[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#banyakbulu

154 posts

TOP POSTS

Jalan-jalan malam menghilangkan suntuk

#mumpungfree #caritukangcukur #banyakbulu #maunatalannih

Susah bener edit photo tangan nih orang ya ! #banyakbulu

agak2 nye manusia jenis #banyakBulu ni aje gemo makan roti erk?? aje pone pon bak ang(ckp Utara tu)sebiji xckup mun dua biji baru Nyando..

2 years back 😱 Apa jd masa ni? Hahahaha! Did I check-in to Karachi? LOL... #Gemuk #BanyakBulu

Spesial request 😘😘😘
Terima kasih untuk Tan Sri Sheikh Al Hattas sudah guna perhidmatan supir pak Vicky 15-18 september 2016.. insyaAllah jumpa lagi next time

Kaki juga mau selfie. #banyakbulu

Mandi air hangat dapat membuat orang merasa lebih baik dan dapat mengusir rasa sepi#hangat#babangkami#banyakbulu#sarapan Pagi#kuaci

MOST RECENT

Rooster Raawrk πŸ“πŸ˜Ž
(Mix media on Paper Canson 180gsm)
#rooster #watercolor #banyakbulu

PERAHU KERTAS EH KAYU DEHH
_____________________________________

Jepretan iseng kemaren di atas perahu pas lg bantuin shooting vidclip @thevuje
_____________________________________

#me #green #perahu #perahukayu #ijo #hijau #green #sepatu #shoes #white #pullandbear #sundakelapa #pusatjakarta #pelabuhan #pelabuhansundakelapa #jakarta #jakartans #leg #kaki #gakmulus #banyakbulu #gitudeh #shooting #photogw #iphone #iphonesia #vsco #vscocam

Sahabat kecil...!!!!
Indahnya persahabatan kecil kita membuat kita lupa bahwa saat ini kita sudah mulai tua 😁😁😁 #bewokan #bulukakian #buluketekan #banyakbulu

2 years back 😱 Apa jd masa ni? Hahahaha! Did I check-in to Karachi? LOL... #Gemuk #BanyakBulu

Susah bener edit photo tangan nih orang ya ! #banyakbulu

Err...misai halus? Tak tahu nak buang? Takut sakit? Kalau nak kulit cantik tak berbulu dan lembut,kenalah waxing.
Minat? WA 0176116432

Yg baik pasal waxing ialah bila bulu roma tumbuh balik, ianya lebih lembut dan tak cepat. Kalau utk bulu2 dimuka sikit je perlu.
Ada 2 jenis wax, so nanti kalau nak beli I akan advice macam mana atau yg mana sesuai😘
#jomwaxing #jomcantiksama2 #banyakbulu #buangbuluroma #buluromahalus #waxingtaksakit #waxingkit #sayajualbeautyproduct #sayajualbarangorganik #bazarkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan

EVELIN HAIR REMOVAL
. "KENAPA TAK CAKAP DARI AWAL"
.
.
Penat nak cukur "Bulu" ?
Kalau dah cukur mesti luka 😞
.
.
Ni Nak bagitahu lepas ni dah tiada masalah:
❌Luka lepas bercukur
❌Bulu Tumbuh makin lebat
❌Bulu tumbuh panjang
❌Bulu Bersepah
.
Dan paling best Mudah giler nak buang bulu
1- Sapu
2- Gosok
3- Bulu dah cabut
.
Siapa Nak ??
================
Wasup 017 362 5664
Wasup 017 362 5664
Wasup 017 362 5664
================
.
#sayajual #isell #isellevelincream #hairremovalcream #evelinhairremoval #sayajualevelin #buangbulu #banyakbulu #hairremoval #unwantedhairremoval #ketiakhitam #evelinborongmurah #pemborongmalaysia #pemborongkosmetikmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeauty #bazaarpaknil #zeea_beautyyproduct #bysiszeea

Anggota badan anda banyak BULU2??? biar betul!!! 😟😟 siapa nak cantik? biar anggota badan dia punya licin2 ? semua orang nak nampak bersih, Licin yang penting *FLAWLESS* kan... Haaaa... Meh sini hakak nak kongsi tempat yg *FABULOUS* lagi *MELETOP LETOP * gituuu nak buang bulu2 ni sampai licin..
MBH Medispa adalah satu tempat TREATMENT
KHAS untuk buang bulu2 ni tauu.. TREATMENT APE TU??? Nii haahh, treatment khas diimport dari *KOREA* dipanggil *MBh HAIR REMOVAL PROGRAM*

Apa itu MBH HAIR REMOVAL PROGRAM?? 🌸Teknologi berasaskan gelombang cahaya
🌸Mensasarkan pigmen pada rambut
🌸membunuh sel2 punca bulu tumbuh
🌸Lebih fokus pada sasaran pigmen berbanding laser

Menarikk tertarikk kann???
Meh Pm/whatsapp hakak skrggg tauu
.
.
.
πŸ“²018-2999087
πŸ“²018-2999087
πŸ“²018-2999087

Location:

MBH Medispa Ampang
21, Jalan Pandan Prima 1, Dataran Pandan Prima, Kuala Lumpur

#rawatanbuangbulu #rawatanwajah #mbhmedispaampang #mbhampang #bangi #sungaipetani #ipoh #melaka #produk #beauty #rawatankulit #rawatanwajah #senawang #clinicalacne #spaartist #carbon #treatment #spalelaki #spamuslimah #banyakbulu #removalhair #IPL #treatmentterbaik

Most Popular Instagram Hashtags