#baranganbayi

39623 posts

TOP POSTS

Finger Toothbrush .
.
Finger toothbrush silicone utk mmbantu bayi mengetahui apa yg berlaku semasa memberus gigi ๐Ÿ˜˜.
.
Mampu menjaga kebersihan gusi, mulut, dan juga gigi bayi anda ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰. .
juga sesuai digunakan pada bayi usia 4 bulan dan setelah gigi pertama mereka tumbuh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜..
.
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557
@
2-layari website kami momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
โ˜Ž 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) .
โฐWAKTU OPERASI : OPEN DAILY
10PAGI HINGGA 9MALAM
.
#berusgigibayi #berusgigimurah #berusgigimalaysia #moshouse #baranganmurah #baranganibu #baranganbayi #breastpumpmurah #breastpumpmalaysia #terlajaklaris #bazarpaknil #gigibayi #ibumenyusu #pregnancypillow

Guys! Bro Yem nak bagitau, disebabkan ramai nak bagi Bro hadiah, Bro Yem nak bagi IG REVIEW FREE untuk barangan baby je, sila DM Mummy Bro Yem. Tertakluk kepada terma dan syarat tertentu. #BroYemBagiBintang #IGReview #babyproducts #baranganbayi #broYem #FahadIbrahim #babyYem #instareview #instagram #baby

Brand POCOYO

RM10

Umur anak:4-5 tahun (Kalau badan anak kecik+kurus, boleh muat sampai 6 tahun)

Postage RM8sm RM12ss

Whatsapps 012-6498084

#bajubaby
#pocoyo
#pocoyobrand
#okbb
#okbabymalaysia
#baranganbayi
#feedingset
#cantik
#bayicomel
#personalshopper
#bazaarpaknil
#ctdk
#instalover
#instafamous
#instafemes
#trustedseller
#tmnputraperdana
#puchong

Kids safety car seat car cushion

Available color : red, blue, pink

Rm60 inc pos

Ws 0162441733

#safetycarseat #kidssafetycarseat #carseatbaby #babycarseat #babycarseatmurah #babycarseatmalaysia #bazarmalaysia #baranganbayi

:
Market Price: RM330++
OUR PRICE : RM180
.
Women: You & I by One Direction EDP 100ml
.
Type: New In Box
.
Description: "I adore this scent! It starts off very juicy and cirtrusy in the opening, with a duo of mango and grapefruit.. at this stage it smells soft, fresh and slightly sweet, but not in a childish way. This scent becomes slightly more mature the longer you wear it. The peony note is in perfect harmony with the fresh and fruity top notes, while the peach blossom and orchid only play a supporting role!"
.
======================
Contact Details:-
Whatsapp:
018-299-7345/018-792-0940
Wechat_ID:
Scentspot
======================
.
POS: Malaysia
COD: BANGI
.
(#)feedbackscentspot to review feedbacks!
.
#malaypretty #malaysianvapers #eaudeparfum #fashion #fragrances #melayukacak #gentlemen #igers #igersmalaysia #like4like #mensfashion #menswear #model #perfumes #perfumemalaysia #gopro #malaysiaigers #scentspot #scentoftheday #sayajualperfumeusa #style #trendy #vsco #vscomalaysia #womensfashion #lofattah #malaysianfoodie #baranganbayi #cantikcantik #baranganbaby

Mudah sangat sangatttt cara makan vitamilk.Cuma koyak sachet dan kemam2 je.Sudahhhh. Tak perlu bancuh dengan air
_
_
Nak kena travel ? selit2 je vitamilk ni kat ruang kosong handbag atau wallet. Tak perlu angkut sekotak. Jimaattt ruang
_
_
Siapa yang sesuai makan vitamilk ? ๐Ÿญ yang sedang mabuk2 pregnant
๐Ÿญ selalu tak bertenaga
๐Ÿญ susu drop / sikit
๐Ÿญ yang nak buat stok ebm
๐Ÿญ yang pernah keguguran
_
_
Alergik susu lembu ? Boleh makan vitamilk.Sebab memang takde kandugan bahan tenusu. Vitamilk berunsurkan buah2an. Rasa vanilla yang sangat sedap tau
_
_
BERMINAT? Whatsapp 019.4445.7179
Vitamilk RM72 sem/ RM77 ss

Sahabat ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Tahu tak?

Orang dulu2 pun merancang keluarga juga ๐Ÿ˜ƒ

Salah satu kaedah merancang yang digunakan ialah amalkan kunyit hidup sebagai ulam ketika makan nasi. ๐Ÿ˜…

Ada juga yang buat jus kunyit utk diminum selalu. Tetapi jika diamalkan secara berlebihan boleh keringkan rahim dan faraj kita... mungkin mandul terus dan bermasalah nak bersama dengan Cik Abang pula.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tapi sekarang dah ada yang lebih mudah dan sedap tau... si hitam manis Maajun Anggun Bistari. Bukan hanya bagus untuk merancang tapi bagus utk TIP TOP kan dalaman dan luaran orang perempuan.

Nak tahu bagaimana? Cepat2 WhatsApp HP tertera di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

MOST RECENT

Bantal straawberryy merah merah jeans ;)
.
.
Dimple Pillow by BluebellStudio for bluebellmommies ! Comel kan ?! Jom orderrr ! .
.
.
โ—Bantal gebu gebas kebabommm sesuai sangat untuk bayi. .
โ—Kepala baby akan terletak elok tanpa terjatuh dari bantal. Bantal pun tak 'lari lari'
. โ—Memudahkan pergerakan kepala bayi dengan selesa dan kedudukan bantal kekal ;) .
โ—Senang dibawa terutamanya sambil travel balik kampung. .
โ—Corak cantik cantik, boleh pilih dan kami buatkan untuk anda ! .

Harga : RM 15
Saiz : 32cm x 20cm
Postage : RM7SM/RM10SS
Material : Cotton Fabric and Fibre Content
.
WhatsApp : 011 24188369
.
#bluebellstudiobarut #bluebellstudio #barutuniversal #barutbaby #borongbarutbaby #barutbabymurah #barutbayi #barangbaby #diaperstrap #diaperstrapmurah #diaperstraps #pregnantmom #mommies #travelpillow #babytravelpillow #baranganbayi #barangbaby #bantalbaby #sayajual #dimplepillow #bantalbayi #bantalkaripap #bantalkaripapmurah #babypillow #pregnant #baby #bayi #kelengkapanbayi

Assalamualaikum and hai sister's.. โ— NEW ITEM IN ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ“BRAND ๐Ÿ‘‰ DISNEY๐Ÿ‘€CONTACT LENS - !! ๐Ÿ“ขNEW LENS !! ๐Ÿ“ข (NEW) HYDRO SONIC (16MM)
.
. ๐ŸŽจCOLOR๐Ÿ‘‰ : GREY .
๐Ÿ“ŠPOWER ๐Ÿ‘‰ : -1.00 / -1.50 & -5.50
๐ŸŽ1 pair lens 1 case
.
๐Ÿ’งWater Content๐Ÿ‘‰42%
.
๐Ÿ”ฎBase Curve: 8.6
.
๐Ÿ“†Duration: 3Month-6month / 1 year disposable
. ๐Ÿ“šStatus๐Ÿ‘‰Check Stock
.
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰1 PAIR ๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€ (16mm) : ๐Ÿ’ฐRM25.00 ( NP : ๐Ÿ’ฐRM30.00 )
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 2 : ๐Ÿ’ฐRM50.00 ( NP : ๐Ÿ’ฐRM60.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~5 : ADD + Rm7 ~ Rm10
6~10 : ADD +Rm11~ Rm15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10~ Rm13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16
.
๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 3 FREE 1 PAIR : ๐Ÿ’ฐRM100.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~3 : INCLUDE POSTAGE SM
5~10 : ADD +Rm8 ~ RM15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10 ~ RM13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16 . **totalkan betul2 sebelum pembayaran dilakukan ye ๐Ÿ‘€#NO FUSSY BUYER# ๐Ÿ‘€
.
Please check stock availablilty with me before you make order

if out of stock happen for gour choice after order confirmed , we will directly change to after similiar pattern or power without any price inform

Good with shipped in 3 working days , we do not responsible for any damage during shipping

T&C: ๐Ÿ’Ž once payment consider sold no refundable made (kecuali kehabisan stok atau masalah yang tak diduga)

WHATSAAP >> 0173951307
PM / DM = ๐Ÿ‘‰ www.facebook.com / zalikha haifaa
IG : @Royalcouturebeautyfashion thank you for shopping with us. .

thank you for shopping My Instagram ๐Ÿ˜Š

#copyrightby@Royalcouturebeautyfashion
#bazaarpaknil
#Instashop
#instashoppingonline
#instashopmalaysia
#sayajual #sayajualmurah #makeup #babiesblink #aurawhite #contactlens #contactlensmurah #igers #baranganbayi #murah #kcolly #produkkesihatan

Assalamualaikum and hai sister's.. โ— NEW ITEM IN ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ“BRAND ๐Ÿ‘‰ DISNEY๐Ÿ‘€CONTACT LENS - !! ๐Ÿ“ขNEW LENS !! ๐Ÿ“ข (NEW) HYDRO SONIC (16MM)
.
. ๐ŸŽจCOLOR๐Ÿ‘‰ : GREY .
๐Ÿ“ŠPOWER ๐Ÿ‘‰ : -1.00 / -1.50 & -5.50
๐ŸŽ1 pair lens 1 case
.
๐Ÿ’งWater Content๐Ÿ‘‰42%
.
๐Ÿ”ฎBase Curve: 8.6
.
๐Ÿ“†Duration: 3Month-6month / 1 year disposable
. ๐Ÿ“šStatus๐Ÿ‘‰Check Stock
.
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰1 PAIR ๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€ (16mm) : ๐Ÿ’ฐRM25.00 ( NP : ๐Ÿ’ฐRM30.00 )
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 2 : ๐Ÿ’ฐRM50.00 ( NP : ๐Ÿ’ฐRM60.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~5 : ADD + Rm7 ~ Rm10
6~10 : ADD +Rm11~ Rm15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10~ Rm13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16
.
๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 3 FREE 1 PAIR : ๐Ÿ’ฐRM100.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~3 : INCLUDE POSTAGE SM
5~10 : ADD +Rm8 ~ RM15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10 ~ RM13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16 . **totalkan betul2 sebelum pembayaran dilakukan ye ๐Ÿ‘€#NO FUSSY BUYER# ๐Ÿ‘€
.
Please check stock availablilty with me before you make order

if out of stock happen for gour choice after order confirmed , we will directly change to after similiar pattern or power without any price inform

Good with shipped in 3 working days , we do not responsible for any damage during shipping

T&C: ๐Ÿ’Ž once payment consider sold no refundable made (kecuali kehabisan stok atau masalah yang tak diduga)

WHATSAAP >> 0173951307
PM / DM = ๐Ÿ‘‰ www.facebook.com / zalikha haifaa
IG : @Royalcouturebeautyfashion thank you for shopping with us. .

thank you for shopping My Instagram ๐Ÿ˜Š

#copyrightby@Royalcouturebeautyfashion
#bazaarpaknil
#Instashop
#instashoppingonline
#instashopmalaysia
#sayajual #sayajualmurah #makeup #babiesblink #aurawhite #contactlens #contactlensmurah #igers #baranganbayi #murah #kcolly #produkkesihatan

Jus SayHeart membantu segala masalah kesihatan & memberi tenaga yang berkekalan. Sesuai untuk peringkat umur 12 tahun ke atas & baik untuk ibu mengandung juga di dalam pantang.
Berries adalah supplemen berasaskan Antosianin gabungan sembilan (9) jenis berri, delima, apple stem cell dan sumber hidupan marin, Astaxanthin yang mempunyai kadar Anti-Oksida yang sangat tinggi untuk kesihatan optima.
Dapatkan 2 botol Jus SayHeart dgn harga RM160. Pastikan kesihatan anda sentiasa dijaga untuk kehidupan yang lebih sihat#instabiz#kedah#emas#jommakan#sayajual#sayanaksihat#sayajualonline#jusnusantara#juskesihatan#guru#baranganbayi#supplements#pantang44hari#hamil#hamilcepat

Sahabat ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Tahu tak?

Orang dulu2 pun merancang keluarga juga ๐Ÿ˜ƒ

Salah satu kaedah merancang yang digunakan ialah amalkan kunyit hidup sebagai ulam ketika makan nasi. ๐Ÿ˜…

Ada juga yang buat jus kunyit utk diminum selalu. Tetapi jika diamalkan secara berlebihan boleh keringkan rahim dan faraj kita... mungkin mandul terus dan bermasalah nak bersama dengan Cik Abang pula.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tapi sekarang dah ada yang lebih mudah dan sedap tau... si hitam manis Maajun Anggun Bistari. Bukan hanya bagus untuk merancang tapi bagus utk TIP TOP kan dalaman dan luaran orang perempuan.

Nak tahu bagaimana? Cepat2 WhatsApp HP tertera di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ
PREWALKER SHOES
๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ READY STOCK

SIZE:
-1(0-6m)(11.5cm)
-2(6-12m)(12.5cm)
-3(12-18m)(13.5cm)

HARGA:RM27.00
POS:RM8 SM/RM11 SS

Berminat,pm@whatsapp www.wasap.my/6016-5610648

#prewalkershoes#prewalker#kasutbaby#kasutbudak#kasutbabymurah#kasutbabymalaysia#kasutbabymurahmalaysia#kasutbabycomel#jombeli#jombelionline#brgbabymurah#brgbaby#trustedseller#prewalkerbaby#prewalkerbayi#prewalkermurahmalaysia#prewalkermurah#baranganbayi#sayajualkasut#jomshoppingon9#kasutbabyraya2017#kasutraya#kasutbabyraya#prewalkershoesraya#kasut

๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ
PREWALKER SHOES
๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ READY STOCK

SIZE:
-1(0-6m)(11.5cm)
-2(6-12m)(12.5cm)
-3(12-18m)(13.5cm)

HARGA:RM27.00
POS:RM8 SM/RM11 SS

Berminat,pm@whatsapp www.wasap.my/6016-5610648

#prewalkershoes#prewalker#kasutbaby#kasutbudak#kasutbabymurah#kasutbabymalaysia#kasutbabymurahmalaysia#kasutbabycomel#jombeli#jombelionline#brgbabymurah#brgbaby#trustedseller#prewalkerbaby#prewalkerbayi#prewalkermurahmalaysia#prewalkermurah#baranganbayi#sayajualkasut#jomshoppingon9#kasutbabyraya2017#kasutraya#kasutbabyraya#prewalkershoesraya#kasut

Most Popular Instagram Hashtags