[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajurayasuamiisteri

534 posts

TOP POSTS

[NEW ARRIVAL] - Kurta Salahuddin .
๐Ÿ‘Material cotton luxury germany. -permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF.. Meterial ni serap peluh, mudah iron dan sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan. .
๐Ÿ‘Cutting mesra slim fit
-mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ‘Jahitan -jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ‘Design yang rare
-design kurta ini di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita. .
๐Ÿ‘Poket tersembuyi
-rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif FEEQ.
.
WARNA ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™โค
10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017. .
๐ŸŽFree gift๐ŸŽ
-percuma butang baju melayu yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe.. _
๐Ÿ”ฅHarga promo : rm90 โœ”โœ”
_
๐Ÿ”ดHarga promo sah sehingga 25/05/17 shj yea.. Selepas tu harga kembali ke harga asal ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
_
Lekaih2 !! FREE POSTAGE kt hampa semua sempena #kurtaslimfit
#bynurhafizahxfeeq
.
Boleh tgglkan no hpn anda di komen & PM.
.
ATAU.....terus wasap sis Sa dgn kod " SALE KURTA SALAHUDDIN "
.
๐Ÿ“ฒ0199940233
.
LIKE & SHARE jika anda suka para muslimah berpakaian syari seperti ini. Thank YoU .
.
#bajupengantin #setbridalpatuhsyariah #setnikah #bajutunang #setwalimah #dressnikah #dressmurah #jubahmurah #tudunglabuh #kurtaraya #bridesmaids #sayangpapasayatak #setanakibu #bazaronline #jubahcouple #kurtamurah #kurtasale #jubahnursing #sethubby #sedondongletup #bajumelayumoden #bajunikah #bajurayasuamiisteri #jubahrayasuamiisteri #pakaianmuslimah #raya2017 #khimarmurah #terapiinstagram

Jubah SHAHEEDA By Abaya Sigadis Collection

Material - koshibo
*Serap peluh
*Tak melekap
*Tak jarang
*Kain lembut dan sejuk
*Mudah iron
*Tak mudah renyuk

Ciri2 Jubah Shaheeda
๐ŸŒนzip 12 inci (Bf friendly)
๐ŸŒนPoket kiri kanan
๐ŸŒนSaiz S-5xl
๐ŸŒนPoket dan hujung tgn sambung kain bercorak
.
Harga
Rm75sm/Rm80ss
.
๐Ÿ“ฎ FAST PAYMENT ONLY!! NO BOOKING!! #jubah #jubahshaheeda #jubahabaya #jubahraya #kurtaraya #bajumelayu #fesyenraya #abayasigadis #bajukurung #jubahdankurtasedondon #bajurayasuamiisteri #jubahmurah

Kalau kami restock Kurta Aryann & Jubah Aryani untuk Raya Haji nanti suka tak?โ˜บโ˜บ
.
Suka ke suka? Hihi
.

Whatsapp 0136160214
Whatsapp 0136160214
Whatsapp 0136160214
.

#kurtaaryann #jubaharyani #bajurayasuamiisteri #rayahaji #bajurayaonline #bajurayahaji #setcouplesuamiisteri #kurtaraya #jubahraya

[NEW ARRIVAL] - Kurta Salahuddin .
๐Ÿ‘Material cotton luxury germany. -permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF.. Meterial ni serap peluh, mudah iron dan sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan. .
๐Ÿ‘Cutting mesra slim fit
-mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ‘Jahitan -jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ‘Design yang rare
-design kurta ini di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita. .
๐Ÿ‘Poket tersembuyi
-rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif FEEQ.
.
WARNA ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™โค
10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017. .
๐ŸŽFree gift๐ŸŽ
-percuma butang baju melayu yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe.. _
๐Ÿ”ฅHarga promo : rm90 โœ”โœ”
_
๐Ÿ”ดHarga promo sah sehingga 25/05/17 shj yea.. Selepas tu harga kembali ke harga asal ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
_
Lekaih2 !! FREE POSTAGE kt hampa semua sempena #kurtaslimfit
#bynurhafizahxfeeq
.
Boleh tgglkan no hpn anda di komen & PM.
.
ATAU.....terus wasap sis Sa dgn kod " SALE KURTA SALAHUDDIN "
.
๐Ÿ“ฒ0199940233
.
LIKE & SHARE jika anda suka para muslimah berpakaian syari seperti ini. Thank YoU .
.
#bajupengantin #setbridalpatuhsyariah #setnikah #bajutunang #setwalimah #dressnikah #dressmurah #jubahmurah #tudunglabuh #kurtaraya #bridesmaids #sayangpapasayatak #setanakibu #bazaronline #jubahcouple #kurtamurah #kurtasale #jubahnursing #sethubby #sedondongletup #bajumelayumoden #bajunikah #bajurayasuamiisteri #jubahrayasuamiisteri #pakaianmuslimah #raya2017 #khimarmurah #terapiinstagram

[NEW ARRIVAL] - Kurta Salahuddin .
๐Ÿ‘Material cotton luxury germany. -permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF.. Meterial ni serap peluh, mudah iron dan sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan. .
๐Ÿ‘Cutting mesra slim fit
-mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ‘Jahitan -jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ‘Design yang rare
-design kurta ini di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita. .
๐Ÿ‘Poket tersembuyi
-rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif FEEQ.
.
WARNA ๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™โค
10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017. .
๐ŸŽFree gift๐ŸŽ
-percuma butang baju melayu yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe.. _
๐Ÿ”ฅHarga promo : rm90 โœ”โœ”
_
๐Ÿ”ดHarga promo sah sehingga 25/05/17 shj yea.. Selepas tu harga kembali ke harga asal ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
_
Lekaih2 !! FREE POSTAGE kt hampa semua sempena #kurtaslimfit
#bynurhafizahxfeeq
.
Boleh tgglkan no hpn anda di komen & PM.
.
ATAU.....terus wasap sis Sa dgn kod " SALE KURTA SALAHUDDIN "
.
๐Ÿ“ฒ0199940233
.
LIKE & SHARE jika anda suka para muslimah berpakaian syari seperti ini. Thank YoU .
.
#bajupengantin #setbridalpatuhsyariah #setnikah #bajutunang #setwalimah #dressnikah #dressmurah #jubahmurah #tudunglabuh #kurtaraya #bridesmaids #sayangpapasayatak #setanakibu #bazaronline #jubahcouple #kurtamurah #kurtasale #jubahnursing #sethubby #sedondongletup #bajumelayumoden #bajunikah #bajurayasuamiisteri #jubahrayasuamiisteri #pakaianmuslimah #raya2017 #khimarmurah #terapiinstagram

Jubah SHAHEEDA By Abaya Sigadis Collection

Material - koshibo
*Serap peluh
*Tak melekap
*Tak jarang
*Kain lembut dan sejuk
*Mudah iron
*Tak mudah renyuk

Ciri2 Jubah Shaheeda
๐ŸŒนzip 12 inci (Bf friendly)
๐ŸŒนPoket kiri kanan
๐ŸŒนSaiz S-5xl
๐ŸŒนPoket dan hujung tgn sambung kain bercorak
.
Harga
Rm75sm/Rm80ss
.
๐Ÿ“ฎ FAST PAYMENT ONLY!! NO BOOKING!! #jubah #jubahshaheeda #jubahabaya #jubahraya #kurtaraya #bajumelayu #fesyenraya #abayasigadis #bajukurung #jubahdankurtasedondon #bajurayasuamiisteri #jubahmurah

Nak sedondon pada hari raya?
Heyyyy, why not? ๐Ÿ˜’
Dahhh tak payah fikir fikir.
Cepat order ๐Ÿ˜‰

KURUNG DEENA | KURTA NASER

JUAL SET : RM250 exc pos

PEMBELIAN ASING
KURUNG RM159
KURTA RM109
.
.
Postage kalau beli asing
Rm8 sm @ rm10 ss
Postage kalau beli set
Rm10 sm @ rm15 ss

COTTON PREMIUM
โœ Tebal
โœ Lembut
โœ Sejuk
.
10 WARNA
Almond
Dark blue
Magenta
Mint blue
Orchid
Paris green
Peach
Rose pink
Khaki
Zamrud
.
Info
KURUNG PAHANG
๐Ÿ“Œ pocket kiri dan kanan ๐Ÿ“Œ non bff ๐Ÿ“Œ kain selisih depan

KURTA
๐Ÿ“Œ Slim Fit
๐Ÿ“Œ lengan 3 suku
๐Ÿ“Œ pocket hadapan boleh digunakan
๐Ÿ“Œ 6 butang tersedia .
PERHATIAN
๐Ÿ“Warna mgkn lari dr yg realiti dan gambar disebabkan faktor cahaya, kamera dan paparan skrin hp yg berbeza
๐Ÿ“ ukuran adalah lebih kurang atau ambil kira kurang lebih 0.5inch dr paparan ukuran yg kami berikan. Sila pilih yg lebih besar dan tidak terlalu fit to body

Whatsapp: 016-6222568

Cepat cepat order ya ๐Ÿ˜˜
#bajuraya2017 #bajukurung2017 #bajurayasuamiisteri #bajurayalakibini #bajurayamakwepakwe

ADIMAN KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan zip
Bukan cutting fit
#azisyaadiman
.
Price
Adiman Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#setbajutunang #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #bajutunang #kurtatunang #bajutunanglelaki #kurtasimple #kurtamurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtadarkred #kurtared #kurtamerah #kurtamaroon

MOST RECENT

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸPROMO AIDILADHA๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
๐Ÿ’ก(SAH DARI 26-31 OGOS)๐Ÿ’ก
.
๐ŸŒบExclusive #SetAriqin๐ŸŒบ
.
Material : Wolly Crepe
.
Price : (SEDONDON)
.
๐Ÿ’ธPromotion Price : RM220 Only!
Market Price RM329
.
โœ”tak boleh beli asing
.
Postage :
Semenanjung RM11
Sabah Sarawak RM18
.
โœ”Measurement & Detail :
(Refer Picture)
.
Colour May Differ Due To Indoor Lighting
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp 01126674415
.
#exclusivesetariqin #exclusivesetraya #setariqin #setaidiladha #bajurayasedondon #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #berayasedondon #promosale #rayasale #merdekasale #hargaruntuh #hargaberpatutandanmampumilik

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸPROMO AIDILADHA๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
๐Ÿ’ก(SAH DARI 26-31 OGOS)๐Ÿ’ก
.
๐ŸŒบExclusive #SetAriqin๐ŸŒบ
.
Material : Wolly Crepe
.
Price : (SEDONDON)
.
๐Ÿ’ธPromotion Price : RM220 Only!
Market Price RM329
.
โœ”tak boleh beli asing
.
Postage :
Semenanjung RM11
Sabah Sarawak RM18
.
โœ”Measurement & Detail :
(Refer Picture)
.
Colour May Differ Due To Indoor Lighting
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp 01126674415
.
#exclusivesetariqin #exclusivesetraya #setariqin #setaidiladha #bajurayasedondon #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #berayasedondon #promosale #rayasale #merdekasale #hargaruntuh #hargaberpatutandanmampumilik

๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•
COUPLE SET by ABAYA SIGADIS ๐Ÿ’•
.
**************
HARGA SET: RM140SM / RM150SS FREE POSTAGE !!!
**************
.
==========
KURTA YUSOF
==========
Harga : RM65SM RM70SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (XS hingga 2XL)
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Leher cekak musang
โœ” Ada pocket di dada
โœ” Ada pocket di sisi
โœ” 9 warna pilihan
.
.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
โœ” 9 warna pilihan
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahcantik #jubahmurah #jubahlawa #setcouple #jubahcouple #kurtamurah #kurtaplain #kurtacouple #jubahplain #jubahbf #jubahsedondonraya #jubahcoupleraya
#jubahraya #abaya #kurtaraya
#setcouple #setcoupleraya
#jubahmurahmalaysia #setcouplemurah #lovetilljannah #feedbacksetcouplemurah

๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•
COUPLE SET by ABAYA SIGADIS ๐Ÿ’•
.
**************
HARGA SET: RM140SM / RM150SS FREE POSTAGE !!!
**************
.
==========
KURTA YUSOF
==========
Harga : RM65SM RM70SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (XS hingga 2XL)
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Leher cekak musang
โœ” Ada pocket di dada
โœ” Ada pocket di sisi
โœ” 9 warna pilihan
.
.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
โœ” 9 warna pilihan
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahcantik #jubahmurah #jubahlawa #setcouple #jubahcouple #kurtacantik #kurtamurah #kurtalawa #kurtaplain #kurtacouple #jubahplain #jubahbf #jubahsedondonraya #jubahcoupleraya
#jubahraya #abaya #kurtaraya
#setcouple #setcoupleraya
#jubahmurahmalaysia #setcouplemurah #lovetilljannah

๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•
COUPLE SET by ABAYA SIGADIS ๐Ÿ’•
.
**************
HARGA SET: RM140SM / RM150SS FREE POSTAGE !!!
**************
.
==========
KURTA YUSOF
==========
Harga : RM65SM RM70SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (XS hingga 2XL)
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Leher cekak musang
โœ” Ada pocket di dada
โœ” Ada pocket di sisi
โœ” 9 warna pilihan
.
.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
โœ” 9 warna pilihan
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahcantik #jubahmurah #jubahlawa #setcouple #jubahcouple #kurtacantik #kurtamurah #kurtalawa #kurtaplain #kurtacouple #jubahplain #jubahbf #jubahsedondonraya #jubahcoupleraya
#jubahraya #abaya #kurtaraya
#setcouple #setcoupleraya
#jubahmurahmalaysia #setcouplemurah #lovetilljannah

๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•
COUPLE SET by ABAYA SIGADIS ๐Ÿ’•
.
**************
HARGA SET: RM140SM / RM150SS FREE POSTAGE !!!
**************
.
==========
KURTA YUSOF
==========
Harga : RM65SM RM70SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (XS hingga 2XL)
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Leher cekak musang
โœ” Ada pocket di dada
โœ” Ada pocket di sisi
โœ” 9 warna pilihan
.
.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
โœ” 9 warna pilihan
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahcantik #jubahmurah #jubahlawa #setcouple #jubahcouple #kurtacantik #kurtamurah #kurtalawa #kurtaplain #kurtacouple #jubahplain #jubahbf #jubahsedondonraya #jubahcoupleraya
#jubahraya #abaya #kurtaraya
#setcouple #setcoupleraya
#jubahmurahmalaysia #setcouplemurah #lovetilljannah

๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•
COUPLE SET by ABAYA SIGADIS ๐Ÿ’•
.
**************
HARGA SET: RM140SM / RM150SS FREE POSTAGE !!!
**************
.
==========
KURTA YUSOF
==========
Harga : RM65SM RM70SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (XS hingga 2XL)
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Leher cekak musang
โœ” Ada pocket di dada
โœ” Ada pocket di sisi
โœ” 9 warna pilihan
.
.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
โœ” 9 warna pilihan
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahcantik #jubahmurah #jubahlawa #setcouple #jubahcouple #kurtacantik #kurtamurah #kurtalawa #kurtaplain #kurtacouple #jubahplain #jubahbf #jubahsedondonraya #jubahcoupleraya
#jubahraya #abaya #kurtaraya
#setcouple #setcoupleraya
#jubahmurahmalaysia #setcouplemurah #lovetilljannah

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ JUBAH FARISHA ๐Ÿ˜˜

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
๐Ÿ˜˜ KURTA FARISH ๐Ÿ˜˜

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•
==========
KURTA YUSOF
==========
Harga : RM65SM RM70SS FREE POS !
.
.
โœ” Size (XS hingga 2XL)
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Leher cekak musang
โœ” Ada pocket di dada
โœ” Ada pocket di sisi
โœ” 9 warna pilihan
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahcantik #jubahmurah #jubahlawa #setcouple #jubahcouple #kurtacantik #kurtamurah #kurtalawa #kurtaplain #kurtacouple #jubahplain #jubahbf #jubahsedondonraya #jubahcoupleraya
#jubahraya #abaya #kurtaraya
#setcouple #setcoupleraya
#jubahmurahmalaysia #setcouplemurah #syurgamudihatiku

.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahmurah #jubahborongmurah #jubahnursing #jubahborong #jubahrm80freepostage #jubahfreepostage #jubahnewdesign #jubahdress

.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahmurah #jubahborongmurah #jubahnursing #jubahborong #jubahrm80freepostage #jubahfreepostage #jubahnewdesign #jubahdress

.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahmurah #jubahborongmurah #jubahnursing #jubahborong #jubahrm80freepostage #jubahfreepostage #jubahnewdesign #jubahdress

.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahmurah #jubahborongmurah #jubahnursing #jubahborong #jubahrm80freepostage #jubahfreepostage #jubahnewdesign #jubahdress

.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahmurah #jubahborongmurah #jubahnursing #jubahborong #jubahrm80freepostage #jubahfreepostage #jubahnewdesign #jubahdress

.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahmurah #jubahborongmurah #jubahnursing #jubahborong #jubahrm80freepostage #jubahfreepostage #jubahnewdesign #jubahdress

.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahmurah #jubahborongmurah #jubahnursing #jubahborong #jubahrm80freepostage #jubahfreepostage #jubahnewdesign #jubahdress

.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin #jubahmurah #jubahborongmurah #jubahnursing #jubahborong #jubahrm80freepostage #jubahfreepostage #jubahnewdesign #jubahdress

๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•
P/s: KY 01 TGH RESTOCK !! KINI YUSOF ADA 8 WARNA TAMBAHAN ๐Ÿ˜ต๐Ÿ™‰
==========
KURTA YUSOF
==========
Harga : RM65SM RM70SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (XS hingga 2XL)
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Leher cekak musang
โœ” Ada pocket di dada
โœ” Ada pocket di sisi
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin

๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•
P/s: HH 01 BLACK TGH RESTOCKK !! KINI ZULAIKHA ADA 8 WARNA TAMBAHAN ๐Ÿ˜˜
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
โœ” Size (S hingga 5XL )
โœ” Material High Quality Peach Koshibo
โœ” Lengan zip, mesra wudhu
โœ” Zip depan, mesra nursing
โœ” Mudah iron, kain sejuk
โœ” Flowy (tak melekap pada badan)
โœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
โœ” Tidak jarang
โœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin

ARMANI KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan butang
Bukan cutting fit
#azisyaarmani .
Price
ARMANI Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#setbajutunang #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #bajutunang #kurtatunang #bajutunanglelaki #kurtasimple #kurtamurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtamerahjambu #kurtapinkbelacan #kurtapink #kurtadustypink

ADIMAN KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan zip
Bukan cutting fit
#azisyaadiman
.
Price
Adiman Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#setbajutunang #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #bajutunang #kurtatunang #bajutunanglelaki #kurtasimple #kurtamurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtadarkred #kurtared #kurtamerah #kurtamaroon

ADIMAN KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan zip
Bukan cutting fit
#azisyaadiman
.
Price
Adiman Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#setbajutunang #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #bajutunang #kurtatunang #bajutunanglelaki #kurtasimple #kurtamurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtadarkpurple #kurtanavy #kurtanavyblue #kurtabiru

ADIMAN KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan zip
Bukan cutting fit
#azisyaadiman
.
Price
Adiman Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#kurungcomocrepe #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #kurungmini #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungsimple #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtamint #kurtadarkmint #kurtahijau #kurtasimple

Kalau kami restock Kurta Aryann & Jubah Aryani untuk Raya Haji nanti suka tak?โ˜บโ˜บ
.
Suka ke suka? Hihi
.

Whatsapp 0136160214
Whatsapp 0136160214
Whatsapp 0136160214
.

#kurtaaryann #jubaharyani #bajurayasuamiisteri #rayahaji #bajurayaonline #bajurayahaji #setcouplesuamiisteri #kurtaraya #jubahraya

Selamat hari raya dari kami sekeluarga @adamirashraf
.
.
Mohon maaf zahir batin kalau ada proses jual beli yang mengguris hati..saya akan cuba yg terbaik untuk memuaskan hati anda
.
Dah boleh start shopping untuk open house & raya haji pulak..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ baju menawan dah start release tuu
.
.
#rayakansebulan #bajuraya #bajuraya2017 #aidilfitri #aidiladha #rayaqorban #rayahaji2017 #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #zizanmall #bajurayaibuanak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon

Untuk uolss yang masih tercari2 lagi baju raya, ni haa Jubah Nisa by D'himmar Collection ada byk pilihan untuk anda. Tak perlu pening2. Ada lebih kurang 60 warna pilihan untuk anda. Pelan2 scroll ye. Gerenti rambang mata. HARGA PALING BERBALOIIII. Untuk SM kita bagi FREE POSTAGE U OLSSS ๐Ÿ˜ Cepat order sebelum kami close order!!
.
๐Ÿ€ JUBAH NISA BY DHIMMAR COLLECTIONS๐Ÿ€
.
๐Ÿ“ŒHarga runcit: RM55sm
๐Ÿ“ŒHarga borong : RM48sm (12helai min)
.
๐Ÿ“ŒMaterial : Koshibo
๐Ÿ“Œ Size : XS - 5XL
๐Ÿ“ŒCiri2 : - Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

#jubahnisa #jubahraya2017 #jubahraya #bajukurung #kurta #fesyenraya #dhimmarcollections #freepostage #jubahcantik #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain #bajuraya #jubahkanakkanak #bajurayakanakkanak #jubahbudak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon #bajurayakeluarga #jubahibudananak #jubahsizebesar #patuhsyariah #jubahmilkcream #jubahberry #jubahhumtergreen

Untuk uolss yang masih tercari2 lagi baju raya, ni haa Jubah Nisa by D'himmar Collection ada byk pilihan untuk anda. Tak perlu pening2. Ada lebih kurang 60 warna pilihan untuk anda. Pelan2 scroll ye. Gerenti rambang mata. HARGA PALING BERBALOIIII. Untuk SM kita bagi FREE POSTAGE U OLSSS ๐Ÿ˜ Cepat order sebelum kami close order!!
.
๐Ÿ€ JUBAH NISA BY DHIMMAR COLLECTIONS๐Ÿ€
.
๐Ÿ“ŒHarga runcit: RM55sm
๐Ÿ“ŒHarga borong : RM48sm (12helai min)
.
๐Ÿ“ŒMaterial : Koshibo
๐Ÿ“Œ Size : XS - 5XL
๐Ÿ“ŒCiri2 : - Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

#jubahnisa #jubahraya2017 #jubahraya #bajukurung #kurta #fesyenraya #dhimmarcollections #freepostage #jubahcantik #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain #bajuraya #jubahkanakkanak #bajurayakanakkanak #jubahbudak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon #bajurayakeluarga #jubahibudananak #jubahsizebesar #patuhsyariah #jubahemerald #jubahdarkcaremel #jubahkellygreen

Untuk uolss yang masih tercari2 lagi baju raya, ni haa Jubah Nisa by D'himmar Collection ada byk pilihan untuk anda. Tak perlu pening2. Ada lebih kurang 60 warna pilihan untuk anda. Pelan2 scroll ye. Gerenti rambang mata. HARGA PALING BERBALOIIII. Untuk SM kita bagi FREE POSTAGE U OLSSS ๐Ÿ˜ Cepat order sebelum kami close order!!
.
๐Ÿ€ JUBAH NISA BY DHIMMAR COLLECTIONS๐Ÿ€
.
๐Ÿ“ŒHarga runcit: RM55sm
๐Ÿ“ŒHarga borong : RM48sm (12helai min)
.
๐Ÿ“ŒMaterial : Koshibo
๐Ÿ“Œ Size : XS - 5XL
๐Ÿ“ŒCiri2 : - Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

#jubahnisa #jubahraya2017 #jubahraya #bajukurung #kurta #fesyenraya #dhimmarcollections #freepostage #jubahcantik #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain #bajuraya #jubahkanakkanak #bajurayakanakkanak #jubahbudak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon #bajurayakeluarga #jubahibudananak #jubahsizebesar #patuhsyariah #jubahferngreen #jubahpersianrose #jubahorange

Untuk uolss yang masih tercari2 lagi baju raya, ni haa Jubah Nisa by D'himmar Collection ada byk pilihan untuk anda. Tak perlu pening2. Ada lebih kurang 60 warna pilihan untuk anda. Pelan2 scroll ye. Gerenti rambang mata. HARGA PALING BERBALOIIII. Untuk SM kita bagi FREE POSTAGE U OLSSS ๐Ÿ˜ Cepat order sebelum kami close order!!
.
๐Ÿ€ JUBAH NISA BY DHIMMAR COLLECTIONS๐Ÿ€
.
๐Ÿ“ŒHarga runcit: RM55sm
๐Ÿ“ŒHarga borong : RM48sm (12helai min)
.
๐Ÿ“ŒMaterial : Koshibo
๐Ÿ“Œ Size : XS - 5XL
๐Ÿ“ŒCiri2 : - Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

#jubahnisa #jubahraya2017 #jubahraya #bajukurung #kurta #fesyenraya #dhimmarcollections #freepostage #jubahcantik #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain #bajuraya #jubahkanakkanak #bajurayakanakkanak #jubahbudak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon #bajurayakeluarga #jubahibudananak #jubahsizebesar #patuhsyariah #jubahdustyrose #jubahsoftindigo #jubahlilac

Untuk uolss yang masih tercari2 lagi baju raya, ni haa Jubah Nisa by D'himmar Collection ada byk pilihan untuk anda. Tak perlu pening2. Ada lebih kurang 60 warna pilihan untuk anda. Pelan2 scroll ye. Gerenti rambang mata. HARGA PALING BERBALOIIII. Untuk SM kita bagi FREE POSTAGE U OLSSS ๐Ÿ˜ Cepat order sebelum kami close order!!
.
๐Ÿ€ JUBAH NISA BY DHIMMAR COLLECTIONS๐Ÿ€
.
๐Ÿ“ŒHarga runcit: RM55sm
๐Ÿ“ŒHarga borong : RM48sm (12helai min)
.
๐Ÿ“ŒMaterial : Koshibo
๐Ÿ“Œ Size : XS - 5XL
๐Ÿ“ŒCiri2 : - Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

#jubahnisa #jubahraya2017 #jubahraya #bajukurung #kurta #fesyenraya #dhimmarcollections #freepostage #jubahcantik #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain #bajuraya #jubahkanakkanak #bajurayakanakkanak #jubahbudak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon #bajurayakeluarga #jubahibudananak #jubahsizebesar #patuhsyariah #jubahdarkorchid #jubahapricot #jubahnutbrown

Untuk uolss yang masih tercari2 lagi baju raya, ni haa Jubah Nisa by D'himmar Collection ada byk pilihan untuk anda. Tak perlu pening2. Ada lebih kurang 60 warna pilihan untuk anda. Pelan2 scroll ye. Gerenti rambang mata. HARGA PALING BERBALOIIII. Untuk SM kita bagi FREE POSTAGE U OLSSS ๐Ÿ˜ Cepat order sebelum kami close order!!
.
๐Ÿ€ JUBAH NISA BY DHIMMAR COLLECTIONS๐Ÿ€
.
๐Ÿ“ŒHarga runcit: RM55sm
๐Ÿ“ŒHarga borong : RM48sm (12helai min)
.
๐Ÿ“ŒMaterial : Koshibo
๐Ÿ“Œ Size : XS - 5XL
๐Ÿ“ŒCiri2 : - Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

#jubahnisa #jubahraya2017 #jubahraya #bajukurung #kurta #fesyenraya #dhimmarcollections #freepostage #jubahcantik #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain #bajuraya #jubahkanakkanak #bajurayakanakkanak #jubahbudak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon #bajurayakeluarga #jubahibudananak #jubahsizebesar #patuhsyariah #jubahpink #jubahchilired #jubahwhite

Untuk uolss yang masih tercari2 lagi baju raya, ni haa Jubah Nisa by D'himmar Collection ada byk pilihan untuk anda. Tak perlu pening2. Ada lebih kurang 60 warna pilihan untuk anda. Pelan2 scroll ye. Gerenti rambang mata. HARGA PALING BERBALOIIII. Untuk SM kita bagi FREE POSTAGE U OLSSS ๐Ÿ˜ Cepat order sebelum kami close order!!
.
๐Ÿ€ JUBAH NISA BY DHIMMAR COLLECTIONS๐Ÿ€
.
๐Ÿ“ŒHarga runcit: RM55sm
๐Ÿ“ŒHarga borong : RM48sm (12helai min)
.
๐Ÿ“ŒMaterial : Koshibo
๐Ÿ“Œ Size : XS - 5XL
๐Ÿ“ŒCiri2 : - Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

#jubahnisa #jubahraya2017 #jubahraya #bajukurung #kurta #fesyenraya #dhimmarcollections #freepostage #jubahcantik #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain #bajuraya #jubahkanakkanak #bajurayakanakkanak #jubahbudak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon #bajurayakeluarga #jubahibudananak #jubahsizebesar #patuhsyariah #jubahroyalgold #jubahstellblue #jubahdarkaqua

Untuk uolss yang masih tercari2 lagi baju raya, ni haa Jubah Nisa by D'himmar Collection ada byk pilihan untuk anda. Tak perlu pening2. Ada lebih kurang 60 warna pilihan untuk anda. Pelan2 scroll ye. Gerenti rambang mata. HARGA PALING BERBALOIIII. Untuk SM kita bagi FREE POSTAGE U OLSSS ๐Ÿ˜ Cepat order sebelum kami close order!!
.
๐Ÿ€ JUBAH NISA BY DHIMMAR COLLECTIONS๐Ÿ€
.
๐Ÿ“ŒHarga runcit: RM55sm
๐Ÿ“ŒHarga borong : RM48sm (12helai min)
.
๐Ÿ“ŒMaterial : Koshibo
๐Ÿ“Œ Size : XS - 5XL
๐Ÿ“ŒCiri2 : - Tangan bergetah untuk memudahkan wudhu
- Poket disebelah kanan
- Leher baju kurung dgn cangkuk kecil
- Kain selesa, sejuk dan tidak melekap

#jubahnisa #jubahraya2017 #jubahraya #bajukurung #kurta #fesyenraya #dhimmarcollections #freepostage #jubahcantik #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain #bajuraya #jubahkanakkanak #bajurayakanakkanak #jubahbudak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon #bajurayakeluarga #jubahibudananak #jubahsizebesar #patuhsyariah #jubahpurplemanggis #jubahgrey #jubahdarkpurple

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

Perhatian..
Felicia kurung ibu semua size sold out. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
.
.
FELICIA LACE KURUNG
.
Code: 2265 (dewasa) & 2265A (kanak2)
.
.
Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
.
.
Size dewasa : 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2 : XS, S, M, L
.
.
Berat dewasa : 660 gram +/-
Berat kanak2 : 360 gram +/-
.
.
Dewasa - Tangan Zip Sorok
Kanak2 - Tangan Biasa
Zip Sorok Belakang
Dewasa - Skirt Umbrella Cut & Dua Tepi Getah
Kanak2 : Pinggang Full Getah .
.
Harga moms ๐Ÿ‘‡
Rm130 sepasang
Harga kids ๐Ÿ‘‡
Rm80 sepasang
.
.
Semua Harga Tak Termasuk Poslaju
.
.
๐Ÿ“ซ POS DEWASA RM9 SM/RM14 SS
๐Ÿ“ซ POS KANAK2 RM7 SM/RM11 SS
๐Ÿ“ซ POS DEWASA & KANAK2 RM10 SM/RM16 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung #adiralace #kurunglace #kurungpeplum #peplum #feliciakurung

Most Popular Instagram Hashtags