#bajurenangbudak

2527 posts

TOP POSTS

Assalam semua.

Design terbaru utk kids rm120 each.. Limited to 20pcs shj..
1st come 1st serve
#bajurenang
#swimmingsuitmuslimah
#bajurenangbudak
#kidswimmingsuit

Bakini bella ammara. Rm229. Yang nak bakini dan berada di sekitar Pantai Dalam, UM dan Bangsar boleh request untuk tengok sendiri atau nak COD (with delivery charges for certain area). Kalau nak koleksi baju renang yang lain boleh text kami dulu untuk tanya available tak. -
Rujuk katalog @bajurenang.shop untuk melihat pilihan yg ada atau boleh
📲 whatsapp 013-3192915
📲 whatsapp 013-3192915
📲 whatsapp 013-3192915
-

P/s: butik hanya dibuka dengan temujanji shj. Whatsapp kami untuk set temujanji anda. -

Wassalam
Fateema An Nur
-
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammarap

KIDS SWIM FLOAT SUIT😍😍
.
.
.
Restock!!!❤️
.
.
Rm48 pos rm8sm/rm12ss
.
.
Detail
.
.
📌100% New and High Quality,Nice design.
.
📌Nice Pattern and Rich Element
.
📌Lovely Style,Useful Design,it is a good gift for the kid
.
📌Great for Swimming,Baby Swim Learning,Safety Swim
.
📌Material:Polyester Spandex
.
.
📲WA 0199917458/0199971374
.
.
#kidsswim #swimfloatsuit #bajurenangbudak #bajurenanglaraalana

Jangan tak tau.. bukan saja baju renang muslimah dewasa je yang ada. Untuk si kecil pun ada. Banyak pilihan. Comel2 semuanya.

Layari cepat di www.haleemaswimwear.com/

#sayajual #bajurenangmuslimah #bajumandi #burkini #muslimah #bajurenangbudak #bajurenangkanak2 #kidsmuslimahswimwear #islamicschool #modestswimwear #swimminglesson #swimmingclass #plussizemuslimahswimwear #malaysia

RM35

#swimmingsuitmalaysia #bajurenangbudak #swimmingsuitbudak #black #colorful

Postage:
RM7 -SM
RM10 -SS

Baju renang ini direka KETAT MENGIKUT Saiz.
Disarankan supaya mengambil saiz lebih besar untuk boleh pakai lama.

Ops!!! Mmg baju mandi ketat pun.😘 *Size 10*
Height : 140 cm
Chest : 74 cm
Waist : 62 cm

owner : @apamanis
PAKAIAN SUPERDUPER MURAH
whatsapp : +601116503184

Swimming cloth
RM 64 (all set)
3-6 months
6-9 months
9-12 months
12-18 months

RM 69 (all set)
1.5-2years
2-3years
3-4years
4-5years
5-6years (Not include postage/belum termasuk pos)

NEXT (pre-order 5-7 working days)

To order whatsapp +60197649255

#bajurenangbudak

Untuk fast respond / sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 013-3193915 . Chat hanya dibalas waktu operasi butik sahaja ya. Terima kasih :) Waktu operasi butik
Selasa - Ahad : 10am-7pm
Isnin : Cuti

#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize

Comei tak #BajuRenangIlma yang terbaru ni? Cutekan.

Ada saiz dari 5tahun hingga 12tahun.

Nak order? Whatsapp /sms ke 0132335252.

Insya allah akan kami update di website esok. Tunggu ya. 😘.
.
#sayajual #bajurenangkanakkanak #bajumandi #bajurenangbudak #kidsswimwear #swimmingclass #swimminglesson #kelasrenang #islamicschool #swimming #familyday

MOST RECENT

Pelbagai pilihan baju renang
-

Rujuk katalog @bajurenang.shop untuk melihat pilihan yg ada atau boleh
📲 whatsapp 013-3192915
📲 whatsapp 013-3192915
📲 whatsapp 013-3192915
-
Bagi yang berada di sekitar Pantai Dalam, Universiti Malaya (UM), Bangsar dan Masjid Negara boleh request untuk COD (dengan caj penghantaran bagi sesetengah kawasan) - terutamanya koleksi Bakini by @bellaammara dan juga sesetengah koleksi baju renang lain.
P/s: butik di Sungai Besi hanya dibuka dengan temujanji shj. Whatsapp kami untuk set temujanji anda. -

Wassalam
Fateema An Nur
-
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammarap

Bakini bella ammara. Rm229. Yang nak bakini dan berada di sekitar Pantai Dalam, UM dan Bangsar boleh request untuk tengok sendiri atau nak COD (with delivery charges for certain area). Kalau nak koleksi baju renang yang lain boleh text kami dulu untuk tanya available tak. -
Rujuk katalog @bajurenang.shop untuk melihat pilihan yg ada atau boleh
📲 whatsapp 013-3192915
📲 whatsapp 013-3192915
📲 whatsapp 013-3192915
-

P/s: butik hanya dibuka dengan temujanji shj. Whatsapp kami untuk set temujanji anda. -

Wassalam
Fateema An Nur
-
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammarap

Jangan tak tau.. bukan saja baju renang muslimah dewasa je yang ada. Untuk si kecil pun ada. Banyak pilihan. Comel2 semuanya.

Layari cepat di www.haleemaswimwear.com/

#sayajual #bajurenangmuslimah #bajumandi #burkini #muslimah #bajurenangbudak #bajurenangkanak2 #kidsmuslimahswimwear #islamicschool #modestswimwear #swimminglesson #swimmingclass #plussizemuslimahswimwear #malaysia

Baju renang kanak-kanak
-
Rujuk katalog @bajurenang.shop untuk melihat pilihan yg ada atau boleh
📲 whatsapp 013-3192915
📲 whatsapp 013-3192915
📲 whatsapp 013-3192915
-

P/s: butik hanya dibuka dengan temujanji shj. Whatsapp kami untuk set temujanji anda. -

Wassalam
Fateema An Nur
-
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammarap

Baju renang lelaki
-
Rujuk katalog @bajurenang.shop untuk melihat pilihan yg ada atau boleh whatsapp kami 013-3192915
-

P/s: butik hanya dibuka dengan temujanji shj. Whatsapp kami untuk set temujanji anda. -
Wassalam
Fateema An Nur
-
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammarap

Bakini by bella ammara. RM229 shj
-
Rujuk katalog @bajurenang.shop untuk melihat pilihan yg ada atau boleh whatsapp kami 013-3192915
-

P/s: butik hanya dibuka dengan temujanji shj. Whatsapp kami untuk set temujanji anda. -
Wassalam
Fateema An Nur
-
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammarap

Bukan setakat baju dewasa je ada. Tapi baju kanak-kanak lelaki dan perempuan pun ada. -

Rujuk ktalog @bajurenang.shop untuk melihat pilihan yg ada atau boleh whatsapp kami 013-3192915
-

P/s: butik hanya dibuka dengan temujanji shj. Whatsapp kami untuk set temujanji anda. -
Wassalam
Fateema An Nur
-
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammarap

Perbezaan antara koleksi baju renang yang kami ada. Rujuk ktalog @bajurenang.shop untuk melihat pilihan yg ada atau boleh whatsapp kami 013-3192915
-

P/s: butik hanya dibuka dengan temujanji shj. Whatsapp kami untuk set temujanji anda. -
Wassalam
Fateema An Nur
-
#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammarap

Baju renang longgar kod CA. 1pc. Seluar dan baju bersambung. Potongan sangat longgar dan harga yg sangat berpatutan. Whatsapp utk order dan pertanyaan. Untuk ukuran/harga boleh rujuk ig katalog kami @bajurenang.shop atau boleh WhatsApp kami di 0133192915

#bakini #bellaammara #bakinibellaammara
#bajurenang #bajurenangmuslimah #swimming #swimmingsuit #swimwear #muslimah #bajurenangkl #bajurenangmurah #bajurenangselangor #fateemaannur #lakefields #sungaibesi #bajurenangbudak #bajurenanganak #bajurenanglonggar #tudungrenang #bajurenanglelaki #bajurenangplussize #plussize #bakinibybellaammara

Musim cuti sekolah ni ada yang mencari baju renang kanak-kanak tak? Meh beli baju renang lengan panjang ni..lelaki/perempuan boleh pakai :-) 🌸 LONG SLEEVES CHILDREN SWIMSUIT (3Y-8Y) 🌸

Size : M(3-4Y, 90-100cm) L(4-5Y, 100-110cm) XL(5-6Y, 110-120cm) XXL (7-8Y, 120-130cm)
4 available colours
Material: Nylon
Size: M(3-4Y, 90-100cm), L(4-5Y, 100-110cm), XL(5-6Y, 110-120cm), XXL (7-8Y, 120-130cm)

Price : RM60 + postage RM8(PM) / RM12(EM) ☎📞📱 www.wasap.my/60122831032

#kidsclothing
#kidsswimmingsuit
#longsleevesswimmingsuit
#bajurenangbudak
#bajurenanglenganpanjang

View my Album for more selection on Boy's Clothing https://www.facebook.com/noor.ardi/media_set?set=a.10153581691210670.1073741830.592245669&type=3

Most Popular Instagram Hashtags