#bajuraya2018

MOST RECENT

BERLIAN TUNIK ( produk baru )
LD : +-102cm
PANJANG : +-101cm
MAT : BALOTELLY
HARGA : 65.000
BERAT : 280gr

#PAKAIANONLINE #BLOUSE #COLORFUL #WARNA #GROSIR #HIJABERS #BANDUNG #SUPPLIERBAJU #ONLINESHOP #BERLIANTUNIK #tunic #blouse #bajutunik #bajuraya2018
#bajubagus

PEMESANAN DAPAT DILAKUKAN VIA
> Admin WA 1: 087882287482

הצלחה היא,לאהוב את מי שאתה,את מה שאתה עושה ואת הדרך בה אתה עושה זאת.(מאיה אנג'לו). #gaunnikah #classic #emuna #gamis #bajuraya2018 #instablogger #moda #bajuprewedding #maternitydress #dress #jubahmuslimah

Kebaya carmela red vs kebaya sabrina navy blue 😋 dua dua meletop uolls! .
-

Good news: kita nak clear kan stock utk semua kebaya one set ni dengan harga paling murah 😍 lagi murah dari harga promo yg kita pernah buat tau! .
-

Bad news : tapi kita clearkan stock semua ni sbb lepasni takkan restock dah 😢 korang takkan jumpa lg kebaya exclusive one set mcm ni dgn harga murah tau! .
-

KEBAYA ONE SET
Free corset ✅
Free kain pario ✅
Free button pario ✅
Free postage sm&ss ✅ .
-

CEPAT WHATSAPP NOW 0173669328! Atau klik sahaja link dekat bio tu 😘
.
-

#kebayaraya #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurung #kebayamoden #kebayamalaysia #kebayamodenmalaysia #kebayamodern #kebayamodernmurah #kebayamodern2018 #kebayapariomalaysia #kebayapario #kebayabatik #kebayabatikmalaysia

BAHAGIA KAN WANITA MU DENGAN RM60 SAHAJA !❤
Dalam 1 botol diberi 3 khasiat ! 🌼PUTIH⭐ INTIM ⭐LANGSING🌼
jimat ke jimat ?
Tak perlu nak beli mahal2 .
RM60 SAHAJA untuk jaga kulit, badan dan dalaman 😙👍
.
.
.
Setiap wanita idamkan
______
💗kulit yg bersih.
💗badan yang cantik dan
💗dalaman yg elok.
Perla coffee exclusive dah sediakan ketiga2 fungsi tu . Apa lagi . Grab lah skrg! 😎 .
.
.
Www.wasap.my/60172450984 #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct

BAHAGIA KAN WANITA MU DENGAN RM60 SAHAJA !❤
Dalam 1 botol diberi 3 khasiat ! 🌼PUTIH⭐ INTIM ⭐LANGSING🌼
jimat ke jimat ?
Tak perlu nak beli mahal2 .
RM60 SAHAJA untuk jaga kulit, badan dan dalaman 😙👍
.
.
.
Setiap wanita idamkan
______
💗kulit yg bersih.
💗badan yang cantik dan
💗dalaman yg elok.
Perla coffee exclusive dah sediakan ketiga2 fungsi tu . Apa lagi . Grab lah skrg! 😎 .
.
.
Www.wasap.my/60172450984 #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct

BAHAGIA KAN WANITA MU DENGAN RM60 SAHAJA !❤
Dalam 1 botol diberi 3 khasiat ! 🌼PUTIH⭐ INTIM ⭐LANGSING🌼
jimat ke jimat ?
Tak perlu nak beli mahal2 .
RM60 SAHAJA untuk jaga kulit, badan dan dalaman 😙👍
.
.
.
Setiap wanita idamkan
______
💗kulit yg bersih.
💗badan yang cantik dan
💗dalaman yg elok.
Perla coffee exclusive dah sediakan ketiga2 fungsi tu . Apa lagi . Grab lah skrg! 😎 .
.
.
Www.wasap.my/60172450984 #perlacoffeeexclusive #perlacoffee3in1 #perlacoffee #perlacoffeebaru #hadiahisteri #bellaammararaya2018 #bajuraya2018 #bellaraya2018 #kulitcantik #slimmingproduct

Wow 😍 siapa lah pemilik kebaya rosy cream ni kan? Sebab stock utk kebaya ni dah berkurang and very limited. Siapa cepat dia dpt 😋
.
-

HQ TENGAH NAK CLEAR KAN STOCK NI 😱 Yg pastinya harga lagi murah dari harga promo yg kita pernah buat selama ni! Rugi sgt tau 😍 stock dah makin berkurang ye
.
-

KEBAYA ONE SET
Free corset ✅
Free kain pario ✅
Free button pario ✅
Free postage sm&ss ✅ .
-

CEPAT WHATSAPP NOW 0173669328! Atau klik sahaja link dekat bio tu 😘
.
-

#kebayaraya #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukebayamoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajuraya2018 #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurung #kebayamoden #kebayamalaysia #kebayamodenmalaysia #kebayamodern #kebayamodernmurah #kebayamodern2018 #kebayapariomalaysia #kebayapario #kebayabatik #kebayabatikmalaysia

PROMOSI ‼️
PROMOSI ‼️
PROMOSI ‼️
.
SPRAY PENYEJUK DAN PERFUME KEPALA dari makin dikenali ramai kerana sangat Mudah dibawa kemana saja 💞💞
.
.
Sis sangat sarankan kepada yang ada masalah seperti dibawah , WAJIB ADA SATU sebagai doktor peribadi no 1 anda 🙈👇🏻
.
📍Selalu stress .
📍Rambut bau hapak .
📍Kelemumur .
📍Sering sakit kepala
📍Rambut gugur
.
FRESH HIJAB NI AKAN BERTINDAK SEBAGAI👇🏻
.
✅Hilang stress .
✅Nyah bau hapak .
✅Anti kelemumur .
✅Hilang skit kepala .
✅Perfume rambut .
✅Menyejukkan kepala .
✅Menyuburkan rambut .
✅Menyerap minyak di kepala
.
.
Harga masih promosi taw 📢📢 📢📢
😍Meh pm laju2 📲 0102494855
😍Meh pm laju2 📲 0102494855
😍Meh pm laju2 📲 0102494855
.
❗️HARGA ASAL RM59.90❗️.
🕌PROMOSI RM45.00🕌
.
📮postage add Rm8sm ,Rm11ss
.
💙100ml .
💙PURE organik .
💙Lelaki dan perempuan blh guna .
💙Satu family boleh guna .
💙umur 12 tahun k ats boleh guna
👧🏼👨🏼👩🏼👱🏻👴🏿👵🏻👱🏻‍♀ .
.
Cara guna -
spray 2,3 kali pada kulit kepala dan belakang tengkuk anda☺️ nikmati lah kesejukan nya..
.
#boosterwhitening #boosterfoundationplusvitamin #nshhazbeauty
#freshhijab
#hairtonic
#nostress
#coolhijjab
#ubatputih
#bajuraya2018

#NEWARRIVAL
.
CIRI-CIRI MARTHA KEBAYA BATIK
.
✒ menggunakan material PEARL SKIN PLATINUM dan COTTON BATIK EXCLUSIVE
✒ cutting loose, tidak terlalu fit
✒ BF-friendly ( hidden zip dihadapan)
✒ kain kembang duyung
✒ saiz dari XS hingga XL
✒ terdapat 5 warna-warna yang EXCLUSIVE

RM120sm RM125ss
Free pos

Berminat whatsapp 0197375962
Telegram https://t.me/groupbajukurung

#bajuraya2018 #kurungmoden #kurungraya #kebayamalaysia #kebaya #kurungfishtail #peplum #minikurungmalaysia #kurungpeplum #nursingfriendlykurung #kurungpahang #kurungdoll #Kurunglace #kurungplain #kurungsongket #baazaronline #kurungbatik #baazarpaknil #blousemurahmalaysia #cikgusekolah #kebarung #kebayamini #onlineshoppingmalaysia #kebarungcottonbali #kurungsongketmurahmalaysia #kebayamurahmalaysia #instaniagamalaysia #bajukurungmurah #kurungbunga

ANGGUN VIRAL ... COTTON VIRAL..
Ramai yg mula jatuh hati.. jatuh cinta

Dah pakai mmg tak toleh belakang lg.. tiap2 bulan nak membeli, tak rugi, serius sis, sebulan wajib beli 2 psg buat tukar kulit baju pergi kerja.. 😅

Cepat sebelum terlepas !! Harga ~

Kurung moden / Kurung pahang - RM 59
MINI MODEN - RM 65
(Harga tak termasuk pos)

Nak order wasap
www.wasap.my/shaeharon

#klasikcotton #kurungraya #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmodern #kurungmoden #minikurung #bajukurungpelajar #bajuraya2018 #bajukurungmurah #bajukurungcikgu #bajukurungsedondon #anggunseries #angguncotton #bigstage #uitm #uitmdihatiku

ANGGUN VIRAL ... COTTON VIRAL..
Ramai yg mula jatuh hati.. jatuh cinta

Dah pakai mmg tak toleh belakang lg.. tiap2 bulan nak membeli, tak rugi, serius sis, sebulan wajib beli 2 psg buat tukar kulit baju pergi kerja.. 😅

Cepat sebelum terlepas !! Harga ~

Kurung moden / Kurung pahang - RM 59
MINI MODEN - RM 65
(Harga tak termasuk pos)

Nak order wasap
www.wasap.my/shaeharon

#klasikcotton #kurungraya #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmodern #kurungmoden #minikurung #bajukurungpelajar #bajuraya2018 #bajukurungmurah #bajukurungcikgu #bajukurungsedondon #anggunseries #angguncotton #bigstage #uitm #uitmdihatiku

ANGGUN VIRAL ... COTTON VIRAL..
Ramai yg mula jatuh hati.. jatuh cinta

Dah pakai mmg tak toleh belakang lg.. tiap2 bulan nak membeli, tak rugi, serius sis, sebulan wajib beli 2 psg buat tukar kulit baju pergi kerja.. 😅

Cepat sebelum terlepas !! Harga ~

Kurung moden / Kurung pahang - RM 59
MINI MODEN - RM 65
(Harga tak termasuk pos)

Nak order wasap
www.wasap.my/shaeharon

#klasikcotton #kurungraya #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmodern #kurungmoden #minikurung #bajukurungpelajar #bajuraya2018 #bajukurungmurah #bajukurungcikgu #bajukurungsedondon #anggunseries #angguncotton #bigstage #uitm #uitmdihatiku

ANGGUN VIRAL ... COTTON VIRAL..
Ramai yg mula jatuh hati.. jatuh cinta

Dah pakai mmg tak toleh belakang lg.. tiap2 bulan nak membeli, tak rugi, serius sis, sebulan wajib beli 2 psg buat tukar kulit baju pergi kerja.. 😅

Cepat sebelum terlepas !! Harga ~

Kurung moden / Kurung pahang - RM 59
MINI MODEN - RM 65
(Harga tak termasuk pos)

Nak order wasap
www.wasap.my/shaeharon

#klasikcotton #kurungraya #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmodern #kurungmoden #minikurung #bajukurungpelajar #bajuraya2018 #bajukurungmurah #bajukurungcikgu #bajukurungsedondon #anggunseries #angguncotton #bigstage #uitm #uitmdihatiku

ANGGUN VIRAL ... COTTON VIRAL..
Ramai yg mula jatuh hati.. jatuh cinta

Dah pakai mmg tak toleh belakang lg.. tiap2 bulan nak membeli, tak rugi, serius sis, sebulan wajib beli 2 psg buat tukar kulit baju pergi kerja.. 😅

Cepat sebelum terlepas !! Harga ~

Kurung moden / Kurung pahang - RM 59
MINI MODEN - RM 65
(Harga tak termasuk pos)

Nak order wasap
www.wasap.my/shaeharon

#klasikcotton #kurungraya #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmodern #kurungmoden #minikurung #bajukurungpelajar #bajuraya2018 #bajukurungmurah #bajukurungcikgu #bajukurungsedondon #anggunseries #angguncotton #bigstage #uitm #uitmdihatiku

ANGGUN VIRAL ... COTTON VIRAL..
Ramai yg mula jatuh hati.. jatuh cinta

Dah pakai mmg tak toleh belakang lg.. tiap2 bulan nak membeli, tak rugi, serius sis, sebulan wajib beli 2 psg buat tukar kulit baju pergi kerja.. 😅

Cepat sebelum terlepas !! Harga ~

Kurung moden / Kurung pahang - RM 59
MINI MODEN - RM 65
(Harga tak termasuk pos)

Nak order wasap
www.wasap.my/shaeharon

#klasikcotton #kurungraya #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmodern #kurungmoden #minikurung #bajukurungpelajar #bajuraya2018 #bajukurungmurah #bajukurungcikgu #bajukurungsedondon #anggunseries #angguncotton #bigstage #uitm #uitmdihatiku

ANGGUN VIRAL ... COTTON VIRAL..
Ramai yg mula jatuh hati.. jatuh cinta

Dah pakai mmg tak toleh belakang lg.. tiap2 bulan nak membeli, tak rugi, serius sis, sebulan wajib beli 2 psg buat tukar kulit baju pergi kerja.. 😅

Cepat sebelum terlepas !! Harga ~

Kurung moden / Kurung pahang - RM 59
MINI MODEN - RM 65
(Harga tak termasuk pos)

Nak order wasap
www.wasap.my/shaeharon

#klasikcotton #kurungraya #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmodern #kurungmoden #minikurung #bajukurungpelajar #bajuraya2018 #bajukurungmurah #bajukurungcikgu #bajukurungsedondon #anggunseries #angguncotton #bigstage #uitm #uitmdihatiku

ANGGUN VIRAL ... COTTON VIRAL..
Ramai yg mula jatuh hati.. jatuh cinta

Dah pakai mmg tak toleh belakang lg.. tiap2 bulan nak membeli, tak rugi, serius sis, sebulan wajib beli 2 psg buat tukar kulit baju pergi kerja.. 😅

Cepat sebelum terlepas !! Harga ~

Kurung moden / Kurung pahang - RM 59
MINI MODEN - RM 65
(Harga tak termasuk pos)

Nak order wasap
www.wasap.my/shaeharon

#klasikcotton #kurungraya #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmodern #kurungmoden #minikurung #bajukurungpelajar #bajuraya2018 #bajukurungmurah #bajukurungcikgu #bajukurungsedondon #anggunseries #angguncotton #bigstage #uitm #uitmdihatiku

Most Popular Instagram Hashtags