#bajumelayuborong

614 posts

TOP POSTS

Samping SA
Harga RM45

Panjang ukurlilit 2meter
Bidang 32"
Songket India
Dah siap jahit

#samping #bajumuslimmurah #bajumelayumurah #bajumelayuborong #bajumelayukanakkanak

#THERDCLOSETSALE

BAJU MELAYU

Price:
Sepasang Dewasa (Baju & Seluar)
🔹 SS for RM75
🔸 S, M, L & XL for RM80
🔹 2XL for RM84
🔸 3XL for RM93
🔹 4XL for RM95

Sehelai Dewasa (Baju Sahaja)
🔹 S, M, L & XL for RM50
🔸 2XL for RM52
🔹 3XL for RM55

Remaja (12 - 15 Tahun)
🔹 7, 8 & 9 for RM67

Kanak² (4 - 11 Tahun)
🔹 1, 2 & 3 for RM50
🔸 4, 5 & 6 for RM52

Bayi (11 Bulan - 3 Tahun)
🔹 S, M & L for RM45

Postage:
🔹 1 for RM8 SM | RM12 SS
🔸 2 for RM11 SM | RM17 SS
🔹 3 to 4 (Free Postage)

Material: Satin Pearl Skin

Benefits:
🔹 Sangat tampan digayakan
🔸 Jahitan kemas
🔹 Selesa dipakai
🔸 Mudah digosok
🔹 Tidak jarang
🔸 Kain yang lembut, berat, sejuk & nampak berkilat
🔹 Tidak comot bila terkena air
🔸 Serap peluh
🔹 Warna tidak luntur

To check the measurement, please click #ukuranbajumelayutherdcloset

How to order with us?
👉 Nak tahu lebih lanjut atau order. Tekan sahaja link dekat bio ya. Jangan lupa save no @therdcloset dalam handphone awak semua juga ya. Kami akan balas sepantas kilat 😉

atau

Comment "PM"
Comment "PM"
Comment "PM"

atau

Whatsapp or Telegram or Message sis at 017-2839454

Opps, jangan lupa bagitahu mana yg sis berkenan di hati ❤️
🔹 Item Code
🔸 Item Colour
🔹 Item Size
🔸 Jenis Leher

Jangan lupa follow page kami ya! Thank you for shopping with us 💕

#bajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayudewasa #bajumelayucekakmusang #bajumelayutelukbelanga #bajumelayujakel #bajumelayuaaronaziz #bajunikah #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayuremaja #bajumelayubaby #bajumelayubayi #rompersbayi #rompersbaby #bajulelaki #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajurayalelaki #bajumelayushaheizysam #bajumelayumalaysia #sayajualbajumelayumurah #bajumelayulover #bajumelayuborong #bajukurung #bajuraya2017 #bajumelayu2017 #raya2017

BAJU MELAYU JOHOR.. MURAHHHH
RM90/FREE POST

Material Valentino Silk
Saiz xs hingga 2xl

Whatapps 011-33698861
#bajumelayudewasamurah
#bajumelayuborong
#bajumelayumalaysia
#bajumelayumurah

#THERDCLOSETSALE

BAJU MELAYU

Price:
Sepasang Dewasa (Baju & Seluar)
🔹 SS for RM75
🔸 S, M, L & XL for RM80
🔹 2XL for RM84
🔸 3XL for RM93
🔹 4XL for RM95

Sehelai Dewasa (Baju Sahaja)
🔹 S, M, L & XL for RM50
🔸 2XL for RM52
🔹 3XL for RM55

Remaja (12 - 15 Tahun)
🔹 7, 8 & 9 for RM67

Kanak² (4 - 11 Tahun)
🔹 1, 2 & 3 for RM50
🔸 4, 5 & 6 for RM52

Bayi (11 Bulan - 3 Tahun)
🔹 S, M & L for RM45

Postage:
🔹 1 for RM8 SM | RM12 SS
🔸 2 for RM11 SM | RM17 SS
🔹 3 to 4 (Free Postage)

Material: Satin Pearl Skin

Benefits:
🔹 Sangat tampan digayakan
🔸 Jahitan kemas
🔹 Selesa dipakai
🔸 Mudah digosok
🔹 Tidak jarang
🔸 Kain yang lembut, berat, sejuk & nampak berkilat
🔹 Tidak comot bila terkena air
🔸 Serap peluh
🔹 Warna tidak luntur

To check the measurement, please click #ukuranbajumelayutherdcloset

How to order with us?
👉 Nak tahu lebih lanjut atau order. Tekan sahaja link dekat bio ya. Jangan lupa save no @therdclosetcatalogue dalam handphone awak semua juga ya. Kami akan balas sepantas kilat 😉

atau

Comment "PM"
Comment "PM"
Comment "PM"

atau

Whatsapp or Telegram or Message sis at 017-2839454

Opps, jangan lupa bagitahu mana yg sis berkenan di hati ❤️
🔹 Item Code
🔸 Item Colour
🔹 Item Size
🔸 Jenis Leher

Jangan lupa follow page kami ya! Thank you for shopping with us 💕

#bajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayudewasa #bajumelayucekakmusang #bajumelayutelukbelanga #bajumelayujakel #bajumelayuaaronaziz #bajunikah #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayuremaja #bajumelayubaby #bajumelayubayi #rompersbayi #rompersbaby #bajulelaki #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajurayalelaki #bajumelayushaheizysam #bajumelayumalaysia #sayajualbajumelayumurah #bajumelayulover #bajumelayuborong #bajukurung #bajuraya2017 #bajumelayu2017 #raya2017

[ HARGA MENJUNAM RM35.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu Boboy murah murah kita nak jual last sale sebelum raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM35.00
RM35.00
Rm35.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

Segaknya Berbaju Melayu, Teserlah Ketampanan Si Pemakai , itulah ciri2 BAJU MELAYU AL-IMAN.
.
🎇EDISI KHAS UNTUK RAYA 2017 🎇
.
👑Ciri-ciri BAJU MELAYU AL-IMAN👑.
.
✔️Material Platinum Pearl Skin
✔️Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔️💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔️Design Cekak Musang
✔️Kun Silver Keliling Leher & Kocek Atas & Bawah
✔️Butang Diamond Siap Dijahit
✔️Butang Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔️Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔️Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔️Seluar Bergetah Kiri & Kanan
✔️Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔️Terdapat 20 Warna Hot yang Menarik
✔️Masih Mengekalkan Ciri2 Klassik
.
Whatsapp mirul #jejakajualbaju 📲+60145164512
.

#jgoempire #jubahgalleryonline #bajumelayutunang #bajumelayu #bajumelayuraya #bajumelayucekakmusang #bajumelayuterkini #bajuraya2017 #kurtaslimfit #bajumelayuslimfit #koleksiraya
#jubahlelaki #bajumelayuborong #bajumelayumurah #kurtastylo #kurtatelukbelanga #kurtaexclusive #bajumelayustylo #kurtapilot
.
#kurtamurah #kurtaborong #bazarpaknil #jalantar #pakejkahwin #bajupengantin #bajutunang #akadnikah #kursuskahwin #terapiinstagram

Eksklusif Family BudgetBaju Melayu Cekak & Teluk Dewasa/Kanak2

Taknak bersesak2 dijalan raya atau mall? Pusing2 mall xder baju yg sama Color dan Saiz? Jimat masa dan parking lagi...apa kata order kat sini settle semua..☺☺ Baju Melayu Cekak dan Teluk Dewasa dan Kanak2.👪👫👭 Jom beraya dengan warna sendondon.❤❤, untuk yang ready stock atau nak pakai wedding atau kenduri kendara pun boleh submit order ya.. sefamily atau berkumpulan dengan warna yang cantik dan senada.

Ada lebih 20 warna dan material terbaik.
Jom tgok +ve positif feedback di www.mylinashoppe.com yang pernah order dgn kami 😊😊😊 Yang pastinya dapat HARGA BUDGET family anda ya.Whatapss kami untuk dapatkan harga family anda dan 20 color yang menarik untuk anda pilih!!!!! Whataapss untuk dapatkan ... "HARGA BUDGET FAMILY"
"HARGA BUDGET FAMILY"

WA 010 7666 877
Borong? WA 010 7666 877

#bajumelayu #bajumelayulelaki #bajumelayumoden #bajumelayucekak #bajumelayutelukbelanga #bajumelayukanakkanak #bajumelayubaby #bajumelayubudak #bajumelayumurah #bajumelayusedondon #bajumelayulelaki #bajumelayuborong #bajumelayujohor #bajumelayucekakmusang #sedondon #preorder
#lebaran2016 #raya2016 #sedondonraya

Samping SA
Harga RM45

Panjang ukurlilit 2meter
Bidang 32"
Songket India
Dah siap jahit

#samping #bajumuslimmurah #bajumelayumurah #bajumelayuborong #bajumelayukanakkanak

#THERDCLOSETSALE

BAJU MELAYU MODEN

Promotion Price: RM85

Retail Price: RM90

Postage:
🔹 1 for RM8 SM | RM12 SS
🔸 2 for RM11 SM | RM17 SS
🔹 3 to 4 (Free Postage)

Material: Satin Pearl Skin

Jenis Leher: Cekak Musang

Benefits:
🔹 Sangat tampan digayakan
🔸 Jahitan kemas
🔹 Selesa dipakai
🔸 Mudah digosok
🔹 Tidak jarang
🔸 Kain yang lembut, berat, sejuk & nampak berkilat
🔹 Tidak comot bila terkena air
🔸 Serap peluh
🔹 Warna tidak luntur
🔸 Tiada pesak
🔹 Potongan lebih kemas

Available Size: S to XL (Dewasa)

To check the measurement, please click #ukuranbajumelayumodentherdcloset

How to order with us?
👉 Nak tahu lebih lanjut atau order. Tekan sahaja link dekat bio ya. Jangan lupa save no @therdcloset dalam handphone awak semua juga ya. Kami akan balas sepantas kilat 😉

atau

Comment "PM"
Comment "PM"
Comment "PM"

atau

Whatsapp or Telegram or Message sis at 017-2839454

Opps, jangan lupa bagitahu mana yg sis berkenan di hati ❤️
🔹 Item Code
🔸 Item Colour
🔹 Item Size
🔸 Jenis Leher

Jangan lupa follow page kami ya! Thank you for shopping with us 💕

#bajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayudewasa #bajumelayucekakmusang #bajumelayutelukbelanga #bajumelayujakel #bajumelayuaaronaziz #bajunikah #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayuremaja #bajumelayubaby #bajumelayubayi #rompersbayi #rompersbaby #bajulelaki #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajurayalelaki #bajumelayushaheizysam #bajumelayumalaysia #sayajualbajumelayumurah #bajumelayulover #bajumelayuborong #bajukurung #bajuraya2017 #bajumelayu2017 #raya2017

MOST RECENT

#THERDCLOSETSALE

BAJU MELAYU HARRICK (2 TONE)

Price: RM90

Postage:
🔹 1 for RM8 SM | RM12 SS
🔸 2 for RM11 SM | RM17 SS
🔹 3 to 4 (Free Postage)

Material: Satin Pearl Skin

Detail:
🔹 Slim fit
🔸 Cekak musang
🔹 Warna tangan sama dgn kolar leher
🔸 Stok terhad (refer size pada gambar)

To check the measurement, please click #ukuranbajumelayuardanidanharricktherdcloset

How to order with us?
👉 Nak tahu lebih lanjut atau order. Tekan sahaja link dekat bio ya. Jangan lupa save no @therdcloset dalam handphone awak semua juga ya. Kami akan balas sepantas kilat 😉

atau

Comment "PM"
Comment "PM"
Comment "PM"

atau

Whatsapp or Telegram or Message sis at 017-2839454

Opps, jangan lupa bagitahu mana yg sis berkenan di hati ❤️
🔹 Item Code
🔸 Item Colour
🔹 Item Size
🔸 Jenis Leher

Jangan lupa follow page kami ya! Thank you for shopping with us 💕

#bajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayudewasa #bajumelayucekakmusang #bajumelayutelukbelanga #bajumelayujakel #bajumelayuaaronaziz #bajunikah #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayuremaja #bajumelayubaby #bajumelayubayi #rompersbayi #rompersbaby #bajulelaki #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajurayalelaki #bajumelayushaheizysam #bajumelayumalaysia #sayajualbajumelayumurah #bajumelayulover #bajumelayuborong #bajukurung #bajuraya2017 #bajumelayu2017 #raya2017

[ HARGA MENJUNAM RM40.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu songket Boboy murah murah kita nak jual sempena raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM40.00
RM40.00
Rm40.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

[ HARGA MENJUNAM RM40.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu songket Boboy murah murah kita nak jual sempena raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM40.00
RM40.00
Rm40.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

[ HARGA MENJUNAM RM40.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu songket Boboy murah murah kita nak jual sempena raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM40.00
RM40.00
Rm40.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

Cute kids wear Baju Melayu Teluk Belanga warna Dark Purple saiz 2 (Kiri), 3 (Kanan). Thank you sebab sudi bg feedback 💐 Cantikkan warna ni? Untuk baby, remaja & dewasa pun ada tau. Kain pun lembut saja. Jom order dgn sis. Whatsapp, Telegram and DM sis at 017-2839454 😊

#bajumelayu #bajumelayuslimfit #bajumelayudewasa #bajumelayucekakmusang #bajumelayutelukbelanga #bajumelayujakel #bajumelayuaaronaziz #bajunikah #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayuremaja #bajumelayubaby #bajumelayubayi #rompersbayi #rompersbaby #bajulelaki #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajurayalelaki #bajumelayushaheizysam #bajumelayumalaysia #sayajualbajumelayumurah #bajumelayulover #bajumelayuborong #bajukurung #bajuraya2017 #bajumelayu2017 #raya2017

[ HARGA MENJUNAM RM35.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu Boboy murah murah kita nak jual last sale sebelum raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM35.00
RM35.00
Rm35.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

[ HARGA MENJUNAM RM35.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu Boboy murah murah kita nak jual last sale sebelum raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM35.00
RM35.00
Rm35.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

[ HARGA MENJUNAM RM35.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu Boboy murah murah kita nak jual last sale sebelum raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM35.00
RM35.00
Rm35.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

[ HARGA MENJUNAM RM35.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu Boboy murah murah kita nak jual last sale sebelum raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM35.00
RM35.00
Rm35.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

[ HARGA MENJUNAM RM35.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu Boboy murah murah kita nak jual last sale sebelum raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM35.00
RM35.00
Rm35.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

[ HARGA MENJUNAM RM35.00 SAHAJA, FREE POSTAGE SEMENANJUNG]
.
.
Mari mama, baju melayu Boboy murah murah kita nak jual last sale sebelum raya ni!! .
.
Terujaaa tak? 😱😱
.
.
Harganya?
RM35.00
RM35.00
Rm35.00
.
**FREE Postage Semenanjung**
**Saiz ada disetiap gambar**
.
.
Mama dan papa yang berkenan boleh direct dm @ whatsapp +601112922457
.
.
#bajumelayuanak #bajumelayuanakmurah #bajumelayumurah #bajumelayu #bajumelayuborong #bajumelayukids #bajumelayustylo #bajumelayubudak #bajumelayubudakmurah

BAJU MELAYU JOHOR.. MURAHHHH
RM90/FREE POST

Material Valentino Silk
Saiz xs hingga 2xl

Whatapps 011-33698861
#bajumelayudewasamurah
#bajumelayuborong
#bajumelayumalaysia
#bajumelayumurah

Salam Ramadan🤗

Peminat earth color pasti menyukai baju melayu berwarna coklat ini. Warna coklat ialah antara warna elegant selain daripada hitam.
Jadi ayuh borong ramai2 baju melayu Lycra warna coklat ini. Boleh terus whatsapp untuk sebarang pertanyaan. 🐰Material : high quality lycra 🐰Size can fit newborn until 18 months 🐰Measurement :- 🐰Bahu: 8" - 8.5" 🐰Labuh Baju : 11" 🐰Labuh Lengan : 10" -10.5" 🐰Labuh seluar : 15" 🐰Diameter pinggang : 14" - 15" boleh regang lagi 3"
Harga Retail ialah RM39, tidak termasuk kos penghantaran.

Kepada para peniaga online / offline, anda boleh beli pada harga borong yg sangat berpatutan. Seperti biasa, minimum borong ialah 6 pasang dan maksimum 100 pasang.

Nak beli secara retail sepasang sahaja pun boleh.

Boleh terus whatsapp 0172092442 dengan kadar segera kerana permintaan untuk baju melayu lycra adalah sangat tinggi. Cepat habis.

P.S : Kain sampin dan brooch sekadar hiasan.
#bajumelayubaby#bajumelayulycra#bajubaby#lycra#bajumelayumurah#bajumelayuborong#kainlycra#babyboy#bajurayababy#bajubabylelaki#bajurayababylelaki#bajubabylelakiraya

Most Popular Instagram Hashtags