[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bantingbaru

MOST RECENT

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?

Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?

Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.

Ada orang cakap, "Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni." Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.

1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina.

#whatsapp0132568818
#stokisbanting
#kuartersklia
#majideebahru
#majidee
#bantingbaru
#banting
#terapiinstagram
#produkbumiputera
#darinashowerscrubbody
#darinashowerscrub
#darinabodyscrubbanting
#terapiinstagram
#ajimaura
#Bazaronline
#bazarpaknil
#showerscrubbanting

Kek seringgit banting baru sudah berada di kampung Labohan Dagang..in Shaa Allah esok datang lagi stok baru... yang petang tadi hampir habis...alhamdulillah ... #kekseringgit #bantingbaru #kekviral #kekmurah #keksedap #labohandagang #tadomhill #bukitchanggang #olaklempit #kolejmarabanting #uitmdengkil #dengkil #putrajaya #sepang #banting

Untuk dapatkan kesan yg optimum bagi penghidap resdung.

Cara²nya ialah;

Masak air panas. Masukkan ke dalam besen kecik. Spray 1 das Iv Mist ke dlm besen tersebut.

Guna tuala kecil utk terlungkupkan kepala.. ( Tujuan nya, utk kekalkan wap panas.) Wap kan kemuka & Sedut dengan nyaman.
Kesannya, fresh je muka jadinya. bernafas pun mcm serombong kapal. Yg ade masalah kahak tu. Kahak akan meleleh tak hingat. tik tik tik menitik hingusnya.. Sekian. Sedikit perkongsian dari saya.

#Wassap0132568818
#Stokisivmistbanting
#ivbeautyrai
#kuartersklia
#bantingbaru
#bazaronlineshop
#bazar
#Majidee
#kgmelayumajidee
#nilai
#banting

TIPS HASILKAN AIR LIUR LEBIH BAIK & KURANGKAN PLAK GIGI. + Tembikai susu mengadungi banyak serat semula jadi. + Pengambilan tembikai susu membantu menghasilkan air liur yang baik. + Amalkan makan setiap hari juga dapat membantu mengurangkan plak pada gigi.

Atau nak lebih mudah jangan lupa gosok gigi guna #IVTBright.

Berat : 25 gram
Tahan : 45 hari
Harga : RM 43 (TERMASUK POS)

Dapatkan Sekarang
Whatsapp 0126454475

#terapiinstagram
#plak
#gigiputihberseri
#plakgigi
#kuartersklia
#bantingbaru
#selangor
#ivtbright
#sayajualonlineoffline
#gigisensitif
#gigi
#pemutihgigimalaysia
#IvBright
#kanchongdarat
#karanggigi
#gigirosak
#bisneswomen
#bizonlinemalaysia
#nilai
#majidee
#kgmelayumajidee
#johorbahru
#kotatinggi
#ivmistteamrahimah
#Stokisivmistbanting
#ivbeautyrai

Gigi berkarang & berkarat payah tau nak tanggal kalau pakai ubat gigi biasa.

Apakata cuba IV TBright kami.

1. Karang gigi mudah tertanggal tanpa menghakis gigi walaupun sedikit.

2. Gigi mudah putih bersinar seperti mutiara dilautan

3. Bau mulut tidak lagi seperti bau bangkai, malah segar sepanjang hari.

4. Membuang kesan kuning dari rokok, teh dan kopi

5. Mengelak air liur rosak

Wasap kami sekarang untuk tips dan Harga promosi

www.wasap.my/60132568818

#Wassap0132568818
#ivbeautyrai
#IvBright
#ivmistteamrahimah
#stokisbanting
#Stokisivmistbanting
#kuartersklia
#bantingbaru
#karanggigi

Tahukah anda kenapa IVTBRIGHT sangat berkesan untuk masalah gigi sensitif?

biasa tak rasa sakit gigi disebabkan oleh jangkitan kuman?

Antara kandungan utama di dalam IVTBRIGHT adalah GARAM. Garam merupakan bahan untuk membunuh kuman. Doktor gigi akan menyarankan kita berkumur dengan air garam jika sakit gigi.

payah jugakan nak kumur air garam.. kalau kat pejabat.. tengah travel.. mana nak cari garam?

haa.. masa tu la ivtbright ni berguna.. setiap kali rasa sakit gigi, cuba gosok gigi dengan ivtbright.. anda akan dapati sakit gigi anda akan berkurangan dan hilang jika kerap digunakan.

tak caya? cuba la.. Baru tahu

#ivbeautyrai
#Waassup0132568818
#kuartersklia
#Stokisivmistbanting
#bantingbaru
#selangor
#gusiberdarah
#sakitgigi
#sakitgusi
#bazaronlineshop
#majideebahru
#kgmelayumajidee
#kgdatosulaimanmenteri
#nilai
#bazaaronline
#businesswoman
#gigiputihberseri
#ivtbright
#ivbright

⚘Perbezaan IV mist dengan IV kids⚘

IV mist
⚘ mempunyai kesan sedikit panas dan berangin yang aromatik dan sangat selesa. Kesan ini bukanlah jangka masa yang lama tetapi hanya sebentar sahaja. Sebab itu disarankan bagi yang kerap mengalami selsema menghidu sedalam dalamnya dan sangat selesa.
IV kids
⚘tidak panas tetapi masih berangin bagi memberi keselesaan kepada si kecil. Tetapi khasiat masih sama.
Jadikan amalan harian anda dengan memakai IV mist dan IV kids selepas mandi, solat, atau di mana situasi sekali pun.
Terutama bagi mereka yang mempunyai masalah kulit.
Boleh juga buang angin dlm badan, sengal sengal, tegang urat.
Harga asal ivmist RM34.90.
Harga asal ivkids RM23.00.

Whatsapp 0132568818 untuk dapatkan ivmist dan ivkids

#Wassap0132568818
#stokisivmistbanting
#ivmistteamrahimah
#sayajualonlineoffline
#sayagunasayajual
#ivmist_online_store
#kuartersklia .#
#bantingbaru
#majideebahru
#kgmelayumajidee
#babydemam
#ivbeautyrai

hai semua!!!!🤗🤗🤗
cntikkn 💕💕💕
kpd psgn 😘😘😘pengantin yg bkl brkhwin☺
mari order dgn kami🙋🙋🙋
sng saja caranya hanya perlu tkn link di bio utk mmbuat tmphn✔️✔️
semua bangsa boleh india cina,melayu😋😆😊
serendah RM0.19😱😱
HAA MURH KN😇😇😇😇
#mrsmartprintingsdnbhd #merecikss #murahgile #bunting #banner #bumiputera #kad #kadmurah #kadkahwin #kadkahwinbajet #grabsegera #adakedaisendiri #adamesinsendiri #bantingbaru #beauty #trustedseller #tungguapalagi

IV Mist merupakan Aromatic Nano Oil yang di datangkan dalam 10 gabungan herba terpilih. Merawat dan memulihara pelbagai jenis penyakit. Sembur-sembur sembuh
Harga ivmist RM28 untuk satu unit
RM50 untuk 2 unit
RM75 untuk 3 unit + free post @ free gift

#ivmist_online_store
#Stokisivmistbanting
#ivbeautyrai
#ivmistteamrahimah
#Wassup0132568818
#kuartersklia
#Majidee
#bantingbaru
#ivmist

hey korg!!🤗🤗🤗🙋
cork batik pon ade😇😇
kalo korg nk kad kahwin korg ala2 istana or tradisional
pon boleh😘😘
yg pnting PM kami ✔️✔️💕💕
tunggu apa lg cpt tkn link kt bio👌👌💞
#MRsmartprinting #murahgileee #kadbajet #kadmurah #kadkahwin #kadkahwinbajet #bisnes #beauty #bantingbaru #bumiputera #trustedseller #tungguapalagi #adakedaisendiri #adamesinsendiri #grabsegera

haii uollss!!!!🤗🤗
slmt sejahtera 🙋🙋
tgok tuu customer india pon ade salute arr brother nii sokong😘😘 bisnes bumiputeraa
kitorg pon mgmlkn konsep 1 Malaysia tau 😇😇😇
cptlaa order dgn kami
promotion rolling lg nii😉😉☺☺
series talk!!
freegift byk gile😱😱😱😱
1k pieces dan keatas kami bg RM0.19 siap freegift lg😱😱😱
#MRsmartprinting #murahgileee #bisnes #beauty #bantingbaru #bumiputera #kadbajet #kadmurah #kadkahwin #kadkahwinbajet #kad #trustedseller #tungguapalagi #adamesinsendiri #adakedaisendiri

Testimoni dari seorang pengguna #ivmist yg sering mengalami masalah kaki kejang (krem) bila cuaca sejuk dan kesan dari banyak berjalan.. Syukur dengan ivmist, hanya spray ke bahagian yg kejang tersebut, cepat baik alhamdulillah...
Sembur Sembur Sembuh.. #ivmist Dihasilkan Dari 10 Bahan Organik Terpilih :- 🍃Habbatus Sauda 🍃Argan 🍃Serai 🍃Eucalyptus 🍃Halia 🍃Halia Bara 🍃Kelapa Dara 🍃Limau Purut 🍃Pudina 🍃Saffron
Menjadikan sebotol #ivmist mujarab untuk pelbagai masalah.. Dapatkan ivmist anda sekarang..
Whatsapp 0126454475

#ivbeautyrai
#terapiinstagram
#ajimaura
#surirumah
#belajarinstagram
#Majidee
#kuartersklia
#bantingbaru
#bazaronlineshop
#ivmist_online_store

hai guyss🤗🤗🤗
.🤗🤗🤗
.🤗🤗🤗
simple jee kan😇😇😇
tapi nmpk cntik org kata simple but beauty 💞💞
korg x tau lg ker promotion tgh rolling nii😱😱😱
harga mmg sgt x masuk akal💕💕
dhlaa cntik murah plak tuu😍😍
knp anda perlu beli dgn kami??
-cantik✔️
-harga yg ditwrkn x mcm igshop lain✔️
-senang berurusan✔️
-dan byk lg✔️✔️✔️✔️
tunggu apa lg 🤔🤔nnti promotion habis trpinga2 korg nk cari kad kahwin murah😋😋🤑🤑
skrg sume brg mane ade murh jadi sbbtulaa kami buat😘😘 promotion gile2 nii sbb nk bntu anda🙋🙋
#MRsmartprinting #murahgileee #trustedseller #tungguapalagi #bisnes #bumiputera #bantingbaru #promotion #kadbajet #kadmurah #kad #weddingcard

hai uollsss!!!!🤗🤗
cantikkn colour tuuu💕💕
promotion tgh rolling lg nii😱😱
kalo hang blom lg nk kahwin meh pakat reramai habaq kakak,abang,jjran,pokcik,mokcik,sedara yg nk kahwin lagi pon boleh😜😝🙊🙊
haaa pakat reramai tkn link kt bio tuu💓💓❤
b4 promotion tutup💞💞
#MRsmartprinting #murahgileee #trustedseller #tungguapalagi #kadbajet #kadmurah #kad #kadkahwin #kadkahwinbajet #bisnes #bumiputera #beauty #bantingbaru #promotion #grabsegera

Slm sejahtera semua🤗🤗
nii haa kami nk habaq mai
promotion tgh rolling lg nii😊😊
mai pakat order sblm promotion ditutup👌👌😁
harga kami bg mmg dr hati 💕yg tulus ikhlas ni haa😇😇
harga mmg btol2 kasih syg😍😍
haa tunggu apa lg Nabil dgn Zati dh slamat diijabqabul☺☺
anda bila lg??🤔🤔🤔
kalo sedara,jiran tetangga,abg,kakak 😉😉yg nk kahwin tuu cdgknlaa kt dorg ig shop nii👌👌
promotion mmg gile2 kami bg
haaa cptlaa tkn link kt bio tuu👌👌😇😇😇
#MRsmartprinting #murahgileee
#kadbajet #kadmurah #kadkahwinbajet #weddingcard #kadkahwin #trustedseller #promotion #salegila2 #murahgileee #grabsegera #bisnes #beauty #bantingbaru #sapot #bumiputera

hey uollss!!🤗🤗🤗
promotion tgh brjln niii 😱😱
1k pieces dan ke atas kami bg hrga serendah RM0.19 mmg x masok akal langsung😵😵😱😱😱😱
kami ada mesin prcetakan utk kad kahwin 💪💪💕💕
.jadi guys tunggu apa lg
harga mmg kami bg hrga kasih💕💕😍😍 syg punyee
xprcy😱😱
haa tkn link di bio SKRG!!!👌👌💪
#MRsmartprinting #trustedseller
#kadbajet #kadmurah #weddingcard #bisnes #beauty #bantingbaru #kadkahwinbajet #kadkahwin #promotion #murahgileee #grabsegera #tungguapalagi #adakedaisendiri #adamesinsendiri

haaa tgok tuu uollss 😍😍💪
😇😇merecikss😱😱
dgn satu colour shj customer kami order😍😍
design mmg boek👌👌😁😁
satu colour pon cantikkn
jadi smntr promotion sdg brjln cptlaa 👌👌
tkn link di bio
#MRsmartprinting #murahgileee #promotion #kadbajet #kadmurah #weddingcard #kadkahwin #kadkahwinbajet #bisnes #beauty #bantingbaru #grabsegera #trustedseller

assalamualaikum dan salam sejahtera
kpd anda yg tidak tahu kami sdg mlkkn promotion besar besaran😱😱 khas utk hari dan tarikh yg terrsggt istimewa dlm idop anda😇😇
kami bagi harga yg sgt tidak masuk akal 😱😱😵😵
harga kami bg bajet2 jerr🙃🙃
cntkik kn😍😍
jadi dptkn sgr dgn tkn link pd bio ✔️✔️👌
#MRsmartprinting #murahgileee #trustedseller #murah #kadbajet #kadmurah #kadkahwin #weddingcard #kad #promotion #salegila2 #grabsegera #bantingbaru

haaa tgok tuu uolls
simple but beauty😇😇
murah jerr😊😊
skrg nii kami tgh buat promotion gile2😱😱
harga mmg x masuk akal langsungg😵😵😱😱
tunggu apa lg tarikh kahwin nk dkt tuu😍😍
cepat2 b4 promotion nii habissss🙃🙃😝
#MRsmartprinting #trustedseller #grabsegera #kadbajet #kadmurah #promotion #murah #murahgileee #weddingcard #bantingbaru #salegila2 #hargaxmasukakal #beauty

Most Popular Instagram Hashtags