#balikdulu

925 posts

TOP POSTS

Terminal Bas dan Daratan
memisahkan Daerah di Malaysia
resah didadamu dan rahsia yang menanti di tengah-tengah puisi ini
Terpisah dek kata-kata
Begitu juga rindu
Hamparan laut dalam antara pulang dan si petualang yang hilang
Seorang ayah yang memisahkan anak daripada ibunya dan sebaliknya
Atau senyumanmu
Dinding di antara aku dan ketidakwarasan
Apa khabar hari ini?
Lihatlah tanda tanya itu
Jurang antara kebodohan dan keinginanku
Untuk memilikimu semula #unimap #balikdulu #cutisem #bbyeguysπŸ‘‹πŸ» #alhamdulillah

Bace buku luπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
#upsr2017
#maribelajar
#balikdulu

Done sem 2
Jika panjang umur..kita jumpe sem tiga kelak dgn subjek yg baru..In sha allah
#balikdulu
#inshaallah

Shortest involvement in MASweek so far. Welp, at least i got the nametag :3.
#masweekjuly17
#balikdulu
#papehalroger
#orientationUTP

Salam Perantauan dari kami, DKA3S2 . πŸ›«
#moodraya #malasnaktag #balikdulu

END
habis sudah sem 4 ada 2 tahun lagi lepas tu kahwin, hahaha
#balikdulu

MOST RECENT

Goodnight
#balikdulu

Shortest involvement in MASweek so far. Welp, at least i got the nametag :3.
#masweekjuly17
#balikdulu
#papehalroger
#orientationUTP

Semalam nak mandi tak dapat, so harini kena bangun awal la hehe asal takde activity air kat sini hmm tatau kenapa kena lak ice cream roti ni terbaikk πŸ‘ and kita ending short roadtrip ngan makan kat joe mee calong.. Balik dulu gaisssπŸ‘‹
#kuantan #blackstone #beach #mandidulu #aiskrimroti #joemeecalong #nasikukus #jalanjalancarimakan #shortroadtrip #miat #easa #dakdakmasvilla #2days1night #adventure #outdoor #balikdulu #misicaridurian #musangkingfailed 😒

feeling terlebih pulak orang belakang tu....πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ...πŸ‘‹πŸ‘‹ #balikdulu
#bye-!!

Bkn xnk move on.. Tpy hti xizinkn. Bye
#togetherwefly #balikdulu #gnight #rinduyanghilang #aydens

Most Popular Instagram Hashtags