[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bakesbyzj

44 posts

TOP POSTS

Brownies with half salted caramel topping and half nutella topping as requested. Thank you for the order @ainingatiman
#homemade #basedintamanmelati #brownies #bakesbyzj

Classic baked cheesecake with salted caramel ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ’ž Made to order to your liking ๐Ÿ’œ :-) #homemade #bakesbyzj #basedintamanmelati #foodie #cakestagram

Choc cupcakes with dark ganache for today. Interested? Contact us via DM or WhatsApp at 012-2276771 for info or order k. ๐Ÿ’ž:-) #homemade #bakesbyzj #ilovebaking #sayajualkek #basedintamanmelati

Black or white? We want both!๐Ÿ’— Brownies topped with half cream cheese frosting & half dark ganache for Shalini. Thank you for your order babe๐ŸŒผ

#bakesbyzj #cakestagram #homemade #basedintamanmelati #madetoordertoyourliking

Lemon loaf. Perfect for teatime. So refreshing and moist.
To lemon lover this one is for you๐Ÿ™‚ Contact us at 012-2276771 for inquiries n order๐Ÿ’•

#bakesbyzj #homebaked #basedintamanmelati #instacake #cakestagram #lemonloaf

Fudgy brownies with dark choc ganache done for a department makan2. Dark choc lover will love this๐Ÿ˜Š๐Ÿ’– To order do reach us at 012-2276771๐Ÿ’•
#homemade #bakesbyzj #basedintamanmelati #fudgybrownies #darkchocolateganache #madetoordertoyourliking

MOST RECENT

Sesiapa kat area Putrajaya/Seri Kembangan/Cyberjaya yg nak selit order utk 6th October 2017, Friday pls contact me di nombor yg tertera kat profile atau DM ya.
#basedintamanmelati #bakesbyzj #kekmalaysia #instacake #cakestagram #fudgybrownies #squares

Musim2 hujan ni pekena brownies mmg syok. Crunchy on top, chewy n moist on the inside n deep chocolatey taste. If you wish to order don't hesitate to contact us k.
Salam Maal Hijrah 1439H dari kami.
#kekmalaysia #bazarpaknil #brownies #bakesbyzj #instacake #cakestagram #basedintamanmelati #squares #nottoosweetjustright

Trolls theme cake made with love for a special little girl's birthday celebration at her kindyโค Inside is Victoria Sandwich Cake which consists of butter cake yg diapit dengan imported strawberry jam n whipped cream filling n frosted with whipped cream.
Alhamdulillah it was loved n semua happy. Kita pun happy dpt positive feedback from the teachers n kids. ๐Ÿ˜

Tempahan dibuka utk sesiapa yg berminat blh contact kami ya. Boleh personalize ikut citarasa anda. ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ™‚

#homebaked #basedintamanmelati #victoriasandwichcake #buttercake #strawberryjam #whippedcream #trollsthemecake #edibleimage #bakesbyzj #kekmalaysia #LanaInarahturns4 #madewithlove #instacake #cakestagram #sayajualkek

I know it's not a good photo. But the truth is it's fluffy, moist n soft. Simple white cake without frosting as per husband's request. Alhamdulillah he approves๐Ÿ˜† To give some kat ayah mertua coz dia pun suka plain cake mcm ni. Tapi kita suka kek yg ada frosting hehe.
#differenttastebuds #homebaked #bakesbyzj #madetoordertoyourliking #basedintamanmelati #kekmalaysia #instacake #cakestagram #whitecake

Simplicity at its best. Simple roses deco for a birthday celebration. Red velvet cake inside with cream cheese frosting. Thank you dearie @ikawidya12 for the order. โคโคโค
Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari Merdeka yg ke 60, salam Aidiladha n selamat bercuti pjg. Enjoy your long weekends n be safe ya.
#madewithlove #homebaked #bakesbyzj #kekmalaysia #dessertsmalaysia #instacake #redvelvet #creamcheese #bedofrosescake #cakestagram #basedintamanmelati

Orders are open for this cake too! It can be changed to cupcakes as well. Boleh personalize toppings ikut citarasa anda ya. Thank you @ikawidya12 for the compliments of our vanilla cake with vanilla buttercream & salted caramel. Alhamdulillah glad it was loved. #happymommyhappylife ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’—๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜ #bakesbyzj #basedintamanmelati #madetoordertoyourliking #erminevanillabuttercream
#saltedcaramel #vanillacake #cakestagram #kekmalaysia #instacake

Ini dia Chocolate Ganache Cake with Cream Cheese filling yg dpt sambutan masa raya potluck kat school Lana last month. Alhamdulillah it was absolutely made my day with the positive feedback received. Topping atau filling boleh personalize ikut citarasa anda.
Hubungi kami utk maklumat lanjut dan tempahan utk kek ini atau kek2 lain daripada @bakesbyzj ๐Ÿ’ž We are happy to bake for you. Jika berminat utk tempah sila maklumkan sekurang-kurangnya 3 hari lebih awal ya๐Ÿ™‚

#bakesbyzj #homebaked #instacake #darkchocolate #cakestagram #basedintamanmelati #darkganache #creamcheese #chocolatecake #moist #chocolatey

Lemon loaf. Perfect for teatime. So refreshing and moist.
To lemon lover this one is for you๐Ÿ™‚ Contact us at 012-2276771 for inquiries n order๐Ÿ’•

#bakesbyzj #homebaked #basedintamanmelati #instacake #cakestagram #lemonloaf

Cerita selasa haritu sebelum brownie ni habis licin. Sometimes all u need is just a plain brownie without any topping๐Ÿ˜ŠMy kiddies requested this n I'm glad they liked it. Mommy diorg pun apa lagi harus tumpang sekali melantak๐Ÿ˜œ Alhamdulillah it was moist, fudgy, chocolatey n not too sweet๐Ÿ˜˜
For this plain brownie size 8" the price is RM42. If you wish to try this n have same tastebud like us, we are happy to bake for you. Contact us at 012-2276771 for order.

#improviserecipe #brownie #bakesbyzj #homebaked #basedintamanmelati #instacake #cakestagram #alltimefav #darkchoc

Kisah beberapa hari lepas. One of my happiness๐Ÿ™‚๐Ÿ’•
Left pic: My little baking partner helped her mommy to butter the cake pan. Balik je dari beriadah kat taman excited dia nak help mommy dia bake choc cake for her school Raya celebration ๐Ÿ’—๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ง Right pic: The outcome of chocolate ganache cake with cream cheese filling made with love by my little baking partner & i for her school Raya celebration on Sunday, 16th July 2017. Alhamdulillah received positive feedback dan skejap je dah habis. Well done kakak! ๐Ÿ’ž๐Ÿ‘ #homebaked #bakesbyzj #basedintamanmelati #cakestagram #instacake #darkchoc #creamcheese

Most Popular Instagram Hashtags