[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bapakkauhijau

1523 posts

TOP POSTS

Lepas ni semua buat haluan masing-masing๐Ÿ˜….. Bnyk kenangan yg ada, berlawak dlm kelas, bergaduh dlm kelas, hina member, gosip, nyanyi dlm kelas, tawaf sekolah, pegang bontot ayam, pegi sukan sea, raya sesama, kene saman sesama๐Ÿ˜‚...haih sedih lak๐Ÿ˜“pundek tol๐Ÿ™ˆ.. 2 tahun bhai kite bersama.. nk berpecah tu senang, nk berkumpul tu susah๐Ÿ˜“.. Btw goodluck geng tuk esok.. Kita boleh berjaya๐ŸŽ‰ #spmjepon #bapakkauhijau

aku tak pernah kesah dengan cacian manusia . yang tak putus cerita buruk pasal aku ๐Ÿ’๐Ÿป๐Ÿ’๐Ÿป cukup aku masih ada kawan2 yang mampu layan kerenah aku .. walaupon ta abis aku buat dorang sentap ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป #SILAMENiNGGAL#BAPAKKAUHIJAU

Mak kau hijau bapak kau hijau - remix song
#remix #makkauhijau #best #lawak #bapakkauhijau

pesan pada org kat dalam cermin... bgi thu dkt die.. klau org dh tk suka.. jngn nk trhegeh hegeh... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#tahpapetah
#makhangbutoh
#bapakkauhijau

Your mine๐Ÿ˜˜๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿšถ๐ŸปMak kau hijooooo๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’š
#makkauhijau#hijau#bapakkauhijau#kauhijau

Tengkorak. Badan Pun Dah Macam Tengkorak ๐Ÿ’€ Tengkorak Punya Tengkorak ๐Ÿค”๐Ÿ˜‘ #sudahlah #kuruskering #bapakahh #bapakkauhijau

Second day Syawal.
Since hari ni semua macam gelombang hijau, so pakai la baju lama.
#makkauhijau #bapakkauhijau

โ˜Ž๏ธ ๐Ÿ“ž๐Ÿ”‡๐Ÿ”‡๐Ÿ”‡๐Ÿ”‡๐Ÿ“กhallo hallo hallo hallo๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘‚๐Ÿ‘‚xclear la bro nnti call balik ๐Ÿ˜œ #bapakkauhijau

MOST RECENT

pesan pada org kat dalam cermin... bgi thu dkt die.. klau org dh tk suka.. jngn nk trhegeh hegeh... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
#tahpapetah
#makhangbutoh
#bapakkauhijau

Selfie dalam umah #bapakkauhijau

Your mine๐Ÿ˜˜๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿšถ๐ŸปMak kau hijooooo๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’š
#makkauhijau#hijau#bapakkauhijau#kauhijau

Kamu memang tak malu suka-suka sahaja kau buat begitu ๐Ÿ˜ด๐ŸŒ›#muahcikid #bapakkauhijau

Lepas ni semua buat haluan masing-masing๐Ÿ˜….. Bnyk kenangan yg ada, berlawak dlm kelas, bergaduh dlm kelas, hina member, gosip, nyanyi dlm kelas, tawaf sekolah, pegang bontot ayam, pegi sukan sea, raya sesama, kene saman sesama๐Ÿ˜‚...haih sedih lak๐Ÿ˜“pundek tol๐Ÿ™ˆ.. 2 tahun bhai kite bersama.. nk berpecah tu senang, nk berkumpul tu susah๐Ÿ˜“.. Btw goodluck geng tuk esok.. Kita boleh berjaya๐ŸŽ‰ #spmjepon #bapakkauhijau

Tengkorak. Badan Pun Dah Macam Tengkorak ๐Ÿ’€ Tengkorak Punya Tengkorak ๐Ÿค”๐Ÿ˜‘ #sudahlah #kuruskering #bapakahh #bapakkauhijau

Alhamdulillah.
Teringat pesanan cikgu bm tingkatan 4 dulu, cikgu fauziana, bila dengar student cakap 'ala cikgu, nk balik kampung, jgn la bg kami homework...kan cutiii..time skolah kan dah belajar... Cikgu reply, "Kita takkan berhenti belajar sebab kita belajar sampai ke liang lahad".
.
#graduation
#geng
#belajarsampailianglahad
#bapakkauhijau
#kaupunhijau
#maktakhijau

Team sepet. ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘ #sepet #superman #bapakkauhijau #zahra

Aku boleh terima kalau member maki hamun aku.Tapi aku takkan terima klau orang cakap aku pentingkan diri.Cube ingat ape yang aku lakukan sebelum ni .Itu ke yang dikatakan pentingkan dri.๐Ÿ˜‚
#citesinihabissini #taknakcitebelakang2 #kecutke #koyakke #pakik #makkauhijau #bapakkauhijau #kakikecam #metaljgnkoyak #akuyangpostkauyangpanas

Most Popular Instagram Hashtags