[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bandarperda

MOST RECENT

SERAPANTAS 5 SAAT KE AKAR UMBI KULIT...
.
.
Kami nak buktikan kehebatan serapan Serum Booster yang sentiasa menjadi pilihan No.1 pengguna produk Elysian.
.
.
Kehebatan Serum Booster kerana formulasi cellactiveยฎ white untuk cerahkan kulit dan formulasi liftoninยฎ xpert untuk kulit kendur dan tua sebelum usia. Bukan setakat formulasi yang berkualiti dari saintis antarabangsa je tau!
.
.
Molekul Serum Booster juga adalah molekul yang sangat kecil untuk memudahkan penyerapan serum terus ke dalam kulit.
.
.

Sebab tu lepas sapu serum booster pada kulit, tak sampai 5 saat serum dah meresap. Terus kulit rasa tegang dan lembap. Sejuk je tau! .
.

Yang dah guna faham lah.
.
.

Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa.
.
.

Untuk info lanjut, boleh WhatsApp lin..
Link ada di bio.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.

#elysianBoosterSerum
#RubySkincareSeries
#RubyCellactiveWhite
#SetBasicByElysian
#OrganicSkincare
#NaturalSkincare
#TreatmentMatteLip
#SerumFoundation
#SerumFoudationElysian
#SerumBest
#SerumElysian
#elysianPenang
#elysianCosmetic
#Penang
#Taiping
#CODPenang
#CODSeberangJayaDanKawasanBerhampiran
#SeberangJaya
#PermatangPauh
#SungaiDua
#bandarperda

[ KEBAIKAN KOLAGEN TALAPIA ] .
๐ŸŽ€ Melambatkan proses penuaan kulit
๐ŸŽ€ Mengurangkan kedutan, garis-garis halus dan tanda penuaan yang lain.
๐ŸŽ€ Mengekalkan kulit yang sihat dan glowing

#HisapHisapTerusCantik
#DianzVitamin
#DianzPerfume
#DianzPenang
#AgentDianz
#UitmPenang
#PoliPenang
#PoliteknikSeberangPerai
#SeberangJaya
#PermatangPauh
#SungaiDua
#SamaGagah
#BandarPerda
#Perda
#VitaminCantik
#JomCantik
#VitaminCBukanInjection
#CantikNatural
#HealthySkin

Tips kacak utk jejaka....
Charms bkn hanya utk wanita ttp juga utk si jejaka yg mementingkan penampilan yg penuh gaya...tampil kulit sihat n bersih...segar sepanjang hari
.
.
Jom bertukar kepada produk charms bebas bahan kimia xda merkuri n selamat d muka utk jangka masa panjang...
.
.
Hubungi charms kulim utk promo yg masih berjalan skrg...
.
.
www.wasap.my/60189671161/charms
.
#charmsselamaperak #charmsglow #charmsselamakedah #charmsparitbuntar #charmsserdang #charmsbukitmertajam #charmsviral #lunas #padangserai #baganserai #bandarperda #sgpetani #pendudukkedah #stokischarmskedah #produkjejaka #charmsutara

[ KEBAIKAN ASCORBIC ACID (VITAMIN C) ] ๐ŸŒผ Membantu mencerahkan kulit
๐ŸŒผ Melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh merosakkan kulit
๐ŸŒผ Meningkatkan sistem imunisasi
๐ŸŒผ Mempunyai agen anti penuaan
๐ŸŒผ Mempunyai antioksida yang kuat yang boleh merawat kerosakan kulit
๐ŸŒผ Mengekalkan kolagen dan elastin di dalam sel badan, menjadikan kulit kelihatan lebih mudamuda
.
.
#HisapHisapTerusCantik
#DianzVitamin
#DianzPerfume
#DianzPenang
#AgentDianz
#UitmPenang
#PoliPenang
#PoliteknikSeberangPerai
#SeberangJaya
#PermatangPauh
#SungaiDua
#SamaGagah
#BandarPerda
#Perda
#VitaminCantik
#JomCantik
#VitaminCBukanInjection
#CantikNatural
#HealthySkin

The person who always support me no matter how it is. Tqs bff for being one of the user of #trudolly #trudollybyfazura #truehappinessstartshere ๐Ÿ˜˜
.
.
Cod area #penang #bandarperda #bukitmertajam #bukitjambul .
.
Wassap #0195149989

Banyaknya blouse lawa-lawa kt butik ๐Ÿ˜tengok adik kita ootd pon happy ja uols.. top printed cantik macam adik kita pakak tu RM29 SHJ . pallazo bell yg super best tu RM49 SHJ .. . memang super murah neh uolsss ๐Ÿ˜ pallazo bootcut pon dah restck ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹.
.
We do postage..pls dm or whatsapp +6018 6668786 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

top bella ๐ŸŽ‰ sale item indahous ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ RM29 ja uols ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mesti uols jatuh hati kenn ?? .
.
Combo price ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰4 @ RM100.. boley mixed tw.
.
palazo vivy RM27 only. ๐Ÿ˜ฑ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
walk in @banquerz_hous boutique.
.
kami bukak smpai pukul 10 harini ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
berminat for borong cepat cepat click dekat bio lelaju ๐Ÿ‘‰๐Ÿปhttps://tinyurl.com/forborong .
.
We do postage..pls dm or whatsapp +601116966478 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

sale item indahous ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ RM29 ja uols ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mesti uols jatuh hati kenn ?? .
.
Combo price ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰4 @ RM100.. boley mixed tw. .
.
berminat for borong cepat cepat click dekat bio lelaju ๐Ÿ‘‰๐Ÿปhttps://tinyurl.com/forborong .
.
handbag from @farraesya.co โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
We do postage..pls dm or whatsapp +601116966478 fr oder..
.
#bqfolks
#uitmpermatangpauh#uitmpp
#pspp#psp
#politeknikseberangperai
#kpjperda
#seberangjaya
#bukitmertajam
#bandarperda
#permatangpauh
#vendorboutiqueconcept
#vendorwanted
#vendorneeded
#callingforvendor
#vendorkedah
#vendorpenang
#usm #uitm #kolejkomuniti
#hijabster
#blousemurah
#handbagmurah
#bubleshawl#tudungmurah

baru consume 2 minggu, jerawat kecut..
parut jerawat pun dah menghilangkan jejak..
.
.
kulit dah makin gebu, jangan terus stop mcm tu je tauu..kena terus consistent..sebab kulit kita perlukan makanan jugak. usia kita pun makin hari makin meningkat.. sayang la kalau kita tak jaga bebetul..
.
RM50/30 biji (postage RM7)
.
.
#HisapHisapTerusCantik
#DianzVitamin
#DianzPerfume
#DianzPenang
#AgentDianz
#UitmPenang
#PoliPenang
#PoliteknikSeberangPerai
#SeberangJaya
#PermatangPauh
#SungaiDua
#SamaGagah
#BandarPerda
#Perda
#VitaminCantik
#JomCantik
#VitaminCBukanInjection
#CantikNatural
#HealthySkin #fattzura #fattzuratiedtheknot #lovetilljannnah

BARU SETENGAH BOTOL, SIS NI HAPPY GILA SEBAB HAMPIR 95% JERAWAT HILANG..
.
Jerawat pasir kat dahi pun hampir licin.. Parut jerawat apetah lagi.. Makin hilang.. Sunburn pun sama..
.
Tak mahal pun sis, RM50/30 biji..
Postage : RM7
COD : SEBERANG JAYA, PERMATANG PAUH, SUNGAI DUA & PERDA
.
.
#HisapHisapTerusCantik
#DianzVitamin
#DianzPerfume
#DianzPenang
#AgentDianz
#UitmPenang
#PoliPenang
#PoliteknikSeberangPerai
#SeberangJaya
#PermatangPauh
#SungaiDua
#SamaGagah
#BandarPerda
#Perda
#VitaminCantik
#JomCantik
#VitaminCBukanInjection
#CantikNatural
#HealthySkin

ALLERGIC ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.

Baru 3 hari sis ni consume DV, alhamdulillah..alergik dia dah makin kurang dah. Kalau tak, sebelum ni bila makan sardin tin je, akan gatal2 satu badan. Skrg dah takde dah..Takyah risau2 dah kalau nk makan sardin tin pun..
.
.
Dianz Vitamin RM50 (RM7 - postage)

COD : SEBERANG JAYA, PERMATANG PAUH, SUNGAI DUA, PERDA.
.
WhatsApp boleh klik link di bio.. ๐Ÿ˜Š
.
.
#HisapHisapTerusCantik
#DianzVitamin
#DianzPerfume
#DianzPenang
#AgentDianz
#UitmPenang
#PoliPenang
#PoliteknikSeberangPerai
#SeberangJaya
#PermatangPauh
#SungaiDua
#SamaGagah
#BandarPerda
#Perda
#VitaminCantik
#JomCantik
#VitaminCBukanInjection
#CantikNatural
#HealthySkin

Most Popular Instagram Hashtags