#balloonista

803 posts

TOP POSTS

Musuh yang sering mengagalkan impian dan cita cita adalah DIRI SENDIRI!

Jika kita bisa MENCIPTA KELUARBIASAN DALAM DIRI.....orang lain bukan persaing lagi.

#lyndamajid
#balloonista
#0129054761
#sipembuatbelon

Assalammualaikum,Selamat Hari Raya .Tentu ramai yang masih berhari raya.
Saya raya sehari saja tahun ni sebab ramai yang mencari....but it ok.

Buat sesiapa yang tidak mengenali ,saya lah Lyndamajid yang melayan setiap msg msg anda ....dan saya juga lah yang membuat semua dekorasi belon belon dan surprise anda.

Alhamdulillah....saya nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kerna kepercayaan yang di berikan.

Walaupun IG saya tak popular mana namun syukor rezeki tidak pernah putus putus.

Terima kasih atas sokongan anda.Dibulan yang baik ni saya minta halal kan apa yang kurang...dan jika ada ketidakpuasan hati dengan perkhimatan yang di berikan ....sila lah maklum kan pada saya.

Insyallah saya hanya memberikan hanya yang terbaik.

Love,

Lyndamajid
#balloonista
#suprisedeliverykl
#0129054761

Belum ada mood nak masukkan gambar kerja....jap nak seru semangat yang hilang japπŸ˜„πŸ˜„ #lyndamajid
#balloonista
#balloondecorate
#balloondecokl
#0129054761

Rehat jap ekkk.....tak larat nak pose gambar... Gambar job melambak....sory yang lambat kita pose pose gambar... BiLa nk cuti ni....TAHUN NI TAK PUAS MAKAN RENDANG N KETUPAT cuti raya sehari jer......sedey... Tapi tak apa...thank you atas sokongan anda.

#lyndamajid
#balloondecorate
#balloonista
#0129054761
#surprisedeliverykl

Bagi can lah ya.

Tokey belon tak payah risau risau ,birthday buat sendiri aje.

Wajib raikan diri sendiri....tak payah nak nangis tepi bucu katil nak tunggu siapa agaknya nak buatkan birthday kita.

Tak ada suprise suprise sebab sapa sapa pun tak akan berjaya buat suprise kat PAKAR SUPRISE hahaha.

41 tahun dah.
Waktu yang harus di manfaatkan sehabis baik.Takut tak berkesempatan membahagiakan dan menyebarkan kasih sayang.

Thank atas ucapan birthdayπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ Love
#lyndamajid
#balloonista
#balloondecorate
#0129954761

Terima kasih @adpadiputra dan @adp1hotlovers yang banyak memberi kerjasama yang baik.

Insyaallah ada rezeki yang lebih baik untuk kita semua.

#tetapsokong
#kamisaksi
#setia
#balloonista
Picture Adp with custom balloon printing.

Me with my son.. Siapa yg kata kita anak dara tua tu kita ok jerπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Kita nampak single ekk...πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜› kita dah tuaaaa sgt dah ni adik adik woi... Ok kasi can tepek gambar family ya.

#lyndamajid
#balloonista
#0129054761

Fullsetup Zain Saidins turn 33rd

#balloondecorate
#balloonista
#0129054761

Happy birthday to wanita hebat @rozitachewan1

Semoga di rahmati Allah

#balloonista
#balloondecorate
#0129054761

MOST RECENT

Belum ada mood nak masukkan gambar kerja....jap nak seru semangat yang hilang japπŸ˜„πŸ˜„ #lyndamajid
#balloonista
#balloondecorate
#balloondecokl
#0129054761

Hai jangan lupa follow dan like ig @balloon_bar dan ig @adpadiputra.

Sokongan anda selama ini amat amat di hargai.

Sayang korang sangatπŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–. #surprisedeliverykl
#partyplannermalaysia
#balloondecorate
#balloondecokl
#balloonista
#lyndamajid
#adpadiputra
#hotlover
#photoprops
#0129054761
#taatpadayangsatu

Rehat jap ekkk.....tak larat nak pose gambar... Gambar job melambak....sory yang lambat kita pose pose gambar... BiLa nk cuti ni....TAHUN NI TAK PUAS MAKAN RENDANG N KETUPAT cuti raya sehari jer......sedey... Tapi tak apa...thank you atas sokongan anda.

#lyndamajid
#balloondecorate
#balloonista
#0129054761
#surprisedeliverykl

Taniah #gadgetboymalaysia #gadgetboy di atas perasmian kedai baru di jalan reko kajang.

Terima kasih atas kepercayaan kepada kami yang akan di simpan dalam lipatan ingatan.

Founder
#vaporboy
#pamodeboy
#grandopening
#perasmian
#cuttingribbon
#balloondeco
#balloondecorate
#suprisedeliverykl
#balloondecokl
#balloonista
#0129054761

Alhamdulillah,terima kasih kerna memberi kepercayaan untuk kami menjalankan amanah dengan baik.

Di majlis perasmian #gadgetboymalaysia dan rumah terbuka.

#bossoftheday
#surprisedeliverykl
#grandopening
#vaporboy
#pomadeboy
#balloondecorate
#balloondecokl
#balloonista
#inpirasi
#anakmuda
#balloon
#lyndamajid
#0129054761

With boss of the day.

Ala waktu kita kerja muka macam tapai lah.Boss cantik kanπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ #lyndamajid
#balloondecorate
#balloondecokl
#gadgetboy
#pamodeboy
#vaporboy
#balloonista
#0129054761

Most Popular Instagram Hashtags