#bangikix

1766 posts

TOP POSTS

Family day! Seronok betul Ali duduk kat dalam ni, tak bangun2. Skrg tak payah cari troli, pakai stroller dah boleh sumbat barang. 🀣

Masa blom akil baligh 🀣 #bangipirates #bangiboys #bangikix

Saya nak satu !!!! @saharulridzwan . πŸ”₯PRE-ORDER TUTUP: 3 OGOS 2017πŸ”₯. .
Jom support local brand @bangikix.my be part of our family dengan ber'streetwear' sambil beramalπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. PEREMPUAN pun boleh pakai. Tak ada masalah. Kalau bertudung, pakai inner ye. 😊
.
Dengan harga RM65 temasuk postage, kami akan salurkan 30% dari pembelian korang kepada @rumahkasihsayang.
Bukan kita je yang nak bergaya bro, kita fikirkan jugak anak2 yang tidak bernasib baik di sana. .
Size semua ada dari XS sampailah 7XL mengikut cutting asia. So kalau nak besar pakai besar, ambik 1 size lagi besar dari apa yang korang pakai πŸ‘πŸ». @bangikix.my custom sendiri and kami jamin dari segi kualiti kain yang kami gunakan. And ingat, limited to 88helai sahaja utk edition SR ni. Untuk order boleh pergi ke @bangikix.my atau, place order korang terus ke no ni:
.
Norhayati Jamaludin (0135981810)
.

Credit song to : @datoserivida πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ». #salute #bangikix #bangikixmy #streetwear #lusembanhkencangstreetwear #wearefamily

@saharulridzwan

Coming soon on August. Hanya 88 helai sahaja yg akan dikeluarkan.
#bangikix #korangbetul2streetwear?
@bangikix__

Wts- Champion sweatshirt
Made in Mexico

Condition- 9/10
Size- M
Price- RM60 inc postage

Ayuh layan dulu sebelum tidur 😴 #mahu #bapeedition #bangikix #babyshima #smule @babyshimaofficial

John's Night. πŸ’•πŸŽ‚πŸŽ‰ #yesterday #birthdaybash #bangikix

Assalammualaikum wbt,
WE ARE HERE AT STREETWARE CON!
LAJU LAJU MARI! SEE U GUYS YAA~ πŸ˜…πŸ˜‚πŸ’œ
.
.
#number3street #streetwarecon2017 #klkix #bangikix

MOST RECENT

Wts- Champion sweatshirt
Made in Mexico

Condition- 9/10
Size- M
Price- RM60 inc postage

Kite bakar skit janda kite ni... @harizmohd__ 🀣 #janda #fd2r #fd2rmalaysia #typer #hondamalaysia #bangikix

Zaman2 merempit!! πŸš—πŸ’¨πŸ’¨ @harizmohd__ #janda #fd2r #fd2rmalaysia #typer #bangikix

Wts- Little America Herschel πŸŽ’
Condition- 9.5/10
Price- RM200 include postage

Cod- Bangi, kajang, putrajaya

Whatsapp- 013-2220275

Most Popular Instagram Hashtags