#bandarperda

17197 posts

TOP POSTS

Humaira Arissa limited edition

Ready to order.. Yeayy

KOD : HAP024
AVAILABLE SIZE: S M L XL 2XL 3XL
PRICE :RM44.52

To order :
Whats app 0194640309 ( penang)
#HDlovers
#bandarperda
#humairaarissa
#tshirtmuslimah
#bajumuslimah


Saturday, 17th September 2016
~ 16/09: Makan²

#MakanMakan #BandarPerda #Penang #Malaysia

woww . first time mai kedai emas penuh orang sampai lagu nii 😂😂 sakan betui depa borong emas nohh .. #kedaiemasanuar #bandarperda #countingdays

Simplicity awesomeness of 🐙Sotong Mee🍝
#sotongmee #foodporn #bandarperda

Alhamdulillah.. Harini 9.6.2016.. Orked 2nd outlet dekat bandar perda dah start beroperasiiii!!! Penat lelah banon selama sebulan dua setup kedai ni rasa puuuuuuuas sgt sgt harini! Suka betoi haa tngok bebarang penuh2 kedai ni ha.. Dh la lawa2 lak tu stock2 raya!!! Uolsss bila nak mai?? Nak tunggu banon review letteww!!! Ok ok mmg keja banon pun bab racun2 nii.. Tp harini izinkan banon showw off sikit kedai baru ni haaa. Hakhakhak.. Uolss ready nk bedarah mata okehhhh.. Hikhiksss #orked #bandarperda #2ndoutlet #orkednombordua #vendorwanted

Cerita balik qeja tadi😄😄😄 p terjah debob coffee dgn gadis 2 org nie 😍😍 puas hti mkn kt situ .hrga murah2 sgt . Tempat pun cantik . Ala2 english gitu😋

#debobcoffee
#bandarperda

Selamat malam. Datanglah ke kedai kami. Kami ada buat sale !!! Rugi tak datang!! 🤤 #MZmobile#BandarPerda #eksesori #phonecase #powerbank dan macam2 lagiiii. Mai la wey ☺️ night all friends 🙈

MOST RECENT

Ahad 23/7/17
Tq customer selfpickup
#creampuff 1box
Ptg ada combo 1box 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS 👉BOLEH ORDER SINGLE👈
🍰#cheesetart 25pcs rm20
🍥#creampuff 30pcs rm25
🍪#nutellapod 20pcs rm15
🍓#fruittart 25pcs rm30
🍮#brownies 5x5,8x8,10x10 📌COMBO rm25📌
#brownies + #creampuff
#brownies + #cheesetart mix
#brownies + #cheesetart + NP

#permatangpauh
#politeknikseberangperai
#seberangperai
#perda
#bukitmentajam
#bandarperda
#seberangjaya
#penang
#uitmpulaupinang
#usm
#queenbay

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ NAJWA PREMIUM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🕪UPGRADED VERSION
Sapa pernah beli NAJWA???? Dia akan tau beza gred material yg kami gunakan BERBEZA dari kurung lain.
Dan kali ni, DESIGN NAJWA BARUUUU dah ready. ✔ Mudah Di Gosok sebab material Lycra ✔ Lembut dan Sejuk Lycra yg digunakan adalah Premium Grade Korean Lycra ✔ Mudah ber Wudhu sebab lengan berbutang ✔ Nak nursing pun senang sgt, sebab Leher pun ada butang ✔ Bentuk Pungung terlindung sbb baju cutting kembang ✔ Jalan dan Duduk nampak gorjes jer dgn Skirt kembang payung ✔ Skirt sgt selesa sbb getah yg digunakan getah yg mantap dan kemas ✔ 7 hari Tempoh Utk penukaran Saiz(Jika tidak ngam) ✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai ✔ 100% Jaminan kepuasan
Nak??? 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 www.wasap.my/60194343408
www.wasap.my/60194343408
Wasap kakhani KOD BAJU yg sis nak k!! 😍😍😍 Cepat2!! Lawa2 nihhhhh.. #jdtfc #simkad #ibuhamilmudahbersalin #pknsshahalam #studentmalaysia #sayajualsimkad #anekatalam #divingmalaysia #halalperfume #kerepekbawang #permatangpauh #politeknikungkuomar #bankrakyat #pensyarah #batukikir #seriiskandarperak #nursemalaysia #manjungperak #rewang #bandarperda #bertamperdana #bakalibu #auratterpelihara #lembahsireh #penghantaranpercuma #popdonna #jagabaikbaik #popcafe #jdt2016 #roadtomillionaire

Jom pAkat cuba

0136309604 anis 🍅Customer ada cyst & fibroid boleh makan SB x? 🌟 boleh, makan 1 biji sehari 🍅 Period boleh makan SB x? 🌟boleh dan bagus utk bg tenaga serta bantu muka utk lebih bermaya 🍅 Eczema boleh makan SB x? 🌟 boleh, tiada masalah 🍅 SB boleh kurangkan jeragat x? 🌟 boleh, tp ambil masa sikit. Boleh guna essential oil utk cepatkan hilang jeragat. 🍅 SB boleh kecilkan pori x?
🌟 boleh sangat, tomato sgt membantu kecilkan pori. 🍅SB boleh rawat resdung x? 🌟 boleh, sangat digalakkan ambil SB. Ambil 2 biji sehari. 🍅 SB ada kollagen x? 🌟Ada, bovine kollagen. Sesuai bg yg alergic dengan marine kolagen. 🍅SB sesuai utk ibu mengandung x? 🌟Tak digalakkan. Hanya boleh utk ibu menyusu. 🍅Berapa lama kesan boleh dilihat selepas makan SB? 🌟 Insyaallah dalam masa 5 hari 🍅 SB ada kelulusan KKM x? 🌟Ada. 🍅SB ada kelulusan Halal x? 🌟Masih dalam proses. Tp jangan risau, bahan2 semua halal dimakan. 🍅 SB boleh x utk yg ada kencing manis & darah tinggi? 🌟 Boleh, mulakan dengan makan sebiji sehari.

#permatangpauh
#politeknikseberangperai
#seberangperai
#perda
#bukitmentajam
#bandarperda
#seberangjaya
#penang
#uitmpulaupinang
#usm
#queenbay

21/7/17 jumaat
#brownies Mixfruit 5x5 3box
#cheesetart Blueberry 1box
#brownies Plain 5x5 1box 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS 👉BOLEH ORDER SINGLE👈
🍰#cheesetart 25pcs rm20
🍥#creampuff 30pcs rm25
🍪#nutellapod 20pcs rm15
🍓#fruittart 25pcs rm30
🍮#brownies 5x5,8x8,10x10 📌COMBO rm25📌
#brownies + #creampuff
#brownies + #cheesetart mix
#brownies + #cheesetart + NP

#permatangpauh
#politeknikseberangperai
#seberangperai
#perda
#bukitmentajam
#bandarperda
#seberangjaya
#penang
#uitmpulaupinang
#usm
#queenbay

Rezeki 21/7/17 jumaat
Fly ke #perlis
#pavlova 1box
#combo browniescheesetart 2box
#combosmall 1box
#combosmall fruittart+chesetart 1box 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS 👉BOLEH ORDER SINGLE👈
🍰#cheesetart 25pcs rm20
🍥#creampuff 30pcs rm25
🍪#nutellapod 20pcs rm15
🍓#fruittart 25pcs rm30
🍮#brownies 5x5,8x8,10x10 📌COMBO rm25📌
#brownies + #creampuff
#brownies + #cheesetart mix
#brownies + #cheesetart + NP

#permatangpauh
#politeknikseberangperai
#seberangperai
#perda
#bukitmentajam
#bandarperda
#seberangjaya
#penang
#uitmpulaupinang
#usm
#queenbay

TINGGAL 1 HARI LAGI PROMOSI FREE SHAMPOO SANTAN
================================================= Wonder Hair.. Bukan wonder pet, bukan wonder girl.. 😁😁 Wonder Hair, minyak rambut yang mengandungi 🌴Minyak kelapa
🌻Minyak biji matahari
💊Vitamin Pro B5
🍊Minyak Oren

Wonder Hair Oil ni, memang kombinasi terbaik la dgn Shampoo Santan.. Ye la..dah nama pun adik beradik.. Mesti la saling melengkapi.. Kan kan kan.. Hehe

Rambut dah sihat & cantik guna Shampoo Santan, apa salahnya kita kekalkan lagi kesihatan rambut kita dgn merapikan rambut guna Wonder Hair Oil.

Antara kelebihan lain Wonder Hair ni ;

1. Menguat & melembutkan rambut
2. Menghalang kelemumur & menghalang kerosakkan rambut
3. Melembap secara mendalam bagi merawat rambut rosak
4. Pengganti conditioner

Dan untuk pengguna baru ShampooSantan ni, baik grab promosi ni... Rugi sangat kalau terlepas promosi ni.. Sebabnya, korang JIMAT RM29 tauuu... Kalau belum gaji don't worry.. Boleh bincang tepi.. Jom WhatsApp lin utk more info
www.wasap.my/601137224785/nakShampooSantan (utk pengguna ig : klik link di bio)

#MyHomeLab
#ShampooSantan
#WonderHairOil
#shampooSantanPenang #SeberangJaya #PermatangPauh #BandarPerda #BukitMertajam

@gaia_penang - #feedbackgaia lagi. Tqs buat customer #gaiapenang yg yakin dgn #ProdukNo1TerbaikUntukWanita .
.
✔ Gaia baik utk tenaga..
✔ Tak rasa lapar setelah minum gaia. .
.
Jom dapatkan #GAIASIGNATURE dgn kami. Wassap #0195149989💟 .
.
Cod sekitar #permatangpauh #seberangjaya #butterworth #bandarperda - #regrann

RUBY SKINCARE SERIES

Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.

Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak elysian je.
Setelah proses R&D siap dan kami mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND.
Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.

Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:

1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream.
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan tidak mengandungi paraben.

3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.

4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.

5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit.
Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.

#rubycellactivewhite #elysianPenang #elysianBoosterSerum #SeberangJaya #PermatangPauh #BandarPerda #SungaiDua #BukitMertajam

DAH BELI DIANZ TU SIMPAN PENUTUP YE ! -- Dilanjutkan sehingga 31 Desember 2017 -- Cepat...
Kumpul 8 penutup Dianz Vitamin (botol muncit)
Dan korang akan dapat PERCUMA 1 botol Dianz Vitamin.. Kiranya beli 8 percuma 1 laa.. Tapi dengan syarat, kena kumpul 8 penutup..
Penutup mesti ada HOLOGRAM (kalau hologram ditampal kat botol, korang kena koyakkan elok2 dan tampal semula kat penutup)

Tapiiii....
Kalau penutup botol tanpa hologram, TAK DITERIMA okeyy..
Hologram TERKOYAK @ TERPOTONG pun TAK DITERIMA..
(Sila beli pada agent sah sahaja)

Kalau dah cukup 8 penutup, terus pos ke HQ untuk tebus tauu... Kos pos ke HQ, korang kena tanggung tau... Dan tunggu la HQ akan pos 1 botol FREE kat korang..
Best kan?
Jimat dah sebulan takyah beli.. Gambar last tu customer gigih nak kumpul lg 3 penutup nak dpt 2 botol
best kan 😍😘 Nak diingatkan lagi.. Penutup botol baru sahaja tauu.. Penutup botol hat packaging lama, tak mo.. Yg tu korang simpan buat kenangan sbb dah tak keluar lagi dah sampai bila2.. 😂😂
.
#dianzVitamin #dianzVitaminPenang #agentdianz #permatangPauh #seberangJaya #SungaiDua #bandarPerda #BukitMertajam #hisaphisapteruscantik

Most Popular Instagram Hashtags