#barangKes

MOST RECENT

This brand akan famous minggu ni.. wait for it 😆 #bukanhanyahermes #rampasan #barangkes

Pasal benda ni pun ko dah semput2 iya... Ko punya harga tak beragak2... Nak dapat kan halfcut punya kat member dah laaa jauh.. Kat segambut sana.. Harga ko baru ori japang bleh bli ampat tau halfcut punya... #BarangKes
#CikTimahPunyaBrgDaaaa
#MalasNakFeningFening
#TerusBeliBaruPunya
#DiaPunyaHarga
#maaaatiiilaaanakkkkoooiiii

Senyum mahai 😂😂

Baru rempit... dagu dh berjahit masih mau tenung basikal tu 😂😂
#BarangKes
#dahberjahitbaruexpert

2 hari babah die cari kunci motor tu, rupenye die yg simpan dalam beg golf die. Anak... anak... 😂

#barangkes #uqaylfakhruddin #cintahatimommybabah

Bila abang selongkar dokumen2 abang..terjumpe barang kes lame pulak...x sangka abang pernah MAIN BOLASEPAK PIALA NIKE 1999 haih x sangka sungguh..oklah dari xde tp bebuat ade....
#nikecup1999 #johor #johorean #prouds #barangkes

#BarangKes #ProtonSagaM
#AmmarTowingServices
#OnCall24/7

g:search=Ammartowingservices.com

HOTLINE:010-4250906/010-5458774

Walaupown nampak kasar gurauan tu,tapi itu la cara saya mencari kawan...kalau korang tak terkene bukan apit astrokan...x kire laaa cine ke melayu...wa langgar jeee..ape2 powm hapy time ni..lain kali muke x payah nk comfiden sgt bos...hahahah..#padanmukeko#sukasuji#lusuka#wasuka#kawinhairul @donziq #@khairulfaizsobri @msasmuha @hairulazymy @cik_3yka @ddpla @finaazzz @iskandarsyaeran @jettoparadise korang komen sikit pasal diri korang dan kawan2 korang

Caught red handed. Toyol dia mantap sehh ni kental buah ladung. Kids, this is so not cool #barangkes

Most Popular Instagram Hashtags