[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bakalpengantin

MOST RECENT

Sebelum tido , nih lagi satu hot restock malam ni tau uolss, ada beg n purse sekali tau , mimpi malam ni esok beli 😄😄, nite2 uolss 😴
.
🔥C*ach 2in1🔥
.
Gred : AAA
.
Quality : PU leather
.
24.5x18cm
.
Rm 90 Sm
Rm 95 Ss
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#handbaglawa #handbagofis #handbagletops #handbagmurah #hadiahbirthday #handbagofis #wanitaumno #puteriumno #usm #sethantaranmurah #bajukurungmurah #setmakeupmurah #cikgutadika #enciksuami #enciktunang #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagbajet #carsem #sethantaranbajet #bakalpengantin #bridetobe #ipohcityawesome #hadiahbajet #hadiahsurprise #cantikcantikshopbags

Nak tanya ni.... Siapa dekat sini ada masalah
SUAMI DAH MULA MENJAUH???
Dah makan jamu dan insert untuk ketat kt miss v tp still suami masih buat x tahu je.. Dah makan vitamin utk cantik tp still suami buat tak tahu jgk.. #mandibunga #mandiaura #naikseri #suamiisteri #spadirumah #homemade #aura #spa #mandisusu #kosmetikmalaysia #bakalpengantin #scrub #mandigaram #aurarezeki #spamurah #aurarezekikelantan #aurarezekimalaysia #aurarezekibrunei #aurarezekikualalumpur #izaaura #izaonlinespa # aurafloral
#aura_7bunga #aura769 #hananmedispa #bazaarpaknil #paidreview #spamurah #sauna #dermalene #manjakandiri

Stok terhad - Set Tanjak #kelabu / #grey sulam silver

#tengkolokkelabu #tanjakgrey
#tanjakkelabu

Harga Rm90/set. Poslaju semenanjung Rm10, #sabah dan #sarawak Rm15

Teratak Songket menyediakan pelbagai koleksi Set tanjak siap untuk #bakalpengantin , pemilik #butikpengantin , untuk #persembahan , #teater , #pertandingan , #majlisdinner ,#annual dinner , #ambilpingat dan sebagainya.

Whatsapp +60109365688 untuk pembelian.

#tengkolok #sampin #songket #settanjak #tanjak #tanjakpengantin

Sling ni kecik sket tau , tapi still gorgeous tau uolss , kualiti macam biasa thorbaekk 👍👍
.
🔥M* Sling HOT🔥
.
Gred : AAA
.
Quality : PU leather
.
26x18x12cm
.
Rm 90 Sm
Rm 95 Ss
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#handbaglawa #handbagofis #handbagletops #handbagmurah #hadiahbirthday #handbagofis #wanitaumno #puteriumno #usm #sethantaranmurah #bajukurungmurah #setmakeupmurah #cikgutadika #enciksuami #enciktunang #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagbajet #carsem #sethantaranbajet #bakalpengantin #bridetobe #ipohcityawesome #hadiahbajet #hadiahsurprise #cantikcantikshopbags

Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143😘
.
.
#onlineshopping #produkkecantikan #gengcikgu #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #kerjakawen #instashopmalaysia #lovepotionkajang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionbangi #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #fattahaminz #bakalpengantin

Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143😘
.
.
#onlineshopping #produkkecantikan #gengcikgu #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #kerjakawen #instashopmalaysia #lovepotionkajang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionbangi #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #fattahaminz #bakalpengantin

Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143
📱Whatsapp "Hush" ke 01140007143😘
.
.
#onlineshopping #produkkecantikan #gengcikgu #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #kerjakawen #instashopmalaysia #lovepotionkajang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionbangi #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #fattahaminz #bakalpengantin

Org lelaki pun pengguna tegar norah..malas shaving katanya hehe..
Lelaki2 kt luar sana kna cuba norahwax..ramai yg xtau ni kt mana bleh gunakan norahwax.. Nak tahu tak ni? .

Jawapannya adalah-- SELURUH BADAN!
.
.
Betul ke ni? Ye, sayang. Boleh guna Norah untuk semua bahagian badan yang berbulu !! 😍
.
.
Ini bukan main-main. Ni betul-betul tau. 😋
Bila dah tahu ni, apalagi? Dah boleh dah waxing mana-mana yang patut! .

Dah ada ke Norah? .

Kalau blom whatapp Asy cepat2 di talian 01140297246 .

#Norahwax
#buangbulu
#gebugebas
#waxing
#plucking
#bakalpengantin #brazillianwax #organicwax
#nbcodunisza
#nbcodkualaterengganu
#nbcodumt
#nbcodgongbadak
#nbcoddataranaustin
#nbcodbatu6

Restock balik uolls design ni , sape yang haritu melepas boleh WhatsApp Kak D lekaih naa , sebab untuk restock lagi tak sure tau 😄
.
🔥M* Sling HOT🔥
.
Gred : AAA
.
Quality : PU leather
.
25.5x26.5cm
.
Rm 70 Sm
Rm 75 Ss
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#handbaglawa #handbagofis #handbagletops #handbagmurah #hadiahbirthday #handbagofis #wanitaumno #puteriumno #usm #sethantaranmurah #bajukurungmurah #setmakeupmurah #cikgutadika #enciksuami #enciktunang #cikgusekolah #cikgucikgi #handbagbajet #carsem #sethantaranbajet #bakalpengantin #bridetobe #ipohcityawesome #hadiahbajet #hadiahsurprise #cantikcantikshopbags

Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522😘
.
.
#onlineshopping #produkkecantikan #gengcikgu #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #kerjakawen #instashopmalaysia #lovepotionkajang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionbangi #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #fattahaminz #bakalpengantin

Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522😘
.
.
#onlineshopping #produkkecantikan #gengcikgu #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #kerjakawen #instashopmalaysia #lovepotionkajang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionbangi #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #fattahaminz #bakalpengantin

"SEKALI ZAPP JE DAH LICIN" .

Lepas nie takyah susah2 dah nak cabut bulu satu persatu .. Buat penat je .. Guna je Candy wax , sekali zapp je terus hilang bulus2 .. Dapat jimat masa anda .. Dah lah makan masa yang lama jugak untuk bulu tumbuh kembali .. Bulu yang tumbuh tu pulak akan jadi makin halus .. .

Best ke best?? .

Jom dapatkan candy wax anda sekarang! ! .

Whatsapp 01140297246 (Asy) .

#candywaxterengganu
#candywaxkualaterengganu
#candywaxbatuenam
#candywaxmanir
#candywaxunisza
#candywaxbukitbesar
#candywaxbukitpayong
#candywaxumt
#candywaxmarang
#wawawaxkualaterengganu
#wawawaxterengganu
#wawawaxbatuenam
#wawawaxmanir
#wawawaxunisza
#wawawaxumt
#wawawaxbukitbesar
#buangbulu
#waxing
#buangbulutaksakit
#bakalpengantin
#buangbuludimuka
#buangblackhead
#plucking

Bekas Candywax adalah jenis HDPE (High-Desinty polyethylene) yang selamat di masukkan ke dalam Microwave dan dipanaskan menggunakan kaedah boiler. Bahan ini tidak pecah, lebur atau cair dan boleh digunakan berulang kali melalui kaedah pemanasan mengikut suhu yang ditetapkan.
.
Candywax telah diperakui 100% selamat digunakan tanpa kesan sampingan oleh Makmal Biotechnolgy Corporation.
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.

Whatsapp 01140297246 ..
.
#sayajual #sayajualhairremoval
#waxhairremoval #bakalpengantin
#hairremoval
#buangbulu

Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522
📱Whatsapp "Hush" ke 01132403522😘
.
.
#onlineshopping #produkkecantikan #gengcikgu #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #kerjakawen #instashopmalaysia #lovepotionkajang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionbangi #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #jomkahwin #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #fattahaminz #bakalpengantin

"TAK SIA2 NAMPAK WAWA WAX DI NEWSFEDD FACEBOOK" .

Wawa wax mencabut bulu hingga ke akar .. Dah lah tak sakit , berkesan pulak tu .. Bukan macam wax yang lain .. .

Bukan Asy yang cakap tau , tapi cust yang cakap .. hihi .

Jom dapatkan Wawa wax sekarang! ! .

Whatsapp 01140297246 (Asy) .

#candywaxterengganu
#candywaxkualaterengganu
#candywaxbatuenam
#candywaxmanir
#candywaxunisza
#candywaxbukitbesar
#candywaxbukitpayong
#candywaxumt
#candywaxmarang
#wawawaxkualaterengganu
#wawawaxterengganu
#wawawaxbatuenam
#wawawaxmanir
#wawawaxunisza
#wawawaxumt
#wawawaxbukitbesar
#buangbulu
#waxing
#buangbulutaksakit
#bakalpengantin
#buangbuludimuka
#buangblackhead
#plucking

Most Popular Instagram Hashtags