#bangi

663193 posts

TOP POSTS

Cari ape tu? Google jer!!! _
Saya : Bro, ko dah lama ade ig kan?
Awak : a ahh. Kenapa?
Saya : macam mana nak tambah followers?
Awak : Google jer.
Saya : ohh. Ok. Hurm.. ada cara tak nak bagi orang suka dengan ig kita?
Awak : tak susah bro.ko Google jer.
Saya : kalau kita berniaga kan, ada cara berkesan tak, nak buat sales guna ig?
Awak : nak buat sales hari-hari pun boleh. Ko Google jer bro. Banyak tips dalam tu.
Saya : nak tanya last boleh ?
Awak : tanyalah
Saya : awak siapa yer?
Awak : la tak kenal ke? Takpa google jer.
Saya : 😤😤😤
_
Relax jangan risau. SAKA 4.0 tak ada dalam Google. KALAU TANYA PUN dia suruh refer @ajimaura jugak 😄😄😄. _
Bukan sebab copyWright tapi sebab MrRight. Dah join ke belum?
_
Jap, Google jer 😂😂😂. _
Jom seminar Terapi Instagram
Kota Bharu 11/3
Kota Kinabalu 18/3
_
Lahir dari hati, hadir untuk kamu. Ijn shaa Allah.
_
Saka Biiznillah
Rasai kewujudannya.

[GOYANG KE?] - SNOOKER

Syafiq dan Luqman telah menjadi pemain snuker yang tersohor di rantau Bangi dan Kajang dengan bantuan Ariff. Jangan sangka org yang lepak pusat snuker membuang masa. Sebenarnya diorang belajar fizik kat sana. Secara teori dan praktikal. Goyang ke?

@a_syafiq_ahmad
@dont_luke
@ariff_jalil
@akmalazwar

#malaysiaviners #malayvines #viners #igers #malaysia #indonesia #viral #lawak_ker_der #siakapkeli #sembangsentap #lawakterkini #lawakhangit
#siakapkeli #lawak_hambar #ohsemvideo #uniten #bangi #kajang #teambuathal #videography #snooker #sullivan #billiards #pool #champion #videolama

KEPUTUSAN
.
.
'At any moment,the decision you make, can change the course of your life' -Anthony Robbins
.
Jangan pernah takut untuk mencuba..maybe kputusan yg kita buat dpt merubah hidup kita??andai gagal,,bangkit dan terus bangkit kerana kejayaan seseorang bermula dri sbuah kgagalan...never stop learning...
.
Nabilah Ruzani
011.1799.2817 Ws/Call
.
#OnlineGerilla2017
#ProjekIncomeTurbo #nabilahnextyoungmillionire
#uitmpp #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmjengka #uitmraub #uia #upmserdang #unikl #furious360 #ba360granite #ba360kelantan
#bangi #kedah #kelantan #johor #melaka

Siapa nak abam belanja?😊😊
.
.
.
For business enquiry :
Muhd Faris Syahin
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
📞 011-3310 5150 whatsapp/call
.
#businessacademy360
#royalbusinessschool
#ba360
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#farisnextmillionaire
#uitm #uitmjengka #uitmraub #uitmmerbok #uitmshahalam #utp #uthm #utem #unikl #um #unimas #unimap #unisel #limkokwing #ukm #upm #uum #bandarbarubangi #bangi #selangor #n9 #melaka #perak

NANTIKAN KEMUNCULAN KOLEKSI MUSLIMAH SYAR'I DARI BUTIK OSD MALAYSIA!

Tarikh: AHAD, 26 FEBRUARI 2017

Waktu: 10 pagi - 6 petang

Alamat: No. 31, Jalan Medan Pusat 2D Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor (sebelah Me'nate)

Like: www.facebook.com/osdmalaysia

Link event: https://www.facebook.com/events/369818720051955??ti=ia

SHARE DAN TAG TEMAN SEMUA!

Admin

[ live update ]
.
Bersama pengacara @naztynator Jalan Jalan Cari Makan @jjcmtv3
.
Nantikan kemunculan @fizomawarkitchen di jalan jalan cari makan.
.
#jjcm
#bangi
#fizomawarkitchen
#thaifood
#tarikanutamadibangi

Selamat pagi kawan kawan 🍡🍢
.
Tidak ada kesenangan di dunia ini kalau tidak didahului dgn kesusahan. Ramai yg jumpa saya dan ramai yg pm sy btnya tntg bisnes sy. Dan ramai juga yg ada masalah untk modal permulaan. 😣
.
Jujur sy katakan kita sbgai seorang student mmg ada masalah duit. Bila kita ada masalah untk modal permulaan bermakna kita mmg tgh ada masalah kewangan. Tapi tkkanlah sbb tu kita terus give up? sampai bila nak settle masalah kita? betul?
.
.
Jom tanya saya mcm mana nak settle masalah tu :
018-2978462 (Mohd Aizuddin)
018-2978462 (Mohd Aizuddin) .
.
#ProjekIncomeTurbo
#Businessacademy360
#Furious360 #Rich360
#uitm #business #newmodule #newproject #newplan
#uniten #uthm #uitmsa #utm #cheras
#uum #uia #upm #unikl #usim #ump #unisza #johorjaya #skudai #ba360peneng #bangi #GMI #OnlineGerilla2017

Siapa nak ikut?
.
.
.
Siapa nak ikut saya buat pendapatan melalui online? Dengan menggunakan #TeknikSemakPhone ?

Whatsapp/call
ANUAR
📞016-3813299

#businessacademy360 #AnuarYoungMillionaire #TeknikSemakPhone #kualalumpur #bangi #selangor #malaysia

Salam maghrib kawan kawan 🍡🍢
.
Tidak ada kesenangan di dunia ini kalau tidak didahului dgn kesusahan. Ramai yg jumpa saya dan ramai yg pm sy btnya tntg bisnes sy. Dan ramai juga yg ada masalah untk modal permulaan. 😣
.
Jujur sy katakan kita sbgai seorang student mmg ada masalah duit. Bila kita ada masalah untk modal permulaan bermakna kita mmg tgh ada masalah kewangan. Tapi tkkanlah sbb tu kita terus give up? sampai bila nak settle masalah kita? betul?
.
sy bermula dgn hasil simpanan sy. hnya bermodalkan rm370. 😏 tepuk dada tnya diri anda sendiri di manakah anda pada saat ini..
.
.
sebarang pertanyaan mengenai bisnes boleh pm
.
Ws 📲 017 6408726
Ws 📲 017 6408726
.
-Hanis Hanani-
.
.
#bussinessacademy360
#ProjekIncomeTurbo
#OnlineGerilla2017
#Hanisyoungmillionaire
#SideIncome
#studentlife
#PelaburanSah
#mencariperintis
#peluangmenjanapendapatanb
#uitmpp #usm #puchong #shahalam#bangi #putrajaya
#upmserdang #langkahkanan

MOST RECENT

@Regrann from @almariabamsado - @Regrann_App from @almariabamsado - @almariabamsado - Perfume Dexandra. Wangian international... quality international... harga local.
Jom support local biz kita 👍

1 botol 35ml - Rm65 sahaja
(Exclude postage)

Wangian tahan lama lebih 8 jam.
Tak nyesal beli... Whatsapp untuk order
+60192308913

#perfume
#dexandra
#perfumemurah
#bangi
#bandarseriputra
#bukitmahkota
#kuis
#minyakwangi - #regrann - #regrann - #regrann

Beli sabun mandi mahal-mahal hanya untuk wangikan badan je ke ?

Apa kata... Kalau dengan harga yang sama korang boleh dapat sabun yang bukan hanya wangikan badan, tetapi.... 💣Boleh hilangkan parut-parut kecil.
💣Boleh hilangkan selulit di badan.
💣 Boleh menyembuhkan pelbagai masalah kulit seperti panau,ruam,gatal-gatal.
💣 Boleh hilangkan gelap kat celah badan.
💣 Boleh cerahkan ketiak yang gelap.

Haaaaa... Korang tak nak tukar ke Sabun Anggun Pesona?
Rugi tak cuba awak

Whatsapp 0132219542

#sabunanggunpesona #sayagunasayajual
#ukm #uniten #kajang #bangi #serdang

Autumn Tree Dress

Custom made print special for Benang Hijau 😁
Material : Pearl Satin
Price : RM249 exclude postage
Measurement can be seen at @ukuranbenanghijau.
Nursing and wudhuk friendly.
Sides pockets.
Sizes Available : S - XXL
Model height is 153cm, wearing 5 inch heels and she's wearing S size. (Please measure your size before order.) Purchase at www.benanghijau.com or walk in to nearest @lokasibenanghijau. .

#BenangHijau #AutumnTreeBenangHijau #bajulawa #bangisentral #bangi #selangor

Share sikit untuk warga bangi tu, terutama sekali student student bangi n UKM. meh meh kita serbu, tag sikit kawan kawan yang kaki durian tu. haaaa KENDURIan dah datang bangi gais. #ukm #bangi #foodlover #foodhunter #kajang #gmi #kptmbangi #unikl

selesai Lunch delivery hari ini menu sup ayam dan daging masak lemak cili api
•sungai tangkas
•seksyen 9 bdr baru bangi
•UKM bangi
•seksyen 15 bdr baru bangi
terima kasih sudi membuat tempahan dgn rasa tumis😊👍🍱
Sebarang pertanyaan dan order boleh whatsapp
0179544254 📞
#fooddeliverybangi#gmibangi#ukm#bangi##malaysiafood#bandarbarubangi#ukmstudent#lunchboxbangi#lunchbox#foodhunter#bangigateway#bangisentral#kptmbangi#pendudukbangi#bangisentral#bangigateway#makan#jommakan#foodlover#malaycuisine

Done viewing utk sewa.. half deal done xx units terus. Even w higher rental rate than owner is asking. .
Just need to convince owner to close deal.
.
Client tenant is dot dot dot 😋
.
Ada persoalan? Mahu bertanya?
Interested? Call mohdtarmizie
017.273.2103 / 017.333.2103 REN19657
017.273.2103 / 017.333.2103 REN19657
017.273.2103 / 017.333.2103 REN19657
.
KEY Properties Shah Alam
.
Instagram: https://www.instagram.com/mohdtarmizie.ren19657
.
Facebook: https://www.facebook.com/KeyProperty4u/
.
Telegram: https://t.me/KeyProperty4u
.
#digitalmarketing
#de2103
#realestate
#hartanah
#hartanah4u
#property
#property4u
#shahalam
#subang
#subangjaya
#bangi
#kajang
#cyberjaya
#putrajaya
#damasara
#klang
#kotadamansara
#petalingjaya
#srikembangan
#aradamansara
#kgmelayusubang
#bukitjelutong
#ttdi
#subangbestari
#putraheights
#puchong
#kinrara
#bandarkinrara
#themines
#setiaalam

When was the last time you visited Sofearose boutique? We bet you'd love to be here again 😍
.
Visit us now and get your promotion prices 🌸
.
#SRlovers #sofearose #sofearosebangisentral #bangisentral #bangi

Simply keep on track with us! Psst! We got meal plan for you to try out. Scroll down previous post to know about it more ❤️ #eatcleantraindirty #newresolution #2017resolution #healthyisthenewsexy #kajang #bangi #kajangfit #bangifit #wecountthecaloriesforyou #healthyboxmurah #healthyboxrm10 #shahalam #shahalamfit #kl #klfit #spreadthegoodnews

Walk in to purchase . Mate Empire Operation Hour 👇
.
Selasa - Ahad : 11 am to 8.30 pm
.
Landmark ikut 👇🏻 hokey
.
📍bandar baru bangi sek 9
📍Bdekatan bangi sentral
📍Sebaris Me'Nate / Papparich
📍Atas Ozel
📍Belakang butik jovian dan muaz bangi
.
.
#hudabeauty #hudabeautymurah #hudabeautyrosegoldpalette #bbjelly #famekosmetik #famemalaysia #famecosmetic #kissproof #kissproofmalaysia #sayajualonline #sayajual #bazarpaknil #laraalana #bangisentral #bangi #ukm #uniten #usim #gmi #sayajualkosmetik #kyliemalaysia #iphonemalaysia #kosmetikmurah #vendorbutik #butikcafebangi

Shawl Printed on Sale !!!
.
Price : RM 69.00
.
Walk in to purchase . Mate Empire Operation Hour 👇
.
Selasa - Ahad : 11 am to 8.30 pm
.
Landmark ikut 👇🏻 hokey
.
📍bandar baru bangi sek 9
📍Bdekatan bangi sentral
📍Sebaris Me'Nate | Papparich
📍Atas Ozel ( kedai aksesori )
📍Belakang butik Jovian
📍Sederet Hajra | Gio Fabrics
.
#sayajualshawl #terlajaklaris #sayajual #sayajualbaju #sayajualtunic #bazarpaknil #laraalana #bangisentral #bangi #ukm #uniten #usim #gmi #tunicmalaysia #bawallawa #bawalmalaysia #dressmalaysia #sayajualdress #bajumurah #vendorbutik #butikcafebangi #owlbynd #owlbyndbangi #noradanish #tudunglawa #tudungmalaysia #bawallawa #bawalmalaysia

.
. Calling for Chocolate addicted 😉😉❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
. .
.LET TRY🍰🍫🍫
-
.
✔●Resepi Asli Sarawakian
✔●Pure butter
✔●Fresh Bake
✔●Bar Coklat Perisa Asli
✔●HandMade ✔💯Produk Muslim ✔Kek kami BUKAN kek Sponge ye... (^_^)
.
. Delivery Via Postage📦📮 atau Runner .
.
.
Runner Delivery .
🏍●SEMENYIH TOWN ~ FREE DELIVERY .
.~WITH DELIVERY CHARGES
.🏍● KL TOWN
🏍●KAJANG
🏍●AMPANG
🏍●CHERAS
🏍●PANDAN INDAH
🏍●TESCO AMPANG
🏍●PJ
🏍●BT 3 SHAH ALAM
🏍● HULU LANGAT
🏍●BANGI .
.
.Nak order? .
.
.》》📲📲wassap 017-7912 851
.》》📲📲wassap 017- 7912 851
.
.sedap itu pasti la..
.
.
#keklapissarawakcikyanz #lapisgulungcoklat #semenyih #keklapissarawak #kekgulungcoklat #sayajualmurah #instafoodmalaysia #instashoppingmalaysia #kek #deliveryfoodkl #cikguseo #dessertsedap #halalfood #keklapismurah #selangor #malaysianpeople #dropshipwantedmalaysia #fattahamin #foodhuntermalaysia #deliverytoyourdoorstep #ampang #ctdk #rezekiallah #kualalumpur #wanitahariinitv3 #terapiinstagram #bazarpaknil #bangi

Bagaimana nak buat akaun puluh ribu followers?
Jom belajar dengan @ajimaura
_
Silibus Terapi Instagram Jelajah Malaysia
SAKA 4.0 Teknik yang lebih POWER.
_
1-sesi terapi mengenai adab, etika dan do & dont
2-mengapa manual bukan auto
3-meningkatkan nilai serta jenama instagram anda
4-teknik marketing menggunakan
➡️ TOP TOP TOP
➡️ nama.
➡️ manipulasi 3 golongan.
➡️ 5 love bites
➡ Editing
➡ Create Awareness
➡ Teknik SALES EMOSI vs LOGIK
5-teori dan praktikal TEKNIK SAKA 4.0 ilmu 'advance' Upgrade SAKA yang terbukti LEBIH. 🔥🚀🚀🚀🚀🚀🔥. BUKAN HANYA UNTUK SATU AKAUN.
_
Terapi Instagram bersama @ajimaura
TIJM Kelantan & Sabah
Pendaftaran masih Dibuka
_
TIJM Kelantan ( sponsor @amierlagenius oleh La Genius )
Tarikh : 11/3/2017 Sabtu
Lokasi : No 363 T/1, Blok 11, lembah sireh water front, 15050 kota bharu, kelantan
(Belakang Tesco Kota Bharu)
_
TIJM Sabah
Tarikh : 18/3/2017 Sabtu
Lokasi : No. 6, Tingkat 1, Blok A, 88300 Karamunsing Capital, KK
_
--Perseorangan--
hanya RM180 sahaja
Early Bird RM120
_
Berkumpulan
6 orang RM100 Seorang
_
Masa 8.30 pagi hingga 3.30 petang
_
Untuk keterangan lanjut
Pm 0136405888
_
Hanya yang bayar dikira sebagai peserta.
_
Daftar awal, anda akan dimasukan dalam group telegram untuk info terkini.
_
Persediaan awal untuk ke seminar AMAT DIPERLUKAN.
_
@ajimaura
terapiinstagram
_
Untuk Mendaftar
Bayaran boleh dibuat ke
Cimb bank.
No. Akaun: 7618961151
Nama: Siti Natasha bt Mohd Yatim
_
Pm saya bukti bayaran ke @ajimaura 0136405888
_
#kelate
#sabah
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#belajarinstagram
#kelantan
#kotabharu
#bangi
#love
#uitm
#instadairy
#bintulu
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#sarawak
#dherbs
#instagood
#pamoga
#instafamous
#nakbelajar
#unimas
#me
#kotakinabalu
#ajimaura

Bagaimana nak buat akaun puluh ribu followers?
Jom belajar dengan @ajimaura
_
Silibus Terapi Instagram Jelajah Malaysia
SAKA 4.0 Teknik yang lebih POWER.
_
1-sesi terapi mengenai adab, etika dan do & dont
2-mengapa manual bukan auto
3-meningkatkan nilai serta jenama instagram anda
4-teknik marketing menggunakan
➡️ TOP TOP TOP
➡️ nama.
➡️ manipulasi 3 golongan.
➡️ 5 love bites
➡ Editing
➡ Create Awareness
➡ Teknik SALES EMOSI vs LOGIK
5-teori dan praktikal TEKNIK SAKA 4.0 ilmu 'advance' Upgrade SAKA yang terbukti LEBIH. 🔥🚀🚀🚀🚀🚀🔥. BUKAN HANYA UNTUK SATU AKAUN.
_
Terapi Instagram bersama @ajimaura
TIJM Kelantan & Sabah
Pendaftaran masih Dibuka
_
TIJM Kelantan ( sponsor @amierlagenius oleh La Genius )
Tarikh : 11/3/2017 Sabtu
Lokasi : No 363 T/1, Blok 11, lembah sireh water front, 15050 kota bharu, kelantan
(Belakang Tesco Kota Bharu)
_
TIJM Sabah
Tarikh : 18/3/2017 Sabtu
Lokasi : No. 6, Tingkat 1, Blok A, 88300 Karamunsing Capital, KK
_
--Perseorangan--
hanya RM180 sahaja
Early Bird RM120
_
Berkumpulan
6 orang RM100 Seorang
_
Masa 8.30 pagi hingga 3.30 petang
_
Untuk keterangan lanjut
Pm 0136405888
_
Hanya yang bayar dikira sebagai peserta.
_
Daftar awal, anda akan dimasukan dalam group telegram untuk info terkini.
_
Persediaan awal untuk ke seminar AMAT DIPERLUKAN.
_
@ajimaura
terapiinstagram
_
Untuk Mendaftar
Bayaran boleh dibuat ke
Cimb bank.
No. Akaun: 7618961151
Nama: Siti Natasha bt Mohd Yatim
_
Pm saya bukti bayaran ke @ajimaura 0136405888
_
#kelate
#sabah
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#belajarinstagram
#kelantan
#kotabharu
#bangi
#love
#uitm
#instadairy
#bintulu
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#sarawak
#dherbs
#instagood
#pamoga
#instafamous
#nakbelajar
#unimas
#me
#kotakinabalu
#ajimaura

Sudah tiba masanya untuk membuka lagi satu cawangan bagi @bubblegumwax_ ! Kali ini di #Bangi ! Warga Bangi, jika berminat untuk berkerja, sila hubungi nombor tertera atau emel kami! #kerja #perkerjaan #mencarirezeki #kerja #job #classified

#churroscarfcatalog .
The orange family 🍊
.
Colour code

1. Topless Orange
2. Cami Churros
3. Barelythere
.
Price: RM 25 for 1, RM 100 for 5!
( Exclude postage)
.
Material: Chiffon Pearl, A fine highest quality chiffon, sangat lembut & sangat mudah terbentuk .
Ukuran wide shawl with end curve
190cm x 70 cm
.
To order DM or Whatsapp :+6013-6685070
.
P/s: Colour may slightly differ due to lighting 💡. #tudungchiffon #wideshawl #churroscarf #churroshawl #highqualityshawl #scarf #upm #ukm #serdang #bangi #bangisentral #kajang #kl #cod #murah #tudung

TESTIMONI MAGIC LOVER BNE
======


Sis nak pesan, dian jangan makan pula #MagicScrubBNE tu twuuu. Kang lain pula jadinya 😂. •

Banyak dapat feedback semua puas hati bile whitehead dah berkurang. Plus muka jadi lembut jerr. Dian dapat pujian bile pakai scrub ni, muka nmpk makin elok comeyyy 😍.


Uollsss taknak ke cuba?? Pasti tak kan memyesal punya 👍
Berminat??
WHATSAPP 012.372.6485
WHATSAPP 012.372.6485
WHATSAPP 012.372.6485
#teamwawaali #magicangelbne #magicscrub #scrubbne #scrubmurah #scrubtangan #scrubmuka #scruborganic #scruborganik #scruborganicmalaysia #scruborganictanpakimia #skincareorganic #makeupmalaysia #masalahkulitmuka #tipscantik #srikembangan #equine #upm #serdang #ioiputrajaya #themines #bangi #sayajualscrub #jualscruborganik #jualscrub #magicloverbne #magicscrubbne