[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#banjarkomedi

797 posts

TOP POSTS

#Repost @rendiahmd

aduhhh .... minta sih minta.. tp jangan gitu juga donk bang
・・・
"Minta rokok pang nang" .
.
Jangan nangkaini buhannya lah? Sasadangnya haja πŸ˜‚πŸ˜‚ W/ @arioktha . .
Kayapa @klikbanjar Adakah rokoknya ? πŸ˜‚πŸ˜‚
#banjarbaruvidgram #banjarvidgram #banjarkomedi #banjarmasinbungas @banjarvidgram #banjarbaruvidgram

Tragedi tali sepatu. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Editor : @soekarnoboy
#banjarlucu
#klikbanjar
#banjarkocak
#banjarkomedi
#ngakakkocak

SuperEdo gagal landing πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #klikbanjar
#banjarkomedi

Regram @harry_mbee

Mimpi nang kaini ngeri banar, ada jua kah nang suah mimpi kaini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ..
Khusus dewasa 18+πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
-----------
Hahahaha

Alahan pada linyak ngini haha πŸ˜‚
Siapa nang rancak kaya ini ey? Hahaha

Buhan nang rancak anu tu kyni tarus. Aluhrede banjarmasen parteh pepol jaaar hahaha

Raja ayaaaak πŸ˜‚
Tag urang nyaaaaaaaaa hahahaha

Extra tag buhan jomblo jua. Hahaha
-----------
Cast
@muhammadrizkyauladi5

Jangan kada ingat like, komen lawan tag kawan jangan kada ingat @klikbanjar #klikbanjar @sampurnatv #sampurnatv @banjarvidgram #banjarvidgram @banjarbaruvidgram #banjarbaruvidgram #palangkaraya #palangka #banjarmasin #banjarmasinbungas #banjarlucu #komedibanjar #banjarkomedi #bahasabanjar #bahasabanjarlucu #komedibanjar #banjarkomedi #lawakbanjar #lawak #komedi #banjarbaru #martapura #bjbvidgram #bjb #sampitvidgram #sampit #harry_mbee #harrymbee #kapuas

Jadi batiga ni nyaman santai lalu ja mendangar bunyi nang kaya film japan tu jarπŸ˜‚lalu ja handak menggrebek oleh mendangar bunyi nang kaituπŸ˜‚play gin langsung sanakπŸ˜‚
Cast:@m.zainighani @ahmadzukimaulana @imievolcom
Tag kawan pian katuju menggrebek urangπŸ˜‚
・・・
@klikbanjar #klikbanjar @sampurnatv #sampurnatv @thecommentnet_ #thecommentnet_ @indovidgram #ivgcomedy @dagelan @dagelanvideo #dagelanvideo @layarbanjar #layarbanjar #banjarvidgram @banjarvidgram #banjarbaruvidgram #banjarbaru #palangka #palangkaraya #banjarmasin #banjar #banjarmasinbungas #lucu #komedi #bahasabanjar #sampitvidgram #sampit #komedibanjar #lawakbanjar #banjarlucu #ngakak #banjarkomedi

#Repost @harry_mbee with @repostapp
・・・
Nah mun buhan pian kada tahu nang mana kaka nya kajol.. Ni nah kaka nya kajol... Rasa gerigitan handak menimbai pakai botol aqua melihatnyaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Jangan kada ingat like, komen lawan tag kawan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @klikbanjar #klikbanjar @klikbanjartv #klikbanjartv @sampurnatv #sampurnatv @banjarvidgram #banjarvidgram @banjarbaruvidgram #banjarbaruvidgram #palangkaraya #palangka #banjarmasin #banjarmasinbungas #banjarlucu #komedibanjar #banjarkomedi #bahasabanjar #bahasabanjarlucu #komedibanjar #banjarkomedi #lawakbanjar #lawak #komedi #banjarbaru #martapura #bjbvidgram #bjb #sampitvidgram #sampit #harry_mbee #harrymbee #kapuas

MOST RECENT

Tragedi tali sepatu. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Editor : @soekarnoboy
#banjarlucu
#klikbanjar
#banjarkocak
#banjarkomedi
#ngakakkocak

#regram @papadaanjuatv Jadi kisahnya kaini,ghani ni datang kesahnya bemobil nih,lalu ai membawai kekawnannya bejalanan nang kawan ni capat ha jua amunnya dibawai bejalanan bemobil supaya kada bahirang jarπŸ˜‚play gin langsung
Cast:Β @m.zainighaniΒ @rahmankhaidi @habib_neko_nekoΒ @imievolcomΒ @rannyselvia88 @rahmat_agus.bΒ 
Tag kawan pian katuju badustaπŸ˜‚
・・・
@klikbanjarΒ #klikbanjarΒ @sampurnatvΒ  #sampurnatv @thecommentnet_Β #thecommentnet @indovidgramΒ #ivgcomedyΒ @dagelan @dagelanvideoΒ #dagelanvideoΒ @layarbanjar#layarbanjarΒ #banjarvidgramΒ @banjarvidgram#banjarbaruvidgramΒ #banjarbaruΒ #palangka #palangkarayaΒ #banjarmasinΒ #banjar #banjarmasinbungasΒ #lucuΒ #komediΒ #bahasabanjar #sampitvidgramΒ #sampitΒ #komedibanjar #lawakbanjarΒ #banjarlucuΒ #ngakakΒ #banjarkomedi

Regram @klikbanjar - Regram @harry_mbee

Mimpi nang kaini ngeri banar, ada jua kah nang suah mimpi kaini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ..
Khusus dewasa 18+πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
-----------
Hahahaha

Alahan pada linyak ngini haha πŸ˜‚
Siapa nang rancak kaya ini ey? Hahaha

Buhan nang rancak anu tu kyni tarus. Aluhrede banjarmasen parteh pepol jaaar hahaha

Raja ayaaaak πŸ˜‚
Tag urang nyaaaaaaaaa hahahaha

Extra tag buhan jomblo jua. Hahaha
-----------
Cast
@muhammadrizkyauladi5

Jangan kada ingat like, komen lawan tag kawan jangan kada ingat @klikbanjar #klikbanjar @sampurnatv #sampurnatv @banjarvidgram #banjarvidgram @banjarbaruvidgram #banjarbaruvidgram #palangkaraya #palangka #banjarmasin #banjarmasinbungas #banjarlucu #komedibanjar #banjarkomedi #bahasabanjar #bahasabanjarlucu #komedibanjar #banjarkomedi #lawakbanjar #lawak #komedi #banjarbaru #martapura #bjbvidgram #bjb #sampitvidgram #sampit #harry_mbee #harrymbee #kapuas

Hiburan.. Kita. Kalo lw mau ksini bisa bermodal kendaraan.. Karna apa kalo gk ada kdaran.. Sdh pasti bisa uyuh.. Terletk di d loksado kandangan.. Yg mempunyai jalan.. Pena licin .
extrime dan turun naik.. Mungkin.. .tpi apakah.. Ini liburan untuk admin aja.. Ternyata ia.. FOLLOWWWW
.@adnan__mhmmad .
.@usuf.ciga
.
.
..#pelaiharividgram #pelaiharitv #kulavidgram #kulapelaihari #banjarkomedi #banjarvidgram#banjarloco#comedi#loco#amang_vidgram #amuntaividgram#kalselvidgram#kalseltv #komedikalsel#mihaubanar#mihau#ngakak#banjartv#talacomedi#talaloco#vidgram#vidgramloco#klikbanjar#klikkalsel#degelanbanjar#degelan#mihau_loco#peletabis #jilatan_vidgram #tabalong_vidgram.

Apa yang membuat beda Bakso Radja nya RM Tlogo Ijo Baru?
1. Daging sapi segar asli tanpa campuran daging lain
2. Tanpa bahan pengawet
3. Pasti Halal 100%
4. Tempatnya sejuk dan luas
5. Bisa buat nongkrong(dimana ada warung bakso bisa buat nongkrong😁) dan Free WIFI
6. Menu variatif dan harga kompetitif
7. Parkir luas

Selain bakso kekinian diantaranya BAKSO MANGKOK, BAKSO BERANAK, BAKSO MOZARELLA, BAKSO TAUGE ada juga menu yang lain seperti Ayam Bakar Madu, Bebek Bakar, Ikan Bakar dll. --------------------------------------- #tlogoijobaru #tlogoijo #bakso #baksoberanakbanjarmasin #baksomangkokbanjar #baksomozarellabanjarmasin #makannyaman #banjarmasin #beramian #banjarmasinbungas #banjarkomedi #kalsel #instakalsel #visitkalsel #explorebanjar #infobanjar #banjarinfo #infobanjarmasin #makananbanjar #banjarmasinfood #kulinerbanjar #kulinerkalsel #explorebanjar #instabanjar #foodies #foodiesbanjar #banjarmasinfood #instabanjar #kulinerbanjarmasin #wargabanua

Hula Halo Hele Holo, ini video challenge buat teman kita wanita dari timur Indonesia, jadi kenapa video ini bisa ada adalah karena di Surabaya kita sering bgt jumpa dgn org Kalsel, dan tau sendiri lah ya kalo mereka sudah berkumpul rumps nya ky gmn, hal itu bikin byk tmn2 penasaran utk bljr ngucapin kata2 sederhana dlm kehidupan sehari-hari πŸ˜‚ jadi kalao sekedar (ikam, bulik, kada) itu sudah byk yg tau di sini.
Bagaimana : @limbywellylim @mellydmy bahasa Banjarnya Nona @nikenrihi udah bagus apa belom πŸ˜‚πŸ˜‚. Next Challenge bahasa Dayak Ngaju ya Ken (btw di kampus gk ada tmn yg bs diajak ngobrol bhs Dayak Ngaju πŸ˜°πŸ˜„) #klikbanjar @klikbanjar #klikkalsel @klikkalsel #banjarinfo @banjarinfo #banjarvidgram #dagelanbanjar #banjar #banjarkomedi #bahasabanjar #challenge @klikbanjar.tv #dagelan #ngakakkocak #memecomicindonesia #lucu #lambeturah

Most Popular Instagram Hashtags