#bandarperda

17567 posts

TOP POSTS

Humaira Arissa limited edition

Ready to order.. Yeayy

KOD : HAP024
AVAILABLE SIZE: S M L XL 2XL 3XL
PRICE :RM44.52

To order :
Whats app 0194640309 ( penang)
#HDlovers
#bandarperda
#humairaarissa
#tshirtmuslimah
#bajumuslimah


Saturday, 17th September 2016
~ 16/09: Makan²

#MakanMakan #BandarPerda #Penang #Malaysia

Malem geng...
#bandarperda

Dinner awai haqi ni stg blik lena tequih 😁😁 #ootd
#wanzaibawalgoreng
#bandarperda

Alhamdulillah.. Harini 9.6.2016.. Orked 2nd outlet dekat bandar perda dah start beroperasiiii!!! Penat lelah banon selama sebulan dua setup kedai ni rasa puuuuuuuas sgt sgt harini! Suka betoi haa tngok bebarang penuh2 kedai ni ha.. Dh la lawa2 lak tu stock2 raya!!! Uolsss bila nak mai?? Nak tunggu banon review letteww!!! Ok ok mmg keja banon pun bab racun2 nii.. Tp harini izinkan banon showw off sikit kedai baru ni haaa. Hakhakhak.. Uolss ready nk bedarah mata okehhhh.. Hikhiksss #orked #bandarperda #2ndoutlet #orkednombordua #vendorwanted

Lunch jauh sikit hari ni #santaisantai@penang #bandarperda

Amboi sedap nampak kambing perap ni .Mai skit nak rasa.#dpedas #bandarperda #kambingperap #kambingbakar #pulaupinang

MOST RECENT

Alhmdulillah 23/8/17
#pavlova 6x6 2box
#combo creampuff+ct 1box
#nutellapod 1box
.
👏👏👏OPEN ORDER RAYA HAJI
AREA #PENANG delivery *26/8/17* *SABTU* & *31/8/17* *KHAMIS*
.
Siapa2 nak join mehh whatsup 0136309604 anis cod chrge promo rm5 utk date 26 & 31 / 8 /17
.
AREA SEBERANG(delivery tiap hari) . .
#babybrownies5x5(mixfruit) rm15
#babybrownies5x5plain rm12
.
Sape nk join order
. 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS .
👉BOLEH ORDER SINGLE👈
.
🍰#cheesetart 25pcs rm20
🍥#creampuff 30pcs rm25
🍪#nutellapod 20pcs rm15
🍓#fruittart 25pcs rm30
🍮#brownies 5x5,8x8,10x10 .
📌COMBO rm25📌
.
#brownies + #creampuff
#brownies + #cheesetart mix
#brownies + #cheesetart + NP
..
#permatangpauh
#politeknikseberangperai
#seberangperai
#perda
#bukitmentajam
#bandarperda
#seberangjaya
#penang
#uitmpulaupinang
#usm
#queenbay

👏👏👏OPEN ORDER RAYA HAJI
AREA #PENANG delivery *26/8/17* *SABTU* & *31/8/17* *KHAMIS*
.
Siapa2 nak join mehh whatsup 0136309604 anis cod chrge promo rm5 utk date 26 & 31 / 8 /17
.
AREA SEBERANG(delivery tiap hari) . .
#babybrownies5x5(mixfruit) rm15
#babybrownies5x5plain rm12
.
Sape nk join order
. 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS .
👉BOLEH ORDER SINGLE👈
.
🍰#cheesetart 25pcs rm20
🍥#creampuff 30pcs rm25
🍪#nutellapod 20pcs rm15
🍓#fruittart 25pcs rm30
🍮#brownies 5x5,8x8,10x10 .
📌COMBO rm25📌
.
#brownies + #creampuff
#brownies + #cheesetart mix
#brownies + #cheesetart + NP
..
#permatangpauh
#politeknikseberangperai
#seberangperai
#perda
#bukitmentajam
#bandarperda
#seberangjaya
#penang
#uitmpulaupinang
#usm
#queenbay

Alhmdulillah rezeki 23/8/17 rabu
.
Cod #pongsu seribu
.
#cheesetart mix 1box
#nutellapod 1box
.
#creampuff small 1box 15pcs
.
👏👏👏OPEN ORDER RAYA HAJI & OPEN UNTUK HARI² BIASA
.
AREA SEBERANG(delivery tiap hari) .
AREA #PENANG delivery 26/8/17 & 31/8/17 or (weekday 2box above) .
#babybrownies5x5(mixfruit) rm15
#babybrownies5x5plain rm12
.
Sape nk join order
. 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS .
👉BOLEH ORDER SINGLE👈
.
🍰#cheesetart 25pcs rm20
🍥#creampuff 30pcs rm25
🍪#nutellapod 20pcs rm15
🍓#fruittart 25pcs rm30
🍮#brownies 5x5,8x8,10x10 .
📌COMBO rm25📌
.
#brownies + #creampuff
#brownies + #cheesetart mix
#brownies + #cheesetart + NP
..
#permatangpauh
#politeknikseberangperai
#seberangperai
#perda
#bukitmentajam
#bandarperda
#seberangjaya
#penang
#uitmpulaupinang
#usm
#queenbay

👆Kami berani rekomen Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy ini kerana beratus-ratus feedback yang diterima saban tahun dan disyorkan juga oleh ahli farmasi dan doktor perubatan Malaysia. Cuba dulu baru tahu!!!
.
.
MASIH RAMAI YANG TIDAK TAHU RAMBUT KERING DAN MUDAH ROSAK TANDA KEKURANGAN VITAMIN C!!! APA LAGI TANDA KEKURANGAN #VitaminC YANG PERLU ANDA KETAHUI??? .
.
👉 NAMPAK PUCAT
.
👉 GUSI BERDARAH
.
👉 KULIT KERING
.
👉 RAMBUT KERING DAN MUDAH ROSAK
.
👉 BIBIR PECAH-PECAH
.
👉 KELELAHAN DAN MUDAH PENAT
.
👉 TAHAP IMUNISASI BADAN RENDAH
.

BAGAIMANA MENANGANI TANDA-TANDA KEKURANGAN VITAMIN C TANPA PERLU BERBELANJA BESAR???
.
Dengan adanya VITAMIN C 1000mg PAHANG PHARMACY, semua masalah di atas dapat diatasi 😉
.
1 biji PP VITAMIN C (1000mg) bersamaan 14 biji oren !! Anda mampu makan 14 biji oren setiap hari ?? Kini tidak perlu makan sampai 14 biji sehari, hanya telan 1 tablet setiap hati sudah madai..😉 .
.
1 botol mengandungi 100 biji untuk 100 hari !! Berbaloi bukan?? 😉 yang pasti 100% organic dan original, selamat digunakan serta disyorkan oleh pakar perubatan.
.
Jom dapatkan PP VITAMIN C dari #TrustedSeller 😉 Jaminan wang dikembalikan jika parcel tidak sampai.
.
Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!!
Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!!
Taip "VitCPP" Dan WhatsApp ke +6011-55017234 sekarang!!!
.
Harga Promosi & Free Postage menanti 10 customer terawal yang membuat tempahan pada hari ini.
.
.
#Neelofa
#ZulAriffin
#KL2017
#ajscreamer
#KuKirimCinta
#BeauMama
#FattahAmin
#aydajebat
#izzueislam
#amarbaharin
#ManjaKaseh
#BandarPerda
#BukitMertajam
#MinyakBelacak
#HipsterPomade
#MalayaPomade
#quputehmurah
#DnarsSkincare
#GlutacapsMurah
#aurawhitebeauty
#JamuSusukDara
#DianzVitaMilk
#toujoursadvanced
#zofeabeautysecret
#SatinSkinzPremium
#nanolightenercream
#GlowGlowingSkincare

🎉🎉🎉new arrival lagi indahouss lovelies ❤️❤️❤️ tak tergoda ke akak adik tengok seleksi new arrival kt butik weals .. jangan lupa mai grab tw .
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

seleksi baju cantik trendy indahouss 😘😘😘 top macam akak kita pakai tu RM39 je . available in 5 colours tw , pallaazo bootcut pun dh restock , semua saiz available tw . shades yg gojes tu semestinya dari @the.aastore . must grab ssmua item indahouss uols 😘😘😘.
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

now available indahouss 😘 !! 10 wangian fevret uols dh ad dkt butik tw . boley cpt cpt mai grab . yang penting EDP tw . paling best sebab cuma RM25 jer . seriously 😱.
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

ANGGUN PESONA SOAP JSD
Sabun mandi + lulur.. Best kan.. ?? Tak perlu pakai byk jenis.. Cukup dgn Anggun Pesona Soap JSD .Antara kesan cepat yg dirasai slps mandi dgn Anggun Pesona Soap ini adalah :
.
✅ Badan rasa segarrr sgt..
✅ Kulit rasa lembuttt ja..
✅ Kulit rasa sgttt mulus..
✅ Bersih sebersihnya.
Sesuai sangat2 untuk ibu dalam pantang untuk hilangkan kesan parut. Baru la cantik kan. Cuba dulu baru tahu hasilnya...tapi klau dah tebal parutnya dah sah2 ambik masa untuk hilang ye... 💚Walk in vendor butik💚

1)TEASEVEN HOUZ (Bukit Mertajam)
@teasevenhouz
no.30 lorong perda utama 1
bandar perda
14000 bukit mertajam
penang
(uptown perda)

2) HAWA CASOLARE VENDOR BOUTIQUE (Pulau Pinang) @hawacasolare_georgetownpenang
Tingkat 3 Bangunan KOMTAR
(sebelah Watson)

3) Butik MyWardobe by Alya Suy
No. G-27, Ground Floor
De' Rendezvous, Perda Selatan
Bandar Perda, 14000 Bukit Mertajam
Pulau Pinang
Facebook Page/Instagram
@mywardrobe.com.my

Landmark:-
Belakang KPJ
Sebelah Adam's Kitchen
Sebaris TM Point & Kapitan
Bangunan Colorful
.
whatsapp/sms/telegram
📱016 441 5441
.
.
AHLI seumur hidup untuk DISKAUN 20%-50%
.
.

#stokisjamususukdara #stokisjsd #stokispenang #vendorpenang #autocitypenang #perdapenang #komtarpenang #vendorutara #jamususukdarapenang #jsdpenang
#teasevenhouz #hawacasalore_georgetownpenang
#bandarperda #bukitmertajam #vendorboutiqueconsept #onlineboutique #instashop #instafollow #malaysiabrand #SabunAnggunPesona #Hilangkanjerawatbadan #MasalahBauBadan #Ketiakhitamdanberbau #codpenang #PromosiJSD

Postage untuk harini dah selesai. Sapa nak join untuk esok boleh place order n bt payment sblum pkul 12 tengahari esok. Dm/ws atiy k 😙

Bawal organza‼️
RM20.00💥💥
Available bypos and bycod.
Add RM8.00sm RM11.00ss .
📌 Kain high quality.
📌Mudah bentuk.
📌Tidak jarang. 📌 Senang diiron.
#bawalorganza #bawalorganzamurah #bawalorganzasilk #bawalorganzamalaysia #bawalorganzapremium ##bawalorganzaviral #bawalorganzacantik #bawalorganzaoriginal #bawalorganzaexclusive #bawal #bawalorganzabidang45 #bawalovers #organza #organzamurah #organzasilk #organzascarf #organzasilkpremium #bawalorganzapalingmurah #organzapenang #bawalorganzapenang #penang #seberangperai #seberangjaya #permatangpauh #permatangpasir #sungaidua #perda #bandarperda #penanti #kubangsemang

weals belanja belanja seleksi kt butik , bawal cantik senang bentuk from @hannah.co must grab utk bawal lover ❤️ top macam akak kita pakai tu dh restock tw , semua warna pastel , cecantik je , RM39 satu pcs , beli 3pcs RM105 . pallazo bootcut RM44 jer beli 3pcs RM120. sling bag cantik tue dari @studiowardrobe . must grab uols . boley beli combo combo untuk diskon 😘
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

PARFAIT SPONGE FOUNDATION❗️
.
.
.
Apa itu Parfait Sponge Foundation keluaran Fellera ni? dengar macam menarik macam best macam tiptop je kan?? Haaaa, Meh sini nak cakap😍. Parfait' ni adalah foundation yang sangat magic pada wajah.. walau pon pakai sedikit tapi kulit dah cantik cun melecun macam mak cun gituu.. ramuan khas pada kulit dan membuatkan kulit kita mana yang tenggelam tu akan timbul dan mana yang kusam tu akan berseri2.. texture dia plak ringan dan senang dipakai tau! .
.
.💠 mencantikkan texture kulit
.
💠 menaikkan seri wajah
.
💠 menaikkan kulit yang tenggelam akibat parut dalam
.
💠 menyeratakan warna kulit wajah .
💠 memberi kegebuan pada tahap extreme
.
💠 kulit lebih smooth dan natural .
.
💠 kulit wajah lebih sihat dan anjal
.
💠 Kulit lebih senang untuk makeup
.
💠 kulit akan terlindung dari sebarang kekotoran
.
💠 Kulit wajah tahan lebih lama
.
💠 Kulit akan lebih bersinar .
💠 walau terdedak, Kulit masih sihat .
💠 Kulit kelihatan lebih natural .
.
💠 Kulit wajah akan menjadi PINK! .
.
.
👉Cara pemakaian:
pakai setiap kali ingin keluar dari rumah sebagai foundation. pakai behdak biasa atau compact biasa ikut citarasa masing2
.
👉Tahan sehingga 2 bulan.
.
💲💲💲Harga: RM87.00

#FelleraPenang
#FelleraUtara
#Agentsahfellera
#dropshipfellera
#dropshipwanted
#agentwanted
#Jualprodukfellera
#jualprodukkecantikkan
#scrubbadan
#foundationfellera
#foundationsponge
#spf50
#selulitbadan
#kulittakberminyak
#kulitglowing
#kulitpinkish
#rawatparut
#bandarperda
#permatangpauh
#bukittengah
#bukitmertajam
#autocityjuru
#seberangjaya
#butterworth
#penangisland
#balikpulau
#bayanbaru

Most Popular Instagram Hashtags