#balloonista

845 posts

TOP POSTS

Musuh yang sering mengagalkan impian dan cita cita adalah DIRI SENDIRI!

Jika kita bisa MENCIPTA KELUARBIASAN DALAM DIRI.....orang lain bukan persaing lagi.

#lyndamajid
#balloonista
#0129054761
#sipembuatbelon

Handphone kita kena ragut,maka hilang lah semua gambar kerja.

Mujur lah saya selamat.

So tengok lah gambar kita ya .

U all hati hati ya.

#lyndamajid
#balloonista
#balloondecorate
#0129054761

Assalammualaikum,Selamat Hari Raya .Tentu ramai yang masih berhari raya.
Saya raya sehari saja tahun ni sebab ramai yang mencari....but it ok.

Buat sesiapa yang tidak mengenali ,saya lah Lyndamajid yang melayan setiap msg msg anda ....dan saya juga lah yang membuat semua dekorasi belon belon dan surprise anda.

Alhamdulillah....saya nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kerna kepercayaan yang di berikan.

Walaupun IG saya tak popular mana namun syukor rezeki tidak pernah putus putus.

Terima kasih atas sokongan anda.Dibulan yang baik ni saya minta halal kan apa yang kurang...dan jika ada ketidakpuasan hati dengan perkhimatan yang di berikan ....sila lah maklum kan pada saya.

Insyallah saya hanya memberikan hanya yang terbaik.

Love,

Lyndamajid
#balloonista
#suprisedeliverykl
#0129054761

Me with my son.. Siapa yg kata kita anak dara tua tu kita ok jer๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Kita nampak single ekk...๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› kita dah tuaaaa sgt dah ni adik adik woi... Ok kasi can tepek gambar family ya.

#lyndamajid
#balloonista
#0129054761

Terima kasih @adpadiputra dan @adp1hotlovers yang banyak memberi kerjasama yang baik.

Insyaallah ada rezeki yang lebih baik untuk kita semua.

#tetapsokong
#kamisaksi
#setia
#balloonista
Picture Adp with custom balloon printing.

Fullsetup Zain Saidins turn 33rd

#balloondecorate
#balloonista
#0129054761

Happy birthday to wanita hebat @rozitachewan1

Semoga di rahmati Allah

#balloonista
#balloondecorate
#0129054761

Rehat jap ekkk.....tak larat nak pose gambar... Gambar job melambak....sory yang lambat kita pose pose gambar... BiLa nk cuti ni....TAHUN NI TAK PUAS MAKAN RENDANG N KETUPAT cuti raya sehari jer......sedey... Tapi tak apa...thank you atas sokongan anda.

#lyndamajid
#balloondecorate
#balloonista
#0129054761
#surprisedeliverykl

MOST RECENT

Walaupun penat nau nau,mata tak leh nak bukak ,namun tetap nak bermovie dengan @adpadiputra .

Thank you abang.

#lyndamajid
#taatpadayangsatu
#balloonista
#setiabelakangtabir
#balloondecorate
#0129054761

Happy 8th birthday Princess ESYA.

Semoga ESYA mendapat lindungan yang terbaik Dari Allah swt , IBU Dan abah serta adik adik Dan semua yang sayangkan ESYA.

Happy birthday sayang.

Thank you @zarazakaria yang tak pernah take suka dengan Belon.

#surprisedeliverykl
#surprise
#birthday
#8th
#wordingballoon
#balloon
#balloondecorate
#balloonista
#0129054761

Handphone kita kena ragut,maka hilang lah semua gambar kerja.

Mujur lah saya selamat.

So tengok lah gambar kita ya .

U all hati hati ya.

#lyndamajid
#balloonista
#balloondecorate
#0129054761

Belakang tabir, di sebalik sebuah kecerian dan kegembiraan ada seorang WANITA gagah๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ #lyndamajid
#balloondecorate
#balloonista
#surprise
#surprisedeliverykl
#0129054761

Awak kenal saya tak?

Saya lah yang selalu layan msg2 awak dan saya SENDIRI yang akan buat semua task task yang awak bagi.

Saya lah #lyndamajid
#balloondecorate
#balloonista
#surprisedeliverykl
#balloondecokl
#0129054761
Nak apa apa bagi tahu ya.

Terima kasih atas sokongan.

Jom lepak lepak makan makan gosip gosip kat @stalkerscafe_ by @fattahaminz .

Nak belon cari kakak...nanti kakak settle kan๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„. #surprisedeliverykl
#partyplannermalaysia
#balloondecorate
#selebriticafe
#birthday
#party
#simpleballoondecoration
#balloon
#balloondecokl
#balloonista
#0129054761

Setiap hari tempat yang sama ,suasana yang berbeza.

Jika anda mencari tempat BEST,CANTIK lagi GLAMOR untuk berpesta jom ke @floraterrace_hampshire .

#surprisedeliverykl
#birthday
#engaged
#privateparty
#heliumballoon
#simpleballoondecoration
#balloondecorate
#floraterrace
#eventspace
#balloon
#balloonista
#0129054761

Adik..Adik pakai baju pilot tu mengingatkan hakak pd Ejazfakhri taw...comeeyy sgt2 adik nie...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @Regrann from @stalkerscafe_ - Balloon birthday party adik comel ni kat @stalkerscafe_ by @fattahaminz semalam decoration oleh @balloon_bar.
.
#Repost @balloon_bar (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Mr Pilot at @stalkerscafe_ by @fattahaminz

#surpriseweekend
#surprisedeliverykl
#simpleballoondecoration
#balloonbouquets
#pilot
#heliumballoon
#birthdaygift
#birthday
#balloonista
#balloon
#selebriticafe
#0129054761 - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags