[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bangigateway

77292 posts

TOP POSTS

Bismillah..
Slot pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ utk minggu ini ada hanya untuk hari Rabu (22/11) shj ye..
.
Untuk ORDER dan DETAILS hanya melalui whatsapp 0127879949..nak senang klik wasap link 📲 di bio ig Kak Sumi.
Order awal uolls..jgn dh close baru nk order..😭😭😭
.
Juga untuk produk2 viral yg lain.
👉Puding DiRaja Pahang 👉Vietnam Shrimp Rolls
👉Tauhu Begedil Berlauk
👉Sambal Garing Che Nor
👉Sambal Setan Putrajaya.
.
Pickup point .
🚗Kem.Pelancongan P5 Putrajaya
🚗Bangi Gateway
🚗Tesco Nilai
🚗Tmn Semarak Nilai
.
Juga warga berhampiran yang boleh dtg pickup di pickup point.
.
#putrajaya #dengkil #cyberjaya #bangigateway #Ukm #Kptm #bandarbarubangi #Bangi #TescoNilai #Sepang #Bbst #pinggiranputra #Unikl #BangiCentral #bangi
#ajimaura #terapiinstagram #sayajualonline #sayasuka #Baazarpaknil #baazarmalaysia #BandarBaruNilai #datarannilai #Labu #pajam #Mantin #Nilai3

😎available😎
.
Brand new with box
.
Adidas marathon 85
.
Size us 10.5, uk 10, euro 44 2/3 , jpn 285
.
Rm 680
Postage asing
.
Cod di kedai kami di bello n co barbershop, atas bello gadget, seksyen 3 bangi
.
Bminat ws 01121292664 or klik link ws kami di profile ig

Hohoh I met @cupcake_aisyah !! 😭💖 She's sooo damn pretty and her YouTube videos are goal 🐳🌟 #bangigateway#booth
#hidupkenachill#squishy
#carmennggg
@cupcakestore_aisyah
@cupcake_aisyah
@suerazip

Dinner at #gulaikawah #bangigateway rm29.5 for 2 😍

Ok..sejarah baru siap tajuk...
#bangigateway

POCKY has never looked cooler #maresatookthis#bangigateway

Jumpa kami di #bangigateway hari ini

MOST RECENT

Time cuti2 hujung minggu kan kalau layan Tempe Goreng dengan Cheezy Sos pun sedapkan..? 😋😋 Mana yang ada buat party2 tu boleh buat juga. Tambah cheese banyak2 sebanyak mana yang anda nak. 😊😊
.
Siapa lagi nak order Serbuk Cheese Powder, meh meh mai selit order cepat. Boleh pos sekali.. 😊😊
.
SERBUK CHEESE POWDER
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazariaon9 #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #bangsarsouth #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #homemadefood #lokallah

MENCUNGKIL MINAT ANAK ANDA DALAM MENERAPKAN TABIAT PEMAKANAN SIHAT

Untuk membantu anak anda membuat pilihan makanan bernutrisi adalah melalui mengajak mereka untuk turut serta dalam penyediaan makanan.

Berbual dengannya tentang pemakanan sihat.
Sambil prepare dinner, sambil borak santai tentang nutrisi-nutrisi makanan. Tentu banyak persoalan darinya. Disitu terlihat kesungguhan mereka untuk lebih tahu tentang makanan sihat.

Jadi "role model" yang baik.
Anak-anak melihat contoh dari kita sendiri, jadi " walk the talk "

Mudahnya untuk sediakan menu berkhasiat.
Ada terlalu banyak resepi sihat boleh didapati dihujung jari anda. Sediakan snek seimbang sedia untuk dimakan dalam peti sejuk anda. Seperti
* yogurt dengan buah yang telah dipotong dadu
* cheese dan crackers
* telur rebus

Ajak anak anda bantu didapur.
Libatkan mereka menyiapkan menu keluarga anda. Rancang menu, membeli belah bahan masakan. Beri mereka peluang untuk pilih menu kegemaran mereka sekali sekala. Ia akan buat mereka lebih berminat untuk tahu lebih lanjut tentang pemakanan yang sihat.
.
#myzlive #mamayayazone #babyshop #kidsshop #momshop #mom #kedaiibu #sayajual #murah #bangisentral #jalanbelakangbangisentral #bangistreet #43650 #malaysia #selangor #kualalumpur #bangigateway #babyexpo #eventmalaysia #event

Menu hari khamis anda semua jom order!😊
tempahan lunch dan dinner untuk esok dibuka sekarang😊👍🍱
Sebarang pertanyaan dan order boleh whatsapp
0179544254 📞
#fooddeliverybangi#gmibangi#ukm#bangi##malaysiafood#bandarbarubangi#ukmstudent#lunchboxbangi#lunchbox#foodhunter#bangigateway#bangisentral#kptmbangi#pendudukbangi#bangisentral#bangigateway#makan#jommakan#foodlover#malaycuisine

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

😎available😎
.
Jualan tolong member
.
Preloved item
G-Shock mudman
G-9300GB-1DR
Japan made
.
Good condition
Strap dah ditukar ke 30th anniversary strap
.
Rm 580 .
Owner claimed all original merchandise
.
Berminat ws kami di 01121292664 or klik link ws kami di profile ig
.
COD sahaja bros
.
Thanks!!

Alhamdullillah lunch delivery hari ini menu ayam bakar blackpepper dan opor daging😊👍
•sungai tangkas
•alam sari
•seksyen 8 bdr baru bangi
•seksyen 3 bandar baru bangi
terima kasih sudi membuat tempahan dgn rasa tumis😊👍🍱
Sebarang pertanyaan dan order boleh whatsapp
0179544254 📞
#fooddeliverybangi#gmibangi#ukm#bangi##malaysiafood#bandarbarubangi#ukmstudent#lunchboxbangi#lunchbox#foodhunter#bangigateway#bangisentral#kptmbangi#pendudukbangi#bangisentral#bangigateway#makan#jommakan#foodlover#malaycuisine

😎available😎
.
Brand new with box
.
Adidas marathon 85
.
Size us 10.5, uk 10, euro 44 2/3 , jpn 285
.
Rm 680
Postage asing
.
Cod di kedai kami di bello n co barbershop, atas bello gadget, seksyen 3 bangi
.
Bminat ws 01121292664 or klik link ws kami di profile ig

SAMBIL BACA , SAMBIL SENYUM !!
.
.
Alhamdulilah , semenangnya itu lah Target utama Femilac dicipta , hanyalah utk membantu semua ibu menyusu hilangkan tekanan ketika menyusukan anak .. .
.
itu dulu , sekarang dah boleh senyummm :))) .
.Nak order? Meh order kat #0192558587 #bangi #agenbangi #bangigateway #bangisentral #kedaibaby #barangbaby
#femilac #milkbooster #tipstambahsusubadan #rahsiasusubadanmelimpah #akumenyusukauygpanas #TeamMokCunPower

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

Jom cuci mata ☺
Tengok apa yg kami jual .. Pelbagai barangan ibu dan anak ada kami sedia kan utk anda 👶🏻👨‍👩‍👦‍👦
-----------------------------
☎Boleh order online ke whatsapp/call 01116220646

Atau terus datang ke kedai kami di alamat

Mom's House Babby Shop
B-17-G,BANGI GATEWAY SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING SEKSYEN 15,
43650 BANDAR BARU BANGI SELANGOR. 😍 jom dapat kan selagi stock masih ada .. ⏰⏰Waktu Operasi 10.30pagi hingga 9malam.

#breastpump #momshousebangi #bangigateway #bandarbarubangi #kedaibabymurah #newborn #kajang #putrajaya #jualanmurah #produkberpantang #sales #igshopmalaysia #nakcariejenprodukberpantang #nakbisnes

MENCARI TELEKUNG UNTUK MENUNAIKAN UMRAH HUJUNG TAHUN NI??? Telekung Berpoket Maisha pilihan yg tepat sbb materialnya berkuali tinggi tidak panas & jarang, jahitan dimuka yg sgt kemas, yg penting dilengkapi poket berzip pada bhgian depan utk menyimpan brg kecil beharga. Insyaallah, telekung ini sgt selesa & tidak rimas utk dipakai dlm tempoh yg lama.
.
.
===========
BERMINAT?? atau pertanyaan
=========== .
.
Boleh terus PM KAMI~~ atau

WHATSAPP 013-2701073
WHATSAPP 013-2701073
WHATSAPP 013-2701073
.
.
#telekung #telekungpoket #telekungberpoket #telekungsolat #telekungpoketmaisha #telekunghantaran #promosi #telekungmurah #telekungwarna #telekungcantik #umrah #telekungeksklusif #telekungpremium #telekungumrah #telekungdewasa #sayajual #telekungberpoketmaisha #mizzmodesty #sgbesi #putrajaya #hadiahisteri #hadiahibu #praramadhan #hantarankawin #bangigateway #bangi #telekunghajidanumrah #bandarbarusalaktinggi #codputrajaya #putrajaya #codbandarbarusalaktinggi

Most Popular Instagram Hashtags