[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bandarbaruuda

28834 posts

TOP POSTS

Jgn lupa dtg esok org Johor.. 😉 #johorbahru #bandarbaruuda

Seminar #programgandakanwangsimpanan2k17 semalam di JB memang lain macam best. Ilmu yg disampaikan memang padat dan sesuai dengan keadaan semasa keperluan untuk gandakan simpanan kita. Ada yg berminat nak join next program kami? Boleh inform dekat abam awal2 utk tempah seat korg😉

FirdausJ: 017.798.7476
Atau tekan link wasap di bio profile abam

#bandarbaruuda #jb #johor
#businessacademy360

We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
☎️ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: 0111-5482267 #kauzsjohor #dyxybccream #ephyrapremium #dnars #tabita #uitmkuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #pamoga #dyxycosmetics #bangi #kauzskuantan #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #tabitamalaysia #uitm #Matalens #kuantan #tabita #wargakuantan #tatiskincaremurah

Assalamualaikum, warga #Johor , esok #Aril akan ke #BandarBaruUda untuk membocorkan rahsia kulit saya bersih! Hahahah! Jom datang ramai2 kat @hannanmedispa_johorbahru @hannanmedispa_johorbahru @hannanmedispa_johorbahru untuk soft launching ok!! Aril ada jam 1pm - 6pm ok!!

11 Februari 2016 : Terbakar Membakar Bakar Bakar
.
Birthday abang aku yang ke-27.
.
Sejenis keluarga ZFA memang kalau tahun ini semua umur menjadi ganjil.
.
Macam aku dah doplolima.
Come on , its 25 beb! Ahaks!.
.
Normally masa kecik kecik aku dengan abang aku memang akan potong kek sesama. .
Dah hari jadi selang berapa hari je.
.
Tapi kitorang satu family memang suka steamboat.
Makanya this is Bakar Bakar!
.
#bakarbakar #bandarbaruuda

List price for all box of marsbarlicious.
How to order??? Drop whatsapp to admin 0149697142. Just tell which one do you want to order and also the quantity. Admin will total with postage to you dearies! Hurry uppp! 😍😍😍 #sayajual #sayajualmarsbar #marsbarlicious #chocolate #foodporn #marsbar #happy #customer #customermarsbarlicious #johorbahru #bandarbaruuda #benut #pontian #johor

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. kami mula beroperasi di bandar baru uda berdekatan dgn sekolah menengah bandar baru uda.. kepada mereka yg berdekatan boleh lar singah utk merasai nikmat buah mangga serta buah naga sebenar.. mangga u mangga i ahhaaaiii.. #brotenang #manggai #bandarbaruuda #tamanatas #braderrotijohn

MOST RECENT

Apa yang best sangat magic skin primer by nafura ni uolss???hurmmm
.
.
Sebab ia dpt membantu untuk yang mempunyai
1. Kulit masalah.
2. Berlopak.
3. Pores merata... dia sekatakan semula. Mcm simen la. Simen suruh bagu rata. .
.
Harrrr lepas tu baru lah boleh continue dengan foundation.. sebab tu makeup jadi smooth.. tu la rahsia dia weh..
.
.
Magic skin primer juga boleh buat makeup kita tahan lama..tak bersinar dan kawal minyak dekat muka.
.
Har itula kenapa pentingnya primer untuk makeup!
.
.
Magic skin primer RM95
.
#magicskinprimer #agennafurajohorbharu #agennafurajohorbahru #agennafurajb #agenhoneybeejb #agenhoneybeeskudai #honeybeeskudai #honeybeevenomskudai #honeybeejb #honeybeevenomjb #utmjb #utmskudai #skudai #tampoi #kulai #senai #bandarbaruuda #muajb #muaskudai #mutiararini

New Restock!
Member Price: RM 85.00 botol
#moedermilkbooster
#moederibudananak
#moedermilk
We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
☎️ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: 0111-5482267 #kauzsjohor #dyxybccream #ephyrapremium #dnars #tabita #uitmkuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #pamoga #dyxycosmetics #bangi #kauzskuantan #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #tabitamalaysia #uitm #Matalens #kuantan #tabita #wargakuantan #tatiskincaremurah

Ingin sentiasa kelihatan FLAWLESS & GLOWING .. ? .
.
Ingin makeup anda tahan sepanjang hari .. ? .
Makeup selalu kelihatan bercapuk dan rimas muka selalu berminyak .. ?
.
Jangan risau lagi, iFlawless boleh selesaikan SEMUA masalah ini!
.
Cuma 2titis setiap kali pemakaian tau
.
Jum dm/wassap me +60172422784
.
#iflawless #iflawlessjb #iflawlessjohorbahru #iflawlessskudai #ageniflawlessjb #ageniflawlessskudai #iflawlessminyakarganemas #iflawlessminyakargan #skudai #mutiararini #senai #kulai #tampoi #bandarbaruuda #pontian #pekannenas #utmjb #utmskudai #adunimakeupstore

Set your look for lasting beauty 💋
.
When makeup meltdown is not an option, give it the staying power to last up to 16 hours...!! .
As a final step, helps makeup look freshly applied for hours
.
Also works as a refresher any time of the day
.
Dries quickly and washes off easily
.
For any skin type, even oily
.
A must-buy item for a makeup dolls like you.. 😘 #makeuplover #marykay #marykaybyamymisya #marykayjb #codjb #udabusinesscentre #bandarbaruuda #nakcantik #makeupviral #makeupspray

Salam sisters.. 💋
.
Selalu orang tanya saya, “kenape nampak makeup maintain fresh sampai ke petang?? Ape rahsia dia?”
.
Haaa ni la rahsia saya.. finishing spray dari Mary Kay..! 💋💋💋
.
Next post saya share kebaikan spray ni yer.. #makeuplover #marykaybyamymisya #marykayjb #marykayjohor #nakcantik #makeupbest #makeupspray #codjb #bandarbaruuda #udabusinesscentre #muajohor #sayajualmakeup #sayapakai #sayapakaisayajual

Makeup lover kalau dah pernah cuba hopegirl concealer dan alysa comfirm tak cari lain dah..
.
.
Sebab ianya memang berkualiti setanding produk yang mahal. Sebab produk mahal tapi tak xde kualiti pun berlambak.
.
.
Dari bazir duit beli barang tak branded tapi kita tak puas hati, baik beli yang produk malaysia yang memang berkualiti setanding.
.
Hakak xberani nak promote kalau produk xde tak elok 😂😂😂
.
Jum wassap or dm me +60172422784
.
Alysa RM68
Nude hopegirl concealer RM68
.
.
#nudehopegirl #nudehopegirlconcealer #hopegirlcosmetics #nafura #nafurajb #agennafurajb #agennafura #honeybeejb #honeybeeskudai #honeybeeskudai #honeybeevenom #honeybeevenomskudai #honeybeemutiararini #skudai #mutiararini #senai #kulai #utmjb #utmskudai #bandarbaruuda #pontian #pekannenas

@micsha_ng letak tester lipstick dia di #gedungglam tau..
#jombeli #lipstickmatte dari vendor @micsha_ng 👍
.
Harga Rm37 pcs
.
Ada 5 code yang berbeza ❤
.
#lipstick #matteliquidlipsticks #vendorcalling #vendorbutik #vendorjohor #bbu #ubs #bandarbaruuda

New Restock!
Member Price:
#juzfit RM 39.00
#perlasylmm #perlacoffee RM 20.00 box
#whiteslime RM 10.00 botol
Member Price RM 45.00 unit
We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
☎️ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: 0111-5482267 #kauzsjohor #dyxybccream #ephyrapremium #dnars #tabita #uitmkuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #pamoga #dyxycosmetics #bangi #kauzskuantan #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #tabitamalaysia #uitm #Matalens #kuantan #tabita #wargakuantan #tatiskincaremurah

Nak tampil fresh n sweet ala ala korean girl boleh guna Suikone blusher air cushion ni.
.
.
Jenis lembap. Tak matte n tak shiny.
.
.
Dap atas makeup pun nampak cantik tau.
.
Dia nampak ala ala kite pakai highlighter dekat pipi. Berhantu sangat suikone blush ni.
.
Hanya RM39
.
Cepat DM or Wassap me +60172422784
.
#suikoneblush #suikonejb #suikonejohorbharu #suikoneblusher #suikonemalaysia #suikoneaircushionblush #suikonecushionblusher #utmskudai #skudai #tamanteratai #kangkarpulai #mutiararini #gelangpatah #johorbharu #utmjb #tamantunaminah #tamansripulai #adunimakeupstore #agensuikonejb #agensuikoneskudai #bandarbaruuda #tampoi #johorbahru #pekannenas #pontian

"Sekarang ni banyak isu produk yang ada bahan kimia berbahaya. Bukan senang tau nak dapat kepercayaan 100 peratus dari pengguna. Tapi Elysian berjaya mendapat 100 peratus kepercayaan pengguna. Syukur alhamdulillah"
.
Yang dah guna produk Elysian ni memang takkan cari lain. Tapi, setiap bulan konsisten repeat order. Pelik kan? Siap ada yang cakap menyesal tak kenal elysian dari awal dulu. Saya dah banyak tukar tukar produk sampai kulit rosak. Sebak tau. Sebagai seller ni kepuasan yang luar biasa bila kita dapat beri manfaat produk dengan orang lain.
.
Jika baik yang diberi.. Inshaallah kebaikkan kembali pada kami juga. .
Khas untuk anda yang mencari cari produk bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya. Anda wajib beri peluang pada diri anda cuba Elysian tau. Memang tak rugi. Harga setanding kualiti. .
Kami tak janjikan kesan drastik.. Terus putih gebu. Oh no! Tapi dengan penggunaan yang konsisten inshaallah pasti akan nampak hasil yang positif pada kulit anda😍
.
0194662001
Farhana

🌸🌸🌸🌸🌸
HOT ITEM FROM
ELSAFIYYA SCARVES
.
💕CLARISSA KIDS💕
Full Instant Shawl
.
✅ Price: RM35
📫Postage: RM7 WM RM9 .
Material : High Quality Heavy Chiffon
Measurement : 1.8m x 0.5m
.
Available colors:
🎀Maroon
🎀Baby blue
🎀Teal
🎀Purple
.
🌸Full instant shawl.
🌸 Sarung sekali terus siap.
🌸Sangat mudah utk di gayakan
🌸Boleh digayakan labuh menutupi dada atau singkat. Ikut suka anda
🌸Sesuai utk kanak-kanak berumur 4 tahun hingga 10 tahun
🌸Menggunakan material high quality heavy chiffon yg ringan & selesa dipakai
🌸Jahitan baby seam di sekeliling shawl yg sangat kemas
🌸Dihiasi dengan bunga 3d yg sgt comel, rhinestone yg berkilau & tassel di penjuru sebelah kanan tudung untuk kelihatan lebih menarik.
🌸Opacity shawl 7/10
.
Item available di Gedung Glam Bandar Baru Uda, Jb
.
Atau
.
Boleh order secara online
Whatsapp 012-5052421
.
#sayajual #shawl #instantshawl #chiffonshawl #instant2muka #fullinstantshawl #chiffon #irononmetal #chiffongeorgette #heavychiffon #bazaarpaknil #bestvendor #zawaralovers #bellaammara #minazlovers #lrccintahati #johor #johorbahru #bandarbaruuda #vendorbutik #tudungraya #bajuraya #raya2017 #instantshawlbudak #tudungrayabudak

🌸🌸🌸🌸🌸
HOT ITEM FROM
ELSAFIYYA SCARVES
.
💕CLARISSA KIDS💕
Full Instant Shawl
.
✅ Price: RM35
📫Postage: RM7 WM RM9 .
Material : High Quality Heavy Chiffon
Measurement : 1.8m x 0.5m
.
Available colors:
🎀Maroon
🎀Baby blue
🎀Teal
🎀Purple
.
🌸Full instant shawl.
🌸 Sarung sekali terus siap.
🌸Sangat mudah utk di gayakan
🌸Boleh digayakan labuh menutupi dada atau singkat. Ikut suka anda
🌸Sesuai utk kanak-kanak berumur 4 tahun hingga 10 tahun
🌸Menggunakan material high quality heavy chiffon yg ringan & selesa dipakai
🌸Jahitan baby seam di sekeliling shawl yg sangat kemas
🌸Dihiasi dengan bunga 3d yg sgt comel, rhinestone yg berkilau & tassel di penjuru sebelah kanan tudung untuk kelihatan lebih menarik.
🌸Opacity shawl 7/10
.
Item available di Gedung Glam Bandar Baru Uda, Jb
.
Atau
.
Boleh order secara online
Whatsapp 012-5052421
.
#sayajual #shawl #instantshawl #chiffonshawl #instant2muka #fullinstantshawl #chiffon #irononmetal #chiffongeorgette #heavychiffon #bazaarpaknil #bestvendor #zawaralovers #bellaammara #minazlovers #lrccintahati #johor #johorbahru #bandarbaruuda #vendorbutik #tudungraya #bajuraya #raya2017 #instantshawlbudak #tudungrayabudak

Muka naik jerawat sebab salah guna produk?
.
.
Kulit kusam dan tak bermaya?
.
.
Kedutan mula timbul di bawah mata?
.
.
Jerawat susah nak surut?
.
.
Parut pun makin banyak?
.
Dengan penggunaan konsisten honeybee serum dapat menyelesaikan masalah diatas. Dah ramai yang cuba dah terus jatuh cinta tau ❤❤
.
Termasuk la saya. Kulit rosak akibat salah guna produk. Sekarang masih dalam process recover semula. Memang jerawat cepat surut, parut makin pudar dan muka glow even tak pakai apa2 siang hari
.
Saya amalkan honeybeeserum waktu malam sahaja tau 💋💋
.
Honeybee serum RM99 tahan 5bulan ok. Sangat berbaloi dah puas hati bila pakai.
.
Bagi saya serum ni memang WAJIB try.
.
Jum wassap or dm me +60172422784
.
.
#honeybee #honeybeevenom #honeybeeserum #nafura #nafuraoriginal #honeybeejb #honeybeevenomjb #honeybeeskudai #honeybeevenomskudai #honeybeejohorbahru #honeybeevenomoriginal #skudai #mutiararini #johorbahru #pekannenas #pontian #senai #kulai #tampoi #bandarbaruuda #utmjb #utmskudai #kangkarpulai #tamansripulai #tamanteratai #tamantunaminah #tamansriskudai

Set ni untuk kulit nampak berseri tanpa makeup tebal.
.
Ada 2 produk :
1. Golden Jojoba Face Oil
2. SelfieReady Loose Powder (Pinky Pya)
.
Peluang untuk menang hadiah Lucky Draw HQ & Stokis JB dengan belian serendah RM15 sahaja.
.
Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di 👇
.
🔴 +6011-1121 9300 atau klik di 👇
.
🔴 http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru.
.
🔴 24/7 order : www.purebyso.com/shop
.
🔴 Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah

Set ni untuk kulit nampak berseri tanpa makeup tebal.
.
Ada 2 produk :
1. Golden Jojoba Face Oil
2. SelfieReady Loose Powder (Pearl Adel)
.
Peluang untuk menang hadiah Lucky Draw HQ & Stokis JB dengan belian serendah RM15 sahaja.
.
Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsap saya di 👇
.
🔴 +6011-1121 9300 atau klik di 👇
.
🔴 http://purebysafiyyahosmanjb.wasap.my
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara, COD/Self pickup di sekitar Johor Bahru.
.
🔴 24/7 order : www.purebyso.com/shop
.
🔴 Promosi Poslaju Percuma di http://shopee.com.my/syafinazrahim
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebysafiyyahosmanbaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanjb #purebyso #pbyso #utm #utmskudai #johorbahru #jb #jdt #kilangbateri #bandarbaruuda #tampoi #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah

Most Popular Instagram Hashtags