[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bapakkauhijau

1592 posts

TOP POSTS

Mak kau hijau bapak kau hijau - remix song
#remix #makkauhijau #best #lawak #bapakkauhijau

Persahabatan itu kadang kadang bagaikan Tom & Jerry . Mereka mengasari satu sama lain , menyakiti satu sama lain , tetapi mereka tidak boleh hidup tanpa satu sama lain . ๐Ÿ”ž
#bapakkauhijau #lastkopek #merdeka

Second day Syawal.
Since hari ni semua macam gelombang hijau, so pakai la baju lama.
#makkauhijau #bapakkauhijau

โ˜Ž๏ธ ๐Ÿ“ž๐Ÿ”‡๐Ÿ”‡๐Ÿ”‡๐Ÿ”‡๐Ÿ“กhallo hallo hallo hallo๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘‚xclear la bro nnti call balik ๐Ÿ˜œ #bapakkauhijau

hari hari jalan kaki ke kelas sejauh 1.5km. harap2 lepas ni kurus๐Ÿ˜

Ni la store keeper paling chill tapi berlagak busy mcm project manager. #mofiz #butopakhang #bapakkauhijau ๐Ÿ‘ท

aku tak pernah kesah dengan cacian manusia . yang tak putus cerita buruk pasal aku ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป cukup aku masih ada kawan2 yang mampu layan kerenah aku .. walaupon ta abis aku buat dorang sentap ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป #SILAMENiNGGAL#BAPAKKAUHIJAU

"tanam tanam ubi , tak perlu dibaja . Orang berbudi , kita berbahasa"
#ItuHari #Terengganu #friendshipGoals #BapakKauHijau

MOST RECENT

Aku boleh terima kalau member maki hamun aku.Tapi aku takkan terima klau orang cakap aku pentingkan diri.Cube ingat ape yang aku lakukan sebelum ni .Itu ke yang dikatakan pentingkan dri.๐Ÿ˜‚
#citesinihabissini #taknakcitebelakang2 #kecutke #koyakke #pakik #makkauhijau #bapakkauhijau #kakikecam #metaljgnkoyak #akuyangpostkauyangpanas

hi korang semua tetiba admin nak kasi korang Hadiah lah ๐Ÿ˜
.
.
macam mana cara nak dpt psp tu? senang je!!!! just ikot step ni :
1. follow ig ni
2. like 5 gambar dlm ig ni
3. repost gambar ni
4. comment/tag 3 kawan korang kat gambar ni *******************************
Admin akan umum bila followers acc ni hit 3k ๐Ÿ˜‡ dan akan dm siapa yg bertuah tu!!!! .
.
apa tunggu lagi kawan2 ๐Ÿ˜œ goodluck ye ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#giveaway #gshockcouple #ootd #sistoidola #noradanish #ultrasmalaya #artismalaysia #barangmurah #barangbaik #sistoidola #hipstermalaysia #barangpanas #onxon #jualbelionline #matmoto #minahmoto #studentlife #makkauhijau #bapakkauhijau #asalduitjadibarang #asalbarangjadiduit #kamitakramai #igersmalaysia #vscomalaysia #kualalumpur #melaka #tempatanfest #lokalah #malaysiaboleh

Abe machoโŒmacho #onduty #bapakkauhijau #kepalabana

Most Popular Instagram Hashtags