[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bandarbaruuda

30040 posts

TOP POSTS

Jgn lupa dtg esok org Johor.. ๐Ÿ˜‰ #johorbahru #bandarbaruuda

Assalamualaikum, warga #Johor , esok #Aril akan ke #BandarBaruUda untuk membocorkan rahsia kulit saya bersih! Hahahah! Jom datang ramai2 kat @hannanmedispa_johorbahru @hannanmedispa_johorbahru @hannanmedispa_johorbahru untuk soft launching ok!! Aril ada jam 1pm - 6pm ok!!

Hello JB people !!! ๐Ÿ™Œ
.
Where are you guyssss !!! Come alreadyy we are here at Restoran Nasi Ayam Gemas, Bandar Baru Uda ! Kepada semua yang dah preorder pun boleh collect. We will start from 6pm untill stock habis !!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ So siapa cepat dia dapatt !! Come come !! ๐Ÿ‘Š๐Ÿ˜
.
#thetokyoburger
#thebestburgerintown
#johorbahru
#bandarbaruuda

11 Februari 2016 : Terbakar Membakar Bakar Bakar
.
Birthday abang aku yang ke-27.
.
Sejenis keluarga ZFA memang kalau tahun ini semua umur menjadi ganjil.
.
Macam aku dah doplolima.
Come on , its 25 beb! Ahaks!.
.
Normally masa kecik kecik aku dengan abang aku memang akan potong kek sesama. .
Dah hari jadi selang berapa hari je.
.
Tapi kitorang satu family memang suka steamboat.
Makanya this is Bakar Bakar!
.
#bakarbakar #bandarbaruuda

A must place for us every ramadan! Selamat berbuke... #bazar #ramadan #bandarbaruuda

Ready Stock !
#gelamani RM 55.00 sebotol
#freshcare RM 5.00 sebotol
#refresh RM 5.00 sebotol

We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
โ˜Ž๏ธ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: #kauzsjohor #dyxybccream #ephyrapremium #dnars #tabita #wargakuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #dyxycosmetics #bangi #kauzskuantan #susumaaez #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #bellazacollagen #uitm #lemonex #kuantan #tabita #jamunenek #lemonexoriginal#dianvitamin #wongi #susukambingkurmamadu

Thank you adik2 datang shopping sandals kita ;) #johorfashionweek #johorbahru #bandarbaruuda #udabusinesscentre #joho

MOST RECENT

Skrg ni dah musim pegi umrah kan...jadi, sape2 yg dah booking utk pg umrah tu dah boleh la beli khimar ni. Kalau nak di hadiahkn kpd emak atau saudara yg akn pg umrah pun mmg sesuai sgt. Sbb kite bkn bg khimar semata je tau, dpt skali free niqab & exclusive box lg. So mmg sesuai sgt utk dijadikn hadiah. .
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€
HOT ITEM dari ELSAFIYYA SCARVES
.
Khimar Aisha
3 Layer
.
โœ…PRICE: RM99
๐Ÿ“ซPostage: RM12 WM / RM15 EM
.
.
Khimar Aisha ni selesa & sesuai utk haji & umrah. Khimar ni juga ready solat , sebab dah ada pelapik kat dagu.
.
Khimar ni didatangkan dengan niqab & exclusive box.
..
Material utk bahagian badan Heavy Chiffon , Ada 3 lapisan (insyaAllah tak jarang)
.
Bahagian awning pula kami menggunakan cotton knitted high quality yg senang di bentuk. (awning takkan kemek walaupun dibasuh dgn mesin basuh ๐Ÿ˜„)
.
Free size
.

Warna yg available di butik @gedung.glam .
๐Ÿ’Hitam
๐Ÿ’Putih
๐Ÿ’Dark peach
.
Boleh terus walk in ke butik @gedung.glam Bandar Baru Uda JB utk membeli.
.
Atau
.
Utk customer yg jauh, bleh whatsapp utk order
๐ŸŒบWhatsapp 012-5052421
.
.
#gedungglam #bandarbaruuda #johor #vendorjohor #vendorboutique #khimar #niqab #tudunglabuh #khimarmalaysia #khimar3layer #purdah #johorbahru #elsafiyya #khimarelsafiyya #niqabis #niqabismalaysia #haji #umrah #haji2017 #jemaahhaji #abayamurah #abayalover #abayamalaysia #abayadubai #niqablover #jubahabaya

Happy weekend...
.
Warga Johor & Singapore, hari ni sambil2 jln2 ke #plazaangsana tu, jemput la singgah ke butik @gedung.glam di UDA Bisness Center. 2 lot sebelah kamdar je...
.
Mcm2 barangan ada dijual. Kalau nak cari tudung tu jemput tgk2 di rack @elsafiyya . Murah2 je tudung yg kami jual. Semua quality tiptop tau...
.
Jadi, jom ramai2 ajak kakak, adik, makcik & kawan2 awk ke butik hari ni jugak tau.
.
Jumpa nanti ๐Ÿ˜˜
.
#gedungglam #bandarbaruuda #johor #vendorjohor #vendorboutique #bajuraya #tudungraya #tudungbudak #tudunginstant #instantshawl #longshawl #wideshawl #bawalklcc #bawalprinted #bawalparis #bawalpucci #beadedshawl #tudunginstantbudak #khimarmalaysia #khimar #khimar3layer #khimarcantik #niqabis #khimarmurah

.
.
Jom pakat pegi ramai-ramai ke karnival wanita negeri Johor 2017 di Angsana Johor bahru mall. Karnival berlangsung selama 2hari sabtu dan Ahad sahaja...
.
.
Jangan lupa dapatkan jamu JQM dengan harga promosi ye sebotol hanya rm25(60biji kapsul)๐Ÿ‘
.
Datang ke booth 43A tau!!! Agen saya ada jual di sana... โœŒโœŒ
Terdapat juga buah-buahan segar yang ada di situ.๐Ÿ‘ช
Jangan ketinggalan ye...๐Ÿ˜
.
#promosi #promosinovember #karnivalwanitanegerijohor2017 #plazaangsana #johorbahru #jamuhomede #jamumanjakani #jamuviral #jalinanqasehmanjakani #produkkesihatan #jamuwanita #jamuberpantang #pakarperiodlancar #berkesandanselamat #jamumoden #ajimaura #terapiinstagram #neelofa #bazarpaknilmurah #jamumurah #skudai #bandarbaruuda #erezeki #youcanduit #jamubidankampung #shopsmall #shopingonline #malaysia #alhamdulillah #syukurselalu

Ready Stock !
#gelamani RM 55.00 sebotol
#freshcare RM 5.00 sebotol
#refresh RM 5.00 sebotol

We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
โ˜Ž๏ธ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: #kauzsjohor #dyxybccream #ephyrapremium #dnars #tabita #wargakuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #dyxycosmetics #bangi #kauzskuantan #susumaaez #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #bellazacollagen #uitm #lemonex #kuantan #tabita #jamunenek #lemonexoriginal#dianvitamin #wongi #susukambingkurmamadu

Assalamualaikum warga Johor Bahru terutamanya yang tinggal di area Bandar Baru Uda. #bandarbaruuda Butik NURSURAYA sedang mencari pekerja tambahan yang betul-betul berdedikasi untuk diserap ke dalam #teamnursuraya
Kami memerlukan beberapa pekerja untuk:
1. Tolong iron baju yg mmg tersangatlah banyak (akk tak mampu)๐Ÿ˜‚
2. Tolong key in stock inventory ke dalam pos system (ni pun banyak)๐Ÿ˜…
3. Tolong pasang price tag and barcode
4. Tentunya sales and marketing
5. Runner utk pos barang dan lain2)
Qualification/ Requirement: ANDA HANYA PERLU 1.RAJIN 2.TEKUN 3.POSITIVE 4.AMANAH 5.JUJUR
#kerjakosongjb #kerjakosongjb2017 #kerjakosong #kerjakosongmalaysia #kerjakosongmalaysia2017 #pembantubutik #pembantubutikdiperlukan #pembantubutikdijohor #bandarbaruuda #bandarbaruudajb #bandarbaruudabusinesscentre #bandarbaruudabusinesscenter #bandarbaruudajohor #bandarbaruudajohorbahru #nursuraya2017

Salah pakai skincare?
Jerawat tengah mencanak canak (break out)?
Jeragat tengah berlumba lumba?
Kulit terlalu kering sampai pedih menggelupas?
Tumit merekah rekah kalah orang kerja sawah bendang?
Eczema?

Awak patut cuba ni. Satu satunya moisturiser berasaskan bahan semulajadi. Kaw2 bau pegaga.

Sekali sapu lembap terus tau..
RM99 je
Jum wassap or dm sis +60172422784
.
.
#centellajohorbahru #centellajb #nafurajb #nafurajohorbharu #honeybeejb #honeybeevenomjb #honeybeeskudai #skudai #honeybeebandarbaruuda #bandarbaruuda #skudai #tampoi #mutiararini #kulai #senai

Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โœ”bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”Foundation matte glowing serta merta
โœ”Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”Ada concealer sebab tuh tak melekit
โœ”Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
.
Tambah lagiii dengan FACEMIST GREENTEA
โœ”Mampu kecutkan jerawat dan melembapkan kulit kering
โœ”Bagi skin kita hydrating&glowing
โœ”Makeup tahan lebih lama(finishing spray)
.
Digandingkan lagi dengan DYXY BRUSH mmg PADATโž•BULU LEMBUTโž•DAPP DAPP DAPP terus masuk pori kulit. KULIT AKAN NAMPAK : โœ”TRIPLE GLOWINGโœ”JIMAT PENGUNAAN FOUNDATIONโœ”KULIT SEKATA
.
โ€ผCalling for AGENT & DROPSHIPโ€ผ
COD : ๐Ÿš— Johor Bahru ๐Ÿš— Skudai ๐Ÿš— Bandar Baru Uda
.
@leenazbeauty
+6017-7764920
+6017-7764920
+6017-7764920
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamfl
#johorbahru
#skudai
#angsana
#bandarbaruuda
#tampoi
#muajohorbahru

Kita Open 20 set combo ini untuk esok sahaja ๐Ÿ˜
Terus Sahaja ke cashier untuk beli combo set ini. Product Original!! #testimonisusumaaez
#susumaaez
#bellazacollagen
Member price RM 82.00 2 box set
We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
โ˜Ž๏ธ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: #kauzsjohor #dyxybccream #ephyrapremium #dnars #tabita #wargakuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #dyxycosmetics #bangi #kauzskuantan #susumaaez #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #bellazacollagen #uitm #lemonex #kuantan #tabita #jamunenek #lemonexoriginal#dianvitamin #wongi #alanakopihijau #susukambingkurmamadu

Assalammualaikum & Selamat petang.
Terima kasih adik-adik yg beli nasi lemak pak piie semalam. Alhamdullilah 58 bungkus semuanya habis. Semoga Allah beri adik-adik keberkatan menimba ilmu di sini.
Hari ni 60 bungkus rasa kebahagian dah sampai ke destinasinya. Selamat menjamu selera adik-adik.
#nasilemakmurah #nasilemakpakpiie #nasilemakbungkus #nasilemaksedap #nasigorengikanmasin #nasigorengsardin #nasipapprik #goreng2 #masakanpanas #bandarbaruuda #johorbahru

Kenapa Serum Foundation Elysian Beauty ni best?
.
โœ”๏ธ Kandungan Serum dalam foundation menjadikan foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit.
โœ”๏ธ Kandungan serum dalam foundation memberi perawatan pada kulit yang berjerawat, parut, sensitif dan kering.
โœ”๏ธ Bukan sekadar foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah.
โœ”๏ธ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. โœ”๏ธEkstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.
โœ”๏ธ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.
โœ”๏ธ Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh,glowing dan tahan lama. Tidak bercapuk.
โœ”๏ธ Minyak argan juga kaya dengan vit E yang membantu menghilangkan parut parut degil di muka.
โœ”๏ธ Diperkaya dengan minyak biji aprikot yang sangat berkesan untuk menganjalkan wajah.
โœ”๏ธ Minyak biji aprikot juga kaya dengan VItamin C & E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah.
โœ”๏ธ Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan lada wajah.
โœ”๏ธ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. โœ”๏ธ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.
โœ”๏ธ Vitamin E mengawal sebum dari mengeluarkan mingak secara berlebihan.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dan dapat membantu mengatasi masalah kukit wajah kan? Sambil make up sambil jaga kulit.
.
WhatsApp
019-4662001
Farhana

Salam Jumaat...
โ€ข
Jom ptg ni singgah Butik @gedung.glam di Bandar Baru Uda, Jb. โ€ข
โ€ข
Selain dari tudung,kami juga ada menjual blouse & jegging yg cantik & harga yg berpatutan. Mmg rugi kalau x beli.
โ€ข
Jumpa nanti ok๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
โ€ข
#gedungglam #bandarbaruuda #johor #vendorjohor #vendorboutique #bajuraya #tudungraya #tudungbudak #tudunginstant #instantshawl #longshawl #wideshawl #bawalklcc #bawalprinted #bawalparis #bawalpucci #beadedshawl #tudunginstantbudak #khimarmalaysia #khimar #khimar3layer #khimarcantik #jegging #khimarmurah

Selling Fast!โ˜ป
#vasiaplatinumdrink
#enaicelup
Member price Only
We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
โ˜Ž๏ธ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: #kauzsjohor #dyxybccream #ephyrapremium #dnars #tabita #wargakuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #dyxycosmetics #bangi #kauzskuantan #susumaaez #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #bellazacollagen #uitm #lemonex #kuantan #tabita #jamunenek #lemonexoriginal#dianvitamin #wongi #alanakopihijau #susukambingkurmamadu

Lipstick best seller ni tau
.
Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. .
.
bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman
.
Bau pun sedap sgt.. ๐Ÿ˜‹ Sampai orang sebelah pun boleh bau tau!
.
Jum wassap or dm sis +60172422784
RM45 je tau
.
#cinderevfa #lipstickcinderevfa #mervelipstick #mervecinderevfa #lipstickbluemagic #agenmervecosmetic #agenmervecosmeticsjb #agenmervejb #agenmervejohor #utmjb #utmskudai #utmawesome #utmskudaijb #bandardatoonn #bandarbaruuda #pontian #gelangpatah #johorbahru #kulai #senai

Best Picks! Lip gloss high quality and natural colour..Good to daily use ๐Ÿ˜
#narsvelvetlipglide
#narsvelvetmatteskintint
Member price Only
We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

3. Outlet Kuantan:
A-153 Ground Floor Lorong Tun Ismail 6 25000 Kuantan Pahang
Landmark Sederet Oldtown White Coffee Dan Bank MBSB.
โ˜Ž๏ธ 09-5316409

Cara Order: SMS/Whatsapp: #kauzsjohor #dyxybccream #ephyrapremium #dnars #tabita #wargakuantan #bandarbaruuda #beevenomskincare #glowglowing #kauzs #dyxycosmetics #bangi #kauzskuantan #susumaaez #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #bellazacollagen #uitm #lemonex #kuantan #tabita #jamunenek #lemonexoriginal#dianvitamin #wongi #alanakopihijau #susukambingkurmamadu

Most Popular Instagram Hashtags