[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bajunikahmurah

67342 posts

TOP POSTS

[ BFF PROMOTION! ] BERITA GEMBIRA BUAT BFF YG BAKAL MENJADI BRIDEMAIDS WEDDING HUJUNG TAHUN NI , BUY 4 FREE ONE ๐Ÿ˜ .

Tak perlu pening2 fikir baju apa nak pakai jadi bridemaids nanti , ajak "girlfriends" korang gayakan #MaryamDress dr #Nurulsgallery dihari bersejarah nanti . Buy 4 FREE 1 , jimat jimat jimat! ๐Ÿ˜ tak cukup dgn tu , kita bagi FREE POSTAGE + FREE KHIMAR ๐Ÿ˜ . Harga sepasang RM189 shj .

Wah! Bestnyaaaaaaa ๐Ÿ’œ
Ditambah pula dgn material kain yg sgt tiptop kualitinya , design yg simple tapi sgt2 menarik & membuatkan si pemakai tampak sopan dan ayu! Tak jemu mata memandang org kata .

Didatangkan dgn warna - warna yg tak lapuk dek zaman . Warna best la yg menarik pandangan . Dari jauh dah terpandang2 bridemaids yg cantik & ayu gitewww ๐Ÿ˜˜ bkn setakat boleh pakai wedding je , nak pakai pegi special event pun boleh . Sgt sesuai digayakan dlm apa jua majlis keramaian .

Tag ur girlfriends now! Jgn lepaskan peluang sbb stok sgt limited ๐Ÿ˜˜ nk order ? jgn lupa follow ig @nrlhusnazan_ @nrlhusnazan_ @nrlhusnazan_ , manatau bertuah dapat free 1 koleksi ker , alhamdulillah rezeki . Hee , thank you ๐Ÿ˜Š . ย #sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #ootd #wedding #bajubridemaids #dressbridemaidsmurah

[PRE ORDER] Mini Kurung Moden. .
.
Diperbuat dari material high quality chiffon and lace.
.
.
Boleh request size 34 hingga la 48.
.
.
RIBEN kalau tak mahu, nak buka pun boleh. Sebab kita beri FREE bila beli baju kurung ini. ๐Ÿ˜Š
.
.
Veil juga diperbuat dari lace dan kain chiffon.
.
.
Kalau mahu sekali baju melayu pun boleh.
.
.
================
Baju kurung RM 320
Veil RM 100
Baju melayu RM 120
=================

KURUNG yang paling HOT!!
Sesuai untik TUNANG,NIKAH๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jon cepat2 grab dengan harga promosi hanya RM80 .Harga asal Rm120 taw (Jimat RM40)
.
.
โœ”๏ธOFFER: RM80SEM/RM85SS
(Free Pos)
โŒHarga Asal:Rm100
==========================================
๐Ÿ’– feedback customer? ๐Ÿ‘‰ @testimoni.iralovers ==========================================
__________________________
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0 1 4 9 2 9 5 2 3 6 .
(Boleh juga klik link BIRU di BIO)

____NO URGENT ORDER.TQ______
__________________________
.

KURUNG LACEY
. *material Quality soft crepe + lace
*hidden zip kt dpan & tangan
*free size fit XS to small L

Shoulder 15"
Bust 38"
Arm hole 16"
Sleeve 23"
Waist 36"
Hips 38"
Length 30"

skirt
Waist 26"-38"
Hip 36"-40"
Length 41" -

๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰DRESS EXCLUSIVE SONGKET
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰TEMPAHAN BRIDAL DR JOHOR
CUSTOMER DIA DAH FITTING DAH!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Terpesona, tergamam, kelu lidah customer bila dah pakai. Rasa semakin tak sabar menunggu hari bahagia. Booking tarikh pun masuk laju je di butik bila ada baju yg WOW macam ni kan. Siapa taknak sila scroll bawah. SIAPA NAK CEPATLAH WHATSAPP DIK OIIII ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โŒBUKAN SEWAโŒ
๐Ÿ’ฐBELI TERUS JADI HAKMILIK๐Ÿ’ฐ
KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE
๐Ÿ“ฑ0189844892๐Ÿ“ฑ
https://api.whatsapp.com/send?phone=60189844892

#bride #bridemalaysia #bridal #bridalmalaysia #pengantin #pengantinmalaysia #bajupengantin #bajupengantinmurah #butik #butikpengantinkl #butikpengantin #butikpengantinshahalam #kahwin #jomkahwin #pengantinmuslimahย  #weddingdress #bridalsingapore #bridalbrunei #singapore #brunei #sabah #sarawak #bajunikah #bajukahwin #bajutunang #bajunikahmurah #bajutunangmurah #tailoronline #tempahbajuonline #tukangjahit

Set sedondon๐ŸŒน
Material chiffon &songket
Saiz 36 sampai 48
Boleh request warna dan saiz
Berminat ?sila whtsp syura ๐Ÿ“ฒ01126815199
#setsedondon
#bajunikahmurah

[ BFF PROMOTION! ] BERITA GEMBIRA BUAT BFF YG BAKAL MENJADI BRIDEMAIDS WEDDING HUJUNG TAHUN NI , BUY 4 FREE ONE ๐Ÿ˜ .

Tak perlu pening2 fikir baju apa nak pakai jadi bridemaids nanti , ajak "girlfriends" korang gayakan #MaryamDress dr #Nurulsgallery dihari bersejarah nanti . Buy 4 FREE 1 , jimat jimat jimat! ๐Ÿ˜ tak cukup dgn tu , kita bagi FREE POSTAGE + FREE KHIMAR ๐Ÿ˜ . Harga sepasang RM189 shj .

Wah! Bestnyaaaaaaa ๐Ÿ’œ
Ditambah pula dgn material kain yg sgt tiptop kualitinya , design yg simple tapi sgt2 menarik & membuatkan si pemakai tampak sopan dan ayu! Tak jemu mata memandang org kata .

Didatangkan dgn warna - warna yg tak lapuk dek zaman . Warna best la yg menarik pandangan . Dari jauh dah terpandang2 bridemaids yg cantik & ayu gitewww ๐Ÿ˜˜ bkn setakat boleh pakai wedding je , nak pakai pegi special event pun boleh . Sgt sesuai digayakan dlm apa jua majlis keramaian .

Tag ur girlfriends now! Jgn lepaskan peluang sbb stok sgt limited ๐Ÿ˜˜ nk order ? jgn lupa follow ig @nrlhusnazan_ @nrlhusnazan_ @nrlhusnazan_ , manatau bertuah dapat free 1 koleksi ker , alhamdulillah rezeki . Hee , thank you ๐Ÿ˜Š . ย #sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #ootd #wedding #bajubridemaids #dressbridemaidsmurah

[ BFF PROMOTION! ] BERITA GEMBIRA BUAT BFF YG BAKAL MENJADI BRIDEMAIDS WEDDING HUJUNG TAHUN NI , BUY 4 FREE ONE ๐Ÿ˜ .

Tak perlu pening2 fikir baju apa nak pakai jadi bridemaids nanti , ajak "girlfriends" korang gayakan #MaryamDress dr #Nurulsgallery dihari bersejarah nanti . Buy 4 FREE 1 , jimat jimat jimat! ๐Ÿ˜ tak cukup dgn tu , kita bagi FREE POSTAGE + FREE KHIMAR ๐Ÿ˜ . Harga sepasang RM189 shj .

Wah! Bestnyaaaaaaa ๐Ÿ’œ
Ditambah pula dgn material kain yg sgt tiptop kualitinya , design yg simple tapi sgt2 menarik & membuatkan si pemakai tampak sopan dan ayu! Tak jemu mata memandang org kata .

Didatangkan dgn warna - warna yg tak lapuk dek zaman . Warna best la yg menarik pandangan . Dari jauh dah terpandang2 bridemaids yg cantik & ayu gitewww ๐Ÿ˜˜ bkn setakat boleh pakai wedding je , nak pakai pegi special event pun boleh . Sgt sesuai digayakan dlm apa jua majlis keramaian .

Tag ur girlfriends now! Jgn lepaskan peluang sbb stok sgt limited ๐Ÿ˜˜ nk order ? jgn lupa follow ig @nrlhusnazan_ @nrlhusnazan_ @nrlhusnazan_ , manatau bertuah dapat free 1 koleksi ker , alhamdulillah rezeki . Hee , thank you ๐Ÿ˜Š . ย #sayajual #bajubyNHA #nrlhusnazan_collection #dressnikah #dresstunang #jubahnikah #jubahtunang #bajukahwin #bajunikah #bajutunang #bajupengantin #dressmurahterkini #bajukahwinterkini #dressmuslimah #bajukahwinmurah #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajurayahaji #dressrayahaji #jubahraya #rayahaji #ootd #wedding #bajubridemaids #dressbridemaidsmurah

MOST RECENT

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขCLEARANCE SALEโ—โ—โ—
.
๐ŸŒนKURUNG MAISARAH
.
๐Ÿ’ฐRM70โœ… [N/P:RM85.00]
๐Ÿ“ฎRM8 SM/ RM12 SS
.
Available Size : S-2XL (Please Refer to Size Chart-Slide left)
.
Colours : Rossy Pink, Turquoise, Purple & Baby Pink
.
Material : Printed Como Crape
.
โœ”Kain Tak panas
โœ”Cutting Kurung Modern
โœ”Ada dat depan dan belakang
โœ”Skirt mermaid cutting
โœ”Round neck
โœ”Zip dekat belakang baju
โœ”kain fully getah
.
To order:
Screenshot gambar dan
๐Ÿ“ฒWhatsapp 017-590 2594(tekan di bio๐Ÿ‘†)
.
#bajuraya #bajurayahaji #bajuraya2017
#bajurayamurah #bajumurah #blousemurah #blousecantik #blousesimple #bajudress #dressjubah #bajupeplum #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajuborong #bajuborongmurah #peplumtop #bajudinner #bajutunang #bajunikah #bajudinnermurah #bajutunangmurah #bajunikahmurah

Hai si cantik manis ๐Ÿ˜„
.
Revolusi jubah kini bermula. Nampak tak si manis #JubahAisyah ni? Hakak tayang sikit keunikan jubah terbaru dalam koleksi untuk si gadis yang tergila-gilakan jubah awesome ni.
.
๐Ÿ‘—Jubah Aisyah๐Ÿ‘— .
๐Ÿฆ‹ Material Italian Moss Crepe
๐Ÿฆ‹ Size S - 5XL
๐Ÿฆ‹ Zip BF (12 inchi)
๐Ÿฆ‹ Zip Tangan
๐Ÿฆ‹ Cutting A-Cut
.
Harga cintan cintun hakak kasi
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!!
.
๐Ÿ‘‡๐ŸปAjum order . Klik link di bio okey !

Hai si cantik manis ๐Ÿ˜„
.
Revolusi jubah kini bermula. Nampak tak si manis #JubahAisyah ni? Hakak tayang sikit keunikan jubah terbaru dalam koleksi untuk si gadis yang tergila-gilakan jubah awesome ni.
.
๐Ÿ‘—Jubah Aisyah๐Ÿ‘— .
๐Ÿฆ‹ Material Italian Moss Crepe
๐Ÿฆ‹ Size S - 5XL
๐Ÿฆ‹ Zip BF (12 inchi)
๐Ÿฆ‹ Zip Tangan
๐Ÿฆ‹ Cutting A-Cut
.
Harga cintan cintun hakak kasi
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!!
.
๐Ÿ‘‡๐ŸปAjum order . Klik link di bio okey !

Hai si cantik manis ๐Ÿ˜„
.
Revolusi jubah kini bermula. Nampak tak si manis #JubahAisyah ni? Hakak tayang sikit keunikan jubah terbaru dalam koleksi untuk si gadis yang tergila-gilakan jubah awesome ni.
.
๐Ÿ‘—Jubah Aisyah๐Ÿ‘— .
๐Ÿฆ‹ Material Italian Moss Crepe
๐Ÿฆ‹ Size S - 5XL
๐Ÿฆ‹ Zip BF (12 inchi)
๐Ÿฆ‹ Zip Tangan
๐Ÿฆ‹ Cutting A-Cut
.
Harga cintan cintun hakak kasi
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!!
.
๐Ÿ‘‡๐ŸปAjum order . Klik link di bio okey !

Hai si cantik manis ๐Ÿ˜„
.
Revolusi jubah kini bermula. Nampak tak si manis #JubahAisyah ni? Hakak tayang sikit keunikan jubah terbaru dalam koleksi untuk si gadis yang tergila-gilakan jubah awesome ni.
.
๐Ÿ‘—Jubah Aisyah๐Ÿ‘— .
๐Ÿฆ‹ Material Italian Moss Crepe
๐Ÿฆ‹ Size S - 5XL
๐Ÿฆ‹ Zip BF (12 inchi)
๐Ÿฆ‹ Zip Tangan
๐Ÿฆ‹ Cutting A-Cut
.
Harga cintan cintun hakak kasi
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!!
.
๐Ÿ‘‡๐ŸปAjum order . Klik link di bio okey !

Hai si cantik manis ๐Ÿ˜„
.
Revolusi jubah kini bermula. Nampak tak si manis #JubahAisyah ni? Hakak tayang sikit keunikan jubah terbaru dalam koleksi untuk si gadis yang tergila-gilakan jubah awesome ni.
.
๐Ÿ‘—Jubah Aisyah๐Ÿ‘— .
๐Ÿฆ‹ Material Italian Moss Crepe
๐Ÿฆ‹ Size S - 5XL
๐Ÿฆ‹ Zip BF (12 inchi)
๐Ÿฆ‹ Zip Tangan
๐Ÿฆ‹ Cutting A-Cut
.
Harga cintan cintun hakak kasi
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!!
.
๐Ÿ‘‡๐ŸปAjum order . Klik link di bio okey !

Hai si cantik manis ๐Ÿ˜„
.
Revolusi jubah kini bermula. Nampak tak si manis #JubahAisyah ni? Hakak tayang sikit keunikan jubah terbaru dalam koleksi untuk si gadis yang tergila-gilakan jubah awesome ni.
.
๐Ÿ‘—Jubah Aisyah๐Ÿ‘— .
๐Ÿฆ‹ Material Italian Moss Crepe
๐Ÿฆ‹ Size S - 5XL
๐Ÿฆ‹ Zip BF (12 inchi)
๐Ÿฆ‹ Zip Tangan
๐Ÿฆ‹ Cutting A-Cut
.
Harga cintan cintun hakak kasi
.
HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!!
.
๐Ÿ‘‡๐ŸปAjum order . Klik link di bio okey !

O F F E R: RM110SEM | RM115SS. ================================= .
NADIRA PEPLUM
_
FREE SIZE S TO L

SHOULDER 15"
BUST 36-40"
LENGHT 26"
ARMHOLE 19"
SLEEVE 22.5"

ELASTIC WAIST
SKIRT LENGTH 41"
HIPS 40"
_

MATERIAL MOSS CREPE + LACE ON TOP
SKIRT WITH ORGANZA HIGH QUALITY
HIDDEN ZIP AT THE BACK
HIDDEN ZIP AT SLEEVE
.
_________________________
๐Ÿ’– feedback customer? ๐Ÿ‘‰ @testimoni.iralovers
__________________________.
CARA ORDER
1. Baca detail ukuran/harga/material.
2. Screen short gambar.
3. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0 1 4 9 2 9 5 2 3 6 .

______NO URGENT ORDER.TQ_____ .

Feeling2 princess pagi nii..hehe
.
Sis boleh pakai #BlackRaudahDress di pergi dinner atau indoor events sebab cutting yang kembang ala-ala princess kan, mesti lah kena sepadankan dengan tempat majlis
.
#bellaammara #officialdsbellaammara #bellaammaralovers #bellaammaraonline #bellaammaraperak #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajudinner #bajutunang #bajunikah #bajudinnermurah #bajutunangmurah #bajunikahmurah

NEW ARRIVAL KURUNG PEPLUM
.
โค Boleh buat tunang, akad nikah pun boleh
โค Detailing sangat kemas dan exclusive
โค Dihias beads dan lace
โค Lebih exclusive itambah batu merlip
.
RM200 free postage
Size 34.36.38.40.42
.
Whatsapp di โคต๏ธ
Cik Ayle 019 3943820
.
#sayajual #bajunikah #bajunikahmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajupengantin #bajupengantinmurah #bajukurungexclusive #bajukurunglace #bajudinner #dyana #bajumanikmurah #bajubeadsmurah #bajumanik #bajubeads #bajuraya2017 #koleksiraya2017 #kurungraya2017 #dressnikahmurah #dressnikah #dresspengantin #dresspengantinmurah #kurungrayamurah #kurungraya2017 #kurungrayacantik #kurungexclusivemurah

Most Popular Instagram Hashtags