[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajuraya2017

1005570 posts

TOP POSTS

Mengikut cerita media, MJ mati kerana terlalu banyak dos anaethestic, ubat yang mampu membuatkan jantung berhenti berdenyut jika diambil secara berlebihan.

Satu keputusan yang tidak dihebohkan di media ialah perut MJ tidak mempunyai ubat itu langsung sebaliknya darahnya dipenuhi dengan ubat tersebut seolah disuntik seseorang.
#kongsicherita #kongsicerita #kitajuara #ceritakita #youcanduit #janganlebihlebih #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiainstashop #bazarpaknil #kosongkosong #ramadhan #bajuraya2017

Bsok raya sdah..๐Ÿ’• Yeyy
#kosongkosong #rayasakan #bajuraya2017 #aummmmm

Salam Ramadhan hari ke 30

Alhamdulillah, ucapkan tanda syukur ke hadrat Ilahi kerana telah berjaya melaksanakan ibadah puasa di bulan Ramadhan tahun ini. Sesungguhnya Aidilfitri itu tanda kemenangan buat orang-orang yang berpuasa

Ada yang ingin belajar online RAHSIA TEKNIK INSTAGRAM?

Sambil-sambil kunyah lemang ketupat, ligat jari menyaka dengan ilmu SAKA 4.0

Ilmu bukan sebarang ilmu, ilmu ni buat uolls tak lena tido malam

Terima kasih buat sifu @ajimaura dan Salam Aidilfitri untuk semua ๐Ÿ˜Š

Agen Sah Ebook
Fayy Hamzah

#belajarinstagram
#kelasinstagram
#ebooksaka
#ebookinstagram
#terapiinstagram
#eusahawan
#bazaarpaknil
#kedaionline
#moodrepublik
#kitagunani
#raya2017
#bajuraya2017
#rayasakan
#moodrepublik

Nak tahu tak? Kalau awak booking pakej villa with us, terus dapat baju customade tauuu. Serious best gila! Dapat pilih design awak nak, material dia. Eh syok gila rasa mcm nak booking pakej villa skrg kn?
_
Jum lah jum lah. Whatsapp kita kat 0166426108 tauuuu. Kita wait awakk ๐Ÿ™ˆ
_
Hai bride-to-be ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
_
Mesti tengah tercari2 tempat untuk wedding kan? Lagi2 yg dah all in. Takpayah pening2 nak cari itu ini. Well gais. We have a good news for all of you ๐Ÿ™ˆ
_
Azzuieena Couture ada menyediakan villa perkahwinan tau. Heishh takpayah dah pening2 keluarga yg dtg dr jauh tu nak tidur mana, takperlu booking hotel, homestay etc. Just lepaking dalam villa sama2. Seronoknya!
_
Well for next year deals, Azzuieena Couture bawa pembaharuan kpd bakal2 customer kami.
Villa Wedding Melawati kini hanya Rm29/pax! Minimum pax will be 500pax and nowwww penginapan 3hari 2malam tauu.
_
Eishh buat apa lama2 tu? Ha boleh buat malam berinai, nikah juga di villa. Senang. Takpayah fikir venue lain.
_
Eh nak tahu more details? Jum whatsapp jer 0166426108 sekarang tauuu ๐ŸŒธ
_
#wedding #weddingkl #weddingdays #weddingdais #pelaminrumah #pelamin khemah #pelamincanopy #pelamindewan #pelaminnikah #pelaminberendoi #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminmodern #modernconcept #villa perkahwinan #lamanperkahwinan #jomkahwin #pameranpengantin #personapengantin #sewabaju #sewabajunikah #sewabajutunang #sewabajusanding #bajusongket #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwinmalaysia #bajuraya2017 #bajuraya

Abaikan abam tu.. penat sangat tu urus @bajumelayuslimfit by him .. ni ha ada .. Tracking 19/6 .. ada lg yg tertinggal? Call terus 0176663545 .. jgn text!! .
Haiqal 6800485786
Hafez saidin 6800485775
M shazwan 6800485764
Aiman azman 6800485823
Ismail m 6800790323
Azizi ahmad 6800485834
Wan najwa 6800485845
Dr riduan 6601023866
Dr riduan 6601023833
Wan muhammad 6601023844
Megat A 6800485812
Auni farhah 6601023855
Johari ibrahim 6601023822
Dr abu 4949988433
Ain arissa 6800790146
Hardy 6800790183
Iffah 6800790172
Amirul dasuki 6800790194
Syahidan zam 6800790150
Shahmiel 6800790205
Azizah 6800790102
Taufiq 6800790113
Norazman 6800790220
Amirun azizan 6800790334
Paul 6601023951
Husaimi azman 6800790301
Husaimi azman 6800790242
Nazar shahar 6601023940
Rohamiza 6800790345
Samsol 6800790124
Azrat azman 6800790216
Rabbani 6800790231
Attiqah 6800790312
Mohd asyraf 6800790135
Aiman farhan 6800790161
Khairun nizam 4949988400
* Khairul izzat 6800790253
.
Link utk cek tracking ๐Ÿ‘‰๐Ÿพ http://www.gdexpress.com/malaysia/e-tracking
.

Request utk whatsapp
http://www.wasap.my/60176663545
http://www.wasap.my/60137353545
.
#bajumelayuslimfit #kerollbahry #terletakhelok #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuraya #bajuraya2017 #bajukahwin #bajutunang #bajukahwin2017 #bajumelayumoden #bajusanding #sayajualbajumelayu #bajunikah #dress #pengantin #wedding #malaywedding #melayukacak #slimfit #bajumelayu #sampingsongket #songket

Tahun ni saya memilih pakai warna silver.
.
Sahabat semua warna apa ye.. #AdamCorrie .
#Repost @ellezada
ใƒปใƒปใƒป
Warna silver memang kegemaran ramai, because of the versatility! Senang nak match dengan samping apa-apa warna pun. Kilauan material Roberto Cavalli yang digunakan untuk Baju Melayu Champion 2017 buat korang nampak eksklusif. Tak perlu pening-pening nak berdandan berlebih-lebih. Always good to go! ๐Ÿ˜Žโœจ
.
#BajuRaya2017 #BajuRayaBerkualiti #Ramadhan2017 #Raya2017 #BajuRayaChampion #ZackMerican #AdamCorrie #BajuRaya #BajuRayaSedondon #BajuCouple #BajuRayaKeluarga #BajuRayaKids #BajuMelayuKids #BajuMelayu #BajuKurung2017 #BajuMelayu2017 #BajuMelayuSlimFit #BajuMelayuSmartFit

Baju melayu slimfit by kb last night.. super luruh di jln tar kl.. depan semua house - burger king .. cepatt siap dpt free butang baju.. and beg esklusif ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Request utk whatsapp
http://www.wasap.my/60176663545
http://www.wasap.my/60137353545
.
#bajumelayuslimfit #kerollbahry #terletakhelok #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bajuraya #bajuraya2017 #bajukahwin #bajutunang #bajukahwin2017 #bajumelayumoden #bajusanding #sayajualbajumelayu #bajunikah #dress #pengantin #wedding #malaywedding #melayukacak #slimfit #bajumelayu #sampingsongket #songket

MOST RECENT

Pipi Husna dh kurus sbb puasa hihiks. Cantik bersama dyxy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cod dh ttup ye๐Ÿš— Harga promo msih ada shngga 11:59 PM๐Ÿ˜Š Those yg nk harga promo ni, boleh booking taww. Cpt whtsp/ dm husna ๐Ÿ“ฒ sbb esok dah kembali pd harga asal. Skrg korang tak rugi lgsung klau beli set combo. Tp klau nk cod dh xsempat dh. So korang blh booking dlu utk dpt hrga promo yg kaw2๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cod available๐Ÿš—๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿš—Klang
๐Ÿš—Serdang
๐Ÿš— Subang
๐Ÿš—Shah alam
๐Ÿš— putrajaya
๐Ÿš—cyberjaya
๐Ÿš—Petaling jaya
๐Ÿš—Kuala lumpur
๐Ÿš—Ampang
๐Ÿš—Cheras
๐Ÿš—Gombak
๐Ÿš—Damansara
๐Ÿš—Bangsar
๐Ÿš—Puchong
๐Ÿš—Usj
๐Ÿš—Sg.buloh
๐Ÿš—Bangi
๐Ÿš—Kajang
.
Contact๐Ÿ“ฒ+60105068886
.
#dyxybccream
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik #sayajualdyxymurah #dyxymalaysia #likeforlike #lfl #l4l #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxylipsmatte #dyxymurahmalaysia #dyxydropship #sayajualfoundation #makeup #facemist #dyxysyafiqahaina #codselangor #bajuraya2017 #bedakcompact #dyxylovers #dyxycantik #dyxycheras #dyxygombak #dyxyselangor #dyxyshahalam

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin ๐Ÿ˜Ž ikhlas daripada Harizzz.
#matriye #raya2017ootd #bajuraya2017

Selamat hari raya maaf zahir dan batin buat semua yg mengenali diri ni..maaf sekiranya ada kata2 yg mmbuat sapa2 terasa hati..halalkan yang mana termakan terminum tu...yg termengata tu sy mintak maaf..tergosip ke ape ke sy mintak maaf..hari raya ni sy cuma nak mohon kemaafan kat ssiapa saja yg pernah sy sakiti..yang baik tu datang dari Allah swt dan yg buruk tu dtg dari diri sy sendiri.. SELAMAT HARI RAYA ..๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰#raya2017 #instaraya #instagood #instadaily #teamblack #bajuraya2017 #selamathariraya #eid

Baju purple...
Selamat Hari Raya
#no

selamt hari raya semua..maaf zahir n batin#flx#bajuraya2017 #kurtahijau

๐ŸŒ *Taqabbalallahu minna wa minkum wa ja'alana minal 'aidin wal faizin.* "Semoga Allah menerima (puasa) kita dan menjadikan kita kembali (dalam keadaan suci) dan termasuk orang-orang yang mendapatkan kemenangan*
.
.
๐Ÿ’•*SALAM EIDUL FITRI 2017/1438H*๐Ÿ’•
Mohon maaf zahir dan batin
.

Jangan lupa tagg @annaladies OOTD gambar raya uolls tau..fefeling2 princess gitu๐Ÿ˜
.

Salam Eidul Fitri Sayang,
Anna Ladies

#bajuraya #peplum #peplumdress #bajuraya2017 #bajukenduri #bajudinner #rayahaji #ampang #malaysiaonlineshopping #surihatimrpilot #AlluraPeplumExclusiveย #AlluraPeplum #PetraPeplumBrocadeย #PetraExclusive #kurungpeplumย #peplumkurung #peplumsedondonย #bajurayasedondon #kurungmodenย #bajusedondonย #bajutunang#ootdย #bajurayaย #bajudinnerย #bajupengapit #bajupengapitmurahย #bridesmaidsdress #bazarpaknilย #bazaronlineย #bazarmalaysia #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags