#banyakbulu

158 posts

TOP POSTS

Cik Meow nie suka sangat buat kita geram kat dia tau. Goreng kunyit kang baru tau.
.
.
#kucinglucu
#banyakbulu
#kepalabana_kau

Imajinasi

#banyakbulu

Sahabat kecil...!!!!
Indahnya persahabatan kecil kita membuat kita lupa bahwa saat ini kita sudah mulai tua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bewokan #bulukakian #buluketekan #banyakbulu

2 years back ๐Ÿ˜ฑ Apa jd masa ni? Hahahaha! Did I check-in to Karachi? LOL... #Gemuk #BanyakBulu

Jalan-jalan malam menghilangkan suntuk

#mumpungfree #caritukangcukur #banyakbulu #maunatalannih

Susah bener edit photo tangan nih orang ya ! #banyakbulu

agak2 nye manusia jenis #banyakBulu ni aje gemo makan roti erk?? aje pone pon bak ang(ckp Utara tu)sebiji xckup mun dua biji baru Nyando..

MOST RECENT

Sahabat kecil...!!!!
Indahnya persahabatan kecil kita membuat kita lupa bahwa saat ini kita sudah mulai tua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bewokan #bulukakian #buluketekan #banyakbulu

2 years back ๐Ÿ˜ฑ Apa jd masa ni? Hahahaha! Did I check-in to Karachi? LOL... #Gemuk #BanyakBulu

Imajinasi

#banyakbulu

Latepost..katanya seh klu bnyk bulunya orgnya penyayang bgt tp bnr ap g jg krg tau seh hehehe...soalnya faktnya a penyayang bgt aplg klu sm anak kecil.Soalnya skrg dr tangan mpe kaki bulu ku bnyk aplg ad kumis tipisnya #eeeyyyaaa๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜… ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’ƒ #latepost
#bulumulus
#bulukeren
#banyakbulu
#berbulu
#mitosfakta
#justkidding
#likeforlike
#jemberbgt

Susah bener edit photo tangan nih orang ya ! #banyakbulu

EVELIN HAIR REMOVAL
. "KENAPA TAK CAKAP DARI AWAL"
.
.
Penat nak cukur "Bulu" ?
Kalau dah cukur mesti luka ๐Ÿ˜ž
.
.
Ni Nak bagitahu lepas ni dah tiada masalah:
โŒLuka lepas bercukur
โŒBulu Tumbuh makin lebat
โŒBulu tumbuh panjang
โŒBulu Bersepah
.
Dan paling best Mudah giler nak buang bulu
1- Sapu
2- Gosok
3- Bulu dah cabut
.
Siapa Nak ??
================
Wasup 017 362 5664
Wasup 017 362 5664
Wasup 017 362 5664
================
.
#sayajual #isell #isellevelincream #hairremovalcream #evelinhairremoval #sayajualevelin #buangbulu #banyakbulu #hairremoval #unwantedhairremoval #ketiakhitam #evelinborongmurah #pemborongmalaysia #pemborongkosmetikmurah #instashopmalaysia #igshopmalaysia #instabeauty #bazaarpaknil #zeea_beautyyproduct #bysiszeea

Anggota badan anda banyak BULU2??? biar betul!!! ๐Ÿ˜Ÿ๐Ÿ˜Ÿ siapa nak cantik? biar anggota badan dia punya licin2 ? semua orang nak nampak bersih, Licin yang penting *FLAWLESS* kan... Haaaa... Meh sini hakak nak kongsi tempat yg *FABULOUS* lagi *MELETOP LETOP * gituuu nak buang bulu2 ni sampai licin..
MBH Medispa adalah satu tempat TREATMENT
KHAS untuk buang bulu2 ni tauu.. TREATMENT APE TU??? Nii haahh, treatment khas diimport dari *KOREA* dipanggil *MBh HAIR REMOVAL PROGRAM*

Apa itu MBH HAIR REMOVAL PROGRAM?? ๐ŸŒธTeknologi berasaskan gelombang cahaya
๐ŸŒธMensasarkan pigmen pada rambut
๐ŸŒธmembunuh sel2 punca bulu tumbuh
๐ŸŒธLebih fokus pada sasaran pigmen berbanding laser

Menarikk tertarikk kann???
Meh Pm/whatsapp hakak skrggg tauu
.
.
.
๐Ÿ“ฒ018-2999087
๐Ÿ“ฒ018-2999087
๐Ÿ“ฒ018-2999087

Location:

MBH Medispa Ampang
21, Jalan Pandan Prima 1, Dataran Pandan Prima, Kuala Lumpur

#rawatanbuangbulu #rawatanwajah #mbhmedispaampang #mbhampang #bangi #sungaipetani #ipoh #melaka #produk #beauty #rawatankulit #rawatanwajah #senawang #clinicalacne #spaartist #carbon #treatment #spalelaki #spamuslimah #banyakbulu #removalhair #IPL #treatmentterbaik

Cik Meow nie suka sangat buat kita geram kat dia tau. Goreng kunyit kang baru tau.
.
.
#kucinglucu
#banyakbulu
#kepalabana_kau

Mandi air hangat dapat membuat orang merasa lebih baik dan dapat mengusir rasa sepi#hangat#babangkami#banyakbulu#sarapan Pagi#kuaci

Ucul ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #banyakbulu #dedegemes

Most Popular Instagram Hashtags