[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bandarbarunilai

12479 posts

TOP POSTS

#Repost @sumi_collectionshoppe (@get_repost)
・・・
Bismillah..
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ untuk minggu ini..
Pulut kuning rendang yang buat org terbayang2 , termimpi2..sedap hingga menjilat jari kaw..😋..klau tak percaya cuba sendiri. .
Ada perubahan pickup point utk minggu ni..😍😍
.
Cepat2 terus whatsapp Kak Sumi 0127879949 atau klik jer wasap link di profile ig akk ni utk segala pertanyaan.
.
JANGAN TUNGGU LAGI!!. Juga kawasan sekitar yg boleh ambil di pickup point.
.
#Putrajaya #PullmanPutrajaya #dengkil #Cyberjaya #pinggiranputra #BangiGateway #bangi #BandarBaruBangi #bangisentral #bukitmahkota
#bandarseriputra #TescoBandarPutri #Tesconilai #Ukm #upm #usim #Kptm #Sepang #salaktinggi #Nilai #BandarBaruNilai #Seremban2 #tescoserembanjaya #TescoSeremban2 #Serdang #SgBesi #sriserdang #senawang #pajam

Alhamdulillah Barber station Bandar Baru Nilai siap dah renovation demi untuk keselesaan anda semua. Tanpa anda siapalah kami😍😍😍Jom kemaskan diri and
#barberstation
#barber #guntingrambut #kedaibarber #bandarbarunilai

Biar betul? Satu buku RM5 sahaja!! 😱 Mari serbu Jualan Gudang Blink yang dibuka dari 10AM hingga 6PM!! ^_^ #jualangudangblink #blinkbook #blinktrading #nilaisquare #bandarbarunilai

Hi! We are open today! Hope to see you guys this evening. Operating hours from 1630H - 2359H 😉 #pilotcafe #malaysian #foodhunters #nilai #bandarbarunilai

Hummingbird loaf rm25 click link in bio to contact plz walk-in #bandarbarusalaktinggi #sepang #bandarbarunilai #bandarenstek #kotawarisan

.
210717
#latepost #latergram
#27thsyawal1438h #rayake27 #inikanraya🎉 .
.
Selamat Petang..... 😊

Bismillah..BACA CAPTION..BACA CAPTION..
Soriiii yea klau buat perut uolls terus meminta..😋😋😋
.
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ untuk minggu ini..
Pulut kuning rendang yang buat org terbayang2 , termimpi2..sedap hingga menjilat jari kaw..😋..klau tak percaya cuba sendiri. .
Ada perubahan pickup point utk minggu ni..😍😍
.
27/9 -Rabu Pickup Point.
👉Kem.Pelancongan P5,Putrajaya
👉Bangi Gateway
👉Tesco Nilai
👉Tmn Semarak Nilai.
.
29/9- Jumaat Pickup point.
👉Dataran Gemilang P4,Putrajaya
👉Tesco Bdr Puteri
👉Petronas Nilai Impian
👉Tmn Semarak Nilai
.
1/10- Ahad Pickup Point
👉Masjid Upm
👉Tesco Senawang
👉Tesco Seremban 2
👉Tmn Semarak Nilai
.
Cepat2 terus whatsapp Kak Sumi 0127879949 atau klik jer wasap link di profile ig akk ni utk segala pertanyaan.
.
JANGAN TUNGGU LAGI!!. Juga kawasan sekitar yg boleh ambil di pickup point.
.
#Putrajaya #PullmanPutrajaya #dengkil #Cyberjaya #pinggiranputra #BangiGateway #bangi #BandarBaruBangi #bangisentral #bukitmahkota
#bandarseriputra #TescoBandarPutri #Tesconilai #Ukm #upm #usim #Kptm #Sepang #salaktinggi #Nilai #BandarBaruNilai #Seremban2 #tescoserembanjaya #TescoSeremban2 #Serdang #SgBesi #sriserdang #senawang #pajam #Mantin

🍃
If now u always say "I'm Tired" , later U'll hear "U're fired! " .....
😦

#1Ramadhan #1438h #sikhasa #veledrome #bandarbarunilai

MOST RECENT

NUTRIKIUB DENGAN PELBAGAI PERISA SAYUR SAYURAN
DENGAN HARGA RM6 KE ATS... JOM DAPATKAN SEKARANG

WhatsApp 011-39334324
Or
Click link below to order
www.wasap.my/601139334324

#nilai #bandarseriputra #mantin #kajang #orangnilai #nilaisquare #nilainegerisembilan #nilain9 #desajasminnilai #desajatinilai #usimnilai #nilai3 #bangi #nilaiimpian #sepang #salaktinggi #bandarenstek #bandarbarusalaktinggi #kotaseriemas #nilaiputrapoint #pajam #bandarbarunilai #lapipi #butiklapipi

Bismillah..BACA CAPTION..BACA CAPTION..
Soriiii yea klau buat perut uolls terus meminta..😋😋😋
.
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ untuk minggu ini..
Pulut kuning rendang yang buat org terbayang2 , termimpi2..sedap hingga menjilat jari kaw..😋..klau tak percaya cuba sendiri. .
Ada perubahan pickup point utk minggu ni..😍😍
.
27/9 -Rabu Pickup Point.
👉Kem.Pelancongan P5,Putrajaya
👉Bangi Gateway
👉Tesco Nilai
👉Tmn Semarak Nilai.
.
29/9- Jumaat Pickup point.
👉Dataran Gemilang P4,Putrajaya
👉Tesco Bdr Puteri
👉Petronas Nilai Impian
👉Tmn Semarak Nilai
.
1/10- Ahad Pickup Point
👉Masjid Upm
👉Tesco Senawang
👉Tesco Seremban 2
👉Tmn Semarak Nilai
.
Cepat2 terus whatsapp Kak Sumi 0127879949 atau klik jer wasap link di profile ig akk ni utk segala pertanyaan.
.
JANGAN TUNGGU LAGI!!. Juga kawasan sekitar yg boleh ambil di pickup point.
.
#Putrajaya #PullmanPutrajaya #dengkil #Cyberjaya #pinggiranputra #BangiGateway #bangi #BandarBaruBangi #bangisentral #bukitmahkota
#bandarseriputra #TescoBandarPutri #Tesconilai #Ukm #upm #usim #Kptm #Sepang #salaktinggi #Nilai #BandarBaruNilai #Seremban2 #tescoserembanjaya #TescoSeremban2 #Serdang #SgBesi #sriserdang #senawang #pajam #Mantin

Bismillah..
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ untuk minggu ini..
Pulut kuning rendang yang buat org terbayang2 , termimpi2..sedap hingga menjilat jari kaw..😋..klau tak percaya cuba sendiri. .
Ada perubahan pickup point utk minggu ni..😍😍
.
27/9 -Rabu Pickup Point.
👉Kem.Pelancongan P5,Putrajaya
👉Bangi Gateway
👉Tesco Nilai
👉Tmn Semarak Nilai.
.
29/9- Jumaat Pickup point.
👉Dataran Gemilang P4,Putrajaya
👉Tesco Bdr Puteri
👉Petronas Nilai Impian
👉Tmn Semarak Nilai
.
1/10- Ahad Pickup Point
👉Masjid Upm
👉Tesco Senawang
👉Tesco Seremban 2
👉Tmn Semarak Nilai
.
Cepat2 terus whatsapp Kak Sumi 0127879949 atau klik jer wasap link di profile ig akk ni utk segala pertanyaan.
.
JANGAN TUNGGU LAGI!!. Juga kawasan sekitar yg boleh ambil di pickup point.
.
#Putrajaya #PullmanPutrajaya #dengkil #Cyberjaya #pinggiranputra #BangiGateway #bangi #BandarBaruBangi #bangisentral #bukitmahkota
#bandarseriputra #TescoBandarPutri #Tesconilai #Ukm #upm #usim #Kptm #Sepang #salaktinggi #Nilai #BandarBaruNilai #Seremban2 #tescoserembanjaya #TescoSeremban2 #Serdang #SgBesi #sriserdang #senawang #pajam #Mantin

sangat berpagi2an pagi ini..
hehe... #apple #chicken #sandwich

sbb eh pepagi kene grill ayam. one of @sarah_cooks_bakes premium sandwich

friday - tuesday
jb - seremban - nilai - sri kembangan - shah alam - sri kembangan - nilai - shah alam - puncak alam - nilai - kl - enstek - nilai - kl - nilai - jb

towards the end of the day today
back to the nest

nak order sandwich mcm dkt atas tu???
www.wasap.my/60166351657
www.wasap.my/60166351657

#skudai
#eatclean
#eatinghealthy
#mutiararini
#nilai
#bandarbarunilai

Most Popular Instagram Hashtags