Top tier: up to 24 items
- Middle tier: up to 32 items - Bottom tier: up to 32 items
📍Removable top tier that comes with clothes-pegs

RM65.00 semenanjung
RM90.00 sabah & sarawak

FREE POSTAGE

Pm@wsup 0137099544 😘
#sayajual #3tierclothesdryingrackmurah #3tierclothesdryingrackmalaysiamurah #3tierclothesdryingrack #barangbaby #barangbabymurah #barangbayimurah #barangdapur #barangrumah #bazarpaknilmurah #bajubabymurahmalaysia #bajubabymurah #moodrepublik #3tierclothesdryingrack #foldingdryingrackmurah #3tierclothesdryingmurah #foldingdryingrack

MOST RECENT

Kami menghasilkan Barut Bayi yang PAAAAALING SELESA kerana kami hanya menggunakan 100% kain cotton flannel atau kain kapas.
.
Barut Bayi adalah item WAJIB ada utk baby newborn tau. Kalau tak pakai Barut, nanti perut baby kembung.. Huhuhuhuhu... Asyik nanangis je baby nanti 😢😢😢😢 Siapa susah?? Siapa susah?? Haaaaa mestilah mummy susah kan.
.
Jadi, pastikan and WAJIB beli sekurang-kurangnya 1 set Barut Bayi @bedungbarutbaby Material kain dia usah di pertikaikan lagi, ternyata saaaaaaaaangat lembut pada kulit bayi kerana kami hanya gunakan 100% kain cotton flannel aka kain kapas. Jgn tunggu lama-lama lagi dah.
.
Order sekarang!! Produk @bedungbarutby semuanya READY STOCK. Titik
.
Harga sila semak di @price_bbb @price_bbb @price_bbb
.
JOM DAPATKAN SEKARANG!!
.
.
ORDER NOW DI WEBSITE :
http://bedungbarutbaby.com.my

OR

WHATSAPP/TELEGRAM 017-3825182
.
#bedung #barut #bedungbarut #bedungbarutbaby #bedungbarutbayi #bedungmurah #barutmurah #bedungbarutmurah #wrap #babywrap #emmavangers #amyraamar #bayi #kelengkapanbayi #kelengkapanbaby #newborn #kelengkapanbabynewborn #barangbaby #barangbayimurah #tungkubaby #tuambaby #bengkungibu #bengkungibubersalin #kelengkapanberpantang #pantang #berpantang #confinement

.
SARA PLUSH DOLL (33cm)

Only RM35 inc pos sm, RM39 inc pos ss
.
🌹Material: Cotton Cloth + Polyester + 100% Polyester Staple Yarn.
🌹Size: 33cm in Height, 19cm in Width.
🌹Great gifts for baby and kids.
🌹Cute appearance, fashion dress stuffed doll, multi styles for collection, and best gifts for someone special.
.
Whatsapp 0139318987 www.wasap.my/60139318987
.
#cutebabywear #babysofttoy #babydolls #babydollmurah #babydollmalaysia #sayajualmainanbaby #sayajualmainanbudak #sayajualbarangbaby #barangbaby #barangnewborn #barangbabyinsta #barangbabymurah #barangbabycomel #barangbayimalaysia #barangbayionline #barangbayi #barangbayimurah #kedaimainanonline #kedaibabyonline #kedaibabymalaysia #kedaibabymurah #kedaibaby #kedaibarangbabymurah #kedaiibuanak #shoppingbabymalaysia #baazarpaknil #baazarmalaysia

.
SARA PLUSH DOLL (33cm)

Only RM35 inc pos sm, RM39 inc pos ss
.
🌹Material: Cotton Cloth + Polyester + 100% Polyester Staple Yarn.
🌹Size: 33cm in Height, 19cm in Width.
🌹Great gifts for baby and kids.
🌹Cute appearance, fashion dress stuffed doll, multi styles for collection, and best gifts for someone special.
.
Whatsapp 0139318987 www.wasap.my/60139318987
.
#cutebabywear #babysofttoy #babydolls #babydollmurah #babydollmalaysia #sayajualmainanbaby #sayajualmainanbudak #sayajualbarangbaby #barangbaby #barangnewborn #barangbabyinsta #barangbabymurah #barangbabycomel #barangbayimalaysia #barangbayionline #barangbayi #barangbayimurah #kedaimainanonline #kedaibabyonline #kedaibabymalaysia #kedaibabymurah #kedaibaby #kedaibarangbabymurah #kedaiibuanak #shoppingbabymalaysia #baazarpaknil #baazarmalaysia

.
SARA PLUSH DOLL (33cm)

Only RM35 inc pos sm, RM39 inc pos ss
.
🌹Material: Cotton Cloth + Polyester + 100% Polyester Staple Yarn.
🌹Size: 33cm in Height, 19cm in Width.
🌹Great gifts for baby and kids.
🌹Cute appearance, fashion dress stuffed doll, multi styles for collection, and best gifts for someone special.
.
Whatsapp 0139318987 www.wasap.my/60139318987
.
#cutebabywear #babysofttoy #babydolls #babydollmurah #babydollmalaysia #sayajualmainanbaby #sayajualmainanbudak #sayajualbarangbaby #barangbaby #barangnewborn #barangbabyinsta #barangbabymurah #barangbabycomel #barangbayimalaysia #barangbayionline #barangbayi #barangbayimurah #kedaimainanonline #kedaibabyonline #kedaibabymalaysia #kedaibabymurah #kedaibaby #kedaibarangbabymurah #kedaiibuanak #shoppingbabymalaysia #baazarpaknil #baazarmalaysia

Bestnyaaaaaaa!! Jualan murah untuk barangan bayi kini berlangsung di www.mybazar.com! Dengan harga serendah RM10, gerenti PUAS HATI! Muat turun aplikasi sekarang sementara stok masih banyak ni!⠀

#mybazar #onlineshoppingmalaysia #jomshoppingonline #sayajual #sayajualbarangbayi #barangbayimurah #ecommerce #edagang #eusahawan

Selamat Malam mommy daddy 😘😘 harini kita nak share tips mengatasi anak anak mommy daddy yg susah makan. Jangan tension and marah marah tauu 😍 Memang agak payah untuk menguruskan anak yang susah mahu makan sehingga boleh jatuh sakit lagi-lagi makanan berkhasiat. Kalau gula-gula atau aiskrim, tidak perlu disuruh pun. Lumrah kanak-kanak sukakan makanan manis. Tambahan yang berumur 3-6 tahun yang sudah pandai memprotes dan memberontak. Kadang-kadang, terpaksa memaksa, buat helah dan menipu supaya mereka makan. Tapi, cara sebenar untuk pastikan anak-anak makan bukanlah dengan paksaan. Lebih baik kalau secara berterusan dan kreatif. Untuk mengatasi anak susah makan, cuba mommy daddy ambil pendekatan yang berlainan dari yang biasa.
1- Cuba hiaskan makanan!
2- Variasikan makanan berkhasiat contohnya kalau anak mommy daddy sukar untuk makan sayuran atau buahan, cuba campurkan sedikit dengan krim putar, keju cair atau ais krim.
3- Masak sama sama seperti kalau mommy membeli-belah dan mungkin ingin memilih sayuran atau buahan, cuba ajak anak untuk buat pilihan bersama. Kebiasaannya, mereka memang gemar untuk melibatkan diri walaupun buat pilihan atas makanan yang mereka tidak suka.
4- Jangan paksa anak. Sentiasa berfikiran positif. Jangan cuba cara ugutan iaitu seperti tidak membenarkan anak bermain jika dia tidak habiskan sayur. Ia akan menanamkan rasa negatif dan benci terhadap sayur dimana mereka langsung tidak akan sukakan makanan tersebut. so kami belanjaaa sikit gambar contoh hiasan pada makanan anak anak mommy daddy 🌸🌸 semoga berjaya 😊
nak mudah? di butik kami ada pelbagai makanan bayi yg senang utk mommy sediakan 👌🏻 Meh singgah butik kami okayyyy!
Jangan lupa datang ke Butik kami 🎈🎈🎈
Mai jangan tak mai 🚙🚙🚙
Kabo jangan tak Kabo 📢📢📢
"Butik EKSKLUSIF, harga MAMPU MILIK" 💲💲💲
.
.
🏢 Mama's Love BabyShop
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
(Bersebelahan Dominos's Pizza)
☎ 03-3393 8686
🏢 Mama's Love BabyShop
G-76, Jalan Prima SG 3,
Prima Sri Gombak,
Batu Caves, Selangor. (sebelah mee tarik warisan)
☎ 03-6730 4533
.
Whatsapp utk sebarang tempahan 012-3845711

Tahniah fazura dan fattah amin dah selamat bertunang. Alhamdulillah.

Ebooku mommyhana ni bila mama nak pinang?
#barangbayi #barangbayimalaysia #trustedseller #barangbayimurah #sayajual #ciksubabystore #mommyhanaebooku #ebookuse #gadgetfree #islamicebook #bukumagic #bukuviral

👶 INGIN BAYI ANDA LEBIH COMEL..???
👶 INGIN BAYI ANDA TIDUR LEBIH LENA ..???
👶SELIMUT BAYI YANG LEMBUT...!!! BOLEH DIDAPATI DISINI...
.
.
Sesiapa ada yang mahu cari kain bedung baby, selimut atau towel, boleh la pilih lebih dari 19 cute designs. Dapatkan sekarang selimut bayi anda....!!!!
.
.
Miracle Baby Blanket / Swaddle
size : 150cm x 100cm
material :100% organic cotton
multi-purpose : burp towel, towel, blanket, swaddle wrap, sun shade
.
order : screenshot / state the code
http://watsap.my/0122963386

#sayajual #sayajualblanketbaby #sayajualselimutbaby #selimutbaby #sayajualbarangbayi #barangbayimurah #babyboy #babygirl #bangi #bangisentral #kainbedung #bedungbaby #kainlampin #lampinbaby #muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #aqiqahgift #aqiqah #cukurjambul #doorgiftaqiqah

👶 INGIN BAYI ANDA LEBIH COMEL..???
👶 INGIN BAYI ANDA TIDUR LEBIH LENA ..???
👶SELIMUT BAYI YANG LEMBUT...!!! BOLEH DIDAPATI DISINI...
.
.
Sesiapa ada yang mahu cari kain bedung baby, selimut atau towel, boleh la pilih lebih dari 19 cute designs. Dapatkan sekarang selimut bayi anda....!!!!
.
.
Miracle Baby Blanket / Swaddle
size : 150cm x 100cm
material :100% organic cotton
multi-purpose : burp towel, towel, blanket, swaddle wrap, sun shade
.
order : screenshot / state the code
http://watsap.my/0122963386

#sayajual #sayajualblanketbaby #sayajualselimutbaby #selimutbaby #sayajualbarangbayi #barangbayimurah #babyboy #babygirl #bangi #bangisentral #kainbedung #bedungbaby #kainlampin #lampinbaby #muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #aqiqahgift #aqiqah #cukurjambul #doorgiftaqiqah

Siapa kata baby carrier mahal? Layari www.mybazar.com hari ini dan dapatkan EZ Baby Carrier pada harga serendah RM159 SAHAJA! Dengan kualiti setanding carrier antarabangsa, setip sen MEMANG BERBALOI! ⠀

#mybazar #ezbaby #ezbabycarrier #sayajualbarangbayi #barangbayimurah #ergonomiccarrier #carrierbabymurah #babycarrier #edagang #eusahawan #onlineshoppingmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags