[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bap

2227069 posts

TOP POSTS

.
.
I edited this so roughly lol I don't have to justify why I didn't include your faves simply because this is my opinion and if you're salty about it then I will take it as a compliment lol there was a few more I could've added (BlackPink- Aiiyl and Taemin- Flame of love) otherwise this is pretty much it. I'm also going to do best songs, choreo etc stay tuned 😍
#ygwinner #incles #btob #btobmelody #monstax #monbebe #aoa #aoaelvis #bap #bapbaby #kard #hiddenkard #vixx #vixxstarlight #akmu #akdongmusician #psy

#LetMeTellYouAStory
.
Disclaimer dulu: aku nggak gabung di fandom kpop mana pun. Of course ada beberapa grup yang jadi favorit. Tapi favorit dalam kamusku artinya: tau grupnya, suka lagu-lagunya, hafal nama dan wajah beberapa membernya, and that’s it.
.
I wouldn’t know trivial things about their lives, I don’t feel emotionally attached atau histeris gila-gilaan saat melihat mereka. I mean, aku punya idola: si Jason Mraz yang sampai kujadikan username socmedku (a-Mraz-ing, geddit? Wkwk), dan Coldplay. Tapi ya udah. Kalo lagunya bagus, aku suka, kalo jelek ya kubilang elek.
.
Aku tau tiap orang punya cara yang berbeda-beda dalam menyukai sesuatu. Selama nggak merugikan, let them be. Gak usah komen jahat ke hal yang belum tentu kamu ngerti.
.
However, aku sering takjub sama fans yang mau aja ngabisin waktu untuk berantem sama fans dari fandom lain atas hal ‘remeh’. Contohnya ya tab komen di youtube. Saling ledek idola, berujung ke saling ledek dan menghina fisik orang yang mengidolakan si arteys. 😶🤦🏻‍♂️ penting abes ye..
.
I mean... sepuluh tahun lagi, apa mereka masih akan sengefans ini dan apa mereka masih menganggap apa yang diributin sekarang worth it? 👀 all i wanna say is: silakan ngefans segila-gilanya... tapi bisa gak, nggak usah fanwar? Gak penting dan gak enak diliat+dibaca.
.
Now, as a casual listener, I can tell you that #wannaone and #bap are very special. I don’t know their history, but from what I see (two shows in two days! Gangjin and busan! 😂), they have solid moves and great songs. #b1a4 is also really good.
.
I’ll tell you the story of Busan One Asia Festival di postingan lain. Sekarang, silakan swipe-swipe-swipe foto-fotonya. Cheers!
.
#visitkorea #imagineyourkorea #pyeongchang2018 #hallyuandme #aMrazingKorea

Wow this lip brush getting a kiss from Yoongi I'm jealous. If I get reincarnated, I wanna become the official lip brush of Yoongi.
-Admin CREPE

meme © @godjinie

جمالهم أحسهم بريئين 💚😍ء
ء

ء

كوبل ودك يتزوجون ؟

[PART 2| REQUESTED]
just realized it's been a year that I created this account, I remember having like +300 followers and never really got a lot of support than I do now, I was honestly about to delete my IG, glad I didn't🤔 anyway I have a really bad headache right now I don't think I'll be posting a lot coz I seriously need to sleep!!! Thanks for 4k btw- ⚠Astro You&Me
BTS Pied piper
etc in Part 3
-
#infinite #exo #2pm #bap -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#2ne1 #snsd #blackpink #redvelvet #twice #bts #bigbang #got7 #gfriend #wannaone #seventeen #ikon #pristin #ohmygirl #monstax #girlsgeneration #knk #sf9 #ukiss #vixx

Group K-Pop yang paling hit hadir untuk memeriahkan konser spesial!
Pada 1 November, sebuah event akan diselenggarakan di Gwanghwamun Square, Korea dalam rangka merayakan sisa 100 hari sampai Pyeongchang Winter Olympics. Event ini juga mengadakan acara membawa obor, musik tradisional Korea, konser K-Pop, dan masih banyak lainnya.
Konser K-Pop ini dimeriahkan oleh berbagai Kpop Star seperti #EXO, #BTS, #BTOB, #BAP, #TWICE, Yang Hee Eun, MFBTY, Trans Fixion, Ultra Session, #DAY6, #WJSN dan #Momoland.

Konser ini Diselenggarakan oleh Korea Creative Content Agency, konser G-100 Pyeongchang Winter Olympics 2018 akan disiarkan melalui SBS.
Tidak sabar menantikan acara ini? --
by TwiceNation ( https://line.me/R/ti/p/%40aax0098t )
CoppaMagz
>Yena

Sunny (*^﹏^*)

.
‏اجتمعت الأناقة اليوم على السجادة الحمراء في مهرجان Busan One Asia، أعضاء #NUESTW و#BAP! .
___________
#arabicallkpopnews

MOST RECENT

murder me I can't listen to this same professor for 6 hrs straight •


#himchan #bap #baphimchan #kpop #kpopl4l #kpopf4f

DH & Zelo & TRCNG
Cr. youtu.be/xk5nNPzFsgw
#BAP #DAEHYUN #ZELO

DH & Zelo & TRCNG
Cr. youtu.be/xk5nNPzFsgw
#BAP #DAEHYUN #ZELO

Gukkie~ Then vs Now 😭❤️
I am very emotional rn omg, this is so sweet 💚
#yongguk #bangyongguk #bap #babyz #bestabsoluteperfect #ordinarypeople #johnlegend #thenvsnow

Aerosmith 🎤♥
I Don't Want To Miss A Thing 🎶✨
I could stay awake just to hear you berating
Watch you smile while you are sleeping while You're far away Dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment i treasure 🎶
I LOVE YOU SO MUCH MY LITTLE SUNSHINE ☀
#Zelo 💘 #Totomato #토토마토 🐰👑 #Model 🙈 #KingZELO 💘👑 #Maknae 💪🏻
#ChoiJunHong 😻💘 #최준홍 💘 #15_10_1996 👼🏻😻 🙋👑 #Hong #Mochi🐶💗 #Sexy #MiLife
#BAP #비에이피 👑 #BestAbsolutePerfect 👑 #Best #Absolute #Perfect 👑 #비 #에이 #피 👑 #Matoki 🐰💖
#BAP_KingsOfKings 👑
#WeAre_BAP_YeSir 👑😻
#AEROSMITHsong 🎶♥

Most Popular Instagram Hashtags