#bantal

MOST RECENT

Expired ke tidak?
🧐🧐🧐 Dah cek bantal ke masing2? Kalau belum balik kang pi cek. Risau esok2 pasal satu bantal, kesihatan keluarga terjejas.😞🀧😷 That’s why sy suggests cuba Leyna gebu sebab Leyna boleh DIBASUH. InshaAllah kebersihan terjamin.πŸ€—πŸŒΈπŸŒΈπŸŒΈ Leyna ni didatangkan dengan full package tw. Rugi tak cuba si Leyna ni siap dengan multifunction.
1st~dah lah bantal empuk,gebu,cantik,selesa.⛄️ 2nd~memudahkan pengguna sebab tinggi bantal boleh laras. πŸŒ₯
3rd~wangi pun wangi sebab boleh dibasuh.
4th~boleh keringkan guna dryer.🌷
5th~dengan berat lebih kurang 1kg tu senang nak bawak ke mana2.πŸŒ¬πŸ’¨
6th~sarung bantal tu dah memang cantik tak payah susah2 nak cari sarung lain. 🌺

Bak kata lain bantal Leyna ni memang akan dan mesra pengguna. πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§ Berminat boleh direct
http://www.wasap.my/60136433279/BantalLeyna
http://www.wasap.my/60136433279/BantalLeyna
http://www.wasap.my/60136433279/BantalLeyna

#bantal #bantalleyna #flenazcollections #bantalgebu

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Code : Chinese-005
.
Free Design Service:
Kami memberikan pelayanan gratis untuk mengubah warna, besar kecil motif, dan ukuran sarung bantal sesuai request.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Material :
* Kanvas Linen (frontside fabric)
* Twill (backside fabric)
* White Zipper
* Belacu with 100% Silicone (filling)
.
Detail Product :
Overcast Stitching (OBRAS)
.
PO : 2 - 4 days
.
Designer : Demotif Studio
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Contact Us :
Line | @demotifstudio
Whatsapp | +6281319255194
.
.
.
.
.
#demotifstudio #chinese #homedecor #homegoods #homedecoration #homeinterior #homestyling #interiordesign #interiorjakarta #furniture #furniturejakarta #furnituremurah #ruangtamu #sofa #sofaminimalis #rendering #pattern #fabric #art #cushion #cushioncover #dekorasirumah #sarungbantalkursi #sarungbantalsofa #sarungbantal #sarungbantalcustom #bantalcustom #bantalsofa #bantal #tangerang

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Code : Chinese-006
.
Free Design Service:
Kami memberikan pelayanan gratis untuk mengubah warna, besar kecil motif, dan ukuran sarung bantal sesuai request.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Material :
* Kanvas Linen (frontside fabric)
* Twill (backside fabric)
* White Zipper
* Belacu with 100% Silicone (filling)
.
Detail Product :
Overcast Stitching (OBRAS)
.
PO : 2 - 4 days
.
Designer : Demotif Studio
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Contact Us :
Line | @demotifstudio
Whatsapp | +6281319255194
.
.
.
.
.
#demotifstudio #chinese #homedecor #homegoods #homedecoration #homeinterior #homestyling #interiordesign #interiorjakarta #furniture #furniturejakarta #furnituremurah #ruangtamu #sofa #sofaminimalis #rendering #pattern #fabric #art #cushion #cushioncover #dekorasirumah #sarungbantalkursi #sarungbantalsofa #sarungbantal #sarungbantalcustom #bantalcustom #bantalsofa #bantal #tangerang

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Cushion | Chinese-007
.
Free Design Service:
Kami memberikan pelayanan gratis untuk mengubah warna, besar kecil motif, dan ukuran sarung bantal sesuai request.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Material :
* Kanvas Linen (frontside fabric)
* Twill (backside fabric)
* White Zipper
* Belacu with 100% Silicone (filling)
.
Detail Product :
Overcast Stitching (OBRAS)
.
PO : 2 - 4 days
.
Designer : Demotif Studio
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Contact Us :
Line | @demotifstudio
Whatsapp | +6281319255194
.
.
.
.
.
#demotifstudio #chinese #homedecor #homegoods #homedecoration #homeinterior #homestyling #interiordesign #interiorjakarta #furniture #furniturejakarta #furnituremurah #ruangtamu #sofa #sofaminimalis #rendering #pattern #fabric #art #cushion #cushioncover #dekorasirumah #sarungbantalkursi #sarungbantalsofa #sarungbantal #sarungbantalcustom #bantalcustom #bantalsofa #bantal #tangerang

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Cushion | Chinese-008
.
Free Design Service:
Kami memberikan pelayanan gratis untuk mengubah warna, besar kecil motif, dan ukuran sarung bantal sesuai request.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Material :
* Kanvas Linen (frontside fabric)
* Twill (backside fabric)
* White Zipper
* Belacu with 100% Silicone (filling)
.
Detail Product :
Overcast Stitching (OBRAS)
.
PO : 2 - 4 days
.
Designer : Demotif Studio
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Contact Us :
Line | @demotifstudio
Whatsapp | +6281319255194
.
.
.
.
.
#demotifstudio #chinese #homedecor #homegoods #homedecoration #homeinterior #homestyling #interiordesign #interiorjakarta #furniture #furniturejakarta #furnituremurah #ruangtamu #sofa #sofaminimalis #rendering #pattern #fabric #art #cushion #cushioncover #dekorasirumah #sarungbantalkursi #sarungbantalsofa #sarungbantal #sarungbantalcustom #bantalcustom #bantalsofa #bantal #tangerang

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Cushion | Chinese-009
.
Free Design Service:
Kami memberikan pelayanan gratis untuk mengubah warna, besar kecil motif, dan ukuran sarung bantal sesuai request.
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Material :
* Kanvas Linen (frontside fabric)
* Twill (backside fabric)
* White Zipper
* Belacu with 100% Silicone (filling)
.
Detail Product :
Overcast Stitching (OBRAS)
.
PO : 2 - 4 days
.
Designer : Demotif Studio
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Contact Us :
Line | @demotifstudio
Whatsapp | +6281319255194
.
.
.
.
.
#demotifstudio #chinese #homedecor #homegoods #homedecoration #homeinterior #homestyling #interiordesign #interiorjakarta #furniture #furniturejakarta #furnituremurah #ruangtamu #sofa #sofaminimalis #rendering #pattern #fabric #art #cushion #cushioncover #dekorasirumah #sarungbantalkursi #sarungbantalsofa #sarungbantal #sarungbantalcustom #bantalcustom #bantalsofa #bantal #tangerang

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Bingung mau ngado apa? Kadoin aja custom bantal / custom clay arklirik, frame, jam, dgn bentuk yg lucu2 bisa request loh untuk kado brithday , wedding, anniversary, graduation dll dijamin pasti yg nerima kado ny bakalan gemez ditambah dgn gambar dan tulisan yg lucu2 pasti tiap ngeliat kadonya bikin seneng trs deh hihi .
.
Yuk order /info πŸ‘‡
πŸ“²WA: 08982282734 (FAST )
πŸ“²LINE : @mcu3028p
πŸ“© DM : (SLOW RESPON)
.
.
.
.#kadoultah #kadoanniv #kadowedding #kadograduation #kadobrithday #kadonikah #kadounik #kadolucu #hadiahunik #hadiahlucu #hadialberkesan #bantal #clay #kadobantal #bantallukis #bantalcustom #bantallucu #bantalsouvenir #custombantal #custombantalclay #customsouvenir #jualbantallucu #kadoclay #jualbantaldesain #bantaldesain #follow #like #lfl #fff

Most Popular Instagram Hashtags