#bald

13 posts

TOP POSTS


السلام عليكم

الكلمات غالبها مستعارة من اللغة الفرنسية زمااااااااااااااان و بعضها اكتفى الناس بحذف الحرفين الاخيرة مثل:
Catalogue=catalog=قائمة عرض
نفس كلمة كتلوج عندنا •

بكل بساطة اذا انتهت الكلمات بهذه
gue/que
في النطق نحذف الحرفين الاخيرة و لكن لا تحذف في الكتابة، الأفضل تكون مكتوبة حتى إشعار اخر 😂قريباً ان شاء الله ستحذف جميعها من الكلمات، كلمتهم و قالوا عشانكم بنحذفها 😂

معاني الكلمات:
Morgue=مشرحة
Tongue=لسان
Vogue=صرخة/صيحة أزياء
monologue=مناجاة
league= دوري
dialogue= حوار
fatigue=إنهاك

unique=فريد
antique= قديم
mosque=مسجد
*ملاحظة: الخرافات المنتشرة عن هذه الكلمة غير صحيحة بإذن الله.

boutique=كشك/محل
cheque=check شيك
technique=مهارة/طريقة

Double tap if you want to kiss Cara on the head like this. #caradelevingne #bald

서울,경기도,광주,김해,대구,울산,제주도 등등~ 이젠해외에서까지 채움헤어증모술이 널리널리 퍼지고있어요^^! 남들 전부다하고있을때 뒤처지지말고 지금시작해보세요!
.

5월특별수강 2:1 혹은. 3:1수강 하실분 수강문의주세요^^ 숱이없는여러분들께 꿈과희망의
머리숱을 선사할께요~~
.
.

드디어7월 자카르타워크샵일정잡혔어요^^ 채움헤어증모술 앞날이 더더밝아졌습니다^^! .
.

7월이후 해외에서도 만나보실수있습니다
해외에서도 알아주는 채움헤어증모술!! . . .
. 🎓남들 다~~~하기전에 미리미리 배워두세요! 🎓
볼륨감이 확살아나는 채움헤어증모술!
✔️커리큘럼확인하세요✔️
👉채움고정매듭기법
👉채움고정라인기법
👉채움지그재그기법
👉채움나비기법
👉접착식증모기법
.
.

채움헤어증모술 .
간혹 수강문의주시는분들의궁금점을풀어드리고자 몇자적어봅니다 .
👉수강을 하시기전에 꼭 알아보고 수강하세요!
🌟저희는완벽한 기술로만 승부합니다 !
🌟제품사용으로 거짓없이 알려드립니다
🌟(재료비로 탕진하지마세요 ~ 😭)
🌟길이별로 구매따위안하셔도 충분히 가능합니다 .
✨컬러별로 구매하지않으셔도 충분히 가능합니다 .
🌟기술력으로 승부해야할 저희의 이값진기술이 도때기시장 물건처럼 판매되는게 너무너무안타까워요 😤 .
🌟여기저기 다알아보시고 나셔서 꼭좋은데서 좋은기술배우시길 바랍니다 .
⭐️채움헤어증모술은 헤어자격증이없더라도 시술가능합니다
🌟100모 시술에 10분이면 가능👌
🌟이것저것 필요없는 매듭기법은 시술에 방해만될뿐입니다
손쉽고빠른매듭법을 비교해보세요^^ .
🌟대리점 혹은 가맹점유도를 하지않습니다 . .
.
✔️네일샵,속눈썹샵,피부샵,메이크업,헤어,반영구샵
모두가 가능한 채움헤어증모술! 절대불법시술이아닙니다✔️
.
☎수강문의 010-5913-2713 @topeyelash .
🎓평생기술입니다 기술비깎아달라는말씀은 안하시는게 서로간의 예의라고 생각합니다^^ .
.

#화명동속눈썹 #부산속눈썹수강 #부산메이크업 #눈썹연장 #뷰티스타그램 #메이크업 #부산메이크업 #헤어증모술수강 #헤어증모술 #반영구화장 #러시안볼륨래쉬 #남자눈썹 #눈썹문신 #반영구눈썹 #russianvolume #jakarta #헤어증모술교육 #탈모#hairextension #bald #baldhair #extension #nonhair #hairloss #채움헤어증모술 #서면반영구 #헤어증모술세미나 #뷰러펌 #lashlifting #lashextensions

#nofilter 😜
.
Still on going treatment Alhamdulillah ada banyak progress. 😆 Rambut abam dah mula tumbuh. Cuma ada part2 yg perlu diberi lebih treatment
.
Abam mula treatment on April 16, 2016. Bermakna abam dah botak genap setahun hehe.😋 Mula mmg tak bole terima tetapi lama2 abam ok. Botak pun cool apa 🙈Thanks kpd semua yg support abam selama ni. Inshallah tak lama lagi ada rambut. Tapi yg penting never give up. Setiap dugaan pasti ada jalannya. Botak ke tak, ini lah abam yg harus diterima. Syukur masih bernyawa dan banyak lagi jihad yg belum ditunaikan 👍😊
.
Kepada yg DM abam bertanyakan pilihan rawatan yg abam buat ni, ini infonya dan boleh google to know more or just contact @clique_clinic

1. iGrow Laser Helmet #iGrowHair
2. Platelet Rich Plasma (PRP) #PRPtreatment
3. Excimer Laser Therapy #Excimer
.
Thanks Dr @tingsong @clique_clinic Arigatōgozaimashita 🤗 ありがとうございました
.
💡Just always remember, ada insan lain yg dugaannya lebih mencabar. Diduga sakit, diduga keperitan hidup, diduga pelbagai masalah satu demi satu yg tiada penghujungnya. Seharusnya kita bersyukur 🙏 dgn apa yg kita ada kerana masih diberi peluang dan masa utk kita ubah kenakalan, sikap negatif & sifat2 mazmumah agar diri kita menjadi insan yg lebih baik. Sama2 kita doakan 😇 insan2 yg diduga itu kuat menempuh segala halangan dan inshallah berupaya kembali menik'mati kehidupan yg lebih sempurna. Diri kita juga jangan diabaikan. Sayangi diri kemudian org lain. Amin.... Amin sepanjang Hayat... Amin Hayat 😊💚
.
Sama2 doakan kak @juliaperrezz cepat sembuh. Aminnnn
.
#aminhayat #abangbotak #strongboldhumble #alopecia #alopeciaawareness #alopeciaareata #botak #botaksexy #bald #baldmen #diablo #suicidesquad #botakissexy #botakjugaseksi #dramasangat #sinetron #alopecian #alopeciaboy #laser #lasertheraphy #excimerlaser #therapy #bald #baldmen #bald #hair #hairlost #hairtreatment

My beautiful woman!! ❤️ A pillar of strength - my Support, My Mother and my Father! My guiding light shining ever so bright!! And now she's donated her beautiful hair for a noble cause @hairforhope who make wigs for those in need! Proud of you! #mother #beautiful #bald #donatehair #donatehairforcancer #beautifulwoman #baldisbeautiful #baldgirls #haircut #donateforacause #donation #strong #strongwomen #mom #myeverything ❤️

MOST RECENT

Da drinnen gibt es einen kleinen Zwerg der fast JEDES Mal darauf reagiert wenn ich Mika dort kraule 😱😍❤️🐶
#mika#hund#bernersennenhund#malinois#schwanger#babys#wundertüte#üei#sindsogespannt#hundemama#bald#hundeoma ❤️🐕

Pic before #Bald#

Haircut/Uncut #bald #beard #brokennose

Foto bersama pemeran FF yang abis dari arab, Deckard Shaw
.
.
.
.
#bald #gundul #ff8 #stathamfans #e46ers #gondrongers #3in1set

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags