[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bakalpengantin

59880 posts

TOP POSTS

tq for coming bella n family... #bakalpengantin #seripengantin @nabilajalwa

Setahun sekali jumpa 😅 #bakalpengantin #eid3 #exclassmate

@izhamsyah chaa xrindu kmk2 ka? 😝

#BakalPengantin PENING fikir tentang MAJLIS PERSANDINGAN???? Mana nak cari DEWAN?? KATERER?? BRIDAL?? Macam macam lagi nak difikirkan... Jangan pening2 BIZMILLA kan ada!!
#PakejLengkapPerkahwinan termasuk #Dewan @Bizmilla_Catering
#BizmillaCatering mempunya 5 Dewan Perkahwinan dengan Pakej Lengkap 100% Lengkap!!! AKAN DATANG 2 BALLROOM pula...Wah TAK SABAR lah.. INFO Lanjut mengenai Pakej / VIEW Dewan, Sila WALK IN ke :
BIZMILLA WEDDING CENTRE, SUBANG
Bizmilla Wedding Centre, Level 3, The Place, Jalan USJ 25/1, One City, 47650, Subang, Selangor, Malaysia ☎ 0350223915
☎ 0350223918

WAKTU OPERASI :
SELASA - JUMAAT
12 NOON - 9 PM

SABTU - AHAD
11 AM - 6 PM

www.BIZMILLACATERING.com

Night geng aye ... #Isteriorang
#bakalpengantin

mekup mlm berinai by kakT touch
sebelum/selapas
#mekuppengantin #debondaandamanbutikrosemawar #bakalpengantin #syukuralhamdulillah
sebarang pertanyaan wassap 👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60176545777
www.wasap.my/60176545777

Bakal jiran for the next few years.. ok dh tau mana mau pegi klau lapar hehe #ltat #bakalpengantin

Alhamdulillah segalanya dipermudahkan urusan yg telah dirancang 💍 #tunangorang #bakalpengantin #sudahdimiliki #1592017

Bakal pengantin hipster.Tunang ceq muda 11 tahun so ceq pon kena jadi muda arr.Sat lg Insya' Allah kami tukar status suami isteri pulak.😁😁😁
#bakalpengantin

Pic credit to @emannyahaya

MOST RECENT

🌹🚿Mandian bunga🌹🚿 boleh membangkit jiwa yg lemau, kurang bersemangat dan yakin
.
Bunga juga dikenali sebagai menyerlahkan keserian kpd yg mengamalkannya😇
.
Sekarang lebih mudah dgn adanya pati siraman 7 purnama 7 bunga ini semua orang mudah utk mandi bunga berbanding dahulu
.
Tidak dinafikan kpd pengamal mandian bunga ini mereka memiliki wajah dan Aura yg cantik😍 seperti tdk cukup kalau hanya sekali pandang
.
Mereka kelihatan tampak lebih muda dari usia💆😀
.
Nk cuba pati 7 bunga ni?
WhatsApp mimi 014 5401768 (fast response)

#seriwajah
#auradiri
#fresh
#wangi
#7bungamawar
#bakalpengantin

Nak join teamdaguruncing?
.

DULU BULAT..NAK PILIH TUDUNG PUN SUSAH ..Pakai shawl nampak muka selambak..😧😧
.
Sekarang muka dah v-shape cun meletop gara2 losyen kurus sejuk SC!
.
Terus nampak muda kan.. Nak muka v-shape?
.
Nak V-SHAPE?
.
Ada teknik urutan eksklusif utk dikongsi dgn anda.. .
😊 🍭Trial Pack pun ada....
.
Whatsap 6013 354 6429 -
.
#secretcorrea #losyenkurussejuk
#vshape #daguruncing #doublechin
#kurus #kurusselepasbersalin
#bakalpengantin #losyenkurus
#slimminglosyen #misikurus
#jomkurus #nakkempis #nakkurus
#kelabdiet #kecantikanwanita
#neelofa #rozitachewan
#aaisyahdhiarana #kempiskanperut
#pantangbersalin #bakalpengantin
#ootdmalaysia #shawlcantik
#tudungbawalmurah
#naelofarhijab
#terapikurusmurah #terapiinstagram #ajimaura

Siapa kat sini yang nak bulu tumbuh lebih lambat dan lebih halus?
.
Wax adalah salah satu kaedah menanggalkan bulu secara semi-permenant
--
Bulu yang dicabut dari akar akan lebih lambat tumbuh berbanding dengan bercukur
--
Selain itu, bulu juga akan tumbuh lebih halus berbanding bercukur
--
Dengan penggunaan kerap, bulu akan jarang tumbuh dan lama-kelamaan akan hilang terus 😃
--
Untuk 1 tube Wawawax, anda hanya memerlukan RM 32.90 dan akan tahan lebih dari 3 bulan 😊
--
Nak Wawawax? boleh terus whasapp Ani di 018-7852854 @ boleh terus tekan link ni -> wasap.my/+60187852854/wawawaxg😊
.
.
** POSTAGE DAN COD HARI-HARI
.
.

Hai awak-awak semua😍 dah dinner ke? .
.
Sweetnya la haihh pengantin kita ni😍awak semua tak nak tempah ke baju nikah dan baju sanding? .
.
Meh whatsapp @najlaanisa_boutique kalau nak tahu harga untuk baju nikah dan sanding😘
.
.
Yang penting kami mengikut bajet awak-awak semua tau!😄 sebab kami di @najlaanisa_boutique nak bantu Bride & Groom jimatkan cost untuk hari perkahwinan awak semua nnt😍jangan malu-malu nk tnya okay😍
.
.
#custommadebynajlaanisaboutique
Follow ig : @najlaanisa_boutique
Email : kanis09@yahoo.com
Whatsapp : 019-3052557 (Puan Anis)
Facebook page : Najlaanisa Boutique
Testimoni : @najlaanisa_boutique
.
.
.
.
.
#bajunikah
#bajutunang
#bajukahwin
#bakalpengantin
#weddingdress
#weddinggown
#inspirasiperkahwinan
#bajunikahexclusive
#bajetperkahwinan
#bridalshahalam
#bridalkualalumpur
#bridalselangor
#bridalsingapore
#pesonapengantin
#jomkahwin
#tempahanbajumelayu
#tempahanbajukurung
#kurungmoden
#dress

.
.
manis d'jari collections
.
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Kami di MDC menawarkan perkhidmatan tempahan cincin custom made bagi mereka yg mungkin inginkan kelainan
.
✔ Pening kepala utk cari kedai cincin di luar sana?
✔ Susah utk dptkan size yg diinginkan?
✔ Inginkan Jenis Batu atau warna yg Lain?
✔ Design Custom made mengikut kesukaan?
.
InsyaAllah...kami tunaikan hasrat Anda 😀
.
Untuk Pertanyaan :- 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 📲 Whatsapp : 012-6673756 📲 Whatsapp : 012-6673756 📲 Whatsapp : 012-6673756 📲 Whatsapp : 012-6673756 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍
.
Untuk UPDATE TERKINI Sila Follow
IG @mdc_menerima_tempahan_cincin
.
P/s : Semua urusan samada pertanyaan & tempahan hendaklah melalui 🔴 Whatsapp : 012-6673756 🔴 bagi memudahkan segala urusan & respon yg pantas. Harga berbeza mengikut keperluan pelanggan spt material,jenis batu & sbgainya.
.
#manisdjaricollections #igshoponline #reviewmyig #igshopmalaysia #instabazaar #instashop #tempahancincin #kedaionline #murah #sayajualsilver #cincinkahwin #sweetcouple #cincincouple #cincinukirnama #visitmyig #iklaninstagram #tunang #isell #kahwinmalaysia #pengantin #ring #kerjakahwin #barangkahwin #bakalpengantin #cincinukirnamajawi

MISS V BERNANAH!
.
.
Rasanya,semua orang pernah kena benda ni.Sakit sangat😢.
.
Korang tahu punca kenapa? Sebab cukur miss v! Bila kita cukur,die tinggalkan tunggul bulu yang SANGAT TAJAM! .
.
Bulu tu cucuk kulit & mula lah jadi nanah😔.Paling tak seronok bila ada bekas😩😩😩.
.
.
Korang masih guna teknik BERCUKUR LAGI KE? .
.
Erni dah berhijrah ke Norah dah😍. Alhamdulillah kulit miss v makin sihat🙈.
.
.
Nak tahu Norah tu apa? Whatsapp ☎️ 012-7903374☎️️ Erni send details NOW! .
.
#OrganicWax
#NorahHairRemoval
#OrganicHairRemoval
#TampilCantik
#NorahOrganicHairRemoval
#nbcodkajang
#nbcodampang
#nbcodcherasselatanjusco
#nbcodjuscomahkota
#bbcodputrajaya
#nbcodjalantunrazak
#nbcodklcc
#nbcodklsentral #nbcodampangjaya
#nbcodampangpark #nbcodhululangat #sayajual #sayajualwax #waxmurah #bakalpengantin #bridetobe2017 #Brazilian #organicwax #hairremoval #malaysiaonlineshop #reviewnorahhairremoval #Brazilian #sayajualwax #waxmurah #reviewnorahhairremoval #Nbcodsungaibesi #nbcodbangsar

Cream removal hancurkan bulu! .
Ramai wanita yang " ambil mudah" dengan cream removal.Korang tahu dak? cream ni 100% dari bahan kimia.
.
Bila apply dekat bulu,bulu hancurr😭.benda apa lagi yang boleh hancurkan bulu selain KIMIA? .
Kalau termakan cream tu mau mati kot.Tapi kalau Norah siap boleh buat jem lagi tu🙈.
. .
Berhijrah lah ke Norah. 3 minit bebas bulu😄.
.
Norah bertindak menarik bulu hingga ke akar tanpa bahan kimia.Selamat digunakan di semua kawasan yang berbulu 🤗. .
.
Nak cuba Norah? whatsapp ☎️️01115430879 ☎️️ untuk order .. .

#norahwax #buangbulu #bakalpengantin #nbcodkualaterengganu #nbcodmanir #nbcodchendering #nbcoddataranaustin

Most Popular Instagram Hashtags