[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajurayasuamiisteri

541 posts

TOP POSTS

Habis je exam tadi, terus encik abang sayang @abdullahhjomar bawa isteri tercinta pi shopping baju raya dekat @leeyanarahman.co x @elrahexclusive. Yeeaaayyy! Minggu depan dtg lagi ea nak beli lagi sepasang πŸ˜† baju kesayangan ala ala princess belum siap lagi πŸ˜‚ btw, terima kasih awak setia tunggu saya habis exam tadi dkt USIM 😘 nasib baik cik puan isteri keluar awal minggu ni πŸ™Š next week, last exammm!!! Hip hip horreyyy πŸŽ‰ dalam hati dah separuh merdeka ni. Oppss! Tak sabaqqq nak start holiday & honeymoon! Ehh ehh πŸ™ˆπŸ˜… tak sabaq aih nak rasmi baju hikhik.

#KisahAbyana
#AbyanaJourneyBegin
#BajuRayaSuamiIsteri
#NextWeekLastExam
#RamadhanKareem

ARMANI KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan butang
Bukan cutting fit
#azisyaarmani .
Price
ARMANI Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#setbajutunang #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #bajutunang #kurtatunang #bajutunanglelaki #kurtasimple #kurtamurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtamerahjambu #kurtapinkbelacan #kurtapink #kurtadustypink

Nak sedondon pada hari raya?
Heyyyy, why not? πŸ˜’
Dahhh tak payah fikir fikir.
Cepat order πŸ˜‰

KURUNG DEENA | KURTA NASER

JUAL SET : RM250 exc pos

PEMBELIAN ASING
KURUNG RM159
KURTA RM109
.
.
Postage kalau beli asing
Rm8 sm @ rm10 ss
Postage kalau beli set
Rm10 sm @ rm15 ss

COTTON PREMIUM
✏ Tebal
✏ Lembut
✏ Sejuk
.
10 WARNA
Almond
Dark blue
Magenta
Mint blue
Orchid
Paris green
Peach
Rose pink
Khaki
Zamrud
.
Info
KURUNG PAHANG
πŸ“Œ pocket kiri dan kanan πŸ“Œ non bff πŸ“Œ kain selisih depan

KURTA
πŸ“Œ Slim Fit
πŸ“Œ lengan 3 suku
πŸ“Œ pocket hadapan boleh digunakan
πŸ“Œ 6 butang tersedia .
PERHATIAN
πŸ“Warna mgkn lari dr yg realiti dan gambar disebabkan faktor cahaya, kamera dan paparan skrin hp yg berbeza
πŸ“ ukuran adalah lebih kurang atau ambil kira kurang lebih 0.5inch dr paparan ukuran yg kami berikan. Sila pilih yg lebih besar dan tidak terlalu fit to body

Whatsapp: 016-6222568

Cepat cepat order ya 😘
#bajuraya2017 #bajukurung2017 #bajurayasuamiisteri #bajurayalakibini #bajurayamakwepakwe

NEENA BEADS KURUNG
.
.
Code: 2274 (dewasa) & 2274A (kanak2)
.
.
Material πŸ‘‡
Fursan Spesso
( Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
.
.
Size dewasa: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Size kanak2: XS, S, M, L
.
.
Berat : 760 gram +/- (dewasa),
450 gram +/ (kanak2)
.
.
🌟Tangan Saloma Kecil
🌟Zip Sorok Belakang
🌟Skirt dewasa: Umbrella Cut & Dua Tepi Getah 🌟Skirt kanak2: Pinggang Full Getah .
.
Neena beads kurung moms
Price πŸ‘‰ RM130
.
Neena beads kurung kids
Price πŸ‘‰ RM80
.
.
All item exclude postage
πŸ“« POS moms : RM10 SM/RM16 SS
πŸ“« POS kids : RM7 SM/RM11 SS
πŸ“« POS 1 Set moms and kids : RM12 SM/RM19 SS
.
.
Whatsapp now
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
www.wasap.my/60134113225
.
.
#neenabeadskurung #neenakurung #BAJUKURUNGMODEN #bajukurungterkini #bajurayasuamiisteri #bajurayakebaya #bajurayakurungmoden #kurungmoden #bajumuslimah #bajurayasedondonmurah #bajurayasedondonibuanak #jubahsedondonibuanak #kurungkids #bajurayabudak #nursingkurung

πŸ†•πŸ†•πŸ†•πŸ†•πŸ†•πŸ†•
COUPLE SET NEW RELEASE by ABAYA SIGADIS πŸ’•
.
**************
HARGA SET: RM140SM / RM150SS FREE POSTAGE !!!
**************
.
==========
KURTA YUSOF
==========
Harga : RM65SM RM70SS WITH POST!
.
.
βœ” Size (XS hingga 2XL)
βœ” Material High Quality Peach Koshibo
βœ” Mudah iron, kain sejuk
βœ” Leher cekak musang
βœ” Ada pocket di dada
βœ” Ada pocket di sisi
.
.
===============
JUBAH ZULAIKHA
===============
Harga : RM80SM RM85SS WITH POST!
.
.
βœ” Size (S hingga 5XL )
βœ” Material High Quality Peach Koshibo
βœ” Lengan zip, mesra wudhu
βœ” Zip depan, mesra nursing
βœ” Mudah iron, kain sejuk
βœ” Flowy (tak melekap pada badan)
βœ” Pocket kiri dan kanan (di hadapan)
βœ” Tidak jarang
βœ” Cutting A-Cut
.
.
Whatsapp : 017-9637836
#jubahrayamurah #jubahmurah #jubahcouple #bajucouple #sedondonraya2017 #bajurayasuamiisteri #husbandandwifeteam #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayaKL #pinggantakretaknasitakdingin

[NEW ARRIVAL] - Kurta Salahuddin .
πŸ‘Material cotton luxury germany. -permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF.. Meterial ni serap peluh, mudah iron dan sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan. .
πŸ‘Cutting mesra slim fit
-mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
πŸ‘Jahitan -jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
πŸ‘Design yang rare
-design kurta ini di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita. .
πŸ‘Poket tersembuyi
-rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif FEEQ.
.
WARNA πŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™β€
10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017. .
🎁Free gift🎁
-percuma butang baju melayu yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe.. _
πŸ”₯Harga promo : rm90 βœ”βœ”
_
πŸ”΄Harga promo sah sehingga 25/05/17 shj yea.. Selepas tu harga kembali ke harga asal 😱😱
_
Lekaih2 !! FREE POSTAGE kt hampa semua sempena #kurtaslimfit
#bynurhafizahxfeeq
.
Boleh tgglkan no hpn anda di komen & PM.
.
ATAU.....terus wasap sis Sa dgn kod " SALE KURTA SALAHUDDIN "
.
πŸ“²0199940233
.
LIKE & SHARE jika anda suka para muslimah berpakaian syari seperti ini. Thank YoU .
.
#bajupengantin #setbridalpatuhsyariah #setnikah #bajutunang #setwalimah #dressnikah #dressmurah #jubahmurah #tudunglabuh #kurtaraya #bridesmaids #sayangpapasayatak #setanakibu #bazaronline #jubahcouple #kurtamurah #kurtasale #jubahnursing #sethubby #sedondongletup #bajumelayumoden #bajunikah #bajurayasuamiisteri #jubahrayasuamiisteri #pakaianmuslimah #raya2017 #khimarmurah #terapiinstagram

Tadaaaa. Design terbaru lagi dari kamiii! 😍 Kurta Kurti El-Faizin.
.
.
Jommmm Pre-Order dengan kami. Pre-Order sehingga 29 MEI ni sahaja. 😱😎
.
.
WhatsApp kami <El-Faizin> ke +6011 3156 0683 😍
.
.
#BajuRayaSedondon
#KurtaKurtiRaya
#BajuKurung
#BajuMelayu
#SalesRaya
#BajuRayaSuamiIsteri
#jubahCantik
#BajuSedondon

❀️AINUL MARHDIAH❀️
. πŸ’° RM 199 FREE POSTAGE
.
πŸ“² 013-2308301 Mira
.
(+)METERIAL CHIFFON SUPER ROSE
METERIAL CHIFFON SUPER ROSE , meterial yang high quality .. memang tersangat best sbb FLOWY, RINGAN , dan paling best SENANG IRON
.
(+) REKAAN DESIGN DUA LAYER.
. (+)TANGAN DIREKA KHAS SEPERTI HANDSOCK
.
(+) WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY
.
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI (+) 8 WARNA PASTAL DAN DARK COLOUR 2017
.
(+) PERCUMA KHIMAR EXCLUSIVE .
#khimar #jubah #jubahdress #jubahchiffon #jubahnursingfeiendly #jubahwudhufriendly #jubahplain #bajuraya #bajuraya2017 #bajurayaperempuan #bajurayasuamiisteri #ruangrezekihanania #zizanmall #bazaarpaknil

EXCLUSIVE SET RAFEEK
Code : 1703
.
PRICE : RM230 (set)
.
POSTAGE
SM RM11 / SS RM18
.
Size : S M L XL
Material : Balotelli
Measurement : (Refer Picture)
.
Detail :
(Kurta)
Butang di dada (8 butang)
poket dada & pinggang (kiri kanan)
.
(Kebaya)
zip di dada
(kain)
getah di pinggang
zip di bahagian tepi
.
Whatsapp 018 7881535
#zuraisy
#kebaya
#kurta
#kebayamoden
#kebayaraya2017
#bajuraya
#kurtaraya
#set
#bajusedondong
#sedondongraya
#rayasedondong
#setsuamiisteri
#bajurayasuamiisteri
#kurtasedondong

MOST RECENT

🌟🌟PROMO AIDILADHA🌟🌟
.
πŸ’‘(SAH DARI 26-31 OGOS)πŸ’‘
.
🌺Exclusive #SetAriqin🌺
.
Material : Wolly Crepe
.
Price : (SEDONDON)
.
πŸ’ΈPromotion Price : RM220 Only!
Market Price RM329
.
βœ”tak boleh beli asing
.
Postage :
Semenanjung RM11
Sabah Sarawak RM18
.
βœ”Measurement & Detail :
(Refer Picture)
.
Colour May Differ Due To Indoor Lighting
.
πŸ“±Whatsapp 01126674415
.
#exclusivesetariqin #exclusivesetraya #setariqin #setaidiladha #bajurayasedondon #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #berayasedondon #promosale #rayasale #merdekasale #hargaruntuh #hargaberpatutandanmampumilik

🌟🌟PROMO AIDILADHA🌟🌟
.
πŸ’‘(SAH DARI 26-31 OGOS)πŸ’‘
.
🌺Exclusive #SetAriqin🌺
.
Material : Wolly Crepe
.
Price : (SEDONDON)
.
πŸ’ΈPromotion Price : RM220 Only!
Market Price RM329
.
βœ”tak boleh beli asing
.
Postage :
Semenanjung RM11
Sabah Sarawak RM18
.
βœ”Measurement & Detail :
(Refer Picture)
.
Colour May Differ Due To Indoor Lighting
.
πŸ“±Whatsapp 01126674415
.
#exclusivesetariqin #exclusivesetraya #setariqin #setaidiladha #bajurayasedondon #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #berayasedondon #promosale #rayasale #merdekasale #hargaruntuh #hargaberpatutandanmampumilik

😘😘
.
😘 JUBAH FARISHA 😘

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
😘 KURTA FARISH 😘

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

😘😘
.
😘 JUBAH FARISHA 😘

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
😘 KURTA FARISH 😘

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

😘😘
.
😘 JUBAH FARISHA 😘

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
😘 KURTA FARISH 😘

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

😘😘
.
😘 JUBAH FARISHA 😘

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
😘 KURTA FARISH 😘

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

😘😘
.
😘 JUBAH FARISHA 😘

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
😘 KURTA FARISH 😘

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

😘😘
.
😘 JUBAH FARISHA 😘

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
😘 KURTA FARISH 😘

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

😘😘
.
😘 JUBAH FARISHA 😘

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
😘 KURTA FARISH 😘

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

😘😘
.
😘 JUBAH FARISHA 😘

Cantek menawan menggayakan jubah ala2 'coat' gitu. Design exklusif direka khas untuk kelihatan lebih dinamik namun tetap islamik

HARGA : RM90sm/RM95ss
- MATERIAL : HEAVY PEACH KOSHIBO - Tidak melekap, selesa dalam apa2 cuaca.
- ZIP BF - Untuk memudahkan ibu-ibu yang menyusukan.
- TANGAN LEPAS (POTONGAN BAJU KURUNG) - memudahkan mengambil wudhu'
- Size XS - 5XL
_____________________________________________________
.
😘 KURTA FARISH 😘

HARGA : RM65sm/RM70ss - Size (XS hingga 3XL)
- Material High Quality Peach Koshibo
- Mudah iron, kain sejuk
- Leher cekak musang
- Ada pocket di dada
- Ada pocket di sisi

#jubah #kurta #jubahroyalblue #kurtaroyalblue #jubahdarkpurple #kurtadarkpurple #jubahblack #kurtablack #jubahdarkemerald #kurtadarkemerald #jubahemerald #kurtaemerald #jubahnutbrown #kurtanutbrown #jubahfucshia #kurtafucshia #jubahdankurta #kurtadanjubah #bajurayasepasang #bajurayasuamiisteri #bajusedondon #jubahraya #jubahplussize #jubahmurah #jubahbunga #jubahkosong #jubahplain

"PERHHHHH TERPUKAU KOLEKSI WARNA CORAK KAIN YG SUPERBBB WOWWW SKALI PANDANG JER JATUH CINTA 177x !!!!
.
LURUH JANTUNG SAYA KAK GAYAH !! BILA SCROLL JER GMBR SATU PERSATU TERUS RAMBANG MATO DEN...!!!
.
KOLEKSI KEBARUNG TERKINIβ€Όβ€Όβ€Ό
.
Puteri LEDANG utk wanitaπŸ‘©πŸ» dan DARA utk kids girlπŸ‘±πŸ»β€β™€ juga SAMPIN HANG TUAH termasuk
SAMPIN TERUNA...
.
#KOLEKSI KEBARUNG YANG BAKAL MEMBUAT RUSUK MR. X BERGETAR....... DILANCARKAN SEKARANG !
.
Pasti ramai yang tak lena tido termimpi2 koleksi Kebarung sedondon yang dilancarkan ini
.
.
Details Info :
.
βœ”οΈ Material baju satin valentro dipadankan n dengan kain cotton printed
βœ”οΈ Nampak #simple tapi xklusif
βœ”οΈ Bf Friendly , zip d depan
βœ”οΈ Sopan, labuh belakang tutup pinggul
βœ”οΈ 5 warna most wanted!
.
.
πŸ“£ all item exclude postage
.
.
#ledang #kebaya #kebarung #sedondonibuanak #kebayakids #kebayaterkini #sampinlelaki #sampinbudak #sedondonkeluarga #bajurayasuamiisteri #bajurayamurah #clearance #songketterkini #peplum #songketprinted #songketcotten #cotton #kurungmoden #kurungsongket #kurungbudak #newcollectionsongket #blouse #skirt

ARMANI KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan butang
Bukan cutting fit
#azisyaarmani .
Price
ARMANI Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#setbajutunang #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #bajutunang #kurtatunang #bajutunanglelaki #kurtasimple #kurtamurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtamerahjambu #kurtapinkbelacan #kurtapink #kurtadustypink

ADIMAN KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan zip
Bukan cutting fit
#azisyaadiman
.
Price
Adiman Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#setbajutunang #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #bajutunang #kurtatunang #bajutunanglelaki #kurtasimple #kurtamurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtadarkred #kurtared #kurtamerah #kurtamaroon

ADIMAN KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan zip
Bukan cutting fit
#azisyaadiman
.
Price
Adiman Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#setbajutunang #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #bajutunang #kurtatunang #bajutunanglelaki #kurtasimple #kurtamurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtadarkpurple #kurtanavy #kurtanavyblue #kurtabiru

ADIMAN KURTA
Material High Quality Como Crepe
Lengan tak ada zip
Ada poket
Jenis bukaan zip
Bukan cutting fit
#azisyaadiman
.
Price
Adiman Kurta : RM59
Postage : RM8 (SM), RM10 (SS)
.
Whatsapp for Order
+6013 6384762
.
Feedback Review
@azisyafeedback
.
#kurungcomocrepe #bajukurungmini #bajukurung #byazisya #kurungmini #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungsimple #bajuraya #bajuraya2017 #bajusuamiisteri #kurungsedondon #kurta #kurtasedondon #kurtamoden #kurtacouple #bajurayasedondon #bajurayacouple #bajurayasuamiisteri #kurtamint #kurtadarkmint #kurtahijau #kurtasimple

Kalau kami restock Kurta Aryann & Jubah Aryani untuk Raya Haji nanti suka tak?☺☺
.
Suka ke suka? Hihi
.

Whatsapp 0136160214
Whatsapp 0136160214
Whatsapp 0136160214
.

#kurtaaryann #jubaharyani #bajurayasuamiisteri #rayahaji #bajurayaonline #bajurayahaji #setcouplesuamiisteri #kurtaraya #jubahraya

Selamat hari raya dari kami sekeluarga @adamirashraf
.
.
Mohon maaf zahir batin kalau ada proses jual beli yang mengguris hati..saya akan cuba yg terbaik untuk memuaskan hati anda
.
Dah boleh start shopping untuk open house & raya haji pulak..😍😍 baju menawan dah start release tuu
.
.
#rayakansebulan #bajuraya #bajuraya2017 #aidilfitri #aidiladha #rayaqorban #rayahaji2017 #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #zizanmall #bajurayaibuanak #bajurayasuamiisteri #bajurayasedondon

Most Popular Instagram Hashtags