#bambam_studios

176 posts

TOP POSTS

Cute jer Aira gelakkan Jemy🀣🀣🀣
Cute jer Aira gelakkan Jemy🀣🀣🀣
#jemyaira
#mencintaimumrphotographer
#mydelishas
#myhappypills
#mymrclickclick
#julypleasecomefaster
Igs #bambam_studios
#syafiqkylez
#hannahdelisha

Regrann from #bambam_studios - Hensem2 nak pergi mana ni KuIan? Xnak ajak CikBam ke?

#Heroseorangcinderella
#TengkuIanUzzam
#Kuian
#byCikBam

RepostBy @bellerrina2: "❀️Ni nak tanya "Korang smua dah tgh Annabelle?" jea punn. Takyah kerut sgt bro.. πŸ˜‚ Yerrrr I dah tgk da, Bam Tah.. πŸ‘»#FattahAmin #MYCoffeePrince #CoffeePrince #fattastic #lotsoflove πŸ’•Credit Iglive #bambam_studios" (via #InstaRepost AppsKottage)

Tq #bambam_studios
.
.
Cincin kayu #Tandapersahabatan bakal menjadi pengikat kasih sayang abadi. Nak tido pun tak lena bila teringat #IanMedina ni. Untung Medina, pejam mata KuIan muncul. CikBam ni, pejam mata sapa nak muncul?
Episod 11 malam nanti
#HeroSeorangCinderella
#10malam setiap #Isnin-Khamis
#24Episode
#TengkuIanUzzam
#NuraMedina
#AstroRia104
#AstroRiaHD123
#Megadrama

#fattahaminz #missfazura
#fikryibrahim
#uqashasenrose2 #jasmin_suraya
#azhar_amir #aedyxashraf #zizieizette #iswanismail88 #michaelang38
#hadithomar #thefa_team #fazbulouswarriors
#selamatBersahur u olls πŸ˜™

Hahahha ! Selamat hari raya @bambam_studios . Lapchuuu !!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #Repost @bambam_studios (@get_repost)
・・・
Part 1 - #CikBamKarokRaya - CikBam nak ajak korang Karok bersama selebriti2 yg sudi menYUMBANGkan suara emas diorang. Ceria2 di hari raya.. SELAMAT HARI RAYA dari warga pencinta drama #bambam_studios. Ni video part 1 untuk korang yang selalu positive dan support drama2 melayu. Jangan lupa record drama2 dan telemovie Raya ya so U won't miss it!
Thank you penyumbang suara :
@hisyamhamid7
@abam_bocik
@elizadsharifuddin
@syafiqkylez
@syamel_official
@sitinordiana
@zoeyrahman
@azharina_a
@nabilzira
@sufierashid
@natashaelyzza
@luqmanhafidz
@haris_zainuddin
@hannah_delisha
@zarulumbrella
@zizanrazak869
@ungkuismailaziz
@sharifahshahera

#cikBamkarokraya
#selamathariraya
#salamAidilfitri
#kosongkosong
#darihati

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Repost @bambam_studios (@get_repost)
・・・
#CikBamKarokRaya #part3 - sambung lagi karok raya CikBam. Ceria2 di hari raya.. SELAMAT HARI RAYA dari warga pencinta drama #bambam_studios. Video khas untuk korang yang selalu positive dan support drama2 melayu. Jangan lupa record drama2 dan telemovie Raya ya so U won't miss it!
Thank you penyumbang suara :
@hisyamhamid7
@abam_bocik
@elizadsharifuddin
@syafiqkylez
@syamel_official
@sitinordiana
@zoeyrahman
@azharina_a
@nabilzira
@sufierashid
@natashaelyzza
@luqmanhafidz
@haris_zainuddin
@hannah_delisha
@zarulumbrella
@zizanrazak869
@ungkuismailaziz
@shieraijoy

#cikBamkarokraya
#selamathariraya
#salamAidilfitri
#kosongkosong
#darihati

#imani_imtiyaz - Lori gula dh start tumpahhhhh...hbs lah semut beratur.hahahah

#EzRepost #belle_fille.chica
tu diaaaaaa...gotcha!!ambik hadapppp hadappp....😝😝😝😘😘😘
πŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸ›πŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸžπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœπŸœCredit IG video to #bambam_studios - #regrann

@Regrann from @linajamil28 - #throwback
#mencintaimumrphotographer #jemyaira
RepostBy #the_pemerahpipi: "Nampak x?ke gelap . .πŸ˜‚..dengar je capik mgeja apa tu . .pandai eja ke x tu?πŸ˜…πŸ˜… #jemyaira berlatih scene ep8 . .#syafiqkylez #hannahdelisha
#cik.butang #wahida_75 #bambam_studios
#favdrama #linajamil28 #_mydelishasfc #syafiqkylezzone.f #gengbawahtanahkubur Terobekkkkk . .#mencintaimumrphotographer
#jemyaira" - #regrann

MOST RECENT

Hahaha nilahhh Pakcik Syukri atau Manager Hong hihi.. Kenapa laaa muka gitu pakcikkk hehehehe.. Beruban sangat rambut tu πŸ˜›πŸ˜›... Good luck Pakcik Syukri.

And yang cantik comel ni ialah adik Dani; Ira or Eunsae.. Anneyonghaseyo πŸ’‹πŸŒΉ. πŸ“½πŸŽ¬πŸŽ₯
#mycoffeeprince
#PakcikSyukri
#Ira
#zainhamid
#daiyantrisha
Repost #bambam_studios

On set dengan dara-dara... Duda nya mana? Hehehe
#DudaPujaanDara
#zahirahmacwilson
.
Igs #bambam_studios

@Regrann from @linajamil28 - #throwback
#mencintaimumrphotographer #jemyaira
RepostBy #the_pemerahpipi: "Nampak x?ke gelap . .πŸ˜‚..dengar je capik mgeja apa tu . .pandai eja ke x tu?πŸ˜…πŸ˜… #jemyaira berlatih scene ep8 . .#syafiqkylez #hannahdelisha
#cik.butang #wahida_75 #bambam_studios
#favdrama #linajamil28 #_mydelishasfc #syafiqkylezzone.f #gengbawahtanahkubur Terobekkkkk . .#mencintaimumrphotographer
#jemyaira" - #regrann

#throwback
#mencintaimumrphotographer #jemyaira
RepostBy #the_pemerahpipi: "Nampak x?ke gelap . .πŸ˜‚..dengar je capik mgeja apa tu . .pandai eja ke x tu?πŸ˜…πŸ˜… #jemyaira berlatih scene ep8 . .#syafiqkylez #hannahdelisha
#cik.butang #wahida_75 #bambam_studios
#favdrama #linajamil28 #_mydelishasfc #syafiqkylezzone.f #gengbawahtanahkubur Terobekkkkk . .#mencintaimumrphotographer
#jemyaira"

@Regrann from @yukiafiq22 - Part 4 πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘ΊπŸ‘ΊπŸ‘ΉπŸ‘ΉπŸ‘½πŸ‘½ Terkejut juga sikit nak kena tumbuk hantu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
@redzarosli #RedzaRosli @hotfm976 #hottv #dramalirikhot #sarancak @sarancak #GeraBakCinta #kisahdarimekah #bambam_studios @dramasangat - #regrann

@Regrann from @yukiafiq22 - Part 3 πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘ΉπŸ‘ΉπŸ‘½πŸ‘½ Sikit lagi dia tumbuk hantu tu πŸ˜‚πŸ˜‚ @redzarosli
#RedzaRosli @sarancak #sarancak @hotfm976 #hotfm976 #dramalirikhot #GeraBakCinta #kisahdarimekah #bambam_studios @dramasangat - #regrann

Part 4 πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘ΊπŸ‘ΊπŸ‘ΉπŸ‘ΉπŸ‘½πŸ‘½ Terkejut juga sikit nak kena tumbuk hantu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
@redzarosli #RedzaRosli @hotfm976 #hottv #dramalirikhot #sarancak @sarancak #GeraBakCinta #kisahdarimekah #bambam_studios @dramasangat

Part 3 πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘ΉπŸ‘ΉπŸ‘½πŸ‘½ Sikit lagi dia tumbuk hantu tu πŸ˜‚πŸ˜‚ @redzarosli
#RedzaRosli @sarancak #sarancak @hotfm976 #hotfm976 #dramalirikhot #GeraBakCinta #kisahdarimekah #bambam_studios @dramasangat

Ep 5

RepostBy #peeksby.min: "Macamana nak elakkan gambar blur? πŸ˜‚

episode 5
.
.
#Repost #bambam_studios ・・・
Next photography tips dr #syafiqkylez #hannahdelisha dan Min dr #prettypeektures utk korg harini! Moga lepas ni ramai la yg dapat ilmu Photographer ya. Stable.. ingat tu cari tempat stable utk pegang camera.. ecehhh Cik Bam pun selama ni janji jd gambar je. πŸ™ˆ

#Mencintaimumrphotographer #sambillepasrindu
#MMPxPrettyPeektures
#PrettyPeektures
#peeksby.min #JemyAira"

Ep 4

RepostBy #peeksby.min: "Episod 4 dah up! πŸ˜‰

#Repost #bambam_studios ・・・
Tengah marathon ke tuh? Standby tisu dan gebor tak? CikBam belanja satu tip photography dr #syafiqkylez #hannahdelisha dan Min dr #prettypeektures utk korg harini! Utk upah korang marathon harini!
#Mencintaimumrphotographer
#MMPxPrettyPeektures
#PrettyPeektures
#peeksby.min"

Ep 3

RepostBy #peeksby.min: "Episode 3 πŸ˜‚

#Repost #bambam_studios ・・・
Orang dating pon dia kacau! Eh, tak la. Min dtg bg tips photography so boleh share dgn korang utk dpt gambar lawa! Bkn cm gambar dorg yg ada kipas aircond haritu! Eh!

#mencintaimumrphotographer
#roadtofinale
#MMPxPrettyPeektures
#PrettyPeektures
#syafiqkylez
#hannahdelisha
#peeksby.min"

Ep 2

RepostBy #peeksby.min: "πŸ™ˆ
.
.

#Repost #bambam_studios ・・・
Dah ready ke nak tengok finale malam ni? Ni CikBam nak share sikit tips photography dr #syafiqkylez #hannahdelisha and #peeksby.min! Confirm gambar korang amek lepas ni lg lawa setaraf Jemy!

#mencintaimumrphotographer
#roadtofinale
#MMPxPrettyPeektures
#PrettyPeektures
#peeksby.min"

@regrann @zeelproduction jangan lupa saksikan #kisahdarimekah .setiap isnin _rabu 9 malam di Astro Oasis dan MAYA HD .
#RedzaRosli #RR
#zeelproduction
#bambam_studios
#astrogempak
#Oasis
#nangarjun

Jangan lupa semua #kisahdarimekah bermula 31 julai astro Oasis #oasis #astrogempak
@bambam_studios #bambam_studios .
Salah satu kisah yang bakal di tayang kan dalam drama siri terbaru di Astro Oasis bermula 31 .jangan lupa saksikan kisah dari mekah .
Lakonan @redzarosli @rozitachewan1 @therealzainsaidin @cikmanggis ramai lagi .
#RedzaRosli #zeelproduction @zeelproduction
@hj.zil @marrmohamad
.
Slot #Raihana
9 PM
Isnin_rabu
.
@dhana_design
@redvelvetmanis
@twin.rajiah
@twin_raidah
#gerabakcinta

Most Popular Instagram Hashtags