[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajurayaletop

9302 posts

TOP POSTS

Haiii! Selamat Bekerja uolls! 😘
.
Korang yang suka warna2 pestle ni haa, wajib dapatkan Cananga Peplum in BUTTER! Wajib okay hihi
.
Whatsapp 011-10249409, 011-10259409
.
Website www.lisaadam.com.my
.
#bajuraya2017
#bajurayaletop
#lisaadamraya2017

Cantikkkkk sangattttt @syahamimishahri donning Summer Doll Peplum in Mustard 💛. Cantik, ayu, sopan! Perfect 10 wife material 😍 gituuuu
.
Promotion price: RM 159
(Normal price: RM 289)
.
📱 whatsapp: 011-10249409
.
🖥 website: www.lisaadam.com.my
.
📍waze: lisa adam hq
.
#bajurayaletop
#peplumraya
#lisaadamraya2017
#ootdcontestlisaadam

Cantik sangat ni kenapa?! 😍😍😍 @dayahbakar donning our Lisa Kurung in Mint. Cantik sangat2!! Korang wajib grab tauu...
.
📱whatsapp 011-10249409
.
🖥 www.lisaadam.com.my
.
#bajurayaletop
#bajuraya2017
#bffriendly
#lisaadamraya2017

Korang tahu tak, nama collection Lisa Adam yang ni? 🤓
.
#bajurayaletop
#breastfeedingfriendly
#lisaadamraya2017

Boleh bayang tak, pagi lebaran ni korang sesuci lebaran dengan memakai Lisa Kurung ni!! 😍😍😍
.
Lisa Kurung - WHITE
.
Cecepat Grab tauuuu.
.
Whatsapp 011-10249409, 011-10259409
.
Website www.lisaadam.com.my
.
#bajurayaletop
#bajuraya2017
#lisaadamraya2017

Korang dah dapatkan tak Autumn Jubah? Cepat order sebab stok semakin surut!
.
Whatsapp 011-10249409, 011-10259409
.
Website www.lisaadam.com.my
.
#bajuraya2017
#bajurayaletop
#lisaadamraya2017

Sebelum tido, mehh tengok baju Butterfly Doll Peplum nii haaa. Kalau berkenan boleh beli, kalau tak berkenan kena beli jugak 😉😉😉😉
.
Butterfly Doll Peplum- PURPLE & MINT
.
Whatsapp 011-10249409, 011-10259409
.
Website www.lisaadam.com.my
.
#bajuraya2017
#bajurayaletop
#lisaadamraya2017

Thank you @achuhuda for wearing SOPHIE KURUNG in MINT GREEN and LIGHT GREY 😍
.
Promotion price: RM 159
(Normal price: RM 299)
.
🖥 website: www.lisaadam.com.my
.
Hurry while stock last!
.
#bajurayaletop
#breastfeedingfriendly
#lisaadamraya2017
#ootdcontestlisaadam

Haiii 👋🏻 Korang dah dapatkan Rosy Kurung? Rosy Kurung ni ada 3 color tauu - Golden Brown, Light Violet dan Purple. Grab while stock lasts! 😘
.
📱011-10249409
.
🖥 www.lisaadam.com.my
.
📍waze: lisa adam Hq (9am-6pm)
.
#rosykurung
#bffriendly
#bajurayaletop
#lisaadamraya2017

MOST RECENT

🌸A R I E L🌸
.
Elegan ke tak elegan FR ARIEL ni? Pakai pergi office nanti mesti orang tanya baju beli kat mana 😋
.
Size: XS, S, M, L, XL, XXL
Material : Comocrepe & Organza Premium
.
Colour:
1. Black
2. Pink
3. Cream
4. Light grey .
✔ Wudhu friendly
✔ Nursing friendly
✔ Semi-stretchable
✔ Cold material
.
❤❤❤❤❤
.
1 SET: RM139 (Exclude Postage)
(Tak boleh beli asing)
.
#bajucantik #bajupastel #bajucantikmalaysia #sayajualbaju #sayajualbajumurah #bajumurah #bajupastelmurah #setpastel #fifarasol #fifarasolexclusive #kurungmoden #sayajualbajuraya #bajuraya #bajurayamoden #fifarasoltrustedagent #fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel

Ramai ke yang belum ada apa-apa koleksi daripada FIFA.RASOL EXCLUSIVE ni? Kita dah ada 2 🙈 Rugi la kalau belum ada 😋
.
🔹 MATERIAL TIP TOP!
.
Menggunakan como crepe yang bila pakai je memang selesa dan best sebab sejuk, flowy dan jatuh terletak!
.
🔹 BEST CUTTING FOR YOU
.
Cutting yang longgar & menekankan konsep LOOSE CUTTING yang memang sangat patuh syariah! Jangan risau, memang tak ketat untuk awak semua 💕
.
🔹 DESIGN RARE
.
Design yg SIMPLE TAPI MENARIK. Less is more kata orang tapi walaupun simple, DESIGN KAMI RARE. Tak terdapat di mana-mana butik!
.
🔹 NURSING / BREASTFEEDING FRIENDLY!
.
Kita sediakan zip yang tersorok di bahagian dada. Haa lepasni mommies boleh pergi kenduri bawa anak kecil tanpa risau! Takda hal!
.
🔹 WUDUK FRIENDLY
.
Ada zip pada bahagian tangan. So nanti masa nak ambil air wuduk, tinggal tarik je zip tu 😍
.
🔹 TIDAK JARANG.
.
Kesayangan semua tak perlu pakai baju berlapis-lapis! Deluxe sangatlah tidak jarang tauuu 😍
.
.
BERAPA HARGA #FRDELUXE YANG MENGANCAM NI YE?
😍😍😍
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi! .
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

Alahaiiii manisnyaaa nampak bila pakai #FRROYALE ni! #FRROYALE tengah harga promo ni! Kenapa korang wajib beli?
.
🔹 MATERIAL TIP TOP!
.
MATERIAL memang selesa dan best sebab sejuk, flowy dan jatuh terletak!
.
🔹 BEST CUTTING FOR YOU
.
Cutting yang longgar & menekankan konsep LOOSE CUTTING yang memang sangat patuh syariah! Jangan risau, memang tak ketat untuk awak semua 💕
.
🔹 DESIGN RARE
.
Design yg SIMPLE TAPI MENARIK. Less is more kata orang tapi walaupun simple, DESIGN KAMI RARE. Tak terdapat di mana-mana butik!
.
🔹 NURSING / BREASTFEEDING FRIENDLY!
.
Kita sediakan zip yang tersorok di bahagian dada. Haa lepasni mommies boleh pergi kenduri bawa anak kecil tanpa risau! Takda hal!
.
🔹 WUDUK FRIENDLY
.
Ada zip pada bahagian tangan. So nanti masa nak ambil air wuduk, tinggal tarik je zip tu 😍
.
🔹 TIDAK JARANG
.
BERAPA HARGA #FRROYALE YANG MENGANCAM NI YE?
😍😍😍
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRRoyale pada harga promosi!
.
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

Lawa ke lawa gila? Kenapa manis sangat bila pakai #FRDELUXE ni! #FRDELUXE tengah harga promo ni! Kenapa korang wajib beli?
.
🔹 MATERIAL TIP TOP!
.
Menggunakan como crepe yang bila pakai je memang selesa dan best sebab sejuk, flowy dan jatuh terletak!
.
🔹 BEST CUTTING FOR YOU
.
Cutting yang longgar & menekankan konsep LOOSE CUTTING yang memang sangat patuh syariah! Jangan risau, memang tak ketat untuk awak semua 💕
.
🔹 DESIGN RARE
.
Design yg SIMPLE TAPI MENARIK. Less is more kata orang tapi walaupun simple, DESIGN KAMI RARE. Tak terdapat di mana-mana butik!
.
🔹 NURSING / BREASTFEEDING FRIENDLY!
.
Kita sediakan zip yang tersorok di bahagian dada. Haa lepasni mommies boleh pergi kenduri bawa anak kecil tanpa risau! Takda hal!
.
🔹 WUDUK FRIENDLY
.
Ada zip pada bahagian tangan. So nanti masa nak ambil air wuduk, tinggal tarik je zip tu 😍
.
🔹 TIDAK JARANG.
.
Kesayangan semua tak perlu pakai baju berlapis-lapis! Deluxe sangatlah tidak jarang tauuu 😍
.
.
BERAPA HARGA #FRDELUXE YANG MENGANCAM NI YE?
😍😍😍
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi! .
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

Alahaiiii manisnyaaa nampak bila pakai #FRDELUXE ni! #FRDELUXE tengah harga promo ni! Kenapa korang wajib beli?
.
🔹 MATERIAL TIP TOP!
.
Menggunakan como crepe yang bila pakai je memang selesa dan best sebab sejuk, flowy dan jatuh terletak!
.
🔹 BEST CUTTING FOR YOU
.
Cutting yang longgar & menekankan konsep LOOSE CUTTING yang memang sangat patuh syariah! Jangan risau, memang tak ketat untuk awak semua 💕
.
🔹 DESIGN RARE
.
Design yg SIMPLE TAPI MENARIK. Less is more kata orang tapi walaupun simple, DESIGN KAMI RARE. Tak terdapat di mana-mana butik!
.
🔹 NURSING / BREASTFEEDING FRIENDLY!
.
Kita sediakan zip yang tersorok di bahagian dada. Haa lepasni mommies boleh pergi kenduri bawa anak kecil tanpa risau! Takda hal!
.
🔹 WUDUK FRIENDLY
.
Ada zip pada bahagian tangan. So nanti masa nak ambil air wuduk, tinggal tarik je zip tu 😍
.
🔹 TIDAK JARANG.
.
Kesayangan semua tak perlu pakai baju berlapis-lapis! Deluxe sangatlah tidak jarang tauuu 😍
.
.
BERAPA HARGA #FRDELUXE YANG MENGANCAM NI YE?
😍😍😍
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi! .
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

Kita belanja satu video pusing-pusing daripada #ladyboss! Nampak tak dia punya FLOWY tu macamana alamak 😍😭
.
R O Y A L E
Size - PM for size
Material : Comocrepe
Cutting : Loose pleated (top) | Loose mermaid cut (skirt)
.
✔️ Wudhu friendly
✔️ Breastfeeding friendly
✔️ Semi-stretchable
✔️ Cold material
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi!
.
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

R O Y A L E
Size - PM for size
Material : Comocrepe
Cutting : Loose pleated (top) | Loose mermaid cut (skirt)
.
✔️ Wudhu friendly
✔️ Breastfeeding friendly
✔️ Semi-stretchable
✔️ Cold material
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi!
.
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

R O Y A L E
Size - PM for size
Material : Comocrepe
Cutting : Loose pleated (top) | Loose mermaid cut (skirt)
.
✔️ Wudhu friendly
✔️ Breastfeeding friendly
✔️ Semi-stretchable
✔️ Cold material
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi!
.
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

R O Y A L E
Size - PM for size
Material : Comocrepe
Cutting : Loose pleated (top) | Loose mermaid cut (skirt)
.
✔️ Wudhu friendly
✔️ Breastfeeding friendly
✔️ Semi-stretchable
✔️ Cold material
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi!
.
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

R O Y A L E
Size - PM for size
Material : Comocrepe
Cutting : Loose pleated (top) | Loose mermaid cut (skirt)
.
✔️ Wudhu friendly
✔️ Breastfeeding friendly
✔️ Semi-stretchable
✔️ Cold material
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi!
.
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
RM 179 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

#FRDELUXE tengah harga promo ni! Kenapa kena ada #FRDELUXE ni?
.
KEISTIMEWAAN FR DELUXE:
.
🔹 MATERIAL TIP TOP!
.
Menggunakan como crepe yang bila pakai je memang selesa dan best sebab sejuk, flowy dan jatuh terletak!
.
🔹 BEST CUTTING FOR YOU
.
Cutting yang longgar & menekankan konsep LOOSE CUTTING yang memang sangat patuh syariah! Jangan risau, memang tak ketat untuk awak semua 💕
.
🔹 DESIGN RARE
.
Design yg SIMPLE TAPI MENARIK. Less is more kata orang tapi walaupun simple, DESIGN KAMI RARE. Tak terdapat di mana-mana butik!
.
🔹 NURSING / BREASTFEEDING FRIENDLY!
.
Kita sediakan zip yang tersorok di bahagian dada. Haa lepasni mommies boleh pergi kenduri bawa anak kecil tanpa risau! Takda hal!
.
🔹 WUDUK FRIENDLY
.
Ada zip pada bahagian tangan. So nanti masa nak ambil air wuduk, tinggal tarik je zip tu 😍
.
🔹 TIDAK JARANG.
.
Kesayangan semua tak perlu pakai baju berlapis-lapis! Deluxe sangatlah tidak jarang tauuu 😍
.
.
BERAPA HARGA #FRDELUXE YANG MENGANCAM NI YE?
😍😍😍
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi! .
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

#FRDELUXE tengah harga promo ni! Kenapa kena ada #FRDELUXE ni?
.
KEISTIMEWAAN FR DELUXE:
.
🔹 MATERIAL TIP TOP!
.
Menggunakan como crepe yang bila pakai je memang selesa dan best sebab sejuk, flowy dan jatuh terletak!
.
🔹 BEST CUTTING FOR YOU
.
Cutting yang longgar & menekankan konsep LOOSE CUTTING yang memang sangat patuh syariah! Jangan risau, memang tak ketat untuk awak semua 💕
.
🔹 DESIGN RARE
.
Design yg SIMPLE TAPI MENARIK. Less is more kata orang tapi walaupun simple, DESIGN KAMI RARE. Tak terdapat di mana-mana butik!
.
🔹 NURSING / BREASTFEEDING FRIENDLY!
.
Kita sediakan zip yang tersorok di bahagian dada. Haa lepasni mommies boleh pergi kenduri bawa anak kecil tanpa risau! Takda hal!
.
🔹 WUDUK FRIENDLY
.
Ada zip pada bahagian tangan. So nanti masa nak ambil air wuduk, tinggal tarik je zip tu 😍
.
🔹 TIDAK JARANG.
.
Kesayangan semua tak perlu pakai baju berlapis-lapis! Deluxe sangatlah tidak jarang tauuu 😍
.
.
BERAPA HARGA #FRDELUXE YANG MENGANCAM NI YE?
😍😍😍
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi! .
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

#FRDELUXE tengah harga promo ni! Kenapa kena ada #FRDELUXE ni?
.
KEISTIMEWAAN FR DELUXE:
.
🔹 MATERIAL TIP TOP!
.
Menggunakan como crepe yang bila pakai je memang selesa dan best sebab sejuk, flowy dan jatuh terletak!
.
🔹 BEST CUTTING FOR YOU
.
Cutting yang longgar & menekankan konsep LOOSE CUTTING yang memang sangat patuh syariah! Jangan risau, memang tak ketat untuk awak semua 💕
.
🔹 DESIGN RARE
.
Design yg SIMPLE TAPI MENARIK. Less is more kata orang tapi walaupun simple, DESIGN KAMI RARE. Tak terdapat di mana-mana butik!
.
🔹 NURSING / BREASTFEEDING FRIENDLY!
.
Kita sediakan zip yang tersorok di bahagian dada. Haa lepasni mommies boleh pergi kenduri bawa anak kecil tanpa risau! Takda hal!
.
🔹 WUDUK FRIENDLY
.
Ada zip pada bahagian tangan. So nanti masa nak ambil air wuduk, tinggal tarik je zip tu 😍
.
🔹 TIDAK JARANG.
.
Kesayangan semua tak perlu pakai baju berlapis-lapis! Deluxe sangatlah tidak jarang tauuu 😍
.
.
BERAPA HARGA #FRDELUXE YANG MENGANCAM NI YE?
😍😍😍
.
Okay FR bagi HARGA PROMO! Korang boleh dapatkan #FRDeluxe pada harga promosi! .
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
RM 169 / SEPASANG
.
UNTUK ORDER 👇
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YE 🙈
.
#fifarasol #fifarasolexclusive #frdeluxe #frdeluxeraya #sayajualbaju #bajurayamurah #bajurayaletop #bajurayalawa #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajupastel #bajucantik #bajukurungmalaysia #pastellover #bajukurungpastel #pastelmalaysia #bajupastelmurah #kurungmoden #kurungpastel #fifarasoltrustedagent

READY TO WEAR FOR STYLISH LOOK. Seperti yang di janjikan, latest collection yg sangat sesuai dan mudah utk muslimah yg nak nampak trendy😍😍😍
.
.
🌸NELY TOP 🌸
.
Free size fit S UNTIL XL
Price : RM60 FREE POSTAGE SM /ADD RM3 for SS
.
Measurement 👇🏼
BAHU : 18"
DADA : 40"
LABUH LENGAN : 20.5"
LILIT LENGAN : 8.5"
LABUH TOP : 36"
.
.
✅material cotton sejuk dan selesa
✅patches tidak mudah tanggal
✅labuh dan tidak jarang
.
WHATS APP 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

READY TO WEAR FOR STYLISH LOOK. Seperti yang di janjikan, latest collection yg sangat sesuai dan mudah utk muslimah yg nak nampak trendy😍😍😍
.
.
🌸NELY TOP 🌸
.
Free size fit S UNTIL XL
Price : RM60 FREE POSTAGE SM /ADD RM3 for SS
.
Measurement 👇🏼
BAHU : 18"
DADA : 40"
LABUH LENGAN : 20.5"
LILIT LENGAN : 8.5"
LABUH TOP : 36"
.
.
✅material cotton sejuk dan selesa
✅patches tidak mudah tanggal
✅labuh dan tidak jarang
.
WHATS APP 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

READY TO WEAR FOR STYLISH LOOK. Seperti yang di janjikan, latest collection yg sangat sesuai dan mudah utk muslimah yg nak nampak trendy😍😍😍
.
.
🌸NELY TOP 🌸
.
Free size fit S UNTIL XL
Price : RM60 FREE POSTAGE SM /ADD RM3 for SS
.
Measurement 👇🏼
BAHU : 18"
DADA : 40"
LABUH LENGAN : 20.5"
LILIT LENGAN : 8.5"
LABUH TOP : 36"
.
.
✅material cotton sejuk dan selesa
✅patches tidak mudah tanggal
✅labuh dan tidak jarang
.
WHATS APP 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

💕 Kurung Inspire 💕 .
.
🌸Design Kurung modern bercorak kristal, labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple ( ada diamond & xde diamond boleh request ) .
.
Wassap for order dear 👇🏻 http://raniakurung0169625685.wasap.my .
.
READYSTOCK 😘 .
.
#bajuraya2017 #bajurayahajimurah #bajuraya #bajukurung #bajubatik #bajubatikmurah #bajubatikkerja #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayaletop #bajukurungmoden #bajukurunhmodenraya

💕 Kurung Inspire 💕 .
.
🌸Design Kurung modern bercorak kristal, labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple ( ada diamond & xde diamond boleh request ) .
.
Wassap for order dear 👇🏻 http://raniakurung0169625685.wasap.my .
.
READYSTOCK 😘 .
.
#bajuraya2017 #bajurayahajimurah #bajuraya #bajukurung #bajubatik #bajubatikmurah #bajubatikkerja #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayaletop #bajukurungmoden #bajukurunhmodenraya

💕 Kurung Inspire 💕 .
.
🌸Design Kurung modern bercorak kristal, labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple ( ada diamond & xde diamond boleh request ) .
.
Wassap for order dear 👇🏻 http://raniakurung0169625685.wasap.my .
.
READYSTOCK 😘 .
.
#bajuraya2017 #bajurayahajimurah #bajuraya #bajukurung #bajubatik #bajubatikmurah #bajubatikkerja #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayaletop #bajukurungmoden #bajukurunhmodenraya

💕 Kurung Inspire 💕 .
.
🌸Design Kurung modern bercorak kristal, labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple ( ada diamond & xde diamond boleh request ) .
.
Wassap for order dear 👇🏻 http://raniakurung0169625685.wasap.my .
.
READYSTOCK 😘 .
.
#bajuraya2017 #bajurayahajimurah #bajuraya #bajukurung #bajubatik #bajubatikmurah #bajubatikkerja #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayaletop #bajukurungmoden #bajukurunhmodenraya

💕 Kurung Inspire 💕 .
.
🌸Design Kurung modern bercorak kristal, labuh menutupi punggung 🌸Material Batik Royal Silk
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple ( ada diamond & xde diamond boleh request ) .
.
Wassap for order dear 👇🏻 http://raniakurung0169625685.wasap.my .
.
READYSTOCK 😘 .
.
#bajuraya2017 #bajurayahajimurah #bajuraya #bajukurung #bajubatik #bajubatikmurah #bajubatikkerja #bajurayaterkini #bajurayamurah #bajurayaletop #bajukurungmoden #bajukurunhmodenraya

Our BELLA LACEY yg teramat exclusive ni sesuai digayakan bersama palazo, jeans and skirt 😍 Nak pakai pergi office ke dating ke hang out ke, ai swear u gonna looks so perfect 💕
.
.
Here, details siap for uolls, Grab now💃💃
👇👇
PRICE : RM63 FREE POSTAGE
SIZE : 34&36
MATERIAL : EXCLUSIVE LACE + FULL LINING
.
💗SIZE "34"💗
bahu -13.5" - 14.5"
dada - 31" - 34"
labuh lengan - 22"
lilit lengan - 12"
labuh top - 24.5"
.
💗SIZE "36" 💗
Bahu - 14" - 15"
Dada - 34" - 37"
Labuh Lengan - 23.5"
Lilit lengan - 14"
Labuh top - 25"
.
✅full lining
✅material sejuk dan selesa
✅lace exclusive dan tak mudah rosak
.
WHATS APP 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Our BELLA LACEY yg teramat exclusive ni sesuai digayakan bersama palazo, jeans and skirt 😍 Nak pakai pergi office ke dating ke hang out ke, ai swear u gonna looks so perfect 💕
.
.
Here, details siap for uolls, Grab now💃💃
👇👇
PRICE : RM63 FREE POSTAGE
SIZE : 34&36
MATERIAL : EXCLUSIVE LACE + FULL LINING
.
💗SIZE "34"💗
bahu -13.5" - 14.5"
dada - 31" - 34"
labuh lengan - 22"
lilit lengan - 12"
labuh top - 24.5"
.
💗SIZE "36" 💗
Bahu - 14" - 15"
Dada - 34" - 37"
Labuh Lengan - 23.5"
Lilit lengan - 14"
Labuh top - 25"
.
✅full lining
✅material sejuk dan selesa
✅lace exclusive dan tak mudah rosak
.
WHATS APP 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Our BELLA LACEY yg teramat exclusive ni sesuai digayakan bersama palazo, jeans and skirt 😍 Nak pakai pergi office ke dating ke hang out ke, ai swear u gonna looks so perfect 💕
.
.
Here, details siap for uolls, Grab now💃💃
👇👇
PRICE : RM63 FREE POSTAGE
SIZE : 34&36
MATERIAL : EXCLUSIVE LACE + FULL LINING
.
💗SIZE "34"💗
bahu -13.5" - 14.5"
dada - 31" - 34"
labuh lengan - 22"
lilit lengan - 12"
labuh top - 24.5"
.
💗SIZE "36" 💗
Bahu - 14" - 15"
Dada - 34" - 37"
Labuh Lengan - 23.5"
Lilit lengan - 14"
Labuh top - 25"
.
✅full lining
✅material sejuk dan selesa
✅lace exclusive dan tak mudah rosak
.
WHATS APP 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Our BELLA LACEY yg teramat exclusive ni sesuai digayakan bersama palazo, jeans and skirt 😍 Nak pakai pergi office ke dating ke hang out ke, ai swear u gonna looks so perfect 💕
.
.
Here, details siap for uolls, Grab now💃💃
👇👇
PRICE : RM63 FREE POSTAGE
SIZE : 34&36
MATERIAL : EXCLUSIVE LACE + FULL LINING
.
💗SIZE "34"💗
bahu -13.5" - 14.5"
dada - 31" - 34"
labuh lengan - 22"
lilit lengan - 12"
labuh top - 24.5"
.
💗SIZE "36" 💗
Bahu - 14" - 15"
Dada - 34" - 37"
Labuh Lengan - 23.5"
Lilit lengan - 14"
Labuh top - 25"
.
✅full lining
✅material sejuk dan selesa
✅lace exclusive dan tak mudah rosak
.
WHATS APP 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Sambil2 bersantai di hujung minggu bersama kluarga tercinta.. Meh lerr belek2 koleksi2 baru di @ma7boutique kejap. Pasti tak menyesal👻 Ni haa our hot items SEROJA SUIT ada lagi utk uolls😱😍
.
. 📢 Restockkk hot itemsss
.
💜 SEROJA SUIT 💜
.
RM90 free postage
.
Available lagi 4 color: soft blue, soft pink, cream, gold.
.
Whats App 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Sambil2 bersantai di hujung minggu bersama kluarga tercinta.. Meh lerr belek2 koleksi2 baru di @ma7boutique kejap. Pasti tak menyesal👻 Ni haa our hot items SEROJA SUIT ada lagi utk uolls😱😍
.
. 📢 Restockkk hot itemsss
.
💜 SEROJA SUIT 💜
.
RM90 free postage
.
Available lagi 4 color: soft blue, soft pink, cream, gold.
.
Whats App 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Sambil2 bersantai di hujung minggu bersama kluarga tercinta.. Meh lerr belek2 koleksi2 baru di @ma7boutique kejap. Pasti tak menyesal👻 Ni haa our hot items SEROJA SUIT ada lagi utk uolls😱😍
.
. 📢 Restockkk hot itemsss
.
💜 SEROJA SUIT 💜
.
RM90 free postage
.
Available lagi 4 color: soft blue, soft pink, cream, gold.
.
Whats App 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Sambil2 bersantai di hujung minggu bersama kluarga tercinta.. Meh lerr belek2 koleksi2 baru di @ma7boutique kejap. Pasti tak menyesal👻 Ni haa our hot items SEROJA SUIT ada lagi utk uolls😱😍
.
. 📢 Restockkk hot itemsss
.
💜 SEROJA SUIT 💜
.
RM90 free postage
.
Available lagi 4 color: soft blue, soft pink, cream, gold.
.
Whats App 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Baru beberapa hari launch, ada color dah sold out😱😱😱
.
.
Ai dah cakap, OVERALL ANOZARA ni memang laku kerassss. Tp dont worry, yg mana sold out tu dah di restockkk. So cepat! Sebelum terlepas lagi 👯 .
RM75 sahaja, Free postage
Details boleh Whats App 014-2129793
Atau check out >>> @ma7boutique
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Baru beberapa hari launch, ada color dah sold out😱😱😱
.
.
Ai dah cakap, OVERALL ANOZARA ni memang laku kerassss. Tp dont worry, yg mana sold out tu dah di restockkk. So cepat! Sebelum terlepas lagi 👯 .
RM75 sahaja, Free postage
Details boleh Whats App 014-2129793
Atau check out >>> @ma7boutique
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Baru beberapa hari launch, ada color dah sold out😱😱😱
.
.
Ai dah cakap, OVERALL ANOZARA ni memang laku kerassss. Tp dont worry, yg mana sold out tu dah di restockkk. So cepat! Sebelum terlepas lagi 👯 .
RM75 sahaja, Free postage
Details boleh Whats App 014-2129793
Atau check out >>> @ma7boutique
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Baru beberapa hari launch, ada color dah sold out😱😱😱
.
.
Ai dah cakap, OVERALL ANOZARA ni memang laku kerassss. Tp dont worry, yg mana sold out tu dah di restockkk. So cepat! Sebelum terlepas lagi 👯 .
RM75 sahaja, Free postage
Details boleh Whats App 014-2129793
Atau check out >>> @ma7boutique
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

OVERALL ANOZARA TREND TERBARU BUAT GADIS-GADIS YANG TRENDY DAH READYYYY !! TAPI STOCK KALI NI LIMITED TERAMAT, SEBAB DAH SUSUT DIKEBAS PENGGEMAR FASHION😱😆😍
.
.
💜OVERALL ANOZARA💜
.
💗material overall : cotton strechable 💗material inner : tshirt strechable 💗size : free size fit XS until M
💗Price (one set overall + inner) :RM75 free postaga for sm
.
MEASUREMENT 👇🏼👇🏼👇🏼
OVERALL :
Dada : 32"-34"
Pinggang : 25" - 34"
Punggung : 35" - 42"
Labuh Kaki : 40.5"
Lilit buku Lali : 12"
(ada poket)
.
INNER (cutting XS-S)
Bahu : 12" - 15.5"
Dada : 32"-34"
Labuh Lengan : 20.5"
Lilit Lengan : 7.5"
Labuh Top : 18"
.
Speciality 💗👇🏼
💕 boleh mix n match overall and inner
💕overall mempunyai poket di kiri dan kanan 💕material sejuk dan strechable 💕mempunyai 5pilihan warna overall ,dan 4 pilihan warna inner .
COLOR AVAILABLE FOR OVERALL
💚EMERALD GREEN
💚MAROON
💚BLACK
💚NAVY BLUE
💚GREY
COLOR AVAILABLE FOR INNER
💚RED
💚WHITE
💚BROWN
💚BLACK
.
WHATS APP 014-2129793
.
.
#sayajual #moodrepublik #malaysianfashion #jualanmurah #trending #newcollection #collection2017 #fishtail #terlajaklaris #aidiladha2017 #rayahaji2017 #trustedseller #topshop #stylo #swapreview #fashion2017 #bajurayaletop #peplum #bajuletop #topshop #topviral #onlineshoppingmalaysia #festival #aorfestival #hlive #hotitem #trendyfashion #merdekarayapromo #latestcollection #ma7boutique

Most Popular Instagram Hashtags