#bajurenangmuslimahmalaysia

MOST RECENT

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60196965544.
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

*BAJU RENANG MUSLIMAH ADRA*
.
.
READY STOCK SIZE S & XS
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0196965544 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

*BAJU RENANG MUSLIMAH AQILAH*
.
.
Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti πŸ‘™ Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. πŸ‘™ Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun seganπŸ™ .. Nampak spare tyre 😟
πŸ‘™ Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya πŸ˜₯.
.
.
.
Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 .
.
.
Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe
➑ kami akan suggest size yg sesuai ➑ kesemua design kami baju potongan loose ➑ syariah compliance. ➑1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang
➑ available dari size XS-6XL
.
.
Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘.
.
.
#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

JIMAT RM30 sebelum harga kembali asal. PRE-ORDER BAKINI 2.0 NOW!!!! .
.
Color : Black Purple , Black Pink & Black Blue
Size : XS - XXL
Material : 82% Nylon , 18% Spandex .
.
*Kenapa PRE ORDER?*
-HQ akan keluarkan size yang customer nak sahaja. (Selepas ready stok , stok size adalah *TERHAD*)
.
.
-BAkini (baju dan seluar) + free stokin renang + free tudung renang (lebih labuh drpd BAkini 1.0)
.
.
-Dapat harga lebih murah. Normal Price RM229. Pre-order price RM199 (JIMAT RM30!!!)
.
.
-BF Friendly (ada hidden zip melintang di belakang cape).
.
.
-Ada lubang dibahagian tangan untuk letak ibu jari (boleh cover tangan ketika waktu terik panas matahari dan untuk elakkan terselak ketika berenang)
.
.
-BAkini 2.0 menggunakan buttom untuk ikat antara baju dan seluar , Improvement daripada BAkini 1.0 hanya pakai tali dan perlu ikat tali.
.
.
-BAkini 2.0 material lebih tebal , color matte.
.
.
ETA Release Date : Jan 2019
.
.
Booking sekarang untuk dapatkan harga diskaun , free postage seluruh Malaysia dan GIFT 🎁
Wasap => www.wassap.my/60192748091
.
.
#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #haleemamuslimahswimwear #swimmingsocks #stokinrenang #bakinibybellaammara #pulaupangkor #pulauredang #pulauperhentian #pulautioman #baagents

Most Popular Instagram Hashtags